SwebbTV: Coronasmittan sprider sig i världen och pandemin är nära

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 februari 2020
- NewsVoice redaktion
SwebbTV om coronavirus.

SwebbTV om coronavirus.

Trots att coronasmittan sprider sig snabbt över hela världen och WHO uppmanar världen att förbereda sig på en pandemi tycks inte svenska myndigheter vara oroade.

Meddelande 24 dec 2020: Anna Wikland ansvarig för radering av SwebbTV från Youtube – Permanent beslut

En professor vid Harvard menar att 40-70% av världens befolkning kan smittas och det har avslöjats att det bara finns totalt sju vårdplatser vid en omfattande coronakris i Sverige, meddelar SwebbTV. Kanalen uppger att i värsta fall kan upp till 70,000 människor dö bara i Sverige.

Bland världens största företag räknar över 90 procent att de kommer få problem eller störningar på grund av viruset. Kina har idag en mycket stor andel av världens industriella tillverkningskapacitet. Mycket tillverkningsindustri har flyttat till Kina. Kinesiska företag är också ofta underleverantörer till industrier i Väst, meddelar SwebbTV.

Sammanfattning: NewsVoice | Källa: SwebbTV på YouTube

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq