Pinnjakten fortsätter – Polisen gjorde razzia på gym

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 december 2019
- NewsVoice redaktion
Svenska polisen. Licens: redaktionell, Mostphotos.se

DEBATT. Den senaste tiden har det framkommit att polisledningen givit order om att poliser i aktiv yttre tjänst skall försöka bättra på statistiken för uppklarade brott, dvs den så omtalade pinnjakten har därmed återigen intensifierats, men vilka vill polisen försöka lura med detta agerande? Nu jagar de hederligt folk på gymmet också.

Att svensk polis av många anledningar kapitalt har misslyckats med att stävja såväl vardagsbrott som grövre kriminalitet är ett faktum vi läser om varje dag vi tar del av nyhetsflödet. Istället ägnar sig polisen åt att jaga pensionärer vilka i alternativmedia ger uttryck för sin frustration över den explosiva ökningen av våld och kriminalitet i samhället, en typ av våld som har mycket intima kopplingar till den “massinvasion” som Sverige under årtionden varit utsatt för.

Att svenska politiker anvisat skattemedel för att tex Tomas Åberg som driver Näthatsgranskaren ska kunna tysta dessa äldre medborgare är direkt skamligt. Åbergs tusentals massanmälningar är dock något som polis och åklagare prioriterar. Detta samtidigt som samhället i övrigt förfaller till en nivå så låg att man får stå på knä för att se hur lågt polis, åklagare och domstolar har nått i sitt totala förfall.

Läs mer: Så har Näthatsgranskaren Tomas Åberg gjort förföljelse av pensionärer till en affärsidé (Katerina Magasin)

Islam och muslimer anses uppenbarligen mer skyddsvärda än den normala svensken, om alla inblandade i rättskedjan följer politikernas anbefallda prioriteringar så är detta ett synligt bevis för att den politiska korrektheten numera nått sådana proportioner att man som skattebetalare måste ställa sig frågan om de verkligen förtjänar våra skattepengar. Vad fan får vi för pengarna? som en viss Leif Östling uttryckte saken.

Det skjuts, sprängs och mördas i en omfattning som vi aldrig sett tidigare i historien, men vad gör polisen för att stävja detta?

Läs mer: Polisen och Max i Slagsta ointresserad av att förhindra barnolycka – Fel signalement (NewsVoice)

Civilklädda poliser gjorde razzia på gym

För egen del så fick jag uppleva polisens pinnjakt på ett synnerligen märkligt sätt senast jag var på gymmet och tränade. In på gymmet kommer ett större antal civilklädda poliser, vilka mer eller mindre direkt går fram till mig och flertalet andra individer som man valt ut för att lämna urinprov. Agerandet präglades av en grötmyndig attityd från polisens sida och inte följde de heller det polisiära protokollet särskilt väl, dvs man agerade som att vi utvalda var mycket grova brottslingar.

Samtidigt så läser vi dagligen hur polisen inte vågar åka in så kallade utsatta områden, men att trakassera hederligt arbetande svenskar går uppenbarligen alldeles utmärkt. Kanske för att vi inte tar upp en från Rosenbad nystulen Glock och sätter den mot pannan på poliserna.

Förnedringen var total och den personliga integriteten respekterades inte alls, den gamla devisen om att alla är oskyldiga intill dess att motsatsen bevisats fanns inte med i dessa polisers manual överhuvudtaget. Kanske för att vi alla var ursprungliga svenskar.

När man läser om Svensk Handels problem inser man snabbt att polisens prioriteringar styrs av PK-etablissemangets order att inte prioritera den kriminalitet som till övervägande del utförs av kriminella migranter i första och andra generationen samt alla de vilka befinner sig här illegalt.

Som avslutning vill jag ändå säga att det visst finns bra poliser, men dessa måste ta striden och inte lydigt följa polisledningens alla idiotiska prioriteringar. Det är väl som Per Geijer säger: polisyrket har inte längre några inslag av kall och yrkesstoltheten är som bortblåst.

Det visade sig att mitt urinprov, precis som förväntat, var helt utan anmärkning.

Signatur: “M”, skribenten vill vara anonym för att undvika repressalier från sin arbetsgivare

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Pinnjakten
Stöd NewsVoice 2024
  • Något som verkar ge snabba resultat är att jaga cyklister i småstäder där ungdomar tycker om att sparka sönder cykel ljusen. Brottsrubricering: framförande av cykel utan ljus….. Att adressera skadegörelsen verkar inte ligga på samma höga prioritetsnivå.

  • Döm inte, så blir ni inte dömda. Ty med den dom ni dömer med, skall ni bli dömda, och med det mått ni mäter med, skall det mätas upp åt er. Varför ser du “pinnjakten” i din skötsamma broders öga men märker inte bjälken i den djupt yrkeskriminelles öga? Du hycklare, börja se bjälken i den djupt yrkeskriminelles öga först.

    Fritt efter ett visst citat från en viss berömd bok, om än något omarbetad och omtolkad.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *