Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Rensa din kropp – Detoxkurer har funnits i 1000-tals år

publicerad 7 februari 2020
- Kerstin Unger-Salén
Man i het källa i Mammoth Lakes, USA. Foto: Robson Hatsukami Morgan. Licens: Unsplash.com
Man i het och helande källa i Mammoth Lakes, USA.

Vare sig vi vill eller inte, får vi dagligen i oss mängder med giftiga ämnen eller också introducerar vi dem genom vår kost. Kroppen har välfungerande avgiftningssystem, men trots detta behöver vi kontinuerligt rensa kroppen från lagrade gifter och slaggprodukter.

Text: Kerstin Unger Salén, blogg: Alltomcancer.com. Man i en het och helande källa, Mammoth Lakes, USA. Foto: Robson Hatsukami Morgan. Licens: Unsplash.com

Gifter som tungmetaller och många kemikalier kan förstöra minnet, ha negativ effekt på vår tarmhälsa, försämra energin, försvåra viktminskning och medverka till cancer.  Av den anledningen kan det vara väl värt att ta reda på hur vi kan undvika dem och hur vi ska få bort dem från vår inre kroppsmiljö. För många kan det handla om liv och död.

Varför detox?

Avgiftning har emellertid spelat stor roll i civiliserade kulturer över hela världen och det är oförståeligt hur den moderna medicinen tycks ha glömt den kunskap som samlats över tusentals år.

Ayurveda (vetenskap om livet) och kinesisk medicin, greker och romare, mayakulturen och i Egypten är bara några exempel. I mer modern tid var Paracelsus, och Pastor Kneipp förespråkare för denna urgamla visdom. Bastubad och sweatlodges har använts i många kulturer för att driva ut giftämnen genom svettning. På cancerkliniker i Tyskland, Schweiz och i andra länder, ingår alltid avgiftning som en väsentlig del av cancerterapi eftersom det är ett effektivt sätt att börja läka cancer.

Kerstin Unger-Salén. Foto: Torbjörn Sassersson och infälld selfie
Kerstin Unger-Salén på sitt hälsocenter på Mallorca. Foto: NewsVoice och infälld selfie.

Vi kan inte förvänta oss att sjukvården kommer ge vägledning eller stöd, så vi får ta hand om oss själva eller söka hjälp utanför sjukvården.

Läs resten av artikeln i TV Hälsa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Detoxkurer