SwebbTV: Coronasmittan sprider sig i världen och pandemin är nära

18

SwebbTV om coronavirus.

Trots att coronasmittan sprider sig snabbt över hela världen och WHO uppmanar världen att förbereda sig på en pandemi tycks inte svenska myndigheter vara oroade.

Meddelande 24 dec 2020: Anna Wikland ansvarig för radering av SwebbTV från Youtube – Permanent beslut

En professor vid Harvard menar att 40-70% av världens befolkning kan smittas och det har avslöjats att det bara finns totalt sju vårdplatser vid en omfattande coronakris i Sverige, meddelar SwebbTV. Kanalen uppger att i värsta fall kan upp till 70,000 människor dö bara i Sverige.

Bland världens största företag räknar över 90 procent att de kommer få problem eller störningar på grund av viruset. Kina har idag en mycket stor andel av världens industriella tillverkningskapacitet. Mycket tillverkningsindustri har flyttat till Kina. Kinesiska företag är också ofta underleverantörer till industrier i Väst, meddelar SwebbTV.

Sammanfattning: NewsVoice | Källa: SwebbTV på YouTube

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
3 mars 2020 kl 20:26

Jag har skrivit här på NV om det Louis Pasteur, rapporterades ha erkänt på sin dödsbädd: det är inte bakterierna, det är miljön. Ja och det gäller virus och allt annat sattyg som vårt fantastiska immunförsvar vår självläkande hundratusenåriga historia som är avgörande och aldrig något annat.

Så det är dags att mänskligheten tar tillbaka rätten till sin kropp och inte? låter månglarna övertala er att gå på myter om hur immunisering går till? Det är ren och skär lögn allting som skolmedicinen vill skrämma oss till, gå inte på lögnerna en gång till.

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203310

Andreas Obenius
Andreas Obenius
Gäst
2 mars 2020 kl 18:50

Detta låter som rena spekulationer och gissningar. Media har inga grävande journalister längre utan alla skriver ungefär vad någon expert sagt från smittskyddsinstitutet sagt eller liknande.

Att bygga en framtid för coronaviruset genom en redan framtagen datasimulering verkar verkligen som ett otroligt sammanträffande. Att denna datamodell dessutom skulle ligga nära hur det verkligen kommer att bli är för mig både förunderligt och osannolikt.

Jag lutar mig bakåt och väntar på att denna pandemi som enligt mig är kraftigt överdriven skall sluta med några få procent döda jämfört med cancer, malaria eller TBC… Så ska jag förnöjsamt säga: “VAD VAR DET JAG SA.”

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
2 mars 2020 kl 16:23

Bra råd för att boosta immunförsvaret finner du på denna sida:
https://www.greenmedinfo.com/blog/natural-protection-strategy-against-viruses-including-coronavirus

De 3 viktigaste råden är – Ät bra kost som ex. LCHF, mycket bra fett (cocosfett, grädde och smör mm) boostar immunförsvaret.
C-vitamin – Askorbinsyra vid behandling 5000mg var 6e timma
D3 vitamin – minst 5000IE med K vitamin!

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
2 mars 2020 kl 16:25

Glömde ;( KS – Kolloidalt Silver mycket effektivt!

Thérèse A.
Thérèse A.
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
2 mars 2020 kl 17:41

Kjell Holmsten. Dina råd för att boosta immunförsvaret är en självklarhet och inte att förglömma är C vitaminer, men till syvende och sist hjälper det inte om, när virus drabbar lungorna med syrebrist som gör att man kvävs och därav bör alla ha Betapred 0,5 mg hemma, vilket gör att man sannolikt inte behöver söka den sjukhusvård som inte existerar i Sverige.

Alla väljer vi själva grad av säkerhet som på intet sätt innefattas av att Ylva Johansson med fem EU-kommissionärer i Bryssel handhavande av “fullständig krishantering kring Corona virus, flyktingar och migranter”.

Personligen väljer jag att ta dina råd tillika kan dem som har intresse ta del av Infektionsprofessor på Uppsala universitet: 60-80 procent kommer att smittas (3 timmar sedan)
https://www.exakt24.se/infektionsprofessor-pa-uppsala-universitet-60-80-kommer-att-smittas/
Mvh.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Thérèse A.
2 mars 2020 kl 19:56

Mörkertalet är oerhört stort här. Många “smittas” men blir inte lika sjuka som de som måste söka sjukvård, om det nu kommer finnas någon i Sverige?
Som vanligt är det så funtat att vi måste lita på våra egna kunskaper om inte så får vi skaffa kunskaper om hur vi boostar immunförsvaret och botar oss från virusangrepp.

Med rädsla och skrämsel kommer vi ingen vart, corona viruset har samma dödlighet som den säsonginfluensa vi alltid haft. Det har skrämts tidigare med allehanda virus men dessa virus behöver alla en levande smittospridare eller värd för att överleva någon längre tid.

Jag tycker att Lars Bern har många bra råd angående influensan och då framförallt vår säsongsinfluensa som just nu går över till Corona?
https://anthropocene.live/2020/02/24/coronapandemin-nagra-rad/

Mercola är också bra
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/02/04/novel-coronavirus.aspx

Thérèse A..
Thérèse A..
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
3 mars 2020 kl 12:02

Kjell Holmsten. Visst är sannolikheten hög för att ”mörkertalet är stort tillika att många smittas som inte behöver söka sjukvård” men avseende om viruset kommer till i Sverige” nämns att viruset är här sedan i slutet av år 2019 och det complicita avseende det muterade Sars virus Corona är att inom minuter kan och har drabbad fått allvarlig syrebrist och röntgen visar i detta autentiska fall allvarlig ”vätskande inflammation i lungor och sargat luftrör” som ser ut som blåsor vid brännskada och syrgas hjälpte inte, med följd extremt blodtryck som vid överhängande risk för hjärninfarkt, hjärt infarkt och njursvikt lyckades brytas med tillförsel av mycket hög dos snabbverkande Cortison, Betapred.
Din åsikt att ”man med rädsla och skrämsel inte kommer någon vart” delas, däremot inte avseende att ”corona viruset har samma dödlighet som den säsonginfluensa vi alltid haft” och denna min åsikt baseras på information av Läkare utan gränser inkluderande läkare med gedigen insikt avseende allehanda epidemier i världen inkluderande Ebola epidemin.

Avseende att Lars Bern många bra råd angående influensan och då framförallt säsongsinfluensa” delas men inte avseende säsonginfluensa som går över till Corona tillika avser skribent Andreas Obenius åsikt avseende spekulationer och media i avsaknad av grävande journalister skriver vad någon exper från smittskyddsinstitutet sagt eller liknande”, men att ”denna pandemi slutar med några få procent döda jämfört med cancer, malaria eller TBC…”, är högst osannolikt med insikt i Sverige regering och riksdag i handlingsförlamning politiska vrövl som renderat ut i Sverige knappt skönjbar vård oavsett densamma, som vid epidemi eller pandemi per automatik inte är existerande vilket för invånarna ger val a la spela schack med döden eller prova alle de mange kjerringråd som finnes der ute, hvor visse vitaminer å övelser kan hjelpe.
Mvh och ha en bra dag.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Thérèse A..
3 mars 2020 kl 12:42

Ursäkta mig om jag trampar dig på tårna men det är inte meningen. Men jobbar eller lobbar du för vaccinindustrin?

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Thérèse A..
3 mars 2020 kl 12:53

Ja så kom jag tänka på denna mycket informativa filmsnutt om hur världen styrs och vad det är som styr religion eller vad som är religion, lyssna framförallt på slutet.
Vad är egentligen meningen med allt jo jag tror jag har svaret – Lydnad och ingenting annat.
Lydnad till religionen
Lydnad till smitta och sjukdomsspridning
Lydnad till rådande tankesystem
Lydnad, Lydnad

Thérèse A.
Thérèse A.
Gäst
2 mars 2020 kl 14:37

Alla åsikter respekteras tillika finns inget farligare än att låta sig manipuleras av Sverige ständigt återkommande av medierna skapad falsk säkerhet. I Sverige gammelmedier repriseras att Coronaviruset fortsätter att kräva liv med tillägg: Dock tillfrisknar allt fler, och hittills har över 45 000 personer med covid-19 blivit friska. Det sistnämnda vill alla normala människor tro är sant vilket det inte är, ty Guangdong-hälsomyndighet har fastställt att 14% av de återhämtade (friska) Coronavirus-patienterna testade positivt igen i senare kontroller. Ett positivt test visar att de återhämtade (friska) patienterna fortfarande kan bära på viruset, vilket är att lägga till den komplexitet i ansträngningarna att kontrollera utbrottet. I svenska medier: Du måste komma nära för att bli smittad av Coronaviruset är osant för luftburen virus är i ordets rätta betydelse – Luftburen – och att viruset inte smittar under inkubationstiden är av Guangdong-hälsomyndigheten fastställt att viruset smittar både under inkubationstiden och efter att patienten ”tillfrisknat.” Svaret på vad har Sverige har för beredskap att ta hand om smittade är med insikt i av idag sjukhuskaos att det inte finns beredskap vid en i staten Corona epidemi för Sverige har idag utrymme för 5 000 provtagningstillfällen och vårdplatser för 1 400 personer i tre vårddygn med plats att vårda 467 patienter, vilket utan ord med insikt i befolkningsstorlek säger allt om följden av en pandemi, oavsett densamma. Kinesiska tidningar finns att läsa på engelska och oavsett att alla stater inkluderande Kina inte presenterar all fakta är faktum att av Kinesiska läkarexpertis och i dess smittskyddsmyndigheter med gedigna utbildningar expertis offentliggjort avseende Corona Virus att lita på, till skillnad mot mörkläggningsstaten Sverige experter i avsaknad av desamma. I bland annat Caixin Global News framgår att av Kinesiska läkarexpertis och i Guangdong hälsomyndigheten forskare fastställt att 14% av de återhämtade Coronaviruspatienterna i senare kontroller testat positivt igen. Cirka 14% av patienterna som återhämtade sig från det nya Koronaviruset och lämnat sjukhusen i södra Kinas Guangdong provins testades positivt igen i senare kontroller, enligt den lokala hälsomyndigheten. Positiva test visar att de friskförklarad patienterna fortfarande kan bära, bär på viruset, att lägga till komplexitet i ansträngningarna att kontrollera utbrottet och det finns ingen klar slutsats om varför de friskförklarade patienterna fortfarande kan vara smittsamma, sade Song Tie, biträdande chef för Guangdong Center of Disease Control And Prevention (Guangdong CDC), vid en tisdagsmöte med pressen. Oförklarliga dödsfall av lungproblem bland äldre vid Wuhan Social Welfare Institute och liknande… Read more »

Torbjörn Sassersson red.
Admin
2 mars 2020 kl 00:27

SvD: “FN varnar: Paniken kring viruset kan få farliga följder”

“Stoppa paniken över coronaviruset. ”Världen överreagerar och över 80 procent av alla fall är milda”, säger WHO-chefen vid en humanitär konferens i Saudiarabien. Samtidigt manar chefen för FN:s matprogram till lugn.”

https://www.svd.se/fn-varnar-paniken-kring-viruset-kan-fa-farliga-foljder

Lisa Larsson
Lisa Larsson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
2 mars 2020 kl 07:19

Det där är ett tvetungat påstående då de själva är en del i detta medvetna försök att skapa just panik. Får de in större delen av jordens befolkning i ett panikläge får de guldläge till saker som t.ex. panikartade massvaccinationer och/eller möjlighet att under paniken eller i efterdyningarna av den krascha det pyramidspelsliknande ekonomiska systemet o.s.v.

Eftersom de aldrig låter en kris gå outnyttjad förbi kan precis vad som helst hända där “The Sky is the Limit”. Ska bli spännande att se hur denna nagelbitare slutar.

Emilia
Emilia
Gäst
1 mars 2020 kl 19:20

Martin Armstrong skriver på sin blogg:

“the outstanding World Bank Pandemic Bonds which will come due for expiration this July here in 2020. This will be in the neighborhood of $500 million which is perhaps a structured derivative time bomb that most people have never heard of.

These pandemic bonds were sold to investors as a giant gamble in the global financial casino. The World Bank sold “pandemic bonds” which were a scheme like no other. In 2017, these bonds were sold to private investors on the premise that they would lose their money if any of six deadly pandemics hit. They did not pay out in 2019 when the Ebola virus broke out in Africa. The World Bank announced the creation of these structured bonds in May 2016 at the G7 Finance Ministers and Central Governors meeting in Sendai, Japan.

The World Health Organisation will keep the money and will use it to fight the outbreak. Investors bought the bonds and received regular coupon payments in return, which were substantial in this world of negative interest rates. If there is an outbreak of disease turned into a pandemic, then investors don’t get their initial money back. There are two varieties of debt that are scheduled to mature in July 2020.”

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/half-billion-pandemic-derivatives/

Kan vara värt att ta i beaktande innan man smittas av pandemihysterin.

Hans Berggren
1 mars 2020 kl 17:55

Coronaviruset har hittills inte varit mycket dödligare än vanliga influensor. Det är skrämseln som är det viktiga. Före svinflunsan definierades pandemibegreppet om och Big Pharma hade redan vaccinet färdigt att testas på människor (?). Efter svinflunsan borde folk ha fattat, men tricket går att köra i repris tio år senare och kommer att sälja massor med trimmade vacciner den här gången också.

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Hans Berggren
2 mars 2020 kl 21:10

Rätt observerat Hans Berggren för människor är för upptagna med de banala och ytliga frågor så att man inte kan tänka djupare och p.g.a av den ständiga stressen som vi utsätts för tappar alltmer minnet.

NH
NH
Gäst
1 mars 2020 kl 12:44

Kontrollen över matkedjan mm. Och event 201.
En nyttig video, men på engelska : “Food Supply to Collapse after Outbreak? Billionaires Predict “Global Problems”
https://twitter.com/IceAgeFarmer/status/1233525862265315328

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
1 mars 2020 kl 06:49

Och vem äger WHO?
Och Kina var på väg att ta över “all” produktion på planeten. Jämför med sagan om Babels Torn (EU?).
Detta kan t.o.m. vara planetens räddning. Panikungarna bjuder in smittan och andra får lugn och ro.

eva-marie
eva-marie
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
1 mars 2020 kl 11:52

Åke i Sörmland.
Om man googlar Babels torn eller läser Wikipedia, så ser man en målning som föreställer det.
Och EU ; s byggnad i Bryssel (?) är gjord efter det konstverket av ngn som hette Bruegel d ä.
När man tittar på EU-byggnaden ser den ofärdig ut upptill. Som det ursprungliga Babels-tornet alltså.
Vi vet ju hur det enligt berättelsen gick i det fallet.