NATO ska hjälpa till i coronakrisen

13
Meeting of the North Atlantic Council in Foreign Ministers’ session via tele-conference with opening remarks by NATO Secretary General Jens Stoltenberg.Foto: NATO.int

NOTERAT. NATO kommer att samordna det nödvändiga militära stödet för att bekämpa koronaviruskriset. Europas luftrum kommer att användas för för militära flygtransporterar med medicinska förnödenheter, sa NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg som arbetar för Washingtons förlängda arm i Europa.

Beslutet togs under en videokonferens den 2:a april. Generalsekreteraren tillkännagav att han ska sammankalla ett extramöte med försvarsministrar i april för att se över det stöd som ges till allierade och då fatta beslut om ytterligare åtgärder.

Alliansen samordnar och stöder redan nationella ansträngningar mot pandemin med logistik, transport och medicinsk hjälp, sa Stoltenberg.

“Jag är tacksam för de ytterligare erbjudandena om hjälp, som NATO-allierade gjort idag och för det stora stöd som allierade redan har gett”.

Stoltenberg passar på att ta ytterligare PR-poäng genom att betona att NATO:s huvuduppgift är att skydda NATO:s nära en miljard människor.

Under mötet den 2:a april fokuserade också på NATO:s uppdrag i Irak och Afghanistan (utanför Europa) och stöd för Georgien och Ukraina. I Irak ska NATO vidta ytterligare aktiviteter inklusive utbildning av uppdragsgivare, ingenjörer och federala poliser.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
4 maj 2020 kl 00:56

När Coronakrisen nu härjar som bäst i USA ska alltså USA hjälpa EU? Någon som blir konspiratorisk och börjar kallsvettas? I Sverige sover folket med ögonen krampaktigt slutna. Det här ser inte bra ut. Preppa på okänd plats och stäng av mobiltelefonerna under “övningen” gott folk!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
4 maj 2020 kl 00:45

Jag är eugeniker för barnens skull. Det är en åsikt som jag säkerligen delar med många tysta fega vetenskapsmän som saknar den karaktär som de borde visa. Det är tragiskt att denna moralfilosofiskt högtstående vilja att barn skall födas fysiskt och mentalt friska öppet får attackeras medelst argumentationsfelet associationsskuld.

Icke-eugeniker önskar sig följaktligen fler mentalt och fysiskt sjuka barn som ska få lida hela livet på detta vis och det finner jag ytterst klandervärt. Vem vill födas så? Ingen. Klart att vi ska göra barnens liv uthärdligt och så värdigt det bara går, men vi ska för helvete undvika eländet i första hand!

Även svenska Wikipedia är med på idiotin genom att associera eugenik med “rashygien” och bara det är ju en stor fet djävla brasklapp om vilka som sannolikt ligger bakom propagandan mot eugenik i Sverige.

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
8 april 2020 kl 02:13

Jag tror att Jyri Linna är något på spåren
Han intervjuas på wakeupglobe

https://www.youtube.com/watch?v=ehNVe941lOU

LeifB

Ivan
Ivan
Gäst
7 april 2020 kl 19:14

Om USA inte kopplar ihop sina ansträngningar att bygga upp sin egen ekonomi med de första stegen mot att skapa en global regering, är mänskligheten dömd, skrev Kissinger i en nyligen publicerad Wall Street Journal. Henry Kissinger, framträdande av USA:s imperialistiska utrikespolitik, varnade i en op-ed att ingen regering, till och med hans älskade USA – inte kan besegra Covid-19 ensam och antyder att den nya världsordningen som han alltid har predikat måste komma till. “Inget land, inte ens USA, kan i en rent nationell ansträngning övervinna viruset. Att ta itu med ögonblickens behov måste i slutändan kopplas till en global samarbetsvision och program”. Kissinger beklagar att pandemin har lett till återvändandet av en “muromgärdad stad” -modell av nationalistisk styrning och antyder att ” utforskning vid gränserna till vetenskapen” bara kan rädda mänskligheten från sjukdomar i sin vision om en globalistisk utopi. Men att utveckla botemedel tar tid, och föreställningen att länder bör avskräckas från att skydda sig själva under tiden är självmord. Om någonting var en av anledningarna till att Italien, Spanien och Frankrike drabbades så hårt av korona-viruset var EU:s dysfunktionella insisterande på öppna gränser mitt i pandemin. “Global handel och rörelse för människor” är alla bra, men pandemin har avslöjat svagheterna i det globalistiska systemet som aldrig tidigare. Det kommer att ta år för nationerna att förändra. Att upprepa sina misstag är inte något de har råd att göra. Medan han fungerade som statssekreterare och nationell säkerhetsrådgivare under presidenterna Nixon och Ford, spelade Kissinger en huvudroll i bombkampanjer mot Vietnam, Kambodja och Laos och övervakade regeringsbyte som placerade brutala diktatorer vid makten i Argentina och Chile, liksom som stöd för statligt sanktionerat förtryck i Indonesien. En beryktad rapport som han lade fram för Ford-administrationen krävde dramatiska minskningar av befolkningsökningen i utvecklingsländerna. Man kan tänka, med tanke på hans rekord, att han skulle vara på virusets sida. Nobels fredsprismottagare presenterar sig här som en erfaren statsman som djupt bryr sig om mänsklighetens framtid och uppmanar USA att “dra lärdomar från utvecklingen av Marshallplanen och Manhattan-projektet”. Visst, det är meningsfullt att se över Marshallplanen – det finns ingen tvekan om insikter från revisionen av återuppbyggnaden av Europas krossade efterkrigstiders ekonomier, särskilt eftersom några av de länder som drabbats hårdast av epidemin är i Europa. Att lyssna på Kissinger är vad som fick USA till sin nuvarande situation – att tro sig själv exceptionellt. Kissinger hade en övergripande närvaro i… Read more »

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Ivan
7 april 2020 kl 20:30

Gubben Kissinger, snart 97 år, still going strong…

(Gubben Kissingers eugeniker-kompis, John D Rockefeller blev 101 år.
Och kompisem gubben Soros är ju nästan bara barnet med sina knappa 90 bast.)

Och gubben Kissinger jobbar på som vanligt:
https://bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2019/participants-2019

Jag undrar hur mycket amalgam dessa gubbar fått i tänderna, hur mycket fluor-tandkräm de använt, hur mycket glyfosat- och GMO-stinna grönsaker och frukter de ätit…?

Och jag undrar hur mycket “mediciner” och vacciner från sina läkemedelsindustrier dessa gubbar stoppat in i sina kroppar…

Citat av gubben Kissinger:

“Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.”

Och gubben Kissinger hoppas nu att deras “influensa” ska leda till eugenikernas efterlängtade globala regering.

Men se, där sket sig gubben!

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Savalle
8 april 2020 kl 20:55

Han har nog undvikit alla förgiftade livs-och läkemedel som vi vanliga har blivit välsignat med , men han är kanske starkt anhängare av adrenochrome.

Lennart Gustafsson
Lennart Gustafsson
Gäst
7 april 2020 kl 14:37

Kan det vara FEMA????

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
7 april 2020 kl 14:03

Nu kommer det tydligen tester på coronaprojektet vars resultat är i klass med genomförande av en svensk folkomröstning som Ja, Nej, Kanske. https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/05/covid-here-come-the-antibody-tests-quick-easy-and-insane/ Då måste man väl ha några som pekar med hela handen.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
7 april 2020 kl 17:36

Atomkraftsomröstningen satte ju hela den processen i ett kanske m.a.o. obeslutsamhet. Eftersom krafterna är lika åt båda håll behövs bara en puff för att få stacken att rasa i en bestämd riktning eftersom motståndet är neutraliserat i närtid. Finurligt värre! Tekniken att postulera framtid är vinnande eftersom folk är vanligen neurotiska och tvångsmässigt i nutid.

Sture B
Sture B
Gäst
7 april 2020 kl 11:48

Sen kan de ju utöka detta s.k. “stöd” till militär stödpersonal utan anknytning till landet som hjälper till att stödvaccinera befolkningen. Är då befolkningen lite bångstyrig kan de gå in och stödbomba precis som de gjorde i Jugoslavien, Libyen o.s.v. och då är det bra att luftrummet redan är öppet.

Ett huvud på hydran utlyser en s.k. global-pandemi så att de andra huvudena får det fria spelrum de inte hade haft under normala omständigheter.

Conny LundbergD
7 april 2020 kl 11:45

NATO med Jens Stoltenbert i spetsen är ju inte direkt några som väcker hopp om en bättre värld, snarare en mer kontrollerad och ofri värld som styrs av den s k eliten!

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
7 april 2020 kl 08:28

Övningen “Enduring Europe” inleddes samtidigt med “Plandemin”.
Ingen tillfällighet. Inte heller att vår regering vill bestämma själv med målsättning
att på eget initiativ ta över infrastrukturen vad gäller transporter/hamnar/flygplatser.
Att godtyckligt ta hand om besvärliga individer verkar också ligga i farans riktning om man läser
önskelistan.
Regeringen tycker nog att det var synd att dom inte fick igenom beslutet i tid innan NATO berättade
om sina ambitioner..
Att dessa tre ,corona-1984,Enduring Europe och regeringens önskan om instant fascism ingår/utgör en plan
är uppenbart.
Danmarks nya lagar med begränsningar i vad man får yttra om NATO och danska regeringen står redan vid bron på väg hit.
Vi kan man befara att dessa blir verklighet här också. Trots att Danmark stängt gränserna sprider sådana ideer sig över klotet.
Dystert kan tyckas men kanske nödvändigt för att bli fria på riktigt.

Vill gärna i detta sammanhang slå ett slag för Iceagefarmer som sammanställt en del intressant om
livsmedelsförsörjning.
https://www.youtube.com/watch?v=Ihp7JNx_rPc

Är det nu Gates bland andras önskan om befolkningsreduktion blir verklighet?

LeifB

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Leif Bengtsson
7 april 2020 kl 14:42

Avskaffande av beredskapslager av livsmedel och livsmedelsjättarnas centrallager så att allt livsmedel befinner sig i rullande lager under transport är troligtvis inga tillfälligheter.