Coronakrisen kan kräva mångdubbelt fler dödsoffer i Sverige

publicerad 29 mars 2020
- Torbjörn Sassersson red.
Michael Zazzio och Torbjörn Sassersson

ANALYS. Michael Zazzio som studerat coronakrisens statistik menar att nya data visar att så många som 1000 personer kan ha dött redan 5 april 2020 i Sverige, förutsatt att trenden fortsätter. NewsVoice följer upp en tidigare intervju med Zazzio från den 8 mars.

Några innehållspunkter från dagens intervju:

 • Antal smittade i världen kan nå 1 miljon smittade 1-2 april. Mörkertalet är sannolikt stort i stora delar av världen beroende på hur olika regeringar vidtar åtgärder och samlar statistik. [Facit: 1,004,791 döda kl 21:26, 2 april, Worldometers.info]
 • Det finns stor risk att om en person i en familj blir smittad kommer alla att smittas i samma familj.
 • På måndag den 30 mars kan antalet döda i Sverige landa på 120 fall. [Facit: 146 döda, Folkhälsomyndigheten]
 • Influensasäsongen 2017-2018 dog 1012 personer i Sverige, enligt Folkhälsomyndigheten.
 • Först efter 2020 (i början på 2021) vet vi säkert hur många egentligen dog av Covid-19 i jämförelse med vanliga influensavirus.
 • Den 5 april kan så många som 1000 personer ha dött i Sverige av Covid-19 och så många som 5000 personer tom den 12 april, enligt Zazzios prognos som utgår från data i Italien. [Facit: 1200 döda 15 april, siffran kan justeras uppåt]
 • De svenska regeringen redovisar inga scenarier gällande coronakrisen, vilket gör att människor i samhället inte kam förbereda sig mentalt, varnar Zazzio.
 • I Italien steg antalet döda från 366 personer döda för tre veckor (8 mars) till över 10,779+ döda idag (29 mars) i Italien. Vi kan se en liknande trend i Sverige, omräknat till svenska förhållanden eftersom Sverige har en betydligt lägre population.
 • Hur många som dör i Sverige beror på tillämpade restriktioner och på hur bra människor efterlever dessa. Dessa restriktioner behövs.
 • Åtgärder  där människor inte får röra sig fritt i naturen är dock inte nödvändiga, anser Zazzio.
 • Zazzio är tydlig med att svenska vården måste börja använda alternativa metoder som höga doser av C-vitamin, natriumaskorbat och även virusdödande kolloidalt silver tex med en nebulisator där ånga med kolloidalt silver andas in i lungorna.
 • Zazzio nämner att Huddinge Sjukhus utanför Stockholm ställt kyl-containers för att förvara döda kroppar. Det är bättre att satsa på fungerande nya vårdmetoder.
 • Skolor, förskolor, gymnasier bör stängas för att bromsa smittspridningen, anser Zazzio.

Sammanställning: Torbjörn Sassersson | Jävsdeklaration: Michael Zazzio är delägare i ett bolag som säljer kolloidalt silver

Relaterat och källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Samnytt (15 april 2020): Ny Prognos: Mellan 52,000 och 183,000 svenskar kommer att dö av corona

  “I en ny studie som ännu inte är referensgranskad prognostiserar en grupp forskare från Uppsala universitet att det mest sannolika alternativet är att drygt 100 tusen svenskar ska dö i epidemin. Den nuvarande intensivvårdskapaciteten kommer att överskridas 40 gånger.”

  https://samnytt.se/ny-prognos-mellan-52-och-183-tusen-svenskar-kommer-att-do-av-corona/

 • Angående alarmismen: Pandemin ökar enbart exponentiellt i en startfas. sedan blir dubbleringstiden i fallen från tre dagar till fyra, fem, sex osv. Då kan man extraploera när toppen är nådd. När det gäller länderstatistiken är det viktigt att nu bara undersöka dödstalen. (Smittofallen beror till stor del hur många man testar ) och då ska man titta på den logaritmiska skalan. Det gjorde jag precis nu. It.ex Italien , Spanien, och Norge börjar den böja av dvs ej längre gå exponentiellt. I Sverige, Tyskland, Franrike och UK är den fortfarande exponentiell.
  Men här inverkar ju vilken behandling som ges. Nu kommer det bästa. I Italien ska man börja med IV C-vitamin behandling. Då vågar jag påstå att deras dödskurva planar ut ännu mer. Det gjorde den ju i Kina och Sydkorea. I sydkorea uppmanade man också smittade att äta kimchi, maten som fungerar också som medicin. Det kan vi ju också göra eftersom bl.a Magnus Gisslén, Sahlgrenska, Göteborg kallar IV C-vitamin för fake news . Med sådana okunniga läkare kommer vi att se en exponentiell utveckling ett tag till i Sverige – såvida vi inte tar saken i egna händer. Mitt bidrag är detta immunstärkande 45 minutersvideo
  http://almanova.eu/gregg-braden-livet-efter-corona/

  • Hej ingemar ljungqvist. Hoppas allt är bra med dig.

   Antalet patienter som hamnar på intensivvård och som behöver maskiner för att kunna andas beror inte heller på hur många man testar.

   Att behandla sjuka med vitaminer är nog det bästa man kan göra. C-vitamin och Q10 är viktigt.

   mvh

 • Det är inte endast hur många döda vi ska räkna. De som har legat nedsövda i respirator i ett par veckor med trasiga lungor livet ut… hur många är det?

  Hur många måste det vara för att folk ska ta sjukdomen på allvar? 10 000? 100 000? En miljon?

   • Hej lilla Anonyma “Martin”. Så duktiga är inte journalister, att de kan hitta på och koordinera detta som en global lögn. Du kanske också begriper det en dag när du blir stor och när du har lärt dig förstå hur det förhåller sig?

    Allt Gott

    • “Det är bättre att sitta tyst och verka dum än att öppna munnen och undanröja alla tvivel.”

     – Abraham Lincoln

 • Facit…

  Påstående: På måndag den 30 mars kan antalet döda i Sverige landa på 120 fall.
  [Facit: 146 döda per den 30 mars, Folkhälsomyndigheten]

  Påstående: Antal smittade i världen kan nå 1 miljon smittade 1-2 april. Mörkertalet är sannolikt stort i stora delar av världen beroende på hur olika regeringar vidtar åtgärder och samlar statistik.
  [Facit: 1,004,791 döda kl 21:26, 2 april, Worldometers.info]

 • Leif Bengtsson. Visst är det så att det tidigare virus, bakteriesmitta ”finns intressanta data och sjukdomsutbedning inom Europa, senaste sista tio år, tillika är att ”statistiken uppdateras” tillika är faktum att det saknas forskning avseende rådande complicita Coronavirusets DNA, som till skillnad mot kända virusinfektioner övergår till toxisk bakterie – inflammation med organsvikt som följd.
  Din åsikt att Corona bara ett litet brus på statistiken kurva” respekteras tillika avser nuvarande statistik endast antal på sjukhus avlidna och statistiken är därav inte är exakt.
  ”Varför det är alldeles tomt från folk i alla filmer via SVT som visas från sjukhusen” beror sannolikt på att restriktioner råder avseende direktkontakt med sjukhusen och att besök inte tillåts, utom för att ta ett sista avsked av döende anhörig vilket för det mesta avred från.

  Avseende ”Sjukvården går på knäna, var då? är enkelt att via mediasändningar i text och filmade intervjuer med sjukhusledningar, avdelnings och IVA läkare, sjuksköterskor och övrig personal, som samstämmigt säger att de ”går på knäna”, och förunderligt vore om de inte gör det ty normal arbetssituation och arbetstid har utökats på grund av den omfattande patient-tillströmningen av virus.smittade.
  Att ”Du själv kollat på två sjukhus som ekar tomma på akuten”, uppfattas i flera avseende märkligt för akutens väntrum är avseende ett stort antal smittorisker stor, och att frivilligt utsätta sig för den risken genom att “Du uppsökt akuten på flera sjukhus för att fastställa din egen åsikt trots vetskap om att din sambo skall opereras i Lund på torsdag”, uppfattas oansvarigt tillika nämns att ett synnerligen stort antal planerade operationer har ställt in också i Lund, med undantag livsavgörande operationer.

  Att ”du känner fyra läkare som alltid jobbar utan munskydd” betvivlas inte och undertecknad ”känner betydligt fler läkare” som också tidigare arbetat utan munskydd, vilket ingen gör idag under rådande Viruspandemi med hög dödlighet, och oavsett att (vissa) ”virus, bakterier o annat i luften bygger upp vårt immunförsvar” är alla okända virus, bakterieangrepp, oförsvarbart att ignorera.
  Medicinx-erimenten som nu pågår kan vem som helst räkna ut ökar antalet döda och enda trösten är att övervägande i befolkningen nekar medicinexperiment med insikt i de facto att svårt sjuka patienter efter åratal av medicin-biverkningar har av läkare ansetts inte går att rädda livet på, dödsdömda har med ”alternativa metoder utan biverkningar”, överlevt.

  Idag är nära mer regel än undantag att dem med allvarliga sjukdomar väljer att inte påbörja medicinsk behandling utan väljer direkt behandling med i decennier forskning fastställt överlevnadsresultat avseende alternativa metoder och ett stort antal lärarutbildade medicinare, onkologer etcetera har ”sadlat om” och arbetar idag inom alternativ sjukvård i Norge, Danmark med häpnadsväckande hög tillfrisknads-statistik för så ock svenskar med ordinarie mediciner dödsdömda ii No och Dk undanröjt dödsdomen med alternativa metoder delvis och till och helt tillfrisknat.
  Personlig åsikt avseende ”Varför de flesta alternativa medier har halkat in på samma spår som MSM” synes avhängig i Sverige politisk ekonomisk sponsring av tidningar och TV vars redaktörer, journalister inte kan bita den hand som föder dem, och senaste år “självförsörjande inte politiskt styrda It-medier är tyvärr övervägande styrda av dess redaktörers egna politiska åsikter” till skillnad från News Voise som är ett av få alternativmedia med såväl kvarvarande debattfält och acceptans avseende debattörers åsikter oavsett desamma.
  Av tidsbrist kommenterar undertecknad med kollegor förvisso sällan men när det skett släpps åsikterna in trotts att de ibland gått på tvärs med både News Voise artikelförfattare och debattörers åsikter vilket lyser upp tillvaron i denna ännu inte greppbara virustid vars politiker vill att vi skall tro på dem för att det gynnar deras egna intressen, vilket känns lättare att acceptera med insikt i att det som är sant för dig, mig, kollegor, debattörer och alla andra självtänkande individer, är det.
  Mvh.

  • Du glömmer att sjukvården i stort och speciellt då akuterna gick på knäna långt innan de drog igång det här. Har man gjort så grava besparingar att en verksamhet inte klarar sitt uppdrag under normala förhållanden blir det en resursmässig härdsmälta om något oväntat inträffar, oavsett vad det oväntade än är.

 • Det finns intressanta o tillförlitliga data och sjukdomsutbedning inom europa.
  Inte bara för i år utan också för åtminstone de sista tio åren.

  https://euromomo.eu
  Statistiken uppdateras varje vecka där varje nation skickar data.
  Just nu verkar det som europa är friskast på över 10 år.
  Kollar man på https://c19.se/
  Så är corona bara ett litet brus på statistiken kurva.
  Varför kollar inga journalister detta?

  Varför är det alldeles tomt från folk i alla filmer via SVT som visas från sjukhusen?
  Sjukvården går på knäna, var då? Har själv kollat på två sjukhus som ekar tomma på akuten.
  Ambulanserna står hemma…
  Inga bilar på parkeringarna jämfört med vanliga dagar.
  Min sambo skall opereras i Lund på torsdag. Hon ringde o kollade om det var aktuellt.
  Svaret var “Varför skulle vi inte, vi kör som vanligt”.

  Varför har denna panik samma narrativ som klimatpaniken dvs inte just nu men sen kommer det!

  Inte lönt att lägga tid o jobb på att förstå utvecklingen av coronapaniken.
  Bättre lägga tid på att förstå varför det blev så här o vem som gagnas av paniken.

  Dom flesta vet att “Spanskan” var resultatet av ett vaccinationsprogam som gick helt galet.
  Dags att göra upp på riktigt med allt skit vi serveras i media.
  Säkert finns det massor av egenvård som funkar. Känner dock flera läkare (4) som alltid jobbar
  utan munskydd. Dom säger att det är nedsatt immunförsvar som gör oss sjuka.
  Oftast beroende på att folk mår psykiskt dåligt o allt skit folk stoppar i sig, även mediciner.
  Dom menar att virus bakterier o annat i luften utvecklar våra system.
  deras råd är. Är du sjuk, drick mycke och stäng av TV o mobil, ligg i sängen med en bok men gå ut en timme varje dag om du orkar.

  Tråkigt att de flesta “alternativa medier” halkat in på samma spår som MSM, varför?

  LeifB

 • Orsak till att svenska myndigheter och mainstreammedia undanhåller befolkningen befintliga ”naturmedicinska metoder utan biverkningar mot corona” är märkligt för om inte annat är väl känt också inom läkarkretsar att vitaminer stärker immunförsvaret, men villfarelse är att ”djupandning syresätter lungorna” ty det är en omöjlighet när virus angripit andningsorganen med blixtsnabb syrebrist som endast kan brytas med receptbelagd snabbverkande Kortison i fast form som tablett under tungan, eller upplöst i vatten, eller via inhalator. I dag finns inga forskningsresultat avseende det nya Coronavirusets sammansättning (DNA) och endast fastställt är att lungorna angrips med snabb och allvarlig syrebrist som kan och har övergått till bakteriell lunginflammation med organkollaps, Sepsis.

  Med insikt i de facto bör i Sverige invånare kontakta läkare och begära recept på lägsta dos Betapred 0,25 mg att ha hemma, ty virus inkluderande coronaviruset angriper blixtsnabbt syreupptagning som hävs med det helt ofarliga preparatet och smittade kan vårda sig själv i hemmet och behöver för det mesta inte sjukhusvård. Coronavirusets ännu okända DNA gör att läkarkunskap och riskanalyser saknas och i Sverige sedan mycket lång tid överbelastad sjukvårdspersonal går redan på knäna varav ett antal av dem har så ock av brist på skyddsutrustning smittats av viruset.

  I alla staters sjukhus sprids resistenta bakterier mellan vårdavdelningar och äldreboenden och virus som angriper andningsorgan kräver mer än mental styrka ty att inte få syre är en skräckupplevelse, tillika tillses inte äldreboenden snabbverkande Betapred som förvisso inte är någon garanti för att överleva, däremot garanti för att inte kvävas till död. Alla människor bör kontakta vårdcentral eller privatläkare och i förebyggande syfte begära recept på de snabbverkande kortisonpreparatet att använda om, när, de smittas av viruset med per automatik andningssvårigheter och kan om inget annat tillstöter överleva genom att vårda sig själva i hemmet.

  Det som är sant för var och en är det och det ska respekteras men när ”tron besitter berg” kan det förleda till misstag som reducerar överlevnadspotentialen vilket man således väljer själv och förfärande är att i svenska myndigheter ansvariga övervägande politiskt premierade i avsaknad av utbildning belägger läkare och övrig gedigen utbildad sjukvårdspersonal med munkorg avseende innehåll i deras rapportering om Corona virusets spridning. Politiker kör sitt eget race och dessutom uppmanar de befolkningen till Nationsenighet fast samma politiker i årtionden angripit Nationsvärnande i befolkningen och oavsett om hela statens befolkning följer uppmaningen garanteras att såväl folket och alla mördarvirus är oemottagliga för politisk vrövl. Sannolikheten är hög för att det inte ännu utforskade Coronaviruset med organsvikt och hög dödlighet av tillstötande bakterieinflammation, blodförgiftning är avhängig den sedan många år vacklande sjukvården, dessutom finns inte evidens för att något befintligt läkemedel som används vid Covid-19 pandemin har någon effekt, tillika krävs inte medicinsk utbildning för att förstå följd av i medierna publiceringar ungefärligt lydande: På virussmittade patienter sker experimentell användning av upp till fjorton, femton olika mediciner.

  Sverige lagar, EU och FN konventioner förbjuder de facto medicinska experiment på människor som avseende i sjukvården virussmittade inte ens kan hävda sin rätt och kontentan av den experimentella användning av upp till fjorton, femton olika mediciner synes avhängig att ett stort antal avlidna patienters död och det märkliga experimentet blir obegripligt ty i all medicinsk utbildning och för allmänheten i Fass varnas för receptbelagda mediciners kollisionskurs med dödlig risk och av läkare i medierna Eklaterat: Experimentell användning av upp till fjorton, femton olika mediciner”, är därav riksrysare!

  Forskning saknas avseende Coronaviruset, inte ens ett Pilotprojekt finns men det vi vet är att i första skede ”förkylningssymtom följs av syrebrist,” som i andra skede har lett till av mördarbakterie organkollaps och all benämnd expertis svarar inte på om viruset eller experimenteringen med ett stort antal olika mediciner under kort tidsföljd, lett till döden. Sannolikt känt är att livsavgörande Blodtrycksmediciner måste ställas in vilket kan ta tid och om patienten har andra mediciner är val av blodtryckssänkande av yttersta vikt tillika är känt att också virusangrepp höjer blodtrycket, men okänt synes vara att många blodtrycksmediciner inte verkar på vissa folkgrupper tillika är i medierna publicerat att läkare ställt sig frågande till orsak avseende att ett antal Coronasmittade Somaliska män har avlidit! Publiceringarna utgjorde att kontakt tagits med medierna med begäran att de ska publicera information avseende de facto att vissa mediciner inte passar alla folkgrupper, vilket här komprimerat redovisas avseende – endast en av många mediciner – den blodtryckssänkande i sjukhussfären ofta använda medicinen Candersantan, citat Fass: En del svarta patienter kan svara sämre på denna typ av medicin ++. http://www.fass.se › LIF › product.

  Mediernas ignorans utgjort att i teamet kontaktat med ovan information somaliska och ett antal andra föreningar i Sverige som förhoppningsvis utgör att vid sjukdom själva kontrollera i Fass om av läkare utskriven mediciner passar dem. Oavsett hudfärg och sjukdom tillika känd eller okänd virussjukdom andningsproblematik bryts med lägsta mg snabbverkande Betapred att lägga direkt under tungan eller dricka upplöst i vatten eller inandas med inhalator i fickformat.

  Astmatiker och eller allergiker intar kortison under ”pollensäsongen” ibland flera gånger dagligen, utan biverkningar och endast vid mycket svår andningsnöd kan det ibland krävas sjukhusvård med extra tillförsel av syrgas till andningsnöden släppt. Coronasmittans första tecken är “förkylningssymtom” som snabbt omvandlas till svårt att andas på grund av syrebrist som kan brytas med Betapred vilket andra staters insjuknade invånare direkt fått och med vård i hemmet, inte belastat sjukhusvården tillika nämns att i andra stater virussmittade under sjukhusvård vårdas helt eller halvt sittande, men i Sverige vårdas patienterna liggande vilket är synnerligen märkligt, ty väl känt vid syrebrist är att patienten inte ska ligga ner, för att det då blir svårare att andas oavsett tillförsel av kortison och ännu svårare att andas blir det vid hosta som också detta Coronavirus ger. Avseende att barn inte smittas av Corona viruset är så ock osant tillika nämns att vid låg syreupptagning finns för barn andningsmask som sätts över mun och näsa och barnet andas själv i eget tempo in samma luftrörsvidgande snabbverkande Betapred, Prednisolon, som dämpar inflammation i luftvägarna och läker skadad vävnad, vilket också ges till gravida kvinnor och beroende på vad syrebristen uppstår av kan preparatet användas hela livet.

  Avslutar med att ännu en gång uppmana i Sverige invånare att kontakta privatläkare, ITLäkare eller vårdcentral och begära recept på en förpackning lägsta dos Betapred 0,25 mg, ty virus angriper andningsorganen med blixtsnabb syrebrist som hävs men de som inte har preparatet hemma kan svimma inom sekunder, till och med bli medvetslös av syrebrist och varför riskera det?
  I andra stater förutseende sett till att ha Betapred hemma och när de drabbats hävt syrebristen själva, tillfrisknat i hemmet och möjligen därav undgått i sjukvården bakterieinfektion, Sepsis med organsvikt som har mycket hög dödlighet
  Mvh.

 • Får ikke Sveriges helsepolitiske handlemåte helt til å henge i hop. Er man villige til å ofte menneskeliv av økonomiske grunner – spare penger – å la mange gamle som snart skal dø allikevel, bare få gjøre det?. De har som regel underliggende sykdom som blir utslagsgivende. Men det finnes andre aldersgrupper som også er i faresonen – f.eks de med alvorlige sykdommer som kreft, hjertesykdommer, og andre tilstander. Blir disse tatt spesiellt vare på? En ser på statistikken hvor forskjellig coronaviruset spres ut i ulike folkegrupper, i forskjellige deler av verden. En kan neppe sammenligne Sverige, Italia, Spania og USA, der viruset har blomstret opp. Tar en hensyn til at viruset også har mutert?

  Danmark har 2816 smittede, pr. i dag, men 77 døde – mer enn dobbelt så mange som i Norge, med 34 dødsfall. Det laveste i Skandinavia. Norge har ca. 4500 smittede, litt flere enn i Sverige, som har hele 146 døde. Den store forskjellen ligger neppe i at Sverige har dobbelt så mange mennesker, men hvordan coronapandemien håndteres. Norge har testet mer enn 87 000, som nok har kostet mange penger – men hvor mange penger koster 114 flere døde, selv om vi ikke ser resultatene og kan evaluerer det hele før dette er over? Er det den Svenske staten som betaler, eller familien til avdøde? En vet fortsatt heller ikke om virusene er ute av kroppen på de som var smittet – syke eller ikke, men erklært friske. Mange land har vært for sene med å reagere, som kan ha en eksplosiv økning av smitte som resultat. Også Thailand, der jeg bor med familie nå. Her har kinesiske turister reist ut og inn hele tiden, sammen med turister fra andre hardt rammede land. Men smittespredningen har hatt en langsom utvikling, og stått stille lenge fra begynnelsen, selv om den har økt noe i det siste – iallfall på papiret. Men først nå har landet stengt grensene, og strenge tiltak er satt igang. Med febermåling og obligatorisk håndvask på et par store shopping-sentre, og på offentlige kontorer. Munnbind blir også påbudt, med strenge straffer for de som bryter karantenebestemmelser osv. Men stort sett lever vi som bor langt sør stort sett som vamlig – selv om restauranter og steder mange mennesker samles er stengt. Det lever vi godt med. Så pandemien har utviklet seg ganske forskjellig ulike steder i verden, selv om en har vært utsatt for mye smitte. Jeg er 65 år og ønsker ikke å bli syk, da jeg har kronisk bronkitt, som i verste fall kan bli fatalt. Det vet man ikke. Så hvorfor ta sjanser. I Thailand er det kun 1651 smittede, med 10 døde. Indonesia, omtrent like mange smittede, men hele 122 døde – så dette slår ut ganske forskjellig. Men er glad jeg bor her og ikke i Sverige, eller Norge for den slags skyld. Men blir interessant når en gjør opp status når dette er over. Om Sverige har handlet riktig er jeg usikker på, med så mange dødsfall. Men dere har spart mange penger, som nok er viktig i den situasjonen landet er i. Men hva er viktigst?

 • Jag tjatar hela tiden om att vi är hjärntvättade i hur vi blir sjuka. Experten här ovan säljer ett medel som botar från corona virus, det är sant och han döljer det inte men ändå är det kontroversiellt att varna för sjukdom och sedan sälja Kolloidalt silver? Jag använder KS själv dagligen det funkar men inte mot virus så var det med det.

  Se videon om varför vi blir sjuka och jag lovar hon är ärlig i sitt uppsåt att avslöja Hollywood förlåt propaganda hypen vi går igenom nu. Efent 201 säger väl en del. Se video, hela

  https://www.youtube.com/watch?v=z-yJaJshZ64

  • kolloidalt silver är del, av många delar. Är trött på att ständigt upprepa samma sak om och om igen. Vill man hålla sig frisk får man själv läsa på.

   Är man inte restrained får man väl lite big pharma istället.

 • Torbjörn, du borde läsa de två artiklarna jag länkade till ovan (med det utdrag jag citerade). De ger en grymt informativ och saklig beskrivning av det här.

  • Ånej!!!! Blixt och dunder nu går vi alla under…
   …en god idé; om man gräver stora gropar, mitt i varje stad, i varje by, så att alla som gett upp frivilligt kastar sig ner för att dö. Sedan är det vara att fylla upp med jord och kommande generationer kan sedan gräva upp och kalla det ”coronapesten”.

  • Blir ikke de døde testet for MERS-CoV-2, som er navnet på viruset. Covid-19 er selve sykdommen? I Thailand gikk en sykehuslege ut med mistanke om det motsatte problemet – at mange coronadødsfall kunne være kamuflert som andre sykdommer, spesielt lungeinflamasjoner, etter å ha sett en graf for dette gå rett til værs. Mye kan sies om thailandske myndigheter. Befolkningen mistenker at post-juntageneralen som fortsatt sitter som statsminister, ikke har vært åpen med tall og informasjon – men lar den spekulasjonen ligge. I en populasjon på snaut 70 mill. er det testet kun få tusen for viruset. Vi går rundt litt urolige for den virkelige coronatilstanden, men finnes heller ikke bevis for at situasjonen er verre enn ryktene tilsier. Men liten informasjon lager spredning av rykter, som ikke skaper god mental sunnhet.

   • ALLA har Coronavirusen i sig… i varierande mängder. Du kan få ALLA att testa positivt för Corona beroende på hur känsligt man gör testet bara. Och inte ens de mest avancerade testerna klarar med säkerhet avgöra vilket av dem det är du har. Du har förmodligen många olika.
    Ofta är det FLERA bakomliggande orsaker som leder till dödsfall. Att nåt av Coronavirusen kan spela in är självklart. Liksom precis allt annat kan spela in.
    Går aldrig att avgöra så exakt.
    Så fungerar naturen.
    Det här är en skapad hysteri. Fler kommer dö av konsekvenserna av det än av själva viruset.

 • Ni verkar vara observanta i kommentarssektionen.
  Det tycks verkligen vara tänkbart att ett bedrägeri pågår.
  Normal dödlighet i Sverige är 90 tusen per år dvs 750/ månad.
  Jon Rapoport påpekade att det saknats nämnvärd bevisning för att folk som dött ens haft influensavirus vid tidigare påstådda epidemier.
  Det skulle kunna vara så att den härskande oligarkin bereder sig på att , i händelse av starkare folkligt motstånd, börja mörda oppositionella under täckmantel av viruset som syndabock. Och mörda kan dom och det behöver dom inte virus för, dom har gott om alternativa mordmetoder.

  • @Peter G. “Jon Rapoport påpekade att det saknats nämnvärd bevisning för att folk som dött ens haft influensavirus vid tidigare påstådda epidemier.”
   Peter du är på rätt spår. Allt för många här och i samhället vågar inte ens tänka tanken att det finns människor som medvetet döljer fakta, den vetenskapliga sanningen? Vad de inte heller tänker på är att det pågår ingen kamp mellan gott vs ont. Menar de som påstår detta att Forskare, Läkare, Sjuksköterskor, Poliser, Politiker per automatik är onda människor? Problemet är att vetenskapen har kidnappats av den djupa staten, vilka de nu är? Jag har min bild klar men tänker inte delge den nu och här.

   Den Medicinska Vetenskapen är riggad för att dölja verkligheten för folk. Varför går då människor på denna dolda verklighet. Däri ligger fundamentet till lögnen tron på “Experterna” forskarna, vetenskapsmännen som riggat detta system. De har utbildats i att tänka “rätt” att inte gå utanför boxen som det hette förr i tiden. Ett uttryck som vi hör allt mer sällan idag, varför?

   Ta detta med Vacciner. Hur kan föräldrar gå med på att det sprutas in en cocktail i sina bebisars blodomlopp? De bryr sig inte ens om att få kontrollera vad denna cocktail innehåller? De har bara fått lära sig sedan skolan när de fick den där sprutan med denna cocktail att den innehåller ett “skydd mot Polio” eller ett skydd mot Mässlingen en dödlig barnsjukdom? Därför tog Gud sin hand ifrån föräldrarna för att de misstrodde gud att han hade skapat dödliga barnsjukdomar? Eller hur tänkte föräldrarna? Hur kan en mamma gå med på detta?

   Till detta har vi Experterna och MSM och MSM finns även bland de “Fria Medierna” de intalar dagligen dessa mammor att det är tur vi har vacciner för de har räddat tusentals barn varje år. Och för att denna lögn ska kunna få fotfäste så behövs sjukdomar och att vi inte har någon möjlighet att skydda oss från dessa sjukdomar för de skapar död och handikapp om barnen inte vaccineras. Denna galna vetenskap fick sitt fotfäste långt innan vaccinfrågan kidnappats av vinstintressena.

   Nu är faran ett virus ingen kan greppa om varken verbalt eller fysiskt. Att viruset inte kan existera utanför en levande organism är det ingen som funderar på alls. Virus finns där ute och de är osynliga och dödliga. Men Barn insjuknar nästan aldrig och inte heller män och kvinnor före 70. Och ingen orkar tänka tanken att dessa människor dör av en massa förgiftningar genom alla år de misskött sin kropp. Den detox som de upplever är livsfarlig för dem för att alla Läkare och experter är inbillade och inte utbildade alls!

 • Covid-19 är främst en social, ekonomiskt företeelse som till sist mynnar ut i ett nytt politiskt landskap.

  Socialt tar människor avstånd (förbud). Kontakten går över massövervakade digitala kanaler.
  Ekonomist går vi mot recension; som döljer skuldberget och bankens roll – allt skylls på farsoten.
  Politiskt ser vi tydliga tendenser på införande av NWO – globalt.

  Detta har man lyckats åstadkomma med medierna som ägs av samma aktörer som äger bankerna.

    • Sluta vara så rädda. Rädslan är verktyget för kontroll. rädsla slår ut logik och rationaliteten. Slå er samma med andra och framför allt kommunicera. Betänk att dialog är makthavarnas värsta mardröm; orädda medborgare som för dialog med varandra. Ur detta uppstår förtroende och lojalitet som skapar mod.

 • Det är ett antal Youtubers som har varit runt på olika sjukhus och filmat där det verkar vara helt dött på flera akutmottagningar och d.v.s. att det helt enkelt inte händer det media påstår.

  “VibeChecking Local Hospitals for Coronavirus Crisis | Flat Earth Boxer”
  https://youtu.be/zJJU5UZmTOs

  “New source for banned YouTube video: German journalist goes to hospital ‘teeming with coronavirus patients’ – how can doctors cope? – and finds NO ONE THERE”
  https://www.davidicke.com/article/566782/billy-six-deckt-corona-schauspiel-auf

  Sen snackar den gamle CIA-chefen Mike Pompeo om en “Live Exercise”.

  “Mike Pompeo: Coronavirus crisis “Live Exercise”?!”
  https://youtu.be/cKatRD69WUo

  • Nu har de tydligen lagt in en högre växel på denna Psy-Op genom att börja lasta döda kroppar på gatan, trots att de skulle använda sjukhusets lastkaj för sådant. Men då skulle det i och för sig inte synas lika bra.

   Sunday March 29th 2020 – Brooklyn Hospital
   https://youtu.be/-8aw8XRl444

 • Vad ligger bakom APLs leveransstopp? Ringde precis deras pressekreterare Elisabeth Wesselsson 070 5196447. Hon ska återkomma , eftersom hon jobbar hemifrån.
  De har också en pressekreterare som heter Jan Erneberg 010 496 83 63.Ibland räcker det inte med ett telefonsamtal, så ni som brukar kommentera här, ring ni också. Då får vi (kanske) fram fakta i ärendet. Uppge att ni freelancar för Newsvoice.

 • Det som är allvarligare än denna alarmism är vad som komma skall i fråga om andra åtgärder- I Frankrike har man i Marseille återigen bevisat kinesernas användning av klorokinin och fler malariamediciner har positv verkan, men då händer detta från Macrons sida:
  https://asiatimes.com/2020/03/why-france-is-hiding-a-cheap-and-tested-virus-cure/ dvs medicinlagret i Frankrike är förskingrat. Vill man verkligen att folk ska tvingas dyrare och sämre behandling från Sanofi?
  I Sverige kan det vara liknande : När PA Öckerman skulle bistå sjuksköterskor http://almanova.eu/professorn-ge-livraddande-behandling-mot-coronaviruset/
  med att hjälpa till med att skaffa C-vitamin så fick han beskedet från APL – apoteket att det är leveransstopp.
  Två möjligheter: Antingen har det tagit tillfälligt slut eftersom många humana infektionsläkare beställt stora ransoner till det som snart är verklighet – eller har de onda krafterna (Big Pharma etc)
  intervenerat via ombud. Man får faktiskt läsa de mest häpnadsväckande invändningar där en del andra: Bonniers reportrar och t. om professorer piskar upp en hysteri mot enkla, billiga och effektiva naturliga botemedel .

  • Bra inlägg Ingmar, men när det gäller askorbinsyra var lagren verkligen tomma. Alla leverantörer vi brukar handla kosttillskott från var out of stock; förutom det dyraste alternativet nämligen Apotea.

   De är uppenbart för alla som kan tänka Covid-19 är våldsamt överdrivet och uppblåst. Spelar ingen roll hur stark propagandan än är, så kommer jag inte att ta detta spektakel på allvar för än vi jämfört dels medelåldern på de döda samt dödstalen med de så kända årliga säsongsinfluensornas statistik. Allt kokar ner till detta. Släpp inte logiken i ert tänkande, då siffror inte ljuger:

   Sätt detta i rätta portioner. Tog för skoj skull fram statist från USA: siffror från det amerikanska Center for Disease Controls (CDC) över de årliga influensaepidemierna mellan 2016 och 2019:

   Insjuknande 2018-2019: 35 miljoner. Vård på sjukhus: 490 tusen. Döda 34 tusen. Dödlighet 0,9%
   Insjuknande 2017-2018 45 miljoner. Vård på sjukhus: 810 tusen. Döda 61 tusen. Dödlighet 1,3 %
   Insjuknande 2016-2017: 29 miljoner. Vård på sjukhus: 500 tusen. Döda: 38 tusen. Dödlighet 1,3%

   http://web.archive.org/web/20200306001143/https://www.cdc.gov/flu/about/burden/past-seasons.html

 • Re JanneL 29 mars, 2020 at 19:48
  Jag läste igår en artikel där man sa att alla som dog och hade blivit smittade skrevs in med Covid19 som dödsorsak. Artikeln avsåg USA. Men artikelförfattaren menade att det förmodligen är lika överallt.

  Med detta sätt att registrera dödsfall är det inte konstigt att siffrorna pekar uppåt.

  Är det någon “här” som vet hur man gör i Sverige?
  Något är sjukt…

  LeifB

 • Den som lever får se. Jag tror inte att man kan jämföra situationen i Italien med Sverige då antalet kineser i Italien är minst 320 000. Tänk scenariot där 25% av dom reste hem och firade det kinesiska nyåret lördag den 25 januari i år och kom tillbaka och smittade seden sin community. Då är antalet smittobärare så mycket större initials än här i Sverige. Sedan betänka att medelåldern på de döda i Italien (sist jag kollade) var 79 år för män och 83 för kvinnor och som sagt med underliggande sjukdomar samt att 79 % av männen var rökare. I Italien når också förvånansvärt många hög ålder.

  Sedan Driver inte Zasso Ion Silver. Då föreligger det väl en ekonomiskt incitament att pumpa upp siffrorna i syfte att sälja mer? Missförstå mig rätt här: detta faktum unnar jag med välvilja verkligen hans rörelse och anser för övrigt att Michael är en skön lirare och stöttar gärna hans livsgärning, även om jag själv föredrar att tillverkar det kolloidala silver som behöves, och har så gjort i flera år.

  • Helt rätt Erik, finns många faktorer som bör kollas upp innan man drar förhastade slutsatser.

   Angående kolloidalt silver, så tipsar jag andra läsare om KOLLOIDALTGULDOCHSILVER.SE för egentillverkning och bäst pris:

   1.Kolloidalt Silver 20 PPM 5 liter 900 kr (Detta är det mest prisvärda på marknaden eftersom det är dubbelt så starkt som 10 ppm. I styrka så motsvarar det således 2 stycken 5 liters dunkar med 10 ppm. Man kan således blanda ut det till 10 ppm med motsvarande mängd batterivatten, om man nödvändigtvis vill ha 10 ppm. Normalt kostar annars 10 liter av 10 ppm ca 1400 kr. Men här blir det 900+50 kr för 10 liter). Klicka på “Försäljning”
   2.Utrustning för egen tillverkning av t.ex. kolloidalt silver, kan man också köpa från denna sida. Man får förvisso göra en investering för utrustningen, men i gengäld kan man tillverka olika sorter för ca 10 kr/liter och man får också med utförliga recept. Ett sådan paket kostar 2500 kr, det enda man behöver köpa in är ett bra batterivatten (Kemetyl är ett bra märke).
   3.Sprayflaska för näsa kan man köpa på en välsorterad hälsokostaffär och fylla med kolloidalt silver. Bor man långt ifrån affär och beställer på nätet får man betala frakt: (Pris 16 kr på Svensk hälsokost, men handlar man för över 100 kr här, så är det fri frakt

   Ha det så gott och kom ihåg störst av allt är Gudomlig frid & <3

   • Helt rätt Helene Karlsson. Hat läst allt på redas hemsida och dom kan verkligen detta. Ett problem som jag ser om man följer deras anvisningar punkt och pricka för produktion av “silvervatten” får du äkta kolloidalt silver med silverpartiklar i nanostorlek och producer du nanoprodukter gäller en helt annat lagstiftning.

    Något att tänka på är när du tillverkar silvervatten själv att ha en AC/DC omvandlare (för elektrolys) om mins 25 Volt samt minst 10 microampere (titta på datorsladd till din gamla lapptop) samt två silverstavar (99.999 äkta silver) samt köpt inte batterivatten från ÖB utan rent vatten på apoteket och en PPM-mätare från en growshop.

 • Det börjar lysa igenom att “våra” politiker har erövrat sina platser på enbart meriter i retorik.
  Var är kunskaperna och det sunda förnuftet?
  För att få köra lastbil behövs licens, likaså att flyga passagerare, En fartygskapten har bortåt en tio års utbildning.
  En statsminister behöver knappt kunna dra en svetssträng.

 • Även i artikeln ovan från Newsvoice används begreppet “dött AV Covid-19”. Det här är rena osakligheter. Jag citerar ett klokt stycke från de artiklar jag länkade till ovan.

  The distinction between dying ‘with’ Covid-19 and dying ‘due to’ Covid-19 is not just splitting hairs. Consider some examples: an 87-year-old woman with dementia in a nursing home; a 79-year-old man with metastatic bladder cancer; a 29-year-old man with leukaemia treated with chemotherapy; a 46-year-old woman with motor neurone disease for 2 years. All develop chest infections and die. All test positive for Covid-19. Yet all were vulnerable to death by chest infection from any infective cause (including the flu). Covid-19 might have been the final straw, but it has not caused their deaths. Consider two more cases: a 75-year-old man with mild heart failure and bronchitis; a 35-year-old woman who was previously fit and well with no known medical conditions. Both contract a chest infection and die, and both test positive for Covid-19. In the first case it is not entirely clear what weight to place on the pre-existing conditions versus the viral infection – to make this judgement would require an expert clinician to examine the case notes. The final case would reasonably be attributed to death caused by Covid-19, assuming it was true that there were no underlying conditions.
  It should be noted that there is no international standard method for attributing or recording causes of death. Also, normally, most respiratory deaths never have a specific infective cause recorded, whereas at the moment one can expect all positive Covid-19 results associated with a death to be recorded. Again, this is not splitting hairs. Imagine a population where more and more of us have already had Covid-19, and where every ill and dying patient is tested for the virus. The deaths apparently due to Covid-19, the Covid trajectory, will approach the overall death rate. It would appear that all deaths were caused by Covid-19 – would this be true? No. The severity of the epidemic would be indicated by how many extra deaths (above normal) there were overall.

 • Newsvoice har blandat ansvarsfulla artiklar med riktiga skräckhistorier.

  Rapporteringen i området borde i mycket följa det som läggs fram i dessa sakliga och lugna artiklar från igår och idag:
  Av dr John Lee “a recently-retired Professor of Pathology and NHS consultant pathologist,” (från brittiska The Spectator)
  “How deadly is the coronavirus? It’s still far from clear” https://www.spectator.co.uk/article/The-evidence-on-Covid-19-is-not-as-clear-as-we-think
  “How to understand – and report – figures for ‘Covid deaths’” https://www.spectator.co.uk/article/how-to-understand-and-report-figures-for-covid-19-deaths-

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *