Robert Epstein som avslöjade Google: “Jag är fortfarande inte suicidal”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2020
- NewsVoice redaktion
Dr Robert Epstein on Google and Censorship through Search Engines. Foto: Senate Judiciary Subcommitte, July 16, 2019

NOTERAT. NewsVoice skrev tidigare om forskaren och professorn i beteendepsykologi Robert Epstein som under ett senatsförhör 2019 berättade att Google manipulerade USA-valet 2016 vilket gav Hillary Clinton 2,6 miljoner extra röster. I slutet av december avled plötsligt hans fru i en bilolycka

Epsteins fru Misti Vaughn avled den 23 december rapporterar NBC 7 i USA. Olyckan skedde på kvällen under ett regn, men inte desto mindre twittrar Robert Epstein, som inte ska blandas ihop med Jeffrey Epstein, till sina följare att han,“ännu inte är suicidal” och han adresserar tweeten till Hillary och Google.

Robert Epstein tweet 4 jan 2020
Robert Epstein tweet 4 jan 2020

Detta är anmärkningsvärt och ger intrycket av att Epstein faktiskt känner en viss oro för repressalier, särskilt när det är ett faktum att Clinton-familjen genom åren anklagats för att få sina motståndare “eliminerade”. Det finns ett rykte som kallas: “The Clinton body count”, vilket av de etablerade, större och Clinton-vänliga medierna i USA betraktas som en konspirationsteori.

Tweeten gör inte desto mindre omvärlden ställd.

Han skriver:

“Robert Epstein tweet 4 jan 2020: “BTW, although losing Misti is devastating for me – there will never be another Misti in my life, after all – I AM STILL NOT SUICIDAL. Hear that, #Google? Hear that, #Hillary?”” – Robert Epstein på Twitter

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq