Minst 50,000 döda i Kina pga CIA:s coronavirus – Guo Wengui

publicerad 21 februari 2020
- av NewsVoice
Guo Wengui, 12 feb 2020, own work

CORONAVIRUSET. Guo Wengui är en kinesisk miljardär och affärsman som bor i New York. Wengui hävdar bestämt att Kina kraftigt underrapporterar coronavirus-utbrottet i Kina. Han berättar i en intervju att redan den 7 februari hade upp till 50,000 dött och 250 miljoner människor är i karantän, enligt hans källor.

Text uppdaterad kl 11:56

Guo Wengui säger i intervjunAmercias Voice att bara i Wuhan finns 49 krematorier som bränner 1200 kroppar dygnet runt. På nätet cirkulerar det satellitfoton från NASA som uppges visa att områden i Wuhan läcker stora mängder svavel till atmosfären, vilket ska indikera att kroppar bränns. Uppgifterna tillbakavisas av bla EuroNews.

Kinas regering har vid flera tillfällen förkastat i princip allt som Wengui säger till Väst gällande flera ämnesområde, men Aljazeera kan bekräfta uppgifter att flera kinesiska läkare via sociala medier varnar Kina och omvärlden för att utbrottet är mycket allvarligt. Visslare har gripits av regeringen, tvingats ta tillbaka sina uttalanden eller så har de dött av smittan.

Guo Wengui har en egen Youtube-kanal där han regelbundet gör politiska kommentar. “Det är mycket att viktigt att säga sanningen”, säger han i intervjun. 250 miljoner människor befinner sig i karantän och att halva Kina påverkas direkt av utbrottet. Minst 1,5 miljoner har smittats samt att minst 50,000 dött per den 7 februari 2020, uppger Guo Wengui. Han fortsätter med att säga att det kommunistiska partiet KKP kontrollerar 86% av alla mediakanaler, men Aljazeera uppger att KKP inte har speciellt bra kontroll på sociala medier och därför läcker information ut via bla Twitter.

Enligt People’s Liberation Army (PLA) har viruset spridits av CIA, säger Wengui.

Läs mer: Analys: Coronaviruset – En del av handelskriget mot Kina?

NewsVoice har talat med Kinakännare som menar att det är rutin att inte berätta för omvärlden vad som inte gagnar Kina. Att inte informera fullt ut betraktas som ett sätt att skydda både befolkningen och Staten.

Vårdguiden:

“Om du har vistats i provinsen Hubei eller annan provins tillhörande Kinas fastland där smittspridning förekommer samt om du inom 14 dagar efter avresa från området utvecklar feber, hosta eller andningsbesvär ska du ringa 1177. Du blir då hänvisad till rätt vårdgivare för provtagning för att se om du kan ha utsatts för smitta med det nya coronaviruset.” – Om det nya coronaviruset

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Bild: Guo Wengui, 12 feb 2020, eget arbete

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Stämmer verkligen denna siffra 50 000 döda? Det enda jag vet är de uppgifter som uppdateras hela tiden på denna sida. Siffrorna är väl inte 100 % korrekta men enligt denna sida är 2990 döda och 87 509 har insjuknat. På ungefär 40 minuter rapporterades 37 nya fall, men inga nya döda de senaste timmarna. Jag lägger in länken så får var och en hålla koll. https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR1FS415g8HBXEjeOEAcxiWCyZbUIY4_PDYnj389XrhSfbDn86QYLvjlMqk#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

 • Stämmer verkligen denna siffra 50 000 döda? Det enda jag vet är de uppgifter som uppdateras hela tiden på denna sida. Siffrorna är väl inte 100 % korrekta men enligt denna sida är 2990 döda och 87 509 har insjuknat. På ungefär 40 minuter rapporterades 37 nya fall, men inga nya döda de senaste timmarna. Jag lägger in länken så får var och en hålla koll. https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR1FS415g8HBXEjeOEAcxiWCyZbUIY4_PDYnj389XrhSfbDn86QYLvjlMqk#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

 • Slappna av. Detta är skrämselpropagandan som alltid kommer före den nya men samma gamla vanliga lanseringen depopulationsvaccin.
  Den här gången tar de i lite hårdare med manipulationen eftersom så många har fått upp ögonen för hur det ligger till med korruption och “sjuk” vård.
  De ska sälja sin produkt och aktieägarna ska ha sina pengar, har de tänkt…

  Införskaffa
  C & D vitamin
  Magnesium
  Kolloidalt silver

  Förebygg med C och D vitaminer och magnesium
  Kurera med Silvervatten om ni blir sjuka ändå.

  Undvik socker och skräpmat och naturligtvis vaccinet när det kommer.

  Adjuvansen i vacciner sägs att det ska se till att viruset är dött.
  Hur kan man döda något som inte lever?
  Virus saknar metabolism och anses därför inte vara levande.
  Det där med att adjuvansen ska döda virus är förmodligen inte sant.
  Adjuvansen finns där för att trigga igång immunförsvaret.
  Det är så att vacciner förlorar stor verkningsgrad om inte adjuvans är med.
  De virala delarna har därmed inte så stor betydelse, förutom att man riskerar att bli smittad av den sjukdomen vaccinet ska skydda mot eftersom man inte kan döda något som inte lever.
  Drar man det hela till sin spets man blir sjuk av adjuvanset i vaccinerna och ibland viruset.
  Det ger kosing till aktieägarna.
  Vd’n för Merck Julie Gerberding köpte nyligen aktier för Milljoner dollar i företag som tillverkar vaccin.
  Men jag tvivlar på att hon tar vaccinet själv.
  https://youtu.be/zG5ZMHeHMlM

 • Slappna av. Detta är skrämselpropagandan som alltid kommer före den nya men samma gamla vanliga lanseringen depopulationsvaccin.
  Den här gången tar de i lite hårdare med manipulationen eftersom så många har fått upp ögonen för hur det ligger till med korruption och “sjuk” vård.
  De ska sälja sin produkt och aktieägarna ska ha sina pengar, har de tänkt…

  Införskaffa
  C & D vitamin
  Magnesium
  Kolloidalt silver

  Förebygg med C och D vitaminer och magnesium
  Kurera med Silvervatten om ni blir sjuka ändå.

  Undvik socker och skräpmat och naturligtvis vaccinet när det kommer.

  Adjuvansen i vacciner sägs att det ska se till att viruset är dött.
  Hur kan man döda något som inte lever?
  Virus saknar metabolism och anses därför inte vara levande.
  Det där med att adjuvansen ska döda virus är förmodligen inte sant.
  Adjuvansen finns där för att trigga igång immunförsvaret.
  Det är så att vacciner förlorar stor verkningsgrad om inte adjuvans är med.
  De virala delarna har därmed inte så stor betydelse, förutom att man riskerar att bli smittad av den sjukdomen vaccinet ska skydda mot eftersom man inte kan döda något som inte lever.
  Drar man det hela till sin spets man blir sjuk av adjuvanset i vaccinerna och ibland viruset.
  Det ger kosing till aktieägarna.
  Vd’n för Merck Julie Gerberding köpte nyligen aktier för Milljoner dollar i företag som tillverkar vaccin.
  Men jag tvivlar på att hon tar vaccinet själv.
  https://youtu.be/zG5ZMHeHMlM

 • Oavsett sanningen om omfattningen så ser nog en hel del investerare och presumptiva investerare en möjlighet att prata ner kurser vilket redan skett och det ger förstås möjlighet för väst och kanske även den person som artikeln citerar att genom ombud göra placeringar under krisen.
  Jacob Rothschild gick ut offentligt för några år sen och pratade om, som jag uppfattade det, att investeringar då skulle dras eller ( kanske mer troligt?) redan hade dragits bort från Usa.
  Iom att det var ett offentligt utspel måste det ha varit avsett att påverka andra. Ett utspel av det brittiska imperiet.
  Före Brexit var Ryssland britternas hatobjekt medan Usa skiljer sig en nyans från britterna i sin inställning. Cebrowski Rumsfeld’s doktrin går ut på att förstöra de mindre utvecklade länderna utan att lika tydligt inlemma Ryssland bland dessa. Britterna däremot kallade Ryssland för en alienerad modern stat och förespeglade aggression mot dom för att tvinga in dom i globalismen. I övrigt var britternas inställning mot de mindre utvecklade länderna lik Cebrowski-Rumsfelds doktrin.
  Britterna har varit mindre tydligt aggressiva mot Kina vilket kan antyda att dom redan har omfattande samarbete(?). Britterna hoppades på att kunna erhålla monopol på handel med kinesisk valuta vilket inte tycks ha uppnåtts.
  Innan viruskrisen beskrev tex William Engdahl Kinas banksystem som i viss utsträckning problematiskt. Det erbjuder kanske möjligheter för väst att göra inbrytningar(?)
  San Min Chu I, The three principles of the people
  http://sunyatsenfoundation.org/wpcore/wp-content/uploads/San-Min-Chu-I_FINAL-3-Principles.pdf
  av Dr Sun Yat Sen
  ger bl insyn i hur enormt väst lyckades förtrycka Kina genom att påtvinga ‘liberalismen’ som hade uteslutande skadligt inflytande.
  Det är inget nytt hur banker arbetar men hans beskrivning påminner på ett nyttigt sätt om hur dom parasiterar för imperiets räkning. Och om hur även tullen var i västs händer.
  Så om väst får in en fot hoppas jag att Kina inte är lika bortfintade som på den tiden Sun Yat Sen beskriver.

 • Oavsett sanningen om omfattningen så ser nog en hel del investerare och presumptiva investerare en möjlighet att prata ner kurser vilket redan skett och det ger förstås möjlighet för väst och kanske även den person som artikeln citerar att genom ombud göra placeringar under krisen.
  Jacob Rothschild gick ut offentligt för några år sen och pratade om, som jag uppfattade det, att investeringar då skulle dras eller ( kanske mer troligt?) redan hade dragits bort från Usa.
  Iom att det var ett offentligt utspel måste det ha varit avsett att påverka andra. Ett utspel av det brittiska imperiet.
  Före Brexit var Ryssland britternas hatobjekt medan Usa skiljer sig en nyans från britterna i sin inställning. Cebrowski Rumsfeld’s doktrin går ut på att förstöra de mindre utvecklade länderna utan att lika tydligt inlemma Ryssland bland dessa. Britterna däremot kallade Ryssland för en alienerad modern stat och förespeglade aggression mot dom för att tvinga in dom i globalismen. I övrigt var britternas inställning mot de mindre utvecklade länderna lik Cebrowski-Rumsfelds doktrin.
  Britterna har varit mindre tydligt aggressiva mot Kina vilket kan antyda att dom redan har omfattande samarbete(?). Britterna hoppades på att kunna erhålla monopol på handel med kinesisk valuta vilket inte tycks ha uppnåtts.
  Innan viruskrisen beskrev tex William Engdahl Kinas banksystem som i viss utsträckning problematiskt. Det erbjuder kanske möjligheter för väst att göra inbrytningar(?)
  San Min Chu I, The three principles of the people
  http://sunyatsenfoundation.org/wpcore/wp-content/uploads/San-Min-Chu-I_FINAL-3-Principles.pdf
  av Dr Sun Yat Sen
  ger bl insyn i hur enormt väst lyckades förtrycka Kina genom att påtvinga ‘liberalismen’ som hade uteslutande skadligt inflytande.
  Det är inget nytt hur banker arbetar men hans beskrivning påminner på ett nyttigt sätt om hur dom parasiterar för imperiets räkning. Och om hur även tullen var i västs händer.
  Så om väst får in en fot hoppas jag att Kina inte är lika bortfintade som på den tiden Sun Yat Sen beskriver.

 • CNN Live Updates on the coronavirus epi/pandemic
  https://edition.cnn.com/asia/live-news/coronavirus-outbreak-02-21-20-intl-hnk/index.html

  CNN,February 21:
  South Korea coronavirus infections almost doubled in 24 hours
  34 people have tested positive for coronavirus in the US
  Japan reports 9 more coronavirus cases
  Iran says coronavirus has spread to several cities
  Iran confirms total 18 coronavirus cases and 4 deaths
  Singapore now has at least 86 cases of confirmed coronavirus
  There’s at least 1 coronavirus patient in Lebanon
  Israel announces first case of coronavirus

 • CNN Live Updates on the coronavirus epi/pandemic
  https://edition.cnn.com/asia/live-news/coronavirus-outbreak-02-21-20-intl-hnk/index.html

  CNN,February 21:
  South Korea coronavirus infections almost doubled in 24 hours
  34 people have tested positive for coronavirus in the US
  Japan reports 9 more coronavirus cases
  Iran says coronavirus has spread to several cities
  Iran confirms total 18 coronavirus cases and 4 deaths
  Singapore now has at least 86 cases of confirmed coronavirus
  There’s at least 1 coronavirus patient in Lebanon
  Israel announces first case of coronavirus

 • Vem i hela världen kan man lita på? Säg de’! Men vi har under vårt nya årtusende lärt oss, att det ät väldigt många nyhetskanaler som ljuger och mörklägger, i akt och mening att skydda en väst-Elit, som har rusat amok med att grundligt förändra samhällena på ett sätt som gynnar de “en” procenten, men lämnar alla övriga i sticket. Omoraliskt, odemokratiskt och kriminellt.
  Inför upploppet till andra Irakkriget (2003), drabbades vi också av en stor världsomfattande virusepidemi, samt 2008 en annan, just då ekonomin kollapsade och skattebetalarna tvingades att “bail out the banks”. Stor oreda i finanserna rådde några år. Ett nytt betraktelsesätt på en eventuell ny bankkris introducerades och provkördes på Cyprioterna, om jag nu minns rätt. Det var “bail-in”. Insättarnas bankmedel och därefter bankkundernas andra värdemedel snodde bankerna direkt; det blev till EU-lag, faktiskt. En finansgrupp finns numera som kan utkräva att ett EU-land, med blicken stadigt riktad mot Tyskland; inom några dar’ måste hosta upp enorma belopp, ifall ett EU-land, Grekland kanske, krisar och briserar. Trulla Stalinowa (Frau Merkel) var mycket tillmötesgående, vilket hon ju fortsatte med att vara på hösten 2015, säkert starkt påhejad och applåderad av svenska socialdemokratiska politikerkollegor. Bankerna, skuldmättade som de är, behövde nya låntagare och den stora nybyggnationen behövde nya boendegäster, fattiga som rika, vilket alla svenskar med tvångsöppnade hjärtan, pröjsade så glatt.
  CIA och Mossad kan mycket väl stå bakom coronaviruset. Ras-styrd epidemi, har man kunna läsa om. Kineser får agera marsvin, kanske dom tänkte. Fullt kapabla till detta är dom ju, i a f.

 • Vem i hela världen kan man lita på? Säg de’! Men vi har under vårt nya årtusende lärt oss, att det ät väldigt många nyhetskanaler som ljuger och mörklägger, i akt och mening att skydda en väst-Elit, som har rusat amok med att grundligt förändra samhällena på ett sätt som gynnar de “en” procenten, men lämnar alla övriga i sticket. Omoraliskt, odemokratiskt och kriminellt.
  Inför upploppet till andra Irakkriget (2003), drabbades vi också av en stor världsomfattande virusepidemi, samt 2008 en annan, just då ekonomin kollapsade och skattebetalarna tvingades att “bail out the banks”. Stor oreda i finanserna rådde några år. Ett nytt betraktelsesätt på en eventuell ny bankkris introducerades och provkördes på Cyprioterna, om jag nu minns rätt. Det var “bail-in”. Insättarnas bankmedel och därefter bankkundernas andra värdemedel snodde bankerna direkt; det blev till EU-lag, faktiskt. En finansgrupp finns numera som kan utkräva att ett EU-land, med blicken stadigt riktad mot Tyskland; inom några dar’ måste hosta upp enorma belopp, ifall ett EU-land, Grekland kanske, krisar och briserar. Trulla Stalinowa (Frau Merkel) var mycket tillmötesgående, vilket hon ju fortsatte med att vara på hösten 2015, säkert starkt påhejad och applåderad av svenska socialdemokratiska politikerkollegor. Bankerna, skuldmättade som de är, behövde nya låntagare och den stora nybyggnationen behövde nya boendegäster, fattiga som rika, vilket alla svenskar med tvångsöppnade hjärtan, pröjsade så glatt.
  CIA och Mossad kan mycket väl stå bakom coronaviruset. Ras-styrd epidemi, har man kunna läsa om. Kineser får agera marsvin, kanske dom tänkte. Fullt kapabla till detta är dom ju, i a f.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *