Världen stänger ner och begränsar verksamheten i två veckor – Pandemin 2020

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 mars 2020
- NewsVoice redaktion
Öde gata i USA. Foto: Friedhelm Brandenburg.Licens: Pixabay.com

NOTERAT. Det är som hämtat från en biofilm om en global katastrof. Mänskliga aktiviteter stängs ner eller begränsas kraftigt. En del menar att det handlar om ett experiment, en global “social engineering” med hjälp av snuva. De flesta anser att det handlar om ett mycket dödligt virus. Drygt 7200 människor har dött i hela världen, men det är långt kvar till svininfluensans 285,000 dödsoffer.

Senaste större nyheterna

I Frankrike förbjuds folk att promenera utomhus. Bara nödvändiga rörelser kommer att vara tillåtna. President Macron säger att armén kommer att hjälpa till att transportera sjuka (och döda).

“Vi är i krig – i ett sanitärt krig, utan en armé framför oss”, säger Emmanuel Macron i ett tal till nationen. De franska gränserna ska vara stängda i 15 dagar.

Aftonbladet skriver att USA-börsen handelsstoppades under 15 minuter efter att kursen störtdök med tio procent under måndagen. Det var det största raset på 33 år. Stockholmsbörsen föll 4,7 procent.

Alla ej nödvändiga resor till EU behöver stoppas i 30 dagar, uppmanar EU-kommissionen inför videotoppmöte för medlemsländernas ledare, skriver SvD. “Det här är en global storm”, varnar kommissionsordförande Ursula von der Leyen.

Ute i världen har 1000-tals svenskar strandsatts. En svensk på Kanarieöarna berättar att promenader endast är tillåtna till och från matbutik och apotek eller för att rasta hunden. Svenskar i Thailand tvingas kliva av avgående Norwegian-plan till Norden. Grekiska öar stänger ned alla sina städer och byar. Det enda som är öppet är apotek, vissa hotell, matbutiker och bensinstationer. Dessa restriktioner är nu vanliga runt om i Amerika, Afrika, Mellanöstern, Europa och Asien.

ArcanumSkolan 2024
Corona deaths 15 mars 2020. Source: Worldometers.info
Corona deaths 15 mars 2020. Source: Worldometers.info

Den största nyheten från dagens presskonferens med president Trump var att den federala regeringen släpper nya direktiv för de kommande 15 dagarna för att mildra spridningen av coronaviruset. Amerikanerna uppmanas att undvika sammankomster större än 10 personer, begränsa resandet och försöka arbeta hemifrån där det är möjligt.

New York City borgmästare vill se en “krigstidsmentalitet” för att bekämpa viruset. Storstäder som New York och Los Angeles har stängts ner och blivit något som påminner om spökstäder. Barer, restauranger, teatrar och filmhus i New York och Los Angeles beordrades att stänga.

Flera länder i Syd- och Centralamerika stängde sina gränser i de senaste rörelserna runt om i världen för att bekämpa spridningen av coronavirus. Anders Tegnell vill varken räkna eller testa.

Den högt uppsatta muslimske ledaren Ayatollah Hashem Bathayi i Iran dör två dagar efter att ha testat positivt, medan antalet dödsfall toppar 850 i landet.

WHO uppmanar alla nationer att öka testningen av covid-19 för att begränsa spridningen av coronavirus. Statsepidemiolog Anders Tegnell vill varken räkna fall eller testa.

Kina utser landet som ledande aktör för att bekämpa smittan i världen med slogan “United as One”. Statskanalen China Central TV skriver att sedan COVID-19-epidemin utbröt har Kina vidtagit omfattande, ansträngande och grundliga åtgärder som nu visar resultat och att det internationella samfundet starkt uppskattar Kinas ansträngningar och därför är villigt att samarbeta med Kina för att övervinna svårigheter.

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice (uppd. kl 22:51) | Bild överst i artikeln: Öde gata i USA. Foto: Friedhelm Brandenburg. Licens: Pixabay.com

Källor

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det är helt sanslösa, orkestrerade beslut som nu tas världen över. Det handlar nog inte om att just Coronaviruset skulle vara så farligt som man påstår utan mer om att politiker och andra makthavare använder sig av Coronaviruset som ett medel för att ta ordentliga strypgrepp på människor och våra levnadsvanor och tankemönster.

  Målet är en omstart av världen genom en total omformning av såväl våra samhällen (genom 5G och AI) som av människor (transhumanism, perverterad moral och värderingar som normalisering av dödshjälp, kannibalism, könsdysfori och pedofili). Här ser vi resultatet av PK-virusets härjningar i olika institutionella skrymslen och vrån världen över. Framöver kommer vi att få se hur ”godhjärtade” sossar och det övriga etablissemanget egentligen är – orcher in action.

  Socialstyrelsen ska ta fram beslutsstöd för Triage, som ska ge sjukvården direktiv över vilka patienter som man ska försöka rädda livet på. Hur var det där med ”alla människors lika värde”? Ska akutmottagningar nu bli en form av utrotningsläger där man gör sig av med alla “useless eaters”?

 • Vi är inte alls för många på denna planet. Det om något är Fake news.
  Hur kan man gå på deep states lögn om detta?
  F.ö om jorden ska avfolkas kan de som tror på överbefolkningsbluffen börja med sig själva. Jag tänker hänga kvar så länge jag kan.

 • 5G kan potentiellt köras på 60 GHZ, men även andra frekvenser.
  “What is the Corona Effect?
  The corona effect occurs naturally due to the fact that air is not a perfect insulator – containing many free electrons and ions under normal conditions. When an electric field is established in the air between two conductors, the free ions and electrons in the air will experience a force. Due to this effect, the ions and free electrons get accelerated and moved in the opposite direction.” Källa https://www.electrical4u.com/corona-effect-in-power-system/

  Det vill säga den effekt som 60 GHZ kan ha på syre-molekyler. Hm…Corona elak ordvits…

  Se detta klipp cirka 9:30 in https://www.youtube.com/watch?v=CtfqUtW_8AA&feature=youtu.be&t=579

  https://5globalnews.com/qualcomm-60ghz-chipssets-for-5g-available-now/

 • Försöker igen, läs Jon Rappaports senaste artikel: COV death: Five-thousand-year-old man had two hundred diseases, was… på sidan “nomorefakenews” läs absolut kommentarerna och hänvisningarna till intressanta länkar, om inte det räcker lyssna på virolog Stefan Lanka om “virus” ta in vad han och flera andra har att säga om Pasteur och Kochs “teorier” sen kan ni slänga all oro över läskiga virus och bakterier och kanske kan hjälpa andra att byta ut sin oro och rädsla mot insikt och kunskap genom att förmedla ovanstående information och gärna hjälpa människor som inte behärskar engelska språket att översätta denna info, helst skriftligt så att de själva kan läsa, flera gånger om det behövs, glöm ej i detta fabricerde kaos att tänka på Finspång och vilka som akut behöver besöka denna intressanta Svenska stad, frivilliga kanske kan subventionera detta besök.

 • Det är ett ovanligt bra virus. Vi vet ju att vi är för många på Jorden. Och det tycks mest vara sjuka och gamla som dör lite tidigare. Så vi borde vara glada och tacksamma.
  Då virusets kvävningsdöd är extremt plågsam så kanske dödshjälp äntligen kan komma att legaliseras.

  • Är du för dödshjälp ? Jag tycker du borde kräva att vi ska botas i stället. Som skolmedicinens personal ljuger om varför vi är sjuka och att det inte finns bot kommer de att ha ihjäl oss och påstå att vi ville ha dödshjälp.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *