Melbourne en experimentell polisstat – Coronakrisen används som drivkraft

3
1234

NOTERAT. Alan Jones på Sky News Australia kommenterar ekonomen Sanjeev Sabhloks avhopp från finansdepartementet i delstaten Victoria, Australien. Sabhlok representerar en av många personer i etablissemanget som tar avstånd från coronarestriktioner som anses skada samhällen över hela planeten.

Sanjeev Sabhlok hävdar att Australien nu snabbt utvecklas till att bli en polisstat och att denna övergång till ett auktoritärt statsskick baseras på pseudovetenskap och överdriven statistik kring coronaviruset. Sabhlok skriver i en debattartikel i Financial Review att det enda rätta var att avgå från sin post eftersom hans arbetsplats inte tillåter fria åsikter.

Sanjeev Sabhlok, pressfoto
Sanjeev Sabhlok, pressfoto (Sabhlokcity.com)

“Last week I quit my job as an economist in the Victorian Department of Finance and Treasury so that I would be free to speak out against the state’s management of the COVID-19 infection.

I had made a number of criticisms of the state government on social media. The head of human relations at Treasury asked me to remove them. I considered deleting the few direct criticisms, but they wanted all indirect criticism removed too. I resigned on the same day, the only honourable course for a free citizen of Australian.”

Även Alan Jones som är en politisk kommentator på Sky News argumenterar i flera inslag på kanalen att coronarestriktionerna förstör Australiens ekonomi och kastar miljontals människor ner i privatekonomisk undergång.

“Sky News host Alan Jones says he has warned time and time again the political leaders who are the architects of this coronavirus response will not be able to escape the criticism that is now finding its way into the public place.”

Polisövervåld i Victoria, Australien, 11 aug 2020. Privat video tillhandahållen av The Guardian.
Polisövervåld i Victoria, Australien, 11 aug 2020. Privat video tillhandahållen av The Guardian.

I medierna rapporteras om hur hur polisen i Australien beter sig våldsamt mot medborgare som inte följer coronarestriktionerna. Staden Melbourne i delstaten Victoria har fått ett rykte om en särskilt grym poliskår.

Youtube valde att ta ner videon med Alan Jones från NewsVoice kanal inom loppet av 20 minuter efter publiceringen på Youtube. Detta skedde innan denna artikel hann publiceras. Istället la vi videon på plattformen Bitchute.

Youtube tog ner videon med motiveringen:

“Videon Alan Jones, Sky News: The World must Know the Truth – this virus is not a pandemic togs bort eftersom den bryter mot vår Riktlinjer för communityn” och varningen faller in under: “Policyer för spam, bedrägligt beteende och bedrägerier”.

Text: NewsVoice | Videokälla: Sky News

Relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anders Wiman
Gäst
17 september 2020 kl 18:13

Verkar inte vara en höjdare att befinna sig i Melbourne nu för tiden. De verkar vara värre än våra dårar vi har här.

Kjell Holmsten
Gäst
18 september 2020 kl 17:16
Thomas Nygren
Thomas Nygren
18 september 2020 kl 21:48

Hoppas att det här spiller över i MSM. Coronarepressionen måste stoppas nu, innan det är försent! Hur kan den här globalistcharaden bara få rulla vidare?