Anna Wikland ansvarig för radering av SwebbTV från Youtube – Permanent beslut

publicerad 24 december 2020
- Anders Gustafsson
Google chefen Anna Wikland och SwebbTV:s Michael Willgert. Montage: NewsVoice, baserat på pressfoton.
Anna Wikland Google. Montage: NewsVoice, baserat på pressfoton.
Google chefen Anna Wikland (foto:Cision.com) och SwebbTV:s Mikael Willgert. Montage: NewsVoice, baserat på pressfoton.

MEDIA. Sverigechefen på Google Sverige Anna Wikland som fattar beslut om vilket innehåll som får finnas på Youtube har nu raderat hela SwebbTV. Kanalen hade sedan 2015 publicerat runt 700 program och hade nyligen över 65.000 prenumeranter. Mikael Willgert som är SwebbTV:s ansvarige utgivare meddelar på sin hemsida att de “överklagade, men fick omgående besked att deras beslut står fast”.

Text: Anders Gustafsson

Uppdatering 26 dec: Exklusiv intervju med Mikael Willgert: Stängningen av SwebbTV lyfts till Riksdagen – Alternativmedia förgörs av repressiva krafter

De primärt ansvariga för nedstängningen är enligt nedan. Listan kommer att uppdateras när de olika grupperna eller personer som förtalat plattformen kan identifieras.

 • Anna Wikland: Sverigechef för Google/Youtube.
 • Karin Fallenius: journalist på SVT som skrev en artikel där hon kallade Swebbtv för ett “vitmaktprogram”.
 • Jonathan Lehman: aktivist på Stiftelsen Expo som länge falsk anklagat kanalen för att vara ett “vitmaktprogram”.
 • Johan Ehrenberg: ansvarig utgivare för tidningen ETC.
 • Josephine Freje Simonsson: journalist som tidigare jobbat för TV4. Hon skrev en grov förtalsartikel för Sveriges Radio om SwebbTV.
 • Alexandra Carlsson Tenitskaja: journalist på DN. Spred lögner om att SwebbTV var en del av “vit-makt rörelsen”.
 • Gustaf Tronarp Aftonbladet, Leif Brännström Expressen och Lillan Hedlund Södertälje Länstidning har alla deltagit i “vit-makt” drevet som utgick från Lehman.
Anna Wikland Google
Anna Wikland har nu raderat Swebbtv permanent. Kanalen har tidigare varit avstängd. Skärmdump från Linkedin.

SwebbTV hade precis fått statligt redaktionsstöd – Anna Wikland neutraliserar

SwebbTV sökte under oktober 2020 mediestöd från Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT) som de fick bifall på sin ansökan. Kanalen är därmed “statligt godkänd” och uppfyller alla krav på allsidighet, god medieetisk sed och mycket annat. Det innebär också att kanalen är klassat som ett nyhetsmedium som stärker den svenska demokratin.

ArcanumSkolan 2024

Anna Wikland är dock av en annan uppfattningen. Istället påstår hon att materialet är skadligt och kanske till och med bryter mot svensk lagstiftning. Exakt vad som ligger bakom hennes beslut att radera allt är dock oklart.


SwebbTV hade runt 65.000 prenumeranter på Youtube och var den största alternativa kanalen som gjorde “Joe Rogan-liknande” intervjuer på svenska. Med tanke på omfattningen av materialet utgör detta det största digitala bokbålet i svenska historia.


Extremt viktigt att svenska alternativmedier konfronterar övergreppet

Enligt flera personer som NewsVoice talat med har svensk höger varit för dåliga på att slå tillbaka när högermedier censureras eller raderas. En person säger till exempel:

“Eftersom Swebbtv bara sände på svenska språket finns det endast regeringen som är intresserad av en nedstängning och sedan närmar sig valet 2022 med stormsteg. Det gäller att vara ute i tid”.

En annan starkt kritisk kommentar mot Anna Wikland lyder:

“Detta är inte människor som hör hemma i en demokrati. Därmed bör de inte kunna bo kvar i Sverige…”.

Fria Tider uppger i en intervju att Mikael Willgert, som är kanalens ansvariga utgivare, hade förväntat sig detta för eller senare. Nu kom tillslaget tidigare än väntat.

Uppdatering 26 dec: Exklusiv intervju med Mikael Willgert: Stängningen av SwebbTV lyfts till Riksdagen – Alternativmedia förgörs av repressiva krafter

Text: Anders Gustafsson

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det är rent vansinne och ett gigantiskt steg mot ett totalitär samhälle. Hur har såna här fasoner fått uppstå i Sverige.

  Stängningen av SWEBBTV är på kuppen gjord på helt ogrundade anklagelser. Jag har sett massor av de inslag och intervjuer som SWEBBTV publicerat på Youtube. Det finns inte det minsta sk “Vitmakt”, eller annan form av vridna åsikter, någonstans.
  Tittar dom inte igenom materialet innan dom beslutar att stänga en kanal eller ett konto?

  Bedrövligt och ren öststatsattityd. Sverige är verkligen på väg in i mörkret.

 • Det är rent vansinne och ett gigantiskt steg mot ett totalitär samhälle. Hur har såna här fasoner fått uppstå i Sverige.

  Stängningen av SWEBBTV är på kuppen gjord på helt ogrundade anklagelser. Jag har sett massor av de inslag och intervjuer som SWEBBTV publicerat på Youtube. Det finns inte det minsta sk “Vitmakt”, eller annan form av vridna åsikter, någonstans.
  Tittar dom inte igenom materialet innan dom beslutar att stänga en kanal eller ett konto?

  Bedrövligt och ren öststatsattityd. Sverige är verkligen på väg in i mörkret.

 • Blir helt bestört när jag läser om nerstängningen!
  Denna intressanta sida som man verkligen fick höra Sanna uppgifter på.
  Kämpa för dörröppning!
  Gör ett upprop o kräv att detta meddelas för alla i SvT nyheter

 • Jag tycker ärligt talat att det är sorgligt att det både finns skattefinansierade PK-medier (SR, SVT) och alternativmedia.
  Det är ett bevis på hur polariserat Sverige är idag. Låt oss alla istället ta varandra i hand och sjunga “We shall overcome”. 🙂

 • Blir helt bestört när jag läser om nerstängningen!
  Denna intressanta sida som man verkligen fick höra Sanna uppgifter på.
  Kämpa för dörröppning!
  Gör ett upprop o kräv att detta meddelas för alla i SvT nyheter

 • Jag tycker ärligt talat att det är sorgligt att det både finns skattefinansierade PK-medier (SR, SVT) och alternativmedia.
  Det är ett bevis på hur polariserat Sverige är idag. Låt oss alla istället ta varandra i hand och sjunga “We shall overcome”. 🙂

 • Jag uppmanar alla att göra en polisanmälan mot Sveriges Google chef Anna Wikland med anledning av hennes beslut att radera Sveriges mest seriösa Youtube-kanal “Swebbtv”. Likaså uppmanar jag alla att polisanmäla Sveriges justitieminister Morgan Johansson som är den som ligger bakom detta flagranta brott mot yttrandefriheten som är reglerad i den svenska grundlagen.

 • Jag uppmanar alla att göra en polisanmälan mot Sveriges Google chef Anna Wikland med anledning av hennes beslut att radera Sveriges mest seriösa Youtube-kanal “Swebbtv”. Likaså uppmanar jag alla att polisanmäla Sveriges justitieminister Morgan Johansson som är den som ligger bakom detta flagranta brott mot yttrandefriheten som är reglerad i den svenska grundlagen.

 • Anna Wikland har fattat ett desperat och beslut under påtryckning från en folkvald som ingen i folket egentligen vill ha.

  Det är därför viktigt att vi exponerar Wiklands tjänstefel högst upp i hierarkin inom Youtube så att Wikland får möjlighet att bringa sina prioriteringar i ordning (hon är väl rädd om sitt jobb).

 • Att kritisera de värsta förbrytare och likaså att yttra sanningen om de som i grunden är våra värsta fiender, fast de fortfarande håller god min, betraktas av någon underlig anledning som “vit makt”. Demokrati och yttrandefrihet makas undan för undan åt sidan och inom kort är det en islamistisk diktatur som råder i vårt land.

  Swebb-TV-s mycket viktiga uppgift är att belysa detta egentligen uppenbara faktum som dessvärre inte har gått upp för den vänstervridna halvan av befolkningen.

  Joacim Lamotte är också avstängd från Facebook efter att ha kritiserat Annie Lööf. Om några ska tåla kritik så är det våra politiker och efter de senaste årens vanstyre är väl kritik ett alldeles för lindrigt straff men kanske är avsikten från FB att rensa ut allt som inte är godkänt av den avdelning som inte har tillräckligt civilkurage att se muslimska brödraskapet i i ögonen. Det är synd och skam!

  Själv sitter jag i husarrest av FB för att ha utgjutit mitt hat över den jävul som slog sin flickvän sönder och samman med ett basebollträ. Hon fick bland annat elva frakturer över kroppen. En sådan förövare känner jag inget som helst förbarmande över men i FB:s värld och förresten likaså i svenska kriminalvårdens forum ska man ta lika stor hänsyn till förövaren som till offret.

  Jag tillade i slutet av inlägget att muhammeds söner är uppfostrade till våld och andras död har de lika litet respekt för som sin egen eftersom de fortfarande lever i den tron att livet i himlen kommer att bli bättre än här på jorden. Det blir allt svårare att få in nånting på FB och i är har jag varit avstängd nästan lika länge som inne.

  Jag ser fram emot en plats där man kan säga sin ärliga mening om ett Sverige på fallrepet och slipper alla jävla maträtter,gilla och gratta.

 • [Är inte detta off-topic?]

  Next News Network och Gary Franchi kommer här med Breaking News, som jag först fann på CarlNorberg.se. Detta inslag, se länk nedan, kommer inte Biden, Brennan och Killary att överleva. They will swing! I förlängningen gäller det även en hel drös av landsförrädare i Sverige, förstås. Hur vida vi skall införa retroaktiva lagar, som skedde före Nürnberg tribunalerna får visa sig så småningom.

  https://newtube.app/embed/s2nytKt

 • Anna Wikland har fattat ett desperat och beslut under påtryckning från en folkvald som ingen i folket egentligen vill ha.

  Det är därför viktigt att vi exponerar Wiklands tjänstefel högst upp i hierarkin inom Youtube så att Wikland får möjlighet att bringa sina prioriteringar i ordning (hon är väl rädd om sitt jobb).

 • Så ser den vänsterfascistiska kallbranden ut. Jag antar att det saknas juridiska möjligheter att stämma de ansvariga för egenmäktigt förfarande eller liknande, men se till att lägga upp programmet igen via en annan kanal, OCH HA ALLTID KOPIOR AV ERA SÄNDNINGAR!!! så ser de att ni inte kan stoppas. Men att inte ha gjort kopior av programmen var oansvarigt, då man rimligen borde ha insett att vänsterfascismen skulle komma att ta till sådana här grepp.

 • Hur kan Sverige som alltid vill framställa sig som demokratins högborg och dess försvarare
  tillåta att dessa globala maktmedier gör som dom vill.
  Här beskyller vi Ungern med flera länder för att censurera verkligheten.
  Men makteliten i Sverige tiger så länge dessa globala medier spelar med på deras egen hemmaplan. Undrar, när det motsatta uppstår hur reaktionen blir.
  Voltaire: ”Jag hatar dina åsikter men är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem.”
  Undrar om dessa demokratins global dödgrävare på Google ens vet vem Voltaire var.

 • Att kritisera de värsta förbrytare och likaså att yttra sanningen om de som i grunden är våra värsta fiender, fast de fortfarande håller god min, betraktas av någon underlig anledning som “vit makt”. Demokrati och yttrandefrihet makas undan för undan åt sidan och inom kort är det en islamistisk diktatur som råder i vårt land.

  Swebb-TV-s mycket viktiga uppgift är att belysa detta egentligen uppenbara faktum som dessvärre inte har gått upp för den vänstervridna halvan av befolkningen.

  Joacim Lamotte är också avstängd från Facebook efter att ha kritiserat Annie Lööf. Om några ska tåla kritik så är det våra politiker och efter de senaste årens vanstyre är väl kritik ett alldeles för lindrigt straff men kanske är avsikten från FB att rensa ut allt som inte är godkänt av den avdelning som inte har tillräckligt civilkurage att se muslimska brödraskapet i i ögonen. Det är synd och skam!

  Själv sitter jag i husarrest av FB för att ha utgjutit mitt hat över den jävul som slog sin flickvän sönder och samman med ett basebollträ. Hon fick bland annat elva frakturer över kroppen. En sådan förövare känner jag inget som helst förbarmande över men i FB:s värld och förresten likaså i svenska kriminalvårdens forum ska man ta lika stor hänsyn till förövaren som till offret.

  Jag tillade i slutet av inlägget att muhammeds söner är uppfostrade till våld och andras död har de lika litet respekt för som sin egen eftersom de fortfarande lever i den tron att livet i himlen kommer att bli bättre än här på jorden. Det blir allt svårare att få in nånting på FB och i är har jag varit avstängd nästan lika länge som inne.

  Jag ser fram emot en plats där man kan säga sin ärliga mening om ett Sverige på fallrepet och slipper alla jävla maträtter,gilla och gratta.

 • [Är inte detta off-topic?]

  Next News Network och Gary Franchi kommer här med Breaking News, som jag först fann på CarlNorberg.se. Detta inslag, se länk nedan, kommer inte Biden, Brennan och Killary att överleva. They will swing! I förlängningen gäller det även en hel drös av landsförrädare i Sverige, förstås. Hur vida vi skall införa retroaktiva lagar, som skedde före Nürnberg tribunalerna får visa sig så småningom.

  https://newtube.app/embed/s2nytKt

 • beta.swebbtv är den nya adressen till denna synnerligt intressanta kanal med sina intressanta gäster och nyheter. En given sol, i i ett fö PK-mediamörker! Det finns som gott är, ju ett antal övriga alt media som är relevanta inför verkligheten! Varav detta är ett givetvis!
  En intervju i SwebbTV var Med Rita Svensson, Trollhättan fd L-politiker i kommunen. Mycket intressant och fullkomligt skrämmande! Hon har även lämnat en bättre beskrivning på mer detaljer, på sin egen FBsida, hur länge den nu får vara kvar, om hur muslimska brödraskapets början, hur det i de minsta detaljerna Finns beskrivet hur muslimerna ska infiltrera länder, för att därefter lägga beslag på land efter land, bla Sverige, som har pekats ut som ett lätt offer! Den långsiktiga planen är en enda muslimsk stat! Se även den sidan!
  Detta i dokument som hittats, av en slump, redan på -80talet! Har någon sett något om detta i PK-media? Nej, det har inte jag heller!
  Det gissas att det är de bägge intervjuerna med Rita Svensson som gör att kanalen stängts?

 • Den 23 december raderades också Ulf Bittners “Sverige granskas” som låg uppe på SoundCloud. En av de sista intervjuerna är denna: https://www.brighteon.com/c3abbc6e-47f2-47b5-9c88-4ae8d8e23127

  Visa de som nu censurerar att vi håller samman och ser till att ändå innehållet kommer ut. Här talar Marianne Liljeholt och Ulf Bittner. Det innehållet borde bli klassiskt.

  Torbjörn Sassersson borde återkomma med en separat artikel om detta som nu sker och den artikeln måste genomsyras av att de just nu stoppade intervjuerna lyfts fram. Samma dag intervjuades också Mikael Nordfors och Björn Hammarlund.

 • Så ser den vänsterfascistiska kallbranden ut. Jag antar att det saknas juridiska möjligheter att stämma de ansvariga för egenmäktigt förfarande eller liknande, men se till att lägga upp programmet igen via en annan kanal, OCH HA ALLTID KOPIOR AV ERA SÄNDNINGAR!!! så ser de att ni inte kan stoppas. Men att inte ha gjort kopior av programmen var oansvarigt, då man rimligen borde ha insett att vänsterfascismen skulle komma att ta till sådana här grepp.

 • Hur kan Sverige som alltid vill framställa sig som demokratins högborg och dess försvarare
  tillåta att dessa globala maktmedier gör som dom vill.
  Här beskyller vi Ungern med flera länder för att censurera verkligheten.
  Men makteliten i Sverige tiger så länge dessa globala medier spelar med på deras egen hemmaplan. Undrar, när det motsatta uppstår hur reaktionen blir.
  Voltaire: “Jag hatar dina åsikter men är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem.”
  Undrar om dessa demokratins global dödgrävare på Google ens vet vem Voltaire var.

 • beta.swebbtv är den nya adressen till denna synnerligt intressanta kanal med sina intressanta gäster och nyheter. En given sol, i i ett fö PK-mediamörker! Det finns som gott är, ju ett antal övriga alt media som är relevanta inför verkligheten! Varav detta är ett givetvis!
  En intervju i SwebbTV var Med Rita Svensson, Trollhättan fd L-politiker i kommunen. Mycket intressant och fullkomligt skrämmande! Hon har även lämnat en bättre beskrivning på mer detaljer, på sin egen FBsida, hur länge den nu får vara kvar, om hur muslimska brödraskapets början, hur det i de minsta detaljerna Finns beskrivet hur muslimerna ska infiltrera länder, för att därefter lägga beslag på land efter land, bla Sverige, som har pekats ut som ett lätt offer! Den långsiktiga planen är en enda muslimsk stat! Se även den sidan!
  Detta i dokument som hittats, av en slump, redan på -80talet! Har någon sett något om detta i PK-media? Nej, det har inte jag heller!
  Det gissas att det är de bägge intervjuerna med Rita Svensson som gör att kanalen stängts?

 • Den 23 december raderades också Ulf Bittners “Sverige granskas” som låg uppe på SoundCloud. En av de sista intervjuerna är denna: https://www.brighteon.com/c3abbc6e-47f2-47b5-9c88-4ae8d8e23127

  Visa de som nu censurerar att vi håller samman och ser till att ändå innehållet kommer ut. Här talar Marianne Liljeholt och Ulf Bittner. Det innehållet borde bli klassiskt.

  Torbjörn Sassersson borde återkomma med en separat artikel om detta som nu sker och den artikeln måste genomsyras av att de just nu stoppade intervjuerna lyfts fram. Samma dag intervjuades också Mikael Nordfors och Björn Hammarlund.

 • Namnet WIKLAND är passande. Landet som viker sig!

  Sverige skulle inte ha förfallit utan landssvikare i landet som viker sig som Wikland.

  En variant på tungvrickaren “Sju sjuka sjömän sköttes av sjutton sköna sjuksköterskor”:

  “Landssvikaren Anna Wikland i landet som viker sig.”

  Uttalet av den senare tungvrickaren är nog något enklare, men det uppvägs kanske av spontana kräkimpulser för kräken.

 • Dom tigger om att folket ska avsluta dessa maktfullkomliga djävulska antidemokratiska mörkervarelsers inflytande.

 • Anna Wikland är en sann kommunist som agerar i globalistisk stil, kanske beordad av Molgan Johansson och Stefan Löfven att göra allt för att stänga igen truten på alla som är kritiska till den politiska agendan. Detta som Anna Wikland gör sig skyldig till är ett brott mot yttrandefriheten och borde kunna åtalas. Om det finns en lag om detta ska den användas mot henne. Jag får kväljningar av att se henne. Vi får ställa vårt hopp till den amerikanska rättvisan som kommer att stämma de sociala medierna för brott mot yttrandefriheten. Här i Sverige kan SwebTV använda sig av denna lag och stämma den här figuren Anna Wiklnad.

  https://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/yttrandefrihetsgrundlag-19911469_sfs-1991-1469:

 • Namnet WIKLAND är passande. Landet som viker sig!

  Sverige skulle inte ha förfallit utan landssvikare i landet som viker sig som Wikland.

  En variant på tungvrickaren “Sju sjuka sjömän sköttes av sjutton sköna sjuksköterskor”:

  “Landssvikaren Anna Wikland i landet som viker sig.”

  Uttalet av den senare tungvrickaren är nog något enklare, men det uppvägs kanske av spontana kräkimpulser för kräken.

 • Dom tigger om att folket ska avsluta dessa maktfullkomliga djävulska antidemokratiska mörkervarelsers inflytande.

 • DET UPPHÖR ALDRIG FÖRVÅNA HUR OINTELLIGENTA DESSA GLOBALISTER ÄR- MÖJLIGEN INSER DE ÄVEN SJÄLV DEN PINSAMMA OMSTÄNDIGHETEN , SOM JU GÖR DESS REVANSCHISTISKA OCH DESPERATA VÅLDSANVÄNDNING HELT FÖRKLARLIG. KONSEKVENSANALYSOFÖRMÅGAN INSE, ATT SANNING INTE GÅR UTROTA, SAKNAR DE TILLIKA , VARFÖR BEFÄNGT KOMISKT ENVISAS FÄKTA MOT “PROBLEMET” . SKÄNK DESSA STACKARS TRAGISKA MÄNNISKOR VARMA MEDLIDSAMMA TANKAR OCH BJUD -OM MÖJLIGT – HEM FIRA VÅR VACKRA ROFYLLDA KRISTNA JULEHÖGTID, SÅ LITET RO ÄVEN KAN VEDERFARAS DEM I SIN OLYCKLIGA GRUBBLERIPLÅGA.

 • Ett extremt olyckligt beslut. Hur många timmar har man inte lyssnat på alla dessa intervjuer; så förtjänstfullt utförda av Willgert. Sällan eller aldrig har jag fått så många aha-upplevelser som från Willgerts högintressanta gäster. Om det är något SVT skulle lära av, så är det av SwebbTV. Lyssnade på kanalen långt innan Micke kom in som intervjuare, och insåg direkt när han dök upp på skärmen att den mannen kommer att slå an strängar i den svenska folksjälen, då hans mjuka, försiktiga framtoning ingen kan motstå. Hans smått naiva intervjustil är en blandning mellan Björnes Magasin för vuxna och Arne Weises Julhäsningar. “Jaha, så du menar alltså”… “Här kanske inte allt gick riktigt rätt till”. Less is more! Se och lär SVT.

  Inför mjukmedlet Willgert framtoning, står etablissemangets nakna och deras annars så effektiva standardfras föra att tysta oppositionen “hat och hot” fungerar längre.

 • Anna Wikland är en sann kommunist som agerar i globalistisk stil, kanske beordad av Molgan Johansson och Stefan Löfven att göra allt för att stänga igen truten på alla som är kritiska till den politiska agendan. Detta som Anna Wikland gör sig skyldig till är ett brott mot yttrandefriheten och borde kunna åtalas. Om det finns en lag om detta ska den användas mot henne. Jag får kväljningar av att se henne. Vi får ställa vårt hopp till den amerikanska rättvisan som kommer att stämma de sociala medierna för brott mot yttrandefriheten. Här i Sverige kan SwebTV använda sig av denna lag och stämma den här figuren Anna Wiklnad.

  https://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/yttrandefrihetsgrundlag-19911469_sfs-1991-1469:

 • Tänk att tvingas leva med vetskapen om att ha bidragit till att sänka Sverige i det avgrundsdjupa socialistiska träsket. Nästan lika otäckt som politiker som förråder överlevande från ”Estoniakatastrofen”!

  • Tror knappast de har något samvetskval för det psykopater och låg IQ ade brukar inte ha förstånd till det, speciellt när de är korrumperade med höga löner !!!!

  • Och, när väl marxisten tagit makten, vilka ställs mot väggen först? Jo, fotsoldaterna och mellan officerarna, som vet kommunikationsvägarna! “Otack” är världens lön.
   Deras enda väg ut är att avslöja lögnen.

   • Ja, de är bara ett steg på vägen mot total diktatur.

    Den avhoppade KGB-agenten och journalisten Yuri Bezmenov beskriver i följande enormt klarläggande föredrag (som ofta får publiken att skratta hjärtligt) hur subversion går till.

    Yuri Bezmenov säger efter 44 minuter:

    – At that stage, the self appointed rulers of the society don´t need any revolution anymore. They don´t need any radicalism any more. … So all the sleepers, social workers, activists, liberals, homosexuals and professors and marxists and leninists are being eliminated.

    https://www.youtube.com/watch?v=KLdDmeyMJls
    (Yuri Bezmenov – Ideological Subversion)

    Subversion är en form av lågfrekvent krigföring i syfte att långsamt ta över kontrollen över en nation, utan att befolkningen märker det.
    Det är ett sätt att få hela landet att erodera sönder inifrån genom infiltration av politik, ekonomi, rättsväsende, administration, kultur, utbildning.

    Subvertion bygger på KRIGETS KONST, som tillskrivs Sun Tzu, men som med all sannolikhet skrevs av den franske jesuiten Jean Joseph Marie Amiot, som var verksam i Kina på 1700-talet.

    Yuri Bezmenov berättar i föredraget att alla högre militärer och alla inom KGB var tvugna att ingående studera “Sun Tzu Krigets konst”.

    I “Sun Tzu Krigets” konst talas det om olika kategorier av spioner. En av dessa kategorier benämns “dömda spioner”.

    “Dömda spioner” kan kort förklaras med schack-termen BONDEOFFER.

 • DET UPPHÖR ALDRIG FÖRVÅNA HUR OINTELLIGENTA DESSA GLOBALISTER ÄR- MÖJLIGEN INSER DE ÄVEN SJÄLV DEN PINSAMMA OMSTÄNDIGHETEN , SOM JU GÖR DESS REVANSCHISTISKA OCH DESPERATA VÅLDSANVÄNDNING HELT FÖRKLARLIG. KONSEKVENSANALYSOFÖRMÅGAN INSE, ATT SANNING INTE GÅR UTROTA, SAKNAR DE TILLIKA , VARFÖR BEFÄNGT KOMISKT ENVISAS FÄKTA MOT “PROBLEMET” . SKÄNK DESSA STACKARS TRAGISKA MÄNNISKOR VARMA MEDLIDSAMMA TANKAR OCH BJUD -OM MÖJLIGT – HEM FIRA VÅR VACKRA ROFYLLDA KRISTNA JULEHÖGTID, SÅ LITET RO ÄVEN KAN VEDERFARAS DEM I SIN OLYCKLIGA GRUBBLERIPLÅGA.

 • Ett extremt olyckligt beslut. Hur många timmar har man inte lyssnat på alla dessa intervjuer; så förtjänstfullt utförda av Willgert. Sällan eller aldrig har jag fått så många aha-upplevelser som från Willgerts högintressanta gäster. Om det är något SVT skulle lära av, så är det av SwebbTV. Lyssnade på kanalen långt innan Micke kom in som intervjuare, och insåg direkt när han dök upp på skärmen att den mannen kommer att slå an strängar i den svenska folksjälen, då hans mjuka, försiktiga framtoning ingen kan motstå. Hans smått naiva intervjustil är en blandning mellan Björnes Magasin för vuxna och Arne Weises Julhäsningar. “Jaha, så du menar alltså”… “Här kanske inte allt gick riktigt rätt till”. Less is more! Se och lär SVT.

  Inför mjukmedlet Willgert framtoning, står etablissemangets nakna och deras annars så effektiva standardfras föra att tysta oppositionen “hat och hot” fungerar längre.

 • Tänk att tvingas leva med vetskapen om att ha bidragit till att sänka Sverige i det avgrundsdjupa socialistiska träsket. Nästan lika otäckt som politiker som förråder överlevande från “Estoniakatastrofen”!

  • Och, när väl marxisten tagit makten, vilka ställs mot väggen först? Jo, fotsoldaterna och mellan officerarna, som vet kommunikationsvägarna! “Otack” är världens lön.
   Deras enda väg ut är att avslöja lögnen.

   • Ja, de är bara ett steg på vägen mot total diktatur.

    Den avhoppade KGB-agenten och journalisten Yuri Bezmenov beskriver i följande enormt klarläggande föredrag (som ofta får publiken att skratta hjärtligt) hur subversion går till.

    Yuri Bezmenov säger efter 44 minuter:

    – At that stage, the self appointed rulers of the society don´t need any revolution anymore. They don´t need any radicalism any more. … So all the sleepers, social workers, activists, liberals, homosexuals and professors and marxists and leninists are being eliminated.

    https://www.youtube.com/watch?v=KLdDmeyMJls
    (Yuri Bezmenov – Ideological Subversion)

    Subversion är en form av lågfrekvent krigföring i syfte att långsamt ta över kontrollen över en nation, utan att befolkningen märker det.
    Det är ett sätt att få hela landet att erodera sönder inifrån genom infiltration av politik, ekonomi, rättsväsende, administration, kultur, utbildning.

    Subvertion bygger på KRIGETS KONST, som tillskrivs Sun Tzu, men som med all sannolikhet skrevs av den franske jesuiten Jean Joseph Marie Amiot, som var verksam i Kina på 1700-talet.

    Yuri Bezmenov berättar i föredraget att alla högre militärer och alla inom KGB var tvugna att ingående studera “Sun Tzu Krigets konst”.

    I “Sun Tzu Krigets” konst talas det om olika kategorier av spioner. En av dessa kategorier benämns “dömda spioner”.

    “Dömda spioner” kan kort förklaras med schack-termen BONDEOFFER.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *