Brittisk expertgrupp vill stänga UK 1,5 år med total social kontroll under coronakrisen

17
John Warren deltar för UK på Defender Europe 20. NATO pressbild
John Warren deltar för brittiska armén i övningen Defender Europe 20. NATO pressbild

ANALYS. Brittisk expertgrupp vill implementera en auktoritär kontroll av England under 18 månader för att kväva coronasmittan. Det framkommer i en färsk rapport. Stor amerikanskledd militärövning i Europa (NATO) kan teoretiskt komma till “undsättning” för att se till att regler efterlevs.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | #Covid19GetReal

Folkhälsomyndighetens strategi med en långsam spridning av smittan till så många som möjligt med målet uppnå flockimmunitet är dömd att misslyckas. Det anser en brittiska expertgrupp som statsepidemiolog Anders Tegnell i en tidigare intervju hävdat är “bäst i världen”. Istället vill expertgruppen implementera sträng social distansering för att kväva smittspridningen.

Expertgruppen som kallar sig Imperial College COVID-19 Response Team ser främst två strategier som även andra länder kan tillämpa:

  1. mildring, som fokuserar på att bromsa men inte nödvändigtvis stoppa epidemisk spridning – minska den högsta efterfrågan på hälso-och sjukvård samtidigt som de skyddar de som är mest utsatta för allvarlig sjukdom från infektion, och
  2. undertryckande, som syftar till att vända epidemisk spridning, minska antalet fall till så låga nivåer som möjligt och bibehålla situationen på obestämd tid.

Expertgruppen skriver att genom att kombinera tex: hemisolering av misstänkta fall, hemmakarantän för alla i samma hushåll och social distansering av äldre och andra med störst risk för ett svårt insjuknande bäst kan minska efterfrågan på sjukvård. Forskarna varnar att trots dessa åtgärder kan England få hundratusentals dödsfall och hälso- och sjukvårdssystemet kommer att belastas enormt, med andra ord: många kommer att dö.

Militären kan få roll för att kontrollera smittspridningen

För att kontrollera att ett helt lands population efterlever strikt social distans kan det krävas militär närvaro. Under april och maj deltar 37,000 personer i jätteövningen Exercise Defender Europe 20, en stor militärövning i Europa som är både ledd och dominerad av USA. Det är den största militärövningen på 25 år avseende USA:s förflyttning av material och personal från USA till Europa.

Tusentals amerikanska soldater kan teoretiskt omdisponeras och fördelas till olika länder för komma Europa till undsättning i populationskontrollarbetet.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelSjuksköterska beskriver covid19symptom – Aldrig upplevt något liknande
Nästa artikelEn miljon Covid-19 tester kan rädda 10,000-tals från att dö av coronavirus
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
Prenumerera
Notify of
guest
17 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ulf Claréus
17 mars 2020 kl 17:20

Inga glada tongångar här inte: “Total social kontroll under 1.5 år”. ” …. amerikanska soldater …… kommer Europa till undsättning i populationskontrollarbetet.” “….stor militärövning i Europa som är både ledd och dominerad av USA” …. “under april och maj”.

Jag tror inte längre på den goda viljan – inte hos etablissemanget och definitivt inte hos “33-stegs” Illuminati. De bifogade länkarna nedan, talar sitt tydliga språk.
Glöm inte heller bort att det som har hänt sedan slutet av 90-talet, med 9/11-krigen i förgrunden, är en uppvisning i gruppkriminalitet i galaktisk storleksordning. De skyldiga kommer dömas i enlighet med IMT-domarna i Nürnberg 1946. Dessa har ju definitivt varit giltiga under 75 år, inte som då när det begav sig, var retroaktiva, då tyskar hängdes i stor omfattning, ända fram t o m 1951.
Detta vill alldeles säkert inte mest skyldiga vara med om. Många har nog haft sömnproblem länge, men den egna livhanken släpper ingen frivilligt. Hellre offra några miljoner väl insatta i fulspelet, så som David Goldman säger. Han fick själv betala fullt pris för sitt avslöjande – mördad!

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203969
*Activated Viruses* Very revealing Info from a White House insider…. Recorded.

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203944
There’s big trouble coming . . . when the kissing has to stop.
By LASHA DARKMOON – Darkmoon.me March 15, 2020

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
18 mars 2020 kl 10:17

Tack för länkarna! Ja, det är osannolikt många fördelar att vinna för zionisterna med hjälp av coronaviruset. Jag hoppas att folk inser att viruset blir syndabock för en mängd olika händelser som kommer att rulla upp sig efter hand. men som ändå skulle ha inträffat i vilket fall som helst. Radar upp ett gäng nedan som en påstötning till NewsVoiceläsarna:

1. Det finansiella och ekonomiska systemets haveri inklusive valutornas död. Kvar står folken med värdelösa valutor medan zionisterna sitter med metallerna.
2. Omfördelning av fast egendom till zioniststaterna (t ex svenska staten) genom företagskonkurser och privatekonomiska haverier p g a arbetslöshet och inflation, framför allt hyperinflation beträffande livsmedel.
3. Bankerna tar “holiday” och är inte tillgängliga för allmänhetens behov av kontanter, förvisso snart värdelösa, men ändå.
4. Myndigheter och domstolar gör sig onåbara och kan inte hantera överklaganden och rättsfall. Inga lättnader beträffande t ex återbetalning av studielån eller löneutmätningar kan därför bifallas trots nöd.
5. Kaos och kravaller blir den naturliga följden av situationen när Medelsvenssons nerver havererar. Uppkomna klansamhällen ställer sig först i matkön, och förstår inte begrepp som “rättvis tilldelning”.
6. Ransoneringar mottas tacksamt, liksom militära insatser med vapenmakt.
7. Kritiska och därmed oönskade element i samhället försvinner med förklaringen “Coronavirusets framfart”.
8. Godtycklig isolering, läs fängelse.
Den som fortfarande tror att viruset uppkommit organiskt och inte som samhällsinjektioner i Kina, Italien och Iran, behöver ta sig en funderare till enligt min mening.

Intressant det du skriver om IMT-domarna i Nürnberg, det ser ut att bli på dessa vi får ställa vårt hopp tillsammans med karmalagarna.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Carina Agrell
18 mars 2020 kl 10:59

9. Internet kan godtyckligt stängas ned p g a “teknikerbrist” för att begränsa uppflammande ämnens spridning.
10. Fysiska kommunikationsslag är redan under nedstängning.
När begränsningarna upphör har inget med den faktiska risken att göra, utan är helt och hållet en produkt av kontroll i enlighet med narrativet.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
17 mars 2020 kl 17:37

Minns Ronald Reagan
”The most terrifying words in the English language are: I’m from the government and I’m here to help.”

”De mest skrämmande orden på engelska är: Jag kommer från regeringen och är här för att hjälpa.”

m96
m96
Gäst
17 mars 2020 kl 17:40

Som av en händelse. Men det är bara för ert eget bästa!
Vem hade kunnat förutspå det.
NWO har bara varit förutspått i typ +50 år nu.

Snälla nån
Snälla nån
Gäst
17 mars 2020 kl 19:07

Ytterst fånigt att försöka koppla detta till en NATO-övning. Det är sån här som får sidan att framstå som en knäppgökssida för konspirationsteoretiker.

Att tro att Trump skulle göra detta med amerikanska soldater visar hur frånvänd du är.

Auktoritär kontroll…. Du tolkar rapporten helt efter eget huvud

Snälla nån
Snälla nån
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
18 mars 2020 kl 07:02

Men du har ju absolut ingen grund för påståendet att övningsresurser kan användas för detta. Vaddå KAN? Det finns ju inget föreslaget scenario för detta, antagligen inte lagar som skulle tillåta det, än mindre troligt att Trump skulle utsätta sina soldater för detta. Det är ju bara ett hopkok i ditt eget huvud! Vilken seriös källa pekar på något liknande?! (Nej ödletroende David Icke är ingen källa).

Du kan lika gärna skriva att Löven KAN teoretiskt utropa sig till diktator i morgon med svenka militärens hjälp.

Janne
Janne
Gäst
17 mars 2020 kl 21:04

Så går det när man bara ropar Foliehatt och inte lyssnar på sådana som David Icke som pratat om detta sedan 90-talet. Här är vi nu.

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
17 mars 2020 kl 21:55

“Brittisk expertgrupp vill stänga UK 1,5 år med total social kontroll under coronakrisen”
Eller med andra ord..införande av en polisstat.
Fårskocken (den stora massan) köper det rakt av..men det är ju för vårt eget bästa !

Alicia Rafael
Alicia Rafael
Gäst
18 mars 2020 kl 07:32

Engelsk experiment är rasistisk.De segregerar människor som i koncentrationsläger . Där man också segregerade så att man har varit frisk då överlevde, för att behöves arbetskraft och de sjuka blev mördad.
Sverige vill göra detsamma?Jag är gammal överlevde kriget och jag vett vad jag säger. Och dessutom jag är bra utbildat. Inte i Sverige.

Patrique Ståhl Dordevic
Patrique Ståhl Dordevic
Gäst
28 mars 2020 kl 22:09

Auktoritär kontroll under obestämd tid är en HELT ANNAN SAK än auktoritär kontroll i ett par månader. Svenska myndigheters agerande leder till auktoritär kontroll på obestämd tid (dvs permanent diktatur), eftersom deras tafatta agerande tillåter smittan att spridas.

Då hade det varit bättre att endast ha tillfällig diktaturkarantän i två månader, än att införa en polisstat permanent i flera år.

Detta är polariseringen i debatten. Covidioter är alla som inte tar detta på allvar. Oavsett om den sk “eliten” har framtagit denna sjukdomen i laboratorium så är tillfällig karantänsdiktatur inte detsamma som “polisstat”.

Lås in folk i två månader så har vi inget problem längre.

Låt folk gå fria så har vi total polisstat inom några år.

Kalle 01
Kalle 01
29 mars 2020 kl 10:46

Efter att de s k experterna skrämt skiten ur britterna och fått det brittiska samhället att ta till hårdhanskarna berättar nu en av dessa “tungviktare”, efter 10 dagar, att man reviderat ner siffran från 500 000 döda till max 20 000 döda. Man gör nu bedömningen att många fler fått viruset än man insett tidigare, innebärande att viruset är mindre farligt överlag.

https://www.zerohedge.com/health/prof-who-predicted-500k-deaths-uk-has-startling-change-heart-now-predicts-under-20k-two-week

John Andersson
John Andersson
Gäst
30 mars 2020 kl 16:36

Nato gör som ryssarna alltid gjort, man använder inte soldater från den lokala regionen där “kontrollen” skall utövas. Det är nämligen lättare att hålla kontroll på en t.ex stad om soldaterna själv inte har personliga eller kulturella kopplingar till folket i staden som man skall hålla koll på.