Melbourne en experimentell polisstat – Coronakrisen används som drivkraft

publicerad 17 september 2020
- av NewsVoice
Polisövervåld i Victoria, Australien, 11 aug 2020. Privat video tillhandahållen av The Guardian.

NOTERAT. Alan Jones på Sky News Australia kommenterar ekonomen Sanjeev Sabhloks avhopp från finansdepartementet i delstaten Victoria, Australien. Sabhlok representerar en av många personer i etablissemanget som tar avstånd från coronarestriktioner som anses skada samhällen över hela planeten.

Sanjeev Sabhlok hävdar att Australien nu snabbt utvecklas till att bli en polisstat och att denna övergång till ett auktoritärt statsskick baseras på pseudovetenskap och överdriven statistik kring coronaviruset. Sabhlok skriver i en debattartikel i Financial Review att det enda rätta var att avgå från sin post eftersom hans arbetsplats inte tillåter fria åsikter.

Sanjeev Sabhlok, pressfoto
Sanjeev Sabhlok, pressfoto (Sabhlokcity.com)

“Last week I quit my job as an economist in the Victorian Department of Finance and Treasury so that I would be free to speak out against the state’s management of the COVID-19 infection.

I had made a number of criticisms of the state government on social media. The head of human relations at Treasury asked me to remove them. I considered deleting the few direct criticisms, but they wanted all indirect criticism removed too. I resigned on the same day, the only honourable course for a free citizen of Australian.”

Även Alan Jones som är en politisk kommentator på Sky News argumenterar i flera inslag på kanalen att coronarestriktionerna förstör Australiens ekonomi och kastar miljontals människor ner i privatekonomisk undergång.

“Sky News host Alan Jones says he has warned time and time again the political leaders who are the architects of this coronavirus response will not be able to escape the criticism that is now finding its way into the public place.”

Polisövervåld i Victoria, Australien, 11 aug 2020. Privat video tillhandahållen av The Guardian.
Polisövervåld i Victoria, Australien, 11 aug 2020. Privat video tillhandahållen av The Guardian.

I medierna rapporteras om hur hur polisen i Australien beter sig våldsamt mot medborgare som inte följer coronarestriktionerna. Staden Melbourne i delstaten Victoria har fått ett rykte om en särskilt grym poliskår.

Youtube valde att ta ner videon med Alan Jones från NewsVoice kanal inom loppet av 20 minuter efter publiceringen på Youtube. Detta skedde innan denna artikel hann publiceras. Istället la vi videon på plattformen Bitchute.

Youtube tog ner videon med motiveringen:

“Videon Alan Jones, Sky News: The World must Know the Truth – this virus is not a pandemic togs bort eftersom den bryter mot vår Riktlinjer för communityn” och varningen faller in under: “Policyer för spam, bedrägligt beteende och bedrägerier”.

Text: NewsVoice | Videokälla: Sky News

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Hoppas att det här spiller över i MSM. Coronarepressionen måste stoppas nu, innan det är försent! Hur kan den här globalistcharaden bara få rulla vidare?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *