3 nya låneförmedlare som blivit oerhört populära i Sverige 2019

publicerad 28 december 2019
- Extern skribent
3 nya låneförmedlare. Foto: Etienne Boulanger. Licens: Unsplash.com

PRIVATEKONOMI. När du behöver låna pengar är det lämpligt att vända sig till en låneförmedlare som kan erbjuda dig de bästa lånen utifrån dina behov.

En låneförmedlare har sammanställt ett flertal lånebolags uppgifter så att du snabbt och enkelt kan erhålla ett lån som passar dina önskemål då det kommer till belopp, ränta, amorteringstider och mycket annat.

För dig som låntagare är det tryggt att vända sig till en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det förmånligaste lånet.

På den svenska marknaden finns det ett stort antal lånebolag och banker som erbjuder lån till konsumenter. Det gör att det kan vara svårt att hitta de bästa lånen på marknaden. Vissa lånebolag kan erbjuda större lån med en lång amorteringstid medan andra lånebolag kan erbjuda lån med bra räntor och kanske snabba utbetalningar.

3 nya låneförmedlare

Det finns olika låneförmedlare i Sverige som hjälper dig att erhålla exakt det lån som uppfyller dina behov, godkänner din kreditvärdighet och som passar din månadsekonomi.

Enklare

Hos Enklare kan du ansöka om ett lån hos ett flertal finansbolag och banker samtidigt vilket innebär att du har ett flertal lånealternativ att jämföra mellan. Hos Enklare kan du hitta lån på mellan 20,000 kronor upp till 500,000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1 upp till 15 år.

Du kan även erhålla lån om du har en betalningsanmärkning under förutsättning att du inte har något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och att du har en inkomst på minst 120,000 kronor per år.

Enklare samarbetar med UC. Det är dock bara en kreditupplysning som registreras, vilket innebär att alla lånebolag tar del av samma kreditupplysning så att det inte registreras att det tagits 8 kreditupplysningar, om 8 lånebolag lämnar ett låneförslag till dig.

Advisa

Advisa är en låneförmedlare som kan erbjuda dig låneförslag från upp till 38 finansbolag och banker. Hos Advisa kan du ansöka om ett lån på mellan 5,000 kronor upp till 600,000 kronor med en amorteringstid på mellan 1 år upp till 18 år. Lånen har en rörlig ränta som sätts individuellt baserat på låntagarens kreditvärdighet.

Det går att erhålla ett lån även om du har en betalningsanmärkning så länge det inte finns något skuldsaldo hos Kronofogden. För att kunna låna hos Advisa krävs det att du har fyllt 18 år och att du har en månadsinkomst på minst 10,000 kronor.

Zmarta

Hos Zmarta kan du inte bara jämföra lån utan även elbolag och försäkringar vilket innebär att du också kan hitta prisvänliga lösningar som förbättrar din månadsekonomi i stort. Zmarta har varit låneförmedlare sedan år 2015 och finns runt om i hela norden.

Hos Zmarta får du förslag på lån som uppfyller dina kriterier från ett stort antal lånebolag och banker. Du kan erhålla lån på mellan 5,000 kronor upp till 600,000 kronor från ett trettiotal finansbolag.

Lånen har en löptid på mellan 1 år upp till 18 år. Hos Zmarta tas endast en kreditupplysning som sedan delas av samtliga lånebolag.

Extern skribent

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *