Förstå Wallets för kryptovalutor – Vad du bör tänka på

publicerad 15 juni 2020
- Extern skribent
Wallets för kryptovalutor. Foto: Dmitry Dao Licens: Unsplash.com

För att förstå vad Wallets för kryptovalutor är, bör vi först känna till vad kryptovalutor är och hur de används på handelsmarknaden. Vet du var kryptovalutor lagras? Eller var de hålls för enkla handelsutbyten?

Svaret är mycket enkelt, Wallets. Ja, du hörde rätt. Wallets är plånböcker som uteslutande håller alla kryptovalutor på en och samma plats.

Om du tar en titt på marknaden kommer du att kunna hitta många appar och plattformar som tillhandahåller olika tjänster för kryptovalutor. En av dessa är bitcoin era som är ny i listan över Wallets. Den har blivit extremt populär för dess effektivitet när det kommer till hanteringen av kryptovalutor.

Hur du effektiviserar dina Wallets för kryptovalutor

Om du är ny i denna värld av kryptohandel, så är det några små saker du bör veta gällande Wallets för kryptovalutor, så kallade kryptoplånböcker. Den kunskapen kan hjälpa dig med att effektivisera användning av kryptokurser. 

Att säkra Wallets för kryptovalutor måste vara din första prioritet

Wallets för kryptovalutor liknar vanliga plånböckerna. Dina vanliga plånböcker behöver förmodligen säkerhet, det gör också din Wallet för dina kryptovalutor. Kryptovaluta transaktioner är mycket smidiga, snabba och görs med mindre transaktionsavgifter. Så med dessa funktioner behövs en högre nivå på säkerheten.

Kryptovaluta transaktioner är oåterkalleliga transaktioner, vilket innebär att du måste följa god praxis. På så sätt kan du säkra din Wallet.

Kryptokurser är instabila

Kryptokurser är väldigt instabila. I det ena ögonblicket kan det ge dig extra vinst och i det andra kan det ge dig en förlust. Om du funderar på att hålla allt ditt livs långa sparande i form av kryptovaluta tillgångar så är det inte rekommenderat. Kryptokurser anses ha för stora risker. Så investera alltid med ett kapital som du har råd att förlora.

Betalningar som gjorts av Bitcoins är oåterkalleliga

Kryptovaluta transaktion är en enkelriktad väg, vilket innebär att du inte kan vända transaktionen. När transaktionen är klar är det enda sättet att få tillbaka pengarna genom återbetalningen. Så du måste vara väldigt försiktig med transaktionerna och du måste göra affärer med pålitliga och ansedda människor.

Att transaktioner med kryptokurser är anonyma är en myt

Om du tror att kryptovalutatransaktioner är anonyma, tänk igen. All information lagras i den officiella redovisningen. Därav kan alla som finns i nätverket se alla transaktionsvärden och balanser i kryotokurs-adressen. Emellertid förblir identiteten för ägaren till denna adress anonym. Identiteten avslöjas vid tidpunkten för transaktionerna.

Bitcoin är fortfarande i experimentfasen

Kryptokurser är en ny valuta-innovation som har funnits på marknaden i bara ett decennium. Dessa kryptokurser är mycket instabila och är i experimentfasen. Varje dag görs nya förbättringar, för att få dem till en vanlig valuta. Men i experimentfasen finns det många problem som fortsätter att ytbehandlas vilket ger hårda tider för handlare och investerare.

Hur regeringen ser på kryptokurser

Som vi vet så är krypto inte är en officiell valuta. Det är en decentraliserad valuta oberoende av de politiska och finansiella frågorna. Ingen regering innehar någon myndighet över dem. Men efter att ha sett hur kryptohandlarna tjänar vinst har den amerikanska regeringen godkänt att även kryptohandlarna är skyldiga att betala skatter på sina vinster genom Crypto Trade.

Slutsats om Wallets för kryptovalutor

Handel med kryptovalutor handlar om förtroende och information. Även om att äga dem kommer att brytas ner så kommer hela kryptohandelsindustrin att sönderfalla. Därav är det mycket viktigt att ha all information som kan användas för att öka vinstmöjlighetsprocenten i din handel. Av den anledningen valde vi att ta upp några saker du bör veta när du hanterar din Wallet för kryptovalutor.

 

Relaterat

 

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq