Robert Epstein som avslöjade Google: “Jag är fortfarande inte suicidal”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 januari 2020
- NewsVoice redaktion
Dr Robert Epstein on Google and Censorship through Search Engines. Foto: Senate Judiciary Subcommitte, July 16, 2019

NOTERAT. NewsVoice skrev tidigare om forskaren och professorn i beteendepsykologi Robert Epstein som under ett senatsförhör 2019 berättade att Google manipulerade USA-valet 2016 vilket gav Hillary Clinton 2,6 miljoner extra röster. I slutet av december avled plötsligt hans fru i en bilolycka

Epsteins fru Misti Vaughn avled den 23 december rapporterar NBC 7 i USA. Olyckan skedde på kvällen under ett regn, men inte desto mindre twittrar Robert Epstein, som inte ska blandas ihop med Jeffrey Epstein, till sina följare att han,“ännu inte är suicidal” och han adresserar tweeten till Hillary och Google.

Robert Epstein tweet 4 jan 2020
Robert Epstein tweet 4 jan 2020

Detta är anmärkningsvärt och ger intrycket av att Epstein faktiskt känner en viss oro för repressalier, särskilt när det är ett faktum att Clinton-familjen genom åren anklagats för att få sina motståndare “eliminerade”. Det finns ett rykte som kallas: “The Clinton body count”, vilket av de etablerade, större och Clinton-vänliga medierna i USA betraktas som en konspirationsteori.

Tweeten gör inte desto mindre omvärlden ställd.

Han skriver:

“Robert Epstein tweet 4 jan 2020: “BTW, although losing Misti is devastating for me – there will never be another Misti in my life, after all – I AM STILL NOT SUICIDAL. Hear that, #Google? Hear that, #Hillary?”” – Robert Epstein på Twitter

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Hillary Clinton är bara en spelbricka. (Trump eller hans rådgivare är märkbart friare trots att han sitter inspänd i ett liknande beroende av djupa staten.)
  Det är dom som spelar henne som har motiv för att iscensätta sånt som tidigare var mer relaterat till republikanerna.
  Lönnmord, smutskastningskampanjer etc.
  Republikanerna är skickligare maktpokerspelare. Demokraterna har stöd hos dom som vill ha en sorts socialdemokratiskt trygghetssystem. Detta avskys av både republikaner och libertarianer. Att demonisera demokraternas kandidater är därför stående inslag i Usa.
  Demoniseringen av Trump bara stärker hans väljarbas och det kanske är planerat så av någon. Kanske samma någon som varit hjärnan bakom det som drabbat Sverige och var arkitekt bakom Reinfeldt’s omoderata taktik.
  Smart psykkrigstaktik som förändrat både Usa och Sverige.
  Det är en sak att Hillary Clinton för omvärlden utanför väst har varit lika ond i sin retorik som gör att det är svårt att känna sympati. Men när man ser att tom Usas underrättelseassocierade krigsveteraner konsekvent har angripit Trump gör att man bör inse att demokraterna trots allt anses ha något att erbjuda inrikesekonomiskt.
  Jag är själv neutral och noterar att Trump har skapat jobb men jag går efter hur en del i mina ögon självständiga och välinformerade amerikaner resonerar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *