NOTERAT. Det är som hämtat från en biofilm om en global katastrof. Mänskliga aktiviteter stängs ner eller begränsas kraftigt. En del menar att det handlar om ett experiment, en global “social engineering” med hjälp av snuva. De flesta anser att det handlar om ett mycket dödligt virus. Drygt 7200 människor har dött i hela världen, men det är långt kvar till svininfluensans 285,000 dödsoffer.

Senaste större nyheterna

I Frankrike förbjuds folk att promenera utomhus. Bara nödvändiga rörelser kommer att vara tillåtna. President Macron säger att armén kommer att hjälpa till att transportera sjuka (och döda).

“Vi är i krig – i ett sanitärt krig, utan en armé framför oss”, säger Emmanuel Macron i ett tal till nationen. De franska gränserna ska vara stängda i 15 dagar.

Aftonbladet skriver att USA-börsen handelsstoppades under 15 minuter efter att kursen störtdök med tio procent under måndagen. Det var det största raset på 33 år. Stockholmsbörsen föll 4,7 procent.

Alla ej nödvändiga resor till EU behöver stoppas i 30 dagar, uppmanar EU-kommissionen inför videotoppmöte för medlemsländernas ledare, skriver SvD. “Det här är en global storm”, varnar kommissionsordförande Ursula von der Leyen.

Ute i världen har 1000-tals svenskar strandsatts. En svensk på Kanarieöarna berättar att promenader endast är tillåtna till och från matbutik och apotek eller för att rasta hunden. Svenskar i Thailand tvingas kliva av avgående Norwegian-plan till Norden. Grekiska öar stänger ned alla sina städer och byar. Det enda som är öppet är apotek, vissa hotell, matbutiker och bensinstationer. Dessa restriktioner är nu vanliga runt om i Amerika, Afrika, Mellanöstern, Europa och Asien.

Corona deaths 15 mars 2020. Source: Worldometers.info
Corona deaths 15 mars 2020. Source: Worldometers.info

Den största nyheten från dagens presskonferens med president Trump var att den federala regeringen släpper nya direktiv för de kommande 15 dagarna för att mildra spridningen av coronaviruset. Amerikanerna uppmanas att undvika sammankomster större än 10 personer, begränsa resandet och försöka arbeta hemifrån där det är möjligt.

New York City borgmästare vill se en “krigstidsmentalitet” för att bekämpa viruset. Storstäder som New York och Los Angeles har stängts ner och blivit något som påminner om spökstäder. Barer, restauranger, teatrar och filmhus i New York och Los Angeles beordrades att stänga.

Flera länder i Syd- och Centralamerika stängde sina gränser i de senaste rörelserna runt om i världen för att bekämpa spridningen av coronavirus. Anders Tegnell vill varken räkna eller testa.

Den högt uppsatta muslimske ledaren Ayatollah Hashem Bathayi i Iran dör två dagar efter att ha testat positivt, medan antalet dödsfall toppar 850 i landet.

WHO uppmanar alla nationer att öka testningen av covid-19 för att begränsa spridningen av coronavirus. Statsepidemiolog Anders Tegnell vill varken räkna fall eller testa.

Kina utser landet som ledande aktör för att bekämpa smittan i världen med slogan “United as One”. Statskanalen China Central TV skriver att sedan COVID-19-epidemin utbröt har Kina vidtagit omfattande, ansträngande och grundliga åtgärder som nu visar resultat och att det internationella samfundet starkt uppskattar Kinas ansträngningar och därför är villigt att samarbeta med Kina för att övervinna svårigheter.

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice (uppd. kl 22:51) | Bild överst i artikeln: Öde gata i USA. Foto: Friedhelm Brandenburg. Licens: Pixabay.com

Källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Birgitta
Birgitta
Gäst
17 mars 2020 kl 12:09

Det är helt sanslösa, orkestrerade beslut som nu tas världen över. Det handlar nog inte om att just Coronaviruset skulle vara så farligt som man påstår utan mer om att politiker och andra makthavare använder sig av Coronaviruset som ett medel för att ta ordentliga strypgrepp på människor och våra levnadsvanor och tankemönster.

Målet är en omstart av världen genom en total omformning av såväl våra samhällen (genom 5G och AI) som av människor (transhumanism, perverterad moral och värderingar som normalisering av dödshjälp, kannibalism, könsdysfori och pedofili). Här ser vi resultatet av PK-virusets härjningar i olika institutionella skrymslen och vrån världen över. Framöver kommer vi att få se hur ”godhjärtade” sossar och det övriga etablissemanget egentligen är – orcher in action.

Socialstyrelsen ska ta fram beslutsstöd för Triage, som ska ge sjukvården direktiv över vilka patienter som man ska försöka rädda livet på. Hur var det där med ”alla människors lika värde”? Ska akutmottagningar nu bli en form av utrotningsläger där man gör sig av med alla “useless eaters”?

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
Reply to  Birgitta
17 mars 2020 kl 14:22

Ja och de har redan börjat praktiserat det.

Fru Carlsson
Fru Carlsson
Gäst
17 mars 2020 kl 10:27

Vi är inte alls för många på denna planet. Det om något är Fake news.
Hur kan man gå på deep states lögn om detta?
F.ö om jorden ska avfolkas kan de som tror på överbefolkningsbluffen börja med sig själva. Jag tänker hänga kvar så länge jag kan.

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
Reply to  Fru Carlsson
17 mars 2020 kl 14:21

Håller med.

Calle
Calle
Gäst
17 mars 2020 kl 10:09

5G kan potentiellt köras på 60 GHZ, men även andra frekvenser.
“What is the Corona Effect?
The corona effect occurs naturally due to the fact that air is not a perfect insulator – containing many free electrons and ions under normal conditions. When an electric field is established in the air between two conductors, the free ions and electrons in the air will experience a force. Due to this effect, the ions and free electrons get accelerated and moved in the opposite direction.” Källa https://www.electrical4u.com/corona-effect-in-power-system/

Det vill säga den effekt som 60 GHZ kan ha på syre-molekyler. Hm…Corona elak ordvits…

Se detta klipp cirka 9:30 in https://www.youtube.com/watch?v=CtfqUtW_8AA&feature=youtu.be&t=579

https://5globalnews.com/qualcomm-60ghz-chipssets-for-5g-available-now/

Ingrid
Ingrid
Gäst
Reply to  Calle
17 mars 2020 kl 13:26

Calle 17 mars, 2020 at 10:09

Thomas Cowan (M. D.) refererar till tidigare “influensa epidemier” – vilket kan relateras till ditt inlägg Calle:
https://fourfoldhealing.com/blogs/news/an-important-question-about-the-coronavirus-plus-immune-support-tips

Diddno
Diddno
Gäst
17 mars 2020 kl 09:45

Förslag till bra hälsa : http://www.Healing Naturally By Bee. com

Diddno
Diddno
Gäst
17 mars 2020 kl 09:39

Försöker igen, läs Jon Rappaports senaste artikel: COV death: Five-thousand-year-old man had two hundred diseases, was… på sidan “nomorefakenews” läs absolut kommentarerna och hänvisningarna till intressanta länkar, om inte det räcker lyssna på virolog Stefan Lanka om “virus” ta in vad han och flera andra har att säga om Pasteur och Kochs “teorier” sen kan ni slänga all oro över läskiga virus och bakterier och kanske kan hjälpa andra att byta ut sin oro och rädsla mot insikt och kunskap genom att förmedla ovanstående information och gärna hjälpa människor som inte behärskar engelska språket att översätta denna info, helst skriftligt så att de själva kan läsa, flera gånger om det behövs, glöm ej i detta fabricerde kaos att tänka på Finspång och vilka som akut behöver besöka denna intressanta Svenska stad, frivilliga kanske kan subventionera detta besök.

Ingrid
Ingrid
Gäst
Reply to  Diddno
17 mars 2020 kl 14:17

Länken till Jon Rappoport’s senaste artikel (som Diddno hänvisar till):
https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/16/cov-death-5000-year-old-man-with-two-hundred-diseases/
– Jon Rappoport är värd att följa och att läsa, ta också del av kommentarerna till ovanstående text – där finns många intressanta tankar att inspireras utav…

Apropå Rappoport – så är Mind Control värt att beakta i dessa tider, liksom att ha koll på den egna perceptionen… –> Frånvaro av rädsla stärker vårt immunförsvar – kom ihåg det!

Tänk vilken tajming, Bill Gates avgår nu från det företag han har verkat i så länge – för att helt satsa på välgörenhet: https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/bill-gates-lamnar-microsofts-styrelse

Nu finns även reklam för 5G mobiler, har ni sett det?

Mats BV Ericsson
Mats BV Ericsson
Gäst
17 mars 2020 kl 00:50

Det är ett ovanligt bra virus. Vi vet ju att vi är för många på Jorden. Och det tycks mest vara sjuka och gamla som dör lite tidigare. Så vi borde vara glada och tacksamma.
Då virusets kvävningsdöd är extremt plågsam så kanske dödshjälp äntligen kan komma att legaliseras.

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
Reply to  Mats BV Ericsson
17 mars 2020 kl 10:26

Är du för dödshjälp ? Jag tycker du borde kräva att vi ska botas i stället. Som skolmedicinens personal ljuger om varför vi är sjuka och att det inte finns bot kommer de att ha ihjäl oss och påstå att vi ville ha dödshjälp.

Beata Skoglund
Beata Skoglund
Gäst
Reply to  Mats BV Ericsson
17 mars 2020 kl 13:18

Att önska livet av gamla och sjuka det var Hitlers ideologi.Jag, fasister finns bland oss.

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
Reply to  Mats BV Ericsson
17 mars 2020 kl 15:59

Angående dödshjälp så tycker jag du skall börja med dig själv ,ditt troll !

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
Reply to  Lars Petersson
17 mars 2020 kl 16:01

Mitt svar angående dödshjälp var till var till Mats BV Ericsson