BRÅ:s gängvåldsstatistik är självklart förmildrad – Det är värre

publicerad 16 september 2020
- av Jan Norberg
BRÅ: Dödligt våld 2005-2017
BRÅ:s gängvåldsstatistik: Dödligt våld 2005-2017
Dödligt våld i Sverige 2005-2017. Statistik från BRÅ.

INSIDER & DEBATT. Den oförtröttlige Pettersson kommenterar i en artikel BRÅ:s gängvåldsstatistik. Man kan tänka sig under vilken vånda BRÅ tvingats offentliggöra denna statistik. Vad skall deras socialistiska ”hussar” säga nu då?

Påpekandet i Petterssons artikel om att M under ledning av landsförrädaren Fredrik Reinfeldt under 2011 gjorde upp med MP är dock inte helt sant. M gjorde i hemlighet upp med MP redan innan valet 2010. Tyvärr kan jag inte avslöja källan för detta då de står mig alltför nära, men jag garanterar att det är sant.

Det är dock 100% korrekt att M innan valet 2010 framförde en lång rad åsikter som lät hyggliga, men som enbart var lögner avsedda att få röster som annars hade hamnat hos SD, också den informationen är 100 % valid.

Hur någon tidigare moderat (sug i dig debattör Samuel af Ugglas) fortfarande ens kan överväga att rösta på M är inget annat än det fulländade självbedrägeriet. Att M trots detta ligger runt 20 % strecket har sin förklaring i att man sällan eller aldrig (precis som alla socialister) ger upp sin tidigare livslögn.

Till alla de vilka vägrar ta in fakta så vill jag påpeka att BRÅ:s gängvåldsstatistik inte är helt trovärdig då siffrorna på sannolika grunder är ännu värre.

Bra jobbat av den gode Pettersson!

Text: Jan Norberg