Mehdi Nodehi: Ta sociala, konstruktiva och politiska initiativ för samhället och planeten

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 december 2019
- NewsVoice redaktion
Mehdi Nodehi, 2018. Privat foto.
Mehdi Nodehi, 2018. Privat foto.
Mehdi Nodehi, 2018. Privat foto.

DEBATT. “Låt oss diskutera koldioxid, Greta Thunberg och veckans demonstrationer mot det så kallade klimathotet”, skriver Mehdi Nodehi på Facebook. Han vill att vi ska hitta en väg ut ur polariseringen till ett vettigare samtal om klimatet. NewsVoice publicerar debattinlägget.

Under veckan som gått har jag observerat dramatiska diskussioner på sociala medier och i vanlig ordning är debatten uppdelad i två kraftigt polariserade läger som hatar och anklagar varandra, helt enligt de oligarkägda massmediernas taktik för att gegga till ämnet, komma bort från en nyanserad debatt som kan ge klarhet i frågan.

Ena lägret är hatiska mot Greta Thunberg och menar att miljöproblemen inte alls existerar och det andra lägret har helt köpt mainstream-tolkningen att världen snart går under på grund av koldioxidutsläpp och att alla som kritiserar Greta är lata vita män, som vägrar släppa taget om sin bensinbil.

Personligen är jag helt övertygad om att Greta Thunberg är genuin och har goda intentioner. Däremot är jag lika övertygad att den globalistiska oligarkin har lyft fram, utnyttjat och manipulerat Greta med falsk information i syfte att utnyttja henne för att föra igenom sin egna agenda. Jag syftar på Agenda 2030, som under fina humanitära rubriker syftar till att bygga en global klimatdiktatur.

Läs mer: Ropen på ”klimatdiktatur” växer, Per Bauhn, SvD debatt

Polariseringen, förvirringen och manipulationen är total i både sociala medier och i massmedier, men om vi tar ett steg tillbaka, försöker lyssnar på varandra, tar bort all hat och alla anklagelser gentemot varandra kanske vi kan få lite klarhet i frågan.

Vad finns det för logiska vurpor i stackars förskräckta Gretas världsbild och denna numera globala klimatrörelse? Vad känns intuitivt fel och går emot mitt sunda förnuft?

1. Att vi ska drivas av panik och rädsla. “I want you to Panic”. När har det någonsin kommit något gott ur panik och rädsla? Ska vi verkligen grunda ett nytt samhället baserat på skräck och panik istället för inspiration, gemenskap, glädje och sunt förnuft?

2. Att ALL fokus i Gretas problemformulering ligger på att den naturliga gasen #koldioxid är boven i dramat. FAKTUM som vi alla har lärt oss i skolan är att koldioxid är en del av fotosyntesen och växternas #cellandning och därför absolut livsviktigt för både människan, djurens och växtriket. Koldioxid varken toxisk eller farlig. https://sv.wikipedia.org/wiki/Koldioxid

3. Koldioxid är inte den största och viktigaste växthusgasen. Tro det eller ej, men det är vattenånga i atmosfären som bidrartill mellan 50-90 % av växthuseffekten. Läs om växthusgaserna på Wikipedia så kan du se själv. Om nu vattenånga bidrar mest till växthuseffekten,varför pratas det inget om att minska utsläpp av vattenånga?

4. Att inget fokus läggs på giftiga industriframställda kemikalier såsom pesticider, GMO, konserveringsmedel, färgämnen, hormonstörandeämnen i våra livsmedel och i vår närmiljö. Upp-och-ner-vänt som detta är så ser den globalistiska oligarkin på dessa kemikalier som lösningar och inte problem. Det har exempelvis föreslagits att GMO och cancerframkallande pesticider som en lösning till “klimathotet”, trots att GMO och cancerframkallande pesticider dödar bin, förstör ekosystem och gör oss sjuka.

Läs mer: Ekologisk mat är sämre för klimatet (Chalmers)

Man har t.o.m på senare tid börjat föreslå kannibalism som lösning för att “rädda klimatet”.

Läs mer: Neokannibalism: ”Klimatalarmismen har tagit en makaber vändning”

5. Greta Thunbergs resa från okänd ungdom till klimatprofet var ett proffetionellt PR-trick i världsklass.

Det hela började med att en viss klimatprofil (läs klimatlobbyist) vid namn Bo Thorén letade efter unga profiler som kunde “få fart på klimatrörelsen”. Bo Thorén fick då nys om Greta Thunberg via hennes mor kändisen Malena Ernman. Redan en månad innan Gretas skolstrejk träffades Bo Thorén och Malena Ernman och planerade hur Greta skulle framställas som klimathjälte genom en skolstrejk för klimatet.
Bo Thorén tippsade sedan PR experten och den uttalade globalisten Ingmar Rentzhog, som var ordförande för tankesmedjan Global Utmaning, som helt finansieras av miljardären Kristina Persson, den före detta framtidsministern i Stefan Löfvens regering.
 

Rentzhog har själv erkänt på sociala medier att han visste om att Greta skulle genomföra en skolstrejk veckan innan hon gjorde det, men som den PR expert han är så framställde han Gretas skolstrejk som helt spontan, dv.s att han bara råkade gå förbi Greta och på så vis “upptäckte henne”.

Att använda barn på det här sättet och försöka manipulera folk är inget annat än en klassisk propagandametod och avancerad härskarteknik.

Det började alltså INTE med en spontan oskyldig skolstrejk, utan det hela var en iscensatt PR-kupp med en specifik agenda, men tro för guds skulle inte mig.
Informationen finns på flertalet olika källor så efterforska själv för att skapa din egen uppfattning.

Men miljöproblemen är högst verkliga

Sist av allt vill förtydliga att miljöproblemen är högst verkliga och vi har mycket att jobba för att ställa om vårt samhälle så att vi kan leva i större harmoni med ekosystemen och sluta vara så destruktiva mot vår moderplanet, men tro inte för en sekund att den globalistiska oligarkin som manipulerat, kapat och skrämt vettet ur Greta och klimatrörelsen, på något sätt vill ha ut något gott utav det här.

Att med hjälp av sina medier reducera miljödebatten till att enbart prata om “klimathotet” är ett sätt för den globalistiska oligarkin att skapa ett stort uppvaknande och använda det till sin egen fördel så att de kan bygga sin globalistiska diktatur med en världsregering med total ekonomisk och politisk kontroll över varenda individ och nation på planeten. Det är det som är planen, men självklart döljs den agendan under fina namn och rubriker såsom “omställning för klimat”, “Eko-revolution”, “Gröna vågen” “Agenda 2030” osv.

Ta egna sociala, informativa, politiska och entreprenöriella initiativ

Så låt oss inte falla för den globalistiska oligarkins taktik, utan vara minst lika smarta som som dem och istället nyttja situationen till HELA MÄNSKLIGHETENS fördel genom att syna den globalistiska oligarkin höja vår medvetenhet bortom hat mot Greta och polariseringen och samtidigt vägra acceptera deras lömska s.k. lösningar mot en totalitär klimatdiktatur.

Istället kan vi ta egna sociala, informativa, politiska och entreprenöriella initiativ för att föra fram de verkliga lösningarna, vilka det finns ett överflöd av. Jag pratar om alltifrån självförsörjande arkitektur, miljöbyggen, permakultur, närodlat och ekologiskt, fossilfri energi, bygga med hampa, starkare lokalsamhällen, direktdemokrati osv. Det finns många initiativ och det är där vår fokus ska ligga, istället för att smutskasta Greta och hata varandra.

Text: Mehdi Nodehi (finns på Facebook)


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Strålande artikel! Skulle vilja dela den på min FBsida som jag ofta gör med artiklar från Newsvoice, men det lyckas inte med denna av någon anledning…

 • Strålande artikel! Skulle vilja dela den på min FBsida som jag ofta gör med artiklar från Newsvoice, men det lyckas inte med denna av någon anledning…

 • Maths Nilsson ska intervjuas i TV4 på morgonen den 12e. Det lär bli ett kort inslag där han korrigerar vanföreställningar om vad vetenskapen faktiskt säger om klimatet.
  Han bidrar till ett bättre faktaunderlag utan att koppla ihop det med alarmism vilket är i linje med vad Mehdi efterfrågar.
  Maths blogg innehåller förstås mer detaljer och borde studeras av skeptiker så dom är medvetna om vilka påståenden som är motbevisade.
  https://mathsnilsson.se/klimat/
  Skeptikerna har stannat i växten genom att lita på personer som mkt väl kan vara lejda desinformatörer. Precis som Mahdi antyder blir det en låst debatt för alarmisterna är lurade att ha för bråttom eftersom mäktiga intressen också har bråttom men av andra skäl än oron för klimatet.

 • Mycket bra artikel av Mehdi Nodehi som belyser en del av de aktuella problem som mänskligheten befinner sig i just nu. Som allt ont har något gott med sig så har människor börjat vakna. Alla har sin egen blickvinkel som är begränsat men det viktigaste som även nämndes i kommentarer är att lära sig att ta ansvar för sina tankar, handlingar och uttalanden. Istället för att bekämpa varandra kan man föra en dialog förutsatt att motparten lyssna för då kan det komma fram något “konverserande” som gagnar alla. När var och en fråga sig själv: vad gör jag för att förbättrar mitt liv utan att skada någon annan, förbättrar mitt samhälle, förbättrar naturen och mitt förhållande till alla djur då har man kommit ganska långt och låtar inte slås av panik från olika domedagsprofeter. Panik gör människan handlingsförlamad och det är det de som så gärna vill styra oss vill. Tar vi ansvar är nästa steg inte långt att avslöja dem som inte gör det.

 • Maths Nilsson ska intervjuas i TV4 på morgonen den 12e. Det lär bli ett kort inslag där han korrigerar vanföreställningar om vad vetenskapen faktiskt säger om klimatet.
  Han bidrar till ett bättre faktaunderlag utan att koppla ihop det med alarmism vilket är i linje med vad Mehdi efterfrågar.
  Maths blogg innehåller förstås mer detaljer och borde studeras av skeptiker så dom är medvetna om vilka påståenden som är motbevisade.
  https://mathsnilsson.se/klimat/
  Skeptikerna har stannat i växten genom att lita på personer som mkt väl kan vara lejda desinformatörer. Precis som Mahdi antyder blir det en låst debatt för alarmisterna är lurade att ha för bråttom eftersom mäktiga intressen också har bråttom men av andra skäl än oron för klimatet.

 • Mycket bra artikel av Mehdi Nodehi som belyser en del av de aktuella problem som mänskligheten befinner sig i just nu. Som allt ont har något gott med sig så har människor börjat vakna. Alla har sin egen blickvinkel som är begränsat men det viktigaste som även nämndes i kommentarer är att lära sig att ta ansvar för sina tankar, handlingar och uttalanden. Istället för att bekämpa varandra kan man föra en dialog förutsatt att motparten lyssna för då kan det komma fram något “konverserande” som gagnar alla. När var och en fråga sig själv: vad gör jag för att förbättrar mitt liv utan att skada någon annan, förbättrar mitt samhälle, förbättrar naturen och mitt förhållande till alla djur då har man kommit ganska långt och låtar inte slås av panik från olika domedagsprofeter. Panik gör människan handlingsförlamad och det är det de som så gärna vill styra oss vill. Tar vi ansvar är nästa steg inte långt att avslöja dem som inte gör det.

 • Javisst, att Greta, et consortes, utmålar vuxna och framför allt medelålders eller äldre män som psykiskt otillräknelig och i behov av mentalvård med relaterat medicinering är vämjelig. De skall skämmas.

 • Javisst, att Greta, et consortes, utmålar vuxna och framför allt medelålders eller äldre män som psykiskt otillräknelig och i behov av mentalvård med relaterat medicinering är vämjelig. De skall skämmas.

 • Per är din kommentar ett svar på min?
  Vilket som vill jag förtydliga det jag menar.
  Lika lögner som klimatalarmisterna bedriver gör också sjukvårdsmyndigheterna. Men här är ni noll pålästa. Ni påtalar aldrig det järngrepp som skolmedicinen har om oss. Behöver man hemhjälp är det vårdbolagen som bestämmer över dig.
  Rättsinstanser behöver bara svara att de arbetat efter vetenskap om de inte i stället bara avslår att göra något alls. Tidningar tar inte upp det. Politikerna svarar inte med annat än skylla ifrån sig.
  Efter cancer och hjärt-kärl sjukdomar kommer skolmedicinens behandlingar och mediciner som dödar oss.

  En tid innan Greta kom igång ögnade jag hastigt på någon intervju av hennes mamma. Jaha tänkte jag ännu en modern dysfunktionell familj som lider av metabola sjukdomar.
  Snacka om att befolkningen är hjärntvättad inom detta området.
  Den värdelösa och felaktiga skolmedicinen styrd av läkemedelsbolagen kostar samhället oerhörda summor. Det är därför vi har brister på alla resurser inom alla områden. Det är tack vare det som de kan belasta oss ännu mer med massinvandring och klimaträdsla.
  Mina närmaste dör och skadas av skolmedicinen och de lyssnar inte på mig. Så jag frågar dig Mehdi Nodehi HUR menar du att jag ska ta sociala, konstruktiva och politiska initiativ.

  • Det var så jag tänkte när jag skrev min kommentar ovan. Om vi inte vänder ryggen åt skolmedicinen och vårdbolagen så kommer vi att dö ut fortare än kvickt. Lösningen som jag ser det är därför att vi måste skramla ihop till äldrevård, skola och andra behov när nu snart hela systemet havererar och en tsunami av arbetslöshet friställer oss från jobbpiskan. Kanske köpa hotell och affärsfastigheter som ingen tittar åt i framtiden och börja bygga upp detta tillsammans med inomhusodlingar av mikrogrönt t ex. Det är på den nivån våra sociala, konstruktiva och politiska initiativ kommer att genomföras.
   Jag tror att det är omöjligt att få de inbitna att begripa vilka mängder gifter vi har att göra med i mat och t ex skolmiljöer, så vi får nog ge upp om dem. Att vända det gamla löneparadigmet till ett kreativt samarbetsparadigm blir nog inte så svårt när vi måste, men innan dess förblir nog gamla stofiler kvar i sina sjuksängar ätande sin toxiska mat.

  • Ditt första stycke är väl helt OK. Där ligger du på det undervisande planet och där får man effekt. Gnabb, påhopp och antagonism skapar bara moteffekter och är tidsslöseri. Ser man över tid hur dessa kommentarsfält har utvecklats över 20 år så är det enormt vad som hänt medvetenhetsmässigt. På 90-talet var centralbankernas valutaskoj helt okänt i kommfälten men nu är det inget nytt alls.
   Det är mer fruktbart att undervisa 100 istället för att gnabbas med en.

   • Hm. “Gnabb, påhopp och antagonism”? Det jag försöker göra är att trösta Maj Rehnberg med att hon inte kan ansvara för sina släktingars ovilja att lyssna på hennes kunskaper om skolmedicinen. Att det inte är hennes skuld om de väljer att tro på ett system och som skadar dem. (“Mina närmaste dör och skadas av skolmedicinen och de lyssnar inte på mig.”)

 • Mehdi Nodehi. Det är i stort sett riktigt det du säger och även de som kommenterar. Men ni glömmer en väldigt viktig orsak till att de behärskar oss som de gör och det är sjukvården med den skolmedicinska ” vetenskapen”. Framför allt har de förstört vår kost och sedan har vi en sjukvård som förgiftar och lemlästar oss. Allt och alla i vårt samhälle försvarar detta brott i tron att det inte finns andra lösningar. Varför hörs ni inte mer om detta?

 • Per är din kommentar ett svar på min?
  Vilket som vill jag förtydliga det jag menar.
  Lika lögner som klimatalarmisterna bedriver gör också sjukvårdsmyndigheterna. Men här är ni noll pålästa. Ni påtalar aldrig det järngrepp som skolmedicinen har om oss. Behöver man hemhjälp är det vårdbolagen som bestämmer över dig.
  Rättsinstanser behöver bara svara att de arbetat efter vetenskap om de inte i stället bara avslår att göra något alls. Tidningar tar inte upp det. Politikerna svarar inte med annat än skylla ifrån sig.
  Efter cancer och hjärt-kärl sjukdomar kommer skolmedicinens behandlingar och mediciner som dödar oss.

  En tid innan Greta kom igång ögnade jag hastigt på någon intervju av hennes mamma. Jaha tänkte jag ännu en modern dysfunktionell familj som lider av metabola sjukdomar.
  Snacka om att befolkningen är hjärntvättad inom detta området.
  Den värdelösa och felaktiga skolmedicinen styrd av läkemedelsbolagen kostar samhället oerhörda summor. Det är därför vi har brister på alla resurser inom alla områden. Det är tack vare det som de kan belasta oss ännu mer med massinvandring och klimaträdsla.
  Mina närmaste dör och skadas av skolmedicinen och de lyssnar inte på mig. Så jag frågar dig Mehdi Nodehi HUR menar du att jag ska ta sociala, konstruktiva och politiska initiativ.

  • Det var så jag tänkte när jag skrev min kommentar ovan. Om vi inte vänder ryggen åt skolmedicinen och vårdbolagen så kommer vi att dö ut fortare än kvickt. Lösningen som jag ser det är därför att vi måste skramla ihop till äldrevård, skola och andra behov när nu snart hela systemet havererar och en tsunami av arbetslöshet friställer oss från jobbpiskan. Kanske köpa hotell och affärsfastigheter som ingen tittar åt i framtiden och börja bygga upp detta tillsammans med inomhusodlingar av mikrogrönt t ex. Det är på den nivån våra sociala, konstruktiva och politiska initiativ kommer att genomföras.
   Jag tror att det är omöjligt att få de inbitna att begripa vilka mängder gifter vi har att göra med i mat och t ex skolmiljöer, så vi får nog ge upp om dem. Att vända det gamla löneparadigmet till ett kreativt samarbetsparadigm blir nog inte så svårt när vi måste, men innan dess förblir nog gamla stofiler kvar i sina sjuksängar ätande sin toxiska mat.

  • Ditt första stycke är väl helt OK. Där ligger du på det undervisande planet och där får man effekt. Gnabb, påhopp och antagonism skapar bara moteffekter och är tidsslöseri. Ser man över tid hur dessa kommentarsfält har utvecklats över 20 år så är det enormt vad som hänt medvetenhetsmässigt. På 90-talet var centralbankernas valutaskoj helt okänt i kommfälten men nu är det inget nytt alls.
   Det är mer fruktbart att undervisa 100 istället för att gnabbas med en.

   • Hm. “Gnabb, påhopp och antagonism”? Det jag försöker göra är att trösta Maj Rehnberg med att hon inte kan ansvara för sina släktingars ovilja att lyssna på hennes kunskaper om skolmedicinen. Att det inte är hennes skuld om de väljer att tro på ett system och som skadar dem. (“Mina närmaste dör och skadas av skolmedicinen och de lyssnar inte på mig.”)

 • Man kan undra varför klimatfrågan blivit, till stor del, en vänsterfråga. Borde inte miljö/klimat stå över höger/vänster-tänket?
  Jag vet att många s k ” vänstermänniskor ” också är kritiska till klimatalarmisterna. Men på något sätt verkar det som det mesta MSM basunerar ut som en viktig fråga, alltid kapas av vänster-rörelser :
  T ex massinvandringen som snabbt blev en vänsterfråga, där kritiker var något som slutar på -ist och ansågs högerextrem. Feminism har också blivit mest en vänsterfråga, med en märklig form av feminism som rymmer alla möjliga underligheter. Och nu klimatet. Gruppen ” E . . . Rebellion “-någonting, (vänstergrupp) har gjort den frågan till sin egen och hittar på olika upplopp och bråk ” för klimatet “.

  • Höger / Vänster “polariteten” är ett falskt påstående och MSM plus andra gör allt för att den skall bestå, eftersom den skapar en rundgångsdiskusion utan slut, men stjäl enormt med tid från att se objektivt på tillvaron. Höger resp. Vänster är näst intill samma sak och destruktiva med nästan samma slutprodukt – ruinlandskap. Konservatism är bevarande och knappt något med destruktion att göra förutom att förbättra något gammalt.
   Politik är emotioner och de är många fler än dessa två – H/V! Denna kunskap är gammal och används mot folket av [DS] för att hålla “divide and conquer” vid liv. Den dag denna skala om emotioner blir allmänt känd kollapsar marxism direkt för den som uppmärksammar skalan.
   På skalan finner man H/V nästan i botten av skalan. Hat resp. lömskt hat.
   Sök på “emotinal scales” under rubrik “Bilder” så finner man mängder av samma skala, men de säger alla samma sak, där H/V ligger näst ovan “sorg efter förlust”. Att länka visar helt fel.
   Konservatism ligger strax under Intresse.
   En svensk “propagandiserad” vägrar att se denna skala, medan en buddist kan säga: ja vadå?

   • Det ligger nog mycket i vad du skriver. De vill att folket skall vara polariserat då det gynnar deras agenda.
    Jag känner inte till skalan du nämner, men skall kolla upp den.

    Erik F har också rätt i att vänstern i allmänhet är mer känslostyrd och lättare att få att agera som DS ( eller vilka de nu är ) önskar.

    • I denna X22 report kan man urskilja tre emotionella nivåer. Lömskt hat, antagonism och konservatism. Genom att känna till emotionell skala kan man direkt säga vilka handlanden respektive kommer att utföra detta fallet. Videon nedan är nästan universitetsutbildning.
     https://youtu.be/cTasfWlmzJk
     I övrigt kan urskiljas hur The Patriots tar bort mellanleden i DS-kommandokedjan och gör de högsta mafiosos kraftlösa. Är mellanleden borta kan höjdarna inte kommendera “trupperna” utan att exponera sig.

   • De är helt enkelt kollektivister. Ser människor i olika klumpar vilka de själva ser sig som ledare för, vilket innebär makt och status och för de högsta tupparna och hönsen innebär ju ledarskapet en fet lön. Det är därför direkt demokrati är deras värsta mardröm eftersom den skulle vara det yttersta beviset för att de själva är överflödiga. Ingen har lust att betala för onödiga politiker, men så länge det representativa systemet består, så är vi så illa tvugna…

  • Troligen för att vänstermänniskor mer styrs av känsloargument och högern av logiska, lite som manligt respektive kvinnligt sätt att närma sig världen på, kanske?

 • – Ja, det här är bra, det behöver många vänsteranhängare höra.

  Men Nej, vi hatar inte Greta, de flesta människor som har invändningar mot globalisternas klimathysteri hatar inte Greta, vi tycker bara att hon är fel ute, att hon är lurad av en elit. Istället är det de politiskt korrekta vänster-klimat-aktivisterna som står för hatet i samhället och som hatar alla oliktänkande – men detta skriver aldrig vänstermassmedia om.

  Dessa ”lata vita män” tänker självständigt och behöver ingen Greta som tänker åt dem – så de ”lata vita männen” stödjer inte Greta därför att de är intelligenta nog att förstå vad det hela handlar om – just det att konflikten är skapad av en maktfullkomlig elit som inte vill världen väl, men detta har vänsterfolket ännu inte förstått !

  Det stora felet i klimatfrågan är att solens akuta inverkan på jordens klimat inte får diskuteras offentligt – alltså det faktum att en högre temperatur inte beror på koldioxiden utan på solens just nu aktiva period. En period som kallar Kambrisk evolution, att det nu strömmar ovanligt stora mängder jonisk plasma med solvinden in över jorden s.k. CME – ett fenomen som ger jorden en högre temperatur och som ger utvecklingen på jorden en extra puff framåt.

  – Ja, fokuset borde istället vara på föroreningarna av jorden där många av jordens naturliga livsmiljöer förstörs t.ex. föroreningar av luften, vattnet och jorden med giftiga kemikalier och genom att regnskogar huggs ner, genom att dämma upp floder, genom borrning, sprängning och gruvdrift m.m.

 • Mehdi Nodehi. Det är i stort sett riktigt det du säger och även de som kommenterar. Men ni glömmer en väldigt viktig orsak till att de behärskar oss som de gör och det är sjukvården med den skolmedicinska ” vetenskapen”. Framför allt har de förstört vår kost och sedan har vi en sjukvård som förgiftar och lemlästar oss. Allt och alla i vårt samhälle försvarar detta brott i tron att det inte finns andra lösningar. Varför hörs ni inte mer om detta?

 • Tittar man lite på globaliststrukturen ser den ganska lik ut som ett citadell med vallgrav.
  Man är en ondskans kärna. Den är rent fysiskt svag men har “resurser” som sossar kallar det. Vad göra för att skapa en mental vallgrav? Man kallar sig i centrum för något godartat såsom filantrop eller dylikt. Sedan tar man till olika knep för att skapa denna vallgrav av “köttberg” a la sosseriet. Man maskerar sig som en religiös organisation eller en “klimatrörelse”, men är i grunden kontrollfascister och använder sig av folkets emotion rädsla som främsta verktyg, att få fårskocken att löpa i avsedd riktning. Då har man en mentalt osynlig vall runt sig och kommer en attack in får “köttberget” ta smällen både fysiskt (Antifa t.ex.) eller med olika epitet kastade runt sig via MSM för att förgöra oppositionens drivkraft rent personligt och eftersom drivkrafter oftast är ganska centrerat små är de enkla att hantera.
  Eftersom emotionen rädsla är en mental laddning mycket lik statisk elektricitet, är den enkel att ladda ur och då ser man detta med lite avståndsbetraktande.
  Själva ideen med citadellet kom till användning när Alexander den 1:ste krossade Khazaria på tusentalet och kahzarierna fick ett ultimatum och detta lever kvar i devisen “att verka men inte synas”.

 • Man kan undra varför klimatfrågan blivit, till stor del, en vänsterfråga. Borde inte miljö/klimat stå över höger/vänster-tänket?
  Jag vet att många s k ” vänstermänniskor ” också är kritiska till klimatalarmisterna. Men på något sätt verkar det som det mesta MSM basunerar ut som en viktig fråga, alltid kapas av vänster-rörelser :
  T ex massinvandringen som snabbt blev en vänsterfråga, där kritiker var något som slutar på -ist och ansågs högerextrem. Feminism har också blivit mest en vänsterfråga, med en märklig form av feminism som rymmer alla möjliga underligheter. Och nu klimatet. Gruppen ” E . . . Rebellion “-någonting, (vänstergrupp) har gjort den frågan till sin egen och hittar på olika upplopp och bråk ” för klimatet “.

  • Höger / Vänster “polariteten” är ett falskt påstående och MSM plus andra gör allt för att den skall bestå, eftersom den skapar en rundgångsdiskusion utan slut, men stjäl enormt med tid från att se objektivt på tillvaron. Höger resp. Vänster är näst intill samma sak och destruktiva med nästan samma slutprodukt – ruinlandskap. Konservatism är bevarande och knappt något med destruktion att göra förutom att förbättra något gammalt.
   Politik är emotioner och de är många fler än dessa två – H/V! Denna kunskap är gammal och används mot folket av [DS] för att hålla “divide and conquer” vid liv. Den dag denna skala om emotioner blir allmänt känd kollapsar marxism direkt för den som uppmärksammar skalan.
   På skalan finner man H/V nästan i botten av skalan. Hat resp. lömskt hat.
   Sök på “emotinal scales” under rubrik “Bilder” så finner man mängder av samma skala, men de säger alla samma sak, där H/V ligger näst ovan “sorg efter förlust”. Att länka visar helt fel.
   Konservatism ligger strax under Intresse.
   En svensk “propagandiserad” vägrar att se denna skala, medan en buddist kan säga: ja vadå?

   • Det ligger nog mycket i vad du skriver. De vill att folket skall vara polariserat då det gynnar deras agenda.
    Jag känner inte till skalan du nämner, men skall kolla upp den.

    Erik F har också rätt i att vänstern i allmänhet är mer känslostyrd och lättare att få att agera som DS ( eller vilka de nu är ) önskar.

    • I denna X22 report kan man urskilja tre emotionella nivåer. Lömskt hat, antagonism och konservatism. Genom att känna till emotionell skala kan man direkt säga vilka handlanden respektive kommer att utföra detta fallet. Videon nedan är nästan universitetsutbildning.
     https://youtu.be/cTasfWlmzJk
     I övrigt kan urskiljas hur The Patriots tar bort mellanleden i DS-kommandokedjan och gör de högsta mafiosos kraftlösa. Är mellanleden borta kan höjdarna inte kommendera “trupperna” utan att exponera sig.

   • De är helt enkelt kollektivister. Ser människor i olika klumpar vilka de själva ser sig som ledare för, vilket innebär makt och status och för de högsta tupparna och hönsen innebär ju ledarskapet en fet lön. Det är därför direkt demokrati är deras värsta mardröm eftersom den skulle vara det yttersta beviset för att de själva är överflödiga. Ingen har lust att betala för onödiga politiker, men så länge det representativa systemet består, så är vi så illa tvugna…

  • Troligen för att vänstermänniskor mer styrs av känsloargument och högern av logiska, lite som manligt respektive kvinnligt sätt att närma sig världen på, kanske?

 • – Ja, det här är bra, det behöver många vänsteranhängare höra.

  Men Nej, vi hatar inte Greta, de flesta människor som har invändningar mot globalisternas klimathysteri hatar inte Greta, vi tycker bara att hon är fel ute, att hon är lurad av en elit. Istället är det de politiskt korrekta vänster-klimat-aktivisterna som står för hatet i samhället och som hatar alla oliktänkande – men detta skriver aldrig vänstermassmedia om.

  Dessa “lata vita män” tänker självständigt och behöver ingen Greta som tänker åt dem – så de “lata vita männen” stödjer inte Greta därför att de är intelligenta nog att förstå vad det hela handlar om – just det att konflikten är skapad av en maktfullkomlig elit som inte vill världen väl, men detta har vänsterfolket ännu inte förstått !

  Det stora felet i klimatfrågan är att solens akuta inverkan på jordens klimat inte får diskuteras offentligt – alltså det faktum att en högre temperatur inte beror på koldioxiden utan på solens just nu aktiva period. En period som kallar Kambrisk evolution, att det nu strömmar ovanligt stora mängder jonisk plasma med solvinden in över jorden s.k. CME – ett fenomen som ger jorden en högre temperatur och som ger utvecklingen på jorden en extra puff framåt.

  – Ja, fokuset borde istället vara på föroreningarna av jorden där många av jordens naturliga livsmiljöer förstörs t.ex. föroreningar av luften, vattnet och jorden med giftiga kemikalier och genom att regnskogar huggs ner, genom att dämma upp floder, genom borrning, sprängning och gruvdrift m.m.

 • Tittar man lite på globaliststrukturen ser den ganska lik ut som ett citadell med vallgrav.
  Man är en ondskans kärna. Den är rent fysiskt svag men har “resurser” som sossar kallar det. Vad göra för att skapa en mental vallgrav? Man kallar sig i centrum för något godartat såsom filantrop eller dylikt. Sedan tar man till olika knep för att skapa denna vallgrav av “köttberg” a la sosseriet. Man maskerar sig som en religiös organisation eller en “klimatrörelse”, men är i grunden kontrollfascister och använder sig av folkets emotion rädsla som främsta verktyg, att få fårskocken att löpa i avsedd riktning. Då har man en mentalt osynlig vall runt sig och kommer en attack in får “köttberget” ta smällen både fysiskt (Antifa t.ex.) eller med olika epitet kastade runt sig via MSM för att förgöra oppositionens drivkraft rent personligt och eftersom drivkrafter oftast är ganska centrerat små är de enkla att hantera.
  Eftersom emotionen rädsla är en mental laddning mycket lik statisk elektricitet, är den enkel att ladda ur och då ser man detta med lite avståndsbetraktande.
  Själva ideen med citadellet kom till användning när Alexander den 1:ste krossade Khazaria på tusentalet och kahzarierna fick ett ultimatum och detta lever kvar i devisen “att verka men inte synas”.

 • Så sant som det är sagt – tack för välbehövlig artikel! Att iscensätta jäkelskap såsom 5G och ignorera pesticider och skräp i mat går ju bättre när fokus ligger på annat håll. Ett välkänt trick vid det här laget. Den representativa demokratin är förstås etablissemangets innersta försvarslinje, och när den är hotad är det slut på bilderbergmarionetternas adelsskap, men vi måste förr eller senare dit.
  Såsom våra gamla behandlas (kolla SwebbTV) och blir utkastade från sina boenden och sjuka tvingas leva på släkt och vänner alternativt ta livet av sig, liksom hur skolan avvecklats, så tror jag att vi får se privata kvartersalternativ för skola, vård och omsorg framöver. Det blir frågan om att skramla helt enkelt och bidra mycket själv med arbetsinsatser.
  Nu när depressionen står för dörren får vi kanske tänka oss att hjälpas åt att dela på våra villor eller bygga nödstugor på våra tomter för de som behöver. Det är när folk lessnar på att betala skatt utan att samhällskontraktet upprätthålls och det drabbar en själv och nära och kära, som reaktionerna kommer.

  • Är det inte lite märkligt att ekonomisk nergång benämns som en psykiatrisk diagnos (depression) när ekonomisk uppgång inte benämns som mani?

   • – Ja, men inte bara ekonomin är deprimerad, även lägre marknivåer, lägre än havsvattennivån kallas för depression, så den är också deprimerad och ledsen.

   • Jo, i konsekvensens namn borde det ju vara så! Men i ett materialistiskt system så fattar inte många den logiken! Erkänner gärna att jag själv inte reflekterat över det 🙂

 • Så sant som det är sagt – tack för välbehövlig artikel! Att iscensätta jäkelskap såsom 5G och ignorera pesticider och skräp i mat går ju bättre när fokus ligger på annat håll. Ett välkänt trick vid det här laget. Den representativa demokratin är förstås etablissemangets innersta försvarslinje, och när den är hotad är det slut på bilderbergmarionetternas adelsskap, men vi måste förr eller senare dit.
  Såsom våra gamla behandlas (kolla SwebbTV) och blir utkastade från sina boenden och sjuka tvingas leva på släkt och vänner alternativt ta livet av sig, liksom hur skolan avvecklats, så tror jag att vi får se privata kvartersalternativ för skola, vård och omsorg framöver. Det blir frågan om att skramla helt enkelt och bidra mycket själv med arbetsinsatser.
  Nu när depressionen står för dörren får vi kanske tänka oss att hjälpas åt att dela på våra villor eller bygga nödstugor på våra tomter för de som behöver. Det är när folk lessnar på att betala skatt utan att samhällskontraktet upprätthålls och det drabbar en själv och nära och kära, som reaktionerna kommer.

  • Är det inte lite märkligt att ekonomisk nergång benämns som en psykiatrisk diagnos (depression) när ekonomisk uppgång inte benämns som mani?

   • – Ja, men inte bara ekonomin är deprimerad, även lägre marknivåer, lägre än havsvattennivån kallas för depression, så den är också deprimerad och ledsen.

   • Jo, i konsekvensens namn borde det ju vara så! Men i ett materialistiskt system så fattar inte många den logiken! Erkänner gärna att jag själv inte reflekterat över det 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *