Stefan Löfven är Årets Förvillare 2019

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 7 januari 2020
- NewsVoice redaktion
Bild: Stefan Löfven,2017. Foto: Bengt Nyman. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons
Stefan Löfven blev Årets Förvillare 2019
Bild: Stefan Löfven, 2017. Foto: Bengt Nyman. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons

Röstningsbloggen Aretsforvillare.nu meddelar idag att Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven fick debattpriset Årets Förvillare 2019. Löfven fick 47% av rösterna och på en stark andraplats kom Isabella Lövin (Mp) med 31%. Strålsäkerhetsmyndigheten fick tredje plats med 19%.

Den sammanfattande motiveringen löd:

”Stefan Löfven har bakom sig en oavklarad svetsarutbildning och han hoppade av sina studier vid socialhögskolan i Umeå. Löfven saknar utbildning inom naturvetenskap eller klimatologi, vilket sammantaget förklarar hans inkompetens att förstå och förklara klimatförändringarna. Han saknar även en förmåga att hantera en nationell migrationskris med tillhörande klanvåld och gängkriminalitet.”

Se komplett motivering

Det är sannolikt att avgörande faktor var ett miserabelt framträdande i SVT Agenda där Löfven låtsades som att han inte förstått migrantkrisens konsekvens med orden: ”Vi såg det inte komma”. Löfven saknar även kompetens att förstå klimatfrågor.

Röstningen Årets Förvillare 2019

Aretsforvillare.nu uppger en reservation som handlar om bristande resurser vilket lett till att röstningsförfarandet inte varit tillfredsställande.

“Det har tex inte gått att utesluta försök till röstningsfusk, vilket det för övrigt fanns indikationer på i det senaste svenska Riksdagsvalet. En 100% säker röstning kräver ID-kontroll och dokumentation…”

Bloggen skriver att omröstningen måste betraktas som en vanligt förekommande opinionsmätning av samma typ som kvälls- och dagstidningar gör i sina nätpublikationer för att få en generell uppfattning om människors åsikter i diverse sakfrågor.

Att vann Stefan Löfven vann årets folkomröstning råder det inga tvivel om eftersom det är ett långt hopp mellan vinnaren som fick 47% och andraplatsen som hamnade på 31%.

Text: NewsVoice, uppd. kl 21:30, 7 jan

Röstresultat: Årets Förvillare 2019
Röstresultat: Årets Förvillare 2019

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Angående Stefan Löven uppväxt: Nu måste sägas direkt att barn aldrig har ansvar för sina föräldrars handlingar eller för sina föräldrars politiska ideologi, men visst påverkar ens föräldrars livsval barnen.

  Nu växte ju Stefan upp på barnhem, och inte vilket barnhem helst, utan ett av det allra värsta i landets historia, vad gäller socialdemokratiska bott mot mänskligheten, när denna rörelse omhändertog inte mindre än 300,000 barn som lämnas åt sitt öde under den så kallade ”barnhemsperioden” (1945-1980). Där kränktes, misshandlade, utnyttjades, våldtogs och vansköttes barn på välfärdsstatens barnhem socialistiska altare – allt i socialismens namn. De utsattes för fysiska, psykiska, verbala och sexuella övergrepp. Ingen kontroll gjordes, ingen kontaktade dem, ingen såg eller skyddade dem, ingen tillsyn eller uppföljning utfördes. Stefan växte upp på de ack så ökända Nybodahemmet.

  Min erfarenhet med traumatiska patienter (rättspyk) är att dem iscensätter oftast sina egna trauman så fort dem får makt över andra, om dem inte bearbetat sin psykiska smärta – se nu bara vad som händer och sker i Sverige? Hot, rån, våldtäkter, misshandel, sprängningar, mord osv. Min poäng är inte att Stefan är en ond person, utan snarare ett offer för sin egen barndom, när landets befolkning symboliskt genomlider samma trauma som han själv genomled. Just därför är han oförmögen att känna empati, då han inte känner empati med sig själv.

  Alla människor med dylika smärtsamma barndomsupplevelser kommer tvångsmässigt att gestalta sina egna obearbetade övergrepp och smärta på andra, om dem inte aktivt själva arbetat med att söka upp, bearbeta dessa trauman hos någon professionell behandlare under många, många år. En mycket svårt och smärtsam process.

  Vad vi behöver är ledare som är psykiskt friska eller har gått i behandling för sina smärtsamma barndomsupplevelser, eller i vart fall som har försökt bearbeta dem; vilket så långt som mina efterforskningar stärker sig, så har Stefan aldrig gjort det, eller så har han misslyckats. Det också orsaken till att han alltid kommer att förneka att han gjort något fel.

  Finns det inte någon psykiatriker i landet med like pondus, som kan erbjuda hjälp? Avböjer han hjälpen, bekräftar det bara tesen!

  Det är därför tveksamt vänta oss någon förståelse från Stefan håll angående det svenska folkets lidande som väntar runt hörnet om han får hållas.

 • Inte seriöst? Då ber jag vederbörande läsa in sig en smula på hela det socialdemokratiska partiets dolda historia:
  * Visste Du att Socialdemokraterna tvångssteriliserade över 63,000 svenskar?
  https://www.s-sanningen.com/tvangssteriliseringarna

  * Visste Du att Socialdemokraterna uppförde 14 hemliga slutna och hårdbevakade koncentrationsläger i Sverige?
  https://www.s-sanningen.com/koncentrationslagerna

  * Visste Du att Socialdemokraterna den 28 november 1995 skrev under Barcelonaavtalet? Ett avtal som ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen den dagen de är i majoritet!
  https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

  * Visste Du att Socialdemokraterna krävde att nazisterna skulle stämpla ett sju centermeter rött ”J” i alla judars pass, så man lättare kunde urskilja judar från vanliga människor vid gränsen?
  https://www.s-sanningen.com/judepassen

  * Visste Du att Socialdemokraterna 1940 tillät transiteringen av 2,1 miljoner (!) nazisoldater, samt alla deras vapen och krigsmateriel, med järnväg genom ”neutrala” Sverige?
  https://www.s-sanningen.com/nazitagen

  * Visste Du att Socialdemokraterna inrättade världens första statliga rasforskningsinstitut? Syftet var att bevisa den ariska rasens överlägsenhet och att erhålla en vetenskaplig grund för ”rashygieniska åtgärder” när det svenska socialistiska mönstersamhället – Det Svenska Folkhemmet – skulle byggas under 20-talet.
  https://www.s-sanningen.com/sifr

  * Visste Du att Socialdemokraterna 1944 tvångsdeporterade 2,500 ryska krigsfångar till den kommunistiske massmördaren Josef Stalin?
  https://www.s-sanningen.com/ryssutlamningen

  * Visste Du att Socialdemokraterna vid årsskiftet 1945/46 tvångsutvisade 156 balter till massmördaren Stalin där de gick ett grymt öde till mötes.
  https://www.s-sanningen.com/baltutlamningen

  * Visste Du att Socialdemokraterna gav massmördaren och kommunistdiktatorn Josef Stalin tillstånd att bedriva 8 ryska fångläger i Sverige?
  https://www.s-sanningen.com/rysslagren

  * Visste Du att Socialdemokraterna försökte utrota hela den samiska kulturen?
  https://www.s-sanningen.com/etniskrensning

  * Visste Du att Socialdemokraternas partiledare, tillika Sveriges statsminister, Stefan Löfvens släkt var aktiva nazister?
  https://www.s-sanningen.com/slakttradet

  * Visste Du att Socialdemokraterna gav tillstånd att under fyra års tid under omänskliga förhållanden tortera 660 “sinnesslöa idioter” i ett mänskligt experiment på Vipeholms mentalsjukhus?
  https://www.s-sanningen.com/vipeholm

  * Visste Du att Socialdemokraterna försåg Adolf Hitler med all den nödvändiga järnmalm han var tvungen att ha för att på rekordtid bygga upp sin krigsmakt?
  https://www.s-sanningen.com/malmtransporten

  * Visste Du att Socialdemokraterna lät Adolf Hitler och hans nazister använda enorma lagermagasin i Luleå för att förvara krigsförnödenheter i kriget på Nordkalotten mot England och Ryssland?
  https://www.s-sanningen.com/hitlersskafferi

  * Visste Du att Socialdemokraterna tillät Adolf Hitler och hans nazister att använda hela det svenska järnvägsnät som ett rullande fältsjukhus åt skadade nazisoldater och allt med Röda Korset som täckmantel?
  https://www.s-sanningen.com/sjuktransporterna

  * Visste Du att Socialdemokraterna i oktober 1940 tillät 1,030 tyska SS-soldater ur det fruktade Dödskallekompaniet komma till Sverige?
  https://www.s-sanningen.com/dodskallekompaniet

  * Visste Du att Socialdemokraterna mycket väl kände till att ledande och högt uppsatta socialdemokratiska politiker köpte sex av prostituerade kvinnor och av minderåriga flickebarn under 70-talet?
  https://www.s-sanningen.com/bordellharvan

  * Visste Du att Socialdemokraterna under den s.k. ”Barnhemsperioden” (1945-1980) lät 300,000 barn lämnas åt sitt öde?
  https://www.s-sanningen.com/barnhemsbarnen

  * Visste Du att Socialdemokraterna är det enda politiska riksdagsparti som uteslutit deltagare på politiska möten pga av sin etnicitet och hudfärg?
  https://www.s-sanningen.com/rasistmotena

  *

 • En del anser att bloggen Aretsforvillare.nu och framröstningen av Stefan Löfven till Årets Förvillare 2019 inte är seriös, men betänk då följande:

  Vilka sätt finns kvar för vanligt folk att demonstrera sitt missnöje mot en politisk elit, annat än att nominera och rösta på ett demokratiskt sätt tex som på en liten oförarglig blogg som heter Aretsforvillare.nu?

  Hur seriösa är egentligen dagens politiker gällande frågor som tex massmigration, hanteringen av gängkriminalitet och hushållandet av svenska skattepengar, vårdkaoset och skolans förfall?

  Har de sittande politikerna gett folket möjligheten att folkrösta i dessa frågor?

 • Anser att priset egentligen borde gå till den så kallade ”talmannen” Andreas Norlén som fortfarande vägrar att utreda valfusket vid det senaste ”riksdagsvalet”.
  Kunde förhindrat Löfvens fiaskon.

 • Går stundvis pris till samhällsfarlig åsikts-polis i ett land i kris – SOM HÖLJER ENORMA HOT I DIS – för fet spargris i något skatteparadis?

  Löven vill forcera utbyggnad av 5G och det finns ett förslag i riksdagen om att lägga över ansvaret för genomförandet på SÄPO och militären! Sekretess och tystnad och mörker…

  15 ytterst viktiga minuter: Fysikern och experten på mikrovågsvapen Barrie Trower varnar här med emfas!

  https://www.youtube.com/watch?v=-2DSKl1ts0w

  (Barrie Trower On 5G: There Is No Safe Place, No Where To Go)

  • Ang att SÄPO och Försvarsmakten nu ska övervaka utbyggnaden av 5G (det är inget förslag, det är redan en genomförd lag), kanske var det min anmälan av Nordens statsministrar till SÄPO, gällande anstiftan till terrorverksamhet som rörde om i grytan, se denna länk http://maxicom.se/Terroranmaelan.php

 • Nu är det bara tio år kvar fram till år 2030 så vi kommer få se ett par versioner till av “Årets förvillare”, med vitt skilda partikulörer, innan den här sagan är slut. Verkställaren av agendan kan inte göra annat än att förvilla och förråda eftersom skit inte går att sälja med sanning. Alla artificiellt skapade samhällsproblem vi har omkring oss är ett distraherande rött skynke som ska skymma något så groteskt att det inte tål dagens ljus.

 • Jag har fuderat på skillnader mellan diktatoriska despotiska ledare i historien och de individer som innehar den politiska makten i Sverige i nutid.

  Några av de allra värsta historiska personerna var åtminstone populära hos folket en viss tid.

  Det är uppmuntrande att det inte är så idag.

  Tyvärr är lagstiftning i händerna på marodörer att likna vid tändstickor hos lekande barn i en loge fylld med hö.

 • Det verkar som om Löfven och andra i regeringen-riksdag är helt frånvarande i sin yrkesroll, kan det vara så att ”storebror” (USA) har gett order om vad som ska ske framöver, så våra politiker inte anser att det är värt att slösa kraft och tid till att rensa upp i träsket? De bara bidar tiden för att få ut så mycket som möjligt ekonomiskt för egen del, för snart kommer stora förändringar som våra politiker inte kan göra något åt? Jag vet inte men undrar….de har ju lydigt följt ”den verkliga maktens” order hittills!

  Sedan tycker jag att motiveringen om Löfven inte är den bästa. Att anklaga någon för bristande utbildning och sätta det i samband med förståelse, intelligens, kunskap mm är inte relevant. Många har gått ut våra högskolor med höga betyg, men många av dessa tror ändå på CO2 som klimatorsak och på lyckad mångkultur. Den som pluggar in ett ämne till fullo, har bra minne och i prov kan återge exakt vad andra ”experter” skrivit, dessa får höga betyg, bra jobb med höga löner, men inte är det en garanti för att de förstår nya samhällsproblem och vad man ska göra åt dessa! Ofta kan det vara tvärt om, den högt utbildade kan i skolan ha blivit så indoktrinerad att dumheten i samhällsfrågor är total! Kanske hade en fullgjord svetskurs fått Löfven att klara problemen i samhället bättre, men jag tvivlar….

  • Riktigt Kalle. Att peka på utbildningsnivå är ett argumentationsfel som kallas “auktoritetsargumentet”. Utbildning kan också vara inbillning.

   ”En av de främsta hindren för intelligens är godtrogenhet, och godtrogenhet kan minskas enormt genom instruktioner i de vanligaste formerna av osanning. Godtrogenhet är ett större ont i nutid än det var tidigare, eftersom, tack vare tillväxten av utbildning, är det mycket lättare än vad det brukade vara att sprida felaktig information, och tack vare demokratin, är spridningen av desinformation viktigare än förr för de som håller i makten.”
   / Bertrand Russell

   ”One of the chief obstacles to intelligence is credulity, and credulity could be enormously diminished by instructions as to the prevalent forms of mendacity. Credulity is a greater evil in the present day than it ever was before, because, owing to the growth of education, it is much easier than it used to be to spread misinformation, and, owing to democracy, the spread of misinformation is more important than in former times to the holders of power.”
   / Bertrand Russell

 • Stefan Quisling Löfven har ett långt förbrytarregister och att han kan få vara kvar måste bli ett uppdrag för nån form av lag som har en möjlighet att förhindra att detta inte händer igen.
  Tjänstemanna-ansvaret måste återinföras och någon form av instans som har som uppgift att kunna hantera dessa totalt ansvarslösa slöseri med våra skattepengar.
  Han använder ju Sveriges kassakista som sin privata plånbok.
  Vår nästa Statsminister har nog ett hästjobb för att få oss svenskar att lita på någon politiker över huvud taget. “Herr” Löfven har dragit ner nivån på statsmannaskap till en nivå som jag aldrig trodde att någon svensk statsman hade möjligt att göra. Finns det någon sämre???

  • Fredrik “öppna era hjärtan” Reinfeldt var väl möjligtvis sämre. Han är idag “senior rådgivare” för den storbank där Soros “open society” brukade vara storägare. Reinfeldt applåderas, märkligt nog, fortfarande på Moderaternas interna möten. Bisarrt.

   Han utgör väl kanske “den amerikanska drömmen” för många moderater, kan man tänka? Det kallas “den amerikanska drömmen” eftersom man måste vara i drömmarnas värld för att kunna tro på den.

  • Ett sätt att försnilla är att en hjälporg köper en politikers böcker för insamlade medel t.ex. bistånd. Tipsat från USA.

 • Ett alldeles utmärk pris till denna helt urusla minister om dom hittar ett nobelpris för Sveriges försmillare så borde han vara aspirant även på detta pris. Moiveringn borde vara “en som inte håller ordning på 18 miljarder till Turkiet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *