NKS-skandalen – Hallengren den mest korrupta svenska sossen?

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 1 juli 2020
- Jan Norberg
Karolinska Universitetssjukhuset. Pressfoto: Carin Tellstrom
Karolinska Universitetssjukhuset. Pressfoto: Carin Tellstrom
Karolinska Universitetssjukhuset. Pressfoto: Carin Tellstrom

DEBATT. En av Sveriges bästa grävande journalister Rebecca Weidmo Uvell har med sin artikel: “Hallengren lät partikamrat utreda NKS” satt tänderna i den bland politiker utbredda korruptionen, i detta fall en profilerad sosse med statsrådsansvar. Hennes gräv handlar om Nya Karolinska Sjukhusets stora betydelse för sossarna i valet 2022.

NKS-rankning- Dump från Läkartindingen
Bild: NKS-rankning. Dump från Läkartindingen

Weidmo Uvell skriver:

“Är det då inte pikant att statsrådet Hallengren använt en partikamrat som just konsult till utredningen? Han heter Sven-Inge Nylund. Och han sitter för sossarna i just Region Stockholm, bland annat som ledamot i Locum AB.”

Det många i den stora tysta majoriteten inte förstår, eller orka sätta sig in i, är hur dessa svenska politiker spenderar skattebetalarnas pengar för att berika sina kompisar. Hallengrens kriminella verksamhet pågår i det tysta och utan att någon reagerar, man frågar sig osökt var den svenska mediekårens företrädare är när det gäller att agera som den tredje statsmakten med rätt att granska fifflande politikers verksamhet.

Det är så här det blir när svenska politiker numera också satt svensk mainstream media på avlöningslistan genom presstöd och andra bidrag som de uppbär mot att vara lojala mot svenska politiker. Kan det bli värre?

ArcanumSkolan 2024

Tyvärr är Rebeccas avslöjande bara toppen av ett isberg, med insikter om hur det går till kan jag bara säga att Swecos verksamhet agerar som den värsta maffiaorganisationen då de villigt deltar i denna organiserade kriminella verksamhet, och de är inte ensamma om att agera som penningtvättare åt denna ljusskygga verksamhet.

Sverige som rättsstat har passerat alla lågvattenmärken och kan jämföras med Cosa Nostra-verksamheten på Sicilien eller andra grovt kriminella länder där socialisternas makthavare gynnar de sina samtidigt som ägnar sig åt förföljelser mot oliktänkande och kritiker av sin brottslighet.

Vansinnet tillåts pågå och svensk polis, åklagare och domstolsväsende ägnar sig åt beskyddarverksamhet av värsta kriminella slag när de inte ingriper mot denna sofistikerade brottslighet. Att gynna sig själva och sina vänner på skattebetalarnas bekostnad är ingenting som de vill skall komma fram och det är därför man mutar MSM med presstöd och andra bidragsformer för att de skall spela med i detta gigantiska bedrägeri.

Text: Jan Norberg

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq