Chockerande avslöjanden: Ben Swann intervjuar M. Willis bakom P1and3mic

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 augusti 2020
- Torbjörn Sassersson
Ben Swann och Mikki Willis. Foto: ISE Media

Interview: Ben Swann and [P1and3mic] Creator Mikki Willis – powered by ise.media

DEBATT. Ben Swann har intervjuat dokumentärfilmaren Mikki Willis som producerade dokumentären P1and3mic som i dagarna fick en uppföljare. Intervjun innehåller chockerande information om hur långt de sociala mediagiganterna och massmedia kan gå för att mörka information av stort allmänt intresse.

Det framgår att den kanske viktigaste orsaken till att P1and3mic censureras hårt är för att den tar upp Bill Gates (Bill & Melinda Gates Foundation) misslyckade vaccinprojekt i Indien där många flickor dog, blev paralyserade och/eller blev infertila av omfattande experiment med HPV-vaccin. M. Willis som varit i kontakt med indiska myndigheter säger att dessa myndigheter bekräftar rensopningen av information på nätet om dessa vaccinprojekt.

P1and3mic censureras våldsamt

Dessa dokumentärer (P1and3mic 1 och 2), som inte ens bör skrivas ut med korrekta bokstäver, är hårt censurerad över hela internet. Det märks bland annat genom att alla försök att posta länkar till dokumentären stoppas eller förses med skarpa varningstexter, men Facebook begränsar även på andra sätt tex genom shadow-banning och deboosting. Så här kommenterar en person på nätet:

”I shared [P1and3mic 2] using the link provided under the doco on this site on my Facebook wall after I had finished watching it. I have over two thousand friends on that platform yet NO one commented, liked or reacted to the link on my wall. No body…

This makes me suppose that the link has been blacklisted by those blackguards at FB and that my post was trammelled safely (for them) on my wall from yet appearing on to anybody else’s feed. This concerns me, but it doesn’t surprise me, and I do think that this was the case here.”

Skärmdump från Facebook:

Fejsbok varnar skarpt för P1and3mic vid varje försök att posta länkar till film eller artiklar om filmen.
Facebook varnar skarpt för P1and3mic vid varje försök att posta länkar till den nya filmen eller artiklar om filmen. Skärmdump från Fejsbok den 20 aug 2020.

Informationen som framkommer i dessa två dokumentärer är av oerhört stort allmänt intresse och berör miljontals människor. Av den enkla anledningen måste innehållet granskas och debatteras, inte mörkas och censureras.

Se filmen: Du kan se hela P1and3mic 2 på NewsVoice Bitchute-kanal.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: P1and3mic