Americas Frontline Doctors: Bra läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

10
Sammanslutningen Americas Frontline Doctors
Sammanslutningen Americas Frontline Doctors hävdar att det finns framgångsrika metoder för att behandla Covid-19, 27 juli 2020. Foto: American Frontline Doctors

NOTERAT. En grupp läkare från Americas Frontline Doctors i USA har gått samman för att meddela att det finns fungerande läkemedel mot Covid-19 samt varna för att amerikanska läkare förhindras från att tillämpa Hydroxychloroquine, Zithromax, Azithromycin och zink. 

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Videokälla: Tea Party Patriots Foundation

Meddelande från redaktionen (kl 07:48, 30 juli): Videon i denna artikel togs ner av både YouTube och Vimeo. Istället la vi upp videon på Br*ghteon. Facebook censurerar dock alla artiklar (tex denna) om den har en länk till Br*ghteon.

Läkarna från sammanslutningen Americas Frontline Doctors menar under presskonferensen utanför US Supreme Court i Washington (DC) att all expertis inte fått möjlighet att nå ut med livsavgörande information och att det amerikanska folket istället hålls fastlåsta i ett spindelnät av rädsla. De menar att detta tillstånd dränerar det amerikanska folket, samhället och ekonomin.

Sammanslutningen varnar med starka ord på sin hemsida:

“American life has fallen casualty to a massive disinformation campaign. We can speculate on how this has happened, and why it has continued, but the purpose of the inaugural White Coat Summit is to empower Americans to stop living in fear.

If Americans continue to let so-called experts and media personalities make their decisions, the great American experiment of a Constitutional Republic with Representative Democracy, will cease.”America’s Frontline Doctors (Americasfrontlinedoctors.com)

CNN Business angriper med lika starka ord läkarnas påståenden i artikeln: “Social media giants remove viral video with false coronavirus claims that Trump retweeted” där man kallar läkarnas uttalanden för falska. CNN skriver även att Twitter och Facebook arbetat hårt på att ta ned videon med läkarna, vilken fått enorm spridning efter att Trump med sina 84 miljoner följare delat den på Twitter.

Läkarna utmanar statsepidemiologen Anthony Fauci som fått positionen som epicenter inom amerikansk Covid-19-politik. Den centrala kritiken handlar om att läkare förhindras, på grund av en illa fungerande sjukvårdspolitik, från att skriva ut fungerande läkemedel.

Ord står mot ord, men en stor skillnad mellan läkarnas uttalanden, vilka sägs representera 1000-tals amerikanska läkare och CNN är att journalisterna på CNN inte är läkare.

Americasfrontlinedoctors.com

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Videokälla: Tea Party Patriots Foundation

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Fredrik
Fredrik
Gäst
1 augusti 2020 kl 14:39

Ställer mig lite skeptisk till allt detta.
Om jag vill att mina barn ska äta paprika så tar jag och säger, ni får inte äta. Tills det tjatar, ge mig!
Det är den känslan jag får över detta. Det finns ändra sätt enligt framstående människor. Har inte läst biverkningar av det och är ingen expert i ämnet.

Lasse Malmgren
29 juli 2020 kl 19:56

Fantastiskt journalistarbete, som vi tyvärr inte får se på SVT och de andra mediekanalerna eller i dagspressen. Det blir allt mer tydligt att hela covid19-pandemin är en medveten skapad attack på det som finns kvar av demokratin och den personliga friheten. Vad vi ser är en framväxt av något som vi kan kalla för kapitaldiktatur, där de riktigt stora pengarna styr politiker, medier, rörelser som BLM och Open Society mfl, för att skapa en radikal och social framtoning. Men bakom fasaden opererar andra krafter och vi ser hur våra politiker överlåtet beslutsfattandet till dessa krafter som via institutioner som FN, EU, olika expertkommittéer helt har greppet om de s.k. demokratiska staterna. Samma krafter som släcker ner information om att hydroxiklorokin tillsammans med zink både kan förebygga och bota covid19 i ett tidigt stadium, börjar tala om att det kommer en andra våg av smitta. WHO kommer snart med rekommendationer om vaccinationer som t.o.m. kan bli obligatoriska. Och den största enskilda bidragsgivaren till WHO är Bill Gates, som via två ‘foundations’ ger mer en något enskilt land. Kapitaldiktatur – kom ihåg ordet!

Denny Abrahamsson
Denny Abrahamsson
Gäst
29 juli 2020 kl 14:48

Hoppas ni inte är kopplade till facebook som Ledarsidorna

ingemar ljungqvist
Gäst
29 juli 2020 kl 08:42

Mycket bra jobbat Torbjörn. Såg videon igår och också den galla som USA-MSM spydde över inslaget.
Nu är det upp till samma kraftsamling i Sverige. Ingen behöver ju knappt längre dö av Corona eftersom läkemedeln finns tillhanda, även om Läkemedelsverket och andra myndigheter här helt ställt sig på industrins sida och gjort samma som Fauci och CDC och FDA i USA.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
29 juli 2020 kl 07:12

Förstår svenska folket vad Du skriver Torbjörn?
”Kines viruset” en gigantisk manipulation och bedrägeri med hjälp av STATSTIK enligt min övertygelse.
Varför säger Löfven annars att utredningar om anledningen till dödsfallen får vänta till efter nästa val?

Isak Gerrbo
Isak Gerrbo
Gäst
29 juli 2020 kl 00:20

Galet!