Americas Frontline Doctors: Bra läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

publicerad 28 juli 2020
- av Torbjörn Sassersson red.
Sammanslutningen Americas Frontline Doctors
Sammanslutningen Americas Frontline Doctors hävdar att det finns framgångsrika metoder för att behandla Covid-19, 27 juli 2020. Foto: American Frontline Doctors

NOTERAT. En grupp läkare från Americas Frontline Doctors i USA har gått samman för att meddela att det finns fungerande läkemedel mot Covid-19 samt varna för att amerikanska läkare förhindras från att tillämpa Hydroxychloroquine, Zithromax, Azithromycin och zink. 

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Videokälla: Tea Party Patriots Foundation

Meddelande från redaktionen (kl 07:48, 30 juli): Videon i denna artikel togs ner av både YouTube och Vimeo. Istället la vi upp videon på Br*ghteon. Facebook censurerar dock alla artiklar (tex denna) om den har en länk till Br*ghteon.

Läkarna från sammanslutningen Americas Frontline Doctors menar under presskonferensen utanför US Supreme Court i Washington (DC) att all expertis inte fått möjlighet att nå ut med livsavgörande information och att det amerikanska folket istället hålls fastlåsta i ett spindelnät av rädsla. De menar att detta tillstånd dränerar det amerikanska folket, samhället och ekonomin.

Sammanslutningen varnar med starka ord på sin hemsida:

"American life has fallen casualty to a massive disinformation campaign. We can speculate on how this has happened, and why it has continued, but the purpose of the inaugural White Coat Summit is to empower Americans to stop living in fear.

If Americans continue to let so-called experts and media personalities make their decisions, the great American experiment of a Constitutional Republic with Representative Democracy, will cease." - America's Frontline Doctors (Americasfrontlinedoctors.com)

CNN Business angriper med lika starka ord läkarnas påståenden i artikeln: "Social media giants remove viral video with false coronavirus claims that Trump retweeted" där man kallar läkarnas uttalanden för falska. CNN skriver även att Twitter och Facebook arbetat hårt på att ta ned videon med läkarna, vilken fått enorm spridning efter att Trump med sina 84 miljoner följare delat den på Twitter.

Läkarna utmanar statsepidemiologen Anthony Fauci som fått positionen som epicenter inom amerikansk Covid-19-politik. Den centrala kritiken handlar om att läkare förhindras, på grund av en illa fungerande sjukvårdspolitik, från att skriva ut fungerande läkemedel.

Ord står mot ord, men en stor skillnad mellan läkarnas uttalanden, vilka sägs representera 1000-tals amerikanska läkare och CNN är att journalisterna på CNN inte är läkare.

Americasfrontlinedoctors.com

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Videokälla: Tea Party Patriots Foundation