Avslöjande: Så här sa Josephine Freje Simonsson på telefon till SwebbTV

5
Mikael Willgert (foto: eget verk) och Josephine Freje-Simonsson (pressfoto: firmahemsida)
Mikael Willgert (foto: eget verk) och Josephine Freje-Simonsson (pressfoto: firmahemsida). Montage: NewsVoice.se

MEDIA. Den 27 februari blev Mikael Willgert uppringd av Josephine Freje Simonsson som berättar att hon ska göra ett informativt program om SwebbTV för SR Medierna. Mediernas journalist säger i detta telefonsamtal att de i det program de ska göra om Swebbtv inte ska tala om SwebbTV utan med oss som jobbar.

Så blir det inte, tvärtom allt som SR Mediernas journalist säger i samtalet visar sig vara lögn från början till slut. Den fråga man måste ställa sig är hur Sveriges Radio kan kalla detta för trovärdig journalistik. När man sedan hör resultatet saknar det all saklighet och relevans.

Vi publicerar detta samtal i utbildningssyfte för den som är intresserad av att förstå hur de statsägda medierna intrigerar för att skydda politikerna.

Text: Mikael Willgert

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
19 maj 2020 kl 04:45

Har aldrig fått en rimlig förklaring på varför det aldrig blev förbjudet för kvinnor att sälja och ta betalt för SEX.
Men att som Freje sälja sin själ till samhällsomstörtarna på SR/SVT måste hänga ihop på något vis, eller?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
19 maj 2020 kl 16:37

Nu finns det ju ingen glasklar definition på vad en själ är för något , men jag har faktiskt börjat luta åt att det som skiljer anständiga och sanningssökande människor från de korrupta och lösmynta skulle kunna landa i att de senare är själlösa. Bokstavligt talat. Men som sagt , jag är bara i begynnelsen av den analysen än så länge.

Helene Karlsson
Helene Karlsson
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
19 maj 2020 kl 21:15

Why not? Intressant tes. Något är det ju som skiljer oss människor emellan när en del är medkännande, kärleksfulla, omhändertagande, ansvarsfulla medans det finns andra som inte bryr sig om andra, är arroganta, ser bara till sitt eget, ljuger, stjäl, kliver över lik mm utan att blinka eller tänka på sin nästa. Och många av dom verkar vara klädda i skjorta och slips…

Helene Karlsson
Helene Karlsson
Gäst
17 maj 2020 kl 18:05

Bra jobbat och redovisat Mikael!

De enda slutsatserna man kan komma fram till är att 1) Alternativ media & SwebbTV är väldigt hotfull för mainstream media & den etablerade makten (mindre intäkter för msm & etablerad makt känner sig för ifrågasatt) 2) Det låter som uppdraget uppifrån var att hitta ”ömma” punkter som kunde vara lämpliga för mainstream media & etablerad makt för att de ville misskreditera SwebbTV ännu mer. Bevisligen blev det ju också så eftersom hon upprepade falska anklagelser om ”vit makt” senare. 3) Sen kan man ju undra varför hon är så angelägen om att få komma till lokalerna. Klistra in en mick i försök att finna mer? Det är det enda jag kan finna som logiskt utifrån det jag hört och läst om i detta ärende.

Varför kan dom inte ägna sig åt en välfungerande utveckling för detta land och dess medborgare?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
17 maj 2020 kl 17:18

Tack M Wilgert. Inte för att vi inte redan visste hur manipulativa och lögnaktiga de är. Utan för att alla behöver påminnas då och då.