Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Så här kan du bygga upp ett skydd mot coronavirus (9000+ läsningar)

publicerad 27 mars 2020
- Kerstin Unger-Salén
Kerstin Unger-Salén, Casbernats, Soller, Mallorca - Foto: Torbjörn Sassersson
Kerstin Unger-Salén. Foto: Torbjörn Sassersson och infälld selfie
Kerstin Unger-Salén. Foto: Torbjörn Sassersson och infälld selfie

INFLUENSATIPS. Ansvariga myndigheter informerar inte om immunförsvarets roll för att göra oss mer motståndskraftiga mot virusinfektioner som exempelvis coronavirus, trots att det är bevisat att ett bra immunförsvar är vår bästa bundsförvant för att hantera en infektionssjukdom som tex att skapa ett skydd mot coronavirus, även om vi redan blivit smittade.

Text: Kerstin Unger-Salén, AlltomCancer.com

I länder som Kina och Sydkorea rapporteras att man på sjukhusen behandlar Corona-viruspatienter med intravenöst och oralt C vitamin och D-vitamin. Det är synnerligen intressant men det är inte heller något man vill tala om (se referenser) och på vissa sajter vill man mörka denna information, som om det vore farligt att låta människor få för sig att vitaminer kan ha en positiv inverkan på vår motståndskraft.

Som de flesta idag vet angriper Coronavirus det respiratoriska systemet och försämrar vår andningsförmåga, det mest fundamentala för att hålla oss vid liv.

De som löper större risk att viruset komplicerar deras sjukdomsförlopp är människor med nedsatt lungkapacitet och försvagat immunförsvar.

Det bästa sättet att minska risken att bli smittad, undvika komplikationer eller dödsfall, är ett förstärkt immunförsvar. I hela debatten om hur man ska handskas med coronaviruset lyfts immunitet fram som huvudaktören, men det förekommer ingen information om vad du själv kan göra för att förbättra ditt försvar.

Det råder ingen tvekan om att smittan nu sprider sig stort i Europa och det är försent att förhindra detta, men möjligtvis kan vi försena en alltför hög topp av antalet insjuknande genom att isolera de som är mest utsatta, snarast möjligt. Man har olika strategier i olika länder men

Läs resten av artikeln i TV Hälsa (nu med mer än 9000 läsningar) | Mediasamarbete med NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq