Studier: 10,000-tals britter dör av coronavirusrestriktioner

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 september 2020
- Torbjörn Sassersson
Boris Johnson, 2019.
Boris Johnson, 2019. Studie visar att 10,000-tals britter dör av coronavirusrestriktioner
Bild (beskuren): Boris Johnson, 2019. Licens: OGL 3, UK, tillhandahållen av Wikimedia Commons

Tusentals britter som drabbas av hjärtinfarkt och stroke dör i hemmet för att de inte kan få vård. En studie visar att 75,000 personer förväntas dö till följd av coronavirusrestriktioner. Premiär Boris Johnson meddelade i förra veckan att nya stränga restriktioner ska införas i England.

Stanna-hemma-restriktioner får många människor som lider av allvarliga medicinska tillstånd att undvika sjukhus, enligt undersökningen, som publicerades i journalen Heart Medical. Dödsfall från hjärtsjukdomar i hemmet ökade med 35% från mars till juli, vilket resulterade i 2279 fler dödsfall i genomsnitt de senaste sex åren. Samtidigt sjönk hjärt- och stroke-dödsfall på sjukhus med cirka 1400 under samma period, vilket tyder på att vissa som valde att stanna hemma skulle ha dött i alla fall även om de hade varit på sjukhus, skriver RT. Siffrorna visar att mellan 2 mars och 30 juni dog varje dag 17 personer i onödan av hjärtinfarkt, enligt Daily Mail.

Coronavirusrestriktioner som stjälper mer än hjälper

Resultaten stöder regeringens siffror som understryker de katastrofala biverkningarna av Storbritanniens anticoronaviruspolitik, konstaterar RT.

En nyligen publicerad rapport från Scientific Advisory Group for Emergencies (SAGE) fann att nästan 75,000 människor kan dö under de närmaste fem åren av orsaker som inte beror på Covid-19 utan istället som en följd av de hårda coronavirusrestriktioner. Mer än 30,000 av dessa beräknade dödsfall kommer att bero på oupptäckta cancerformer, inställda operationer och hälsoproblem i samband med ekonomisk lågkonjunktur.

NewsVoice: Miljontals protesterar i världen mot en påstått geopolitiskt styrd coronaviruskris

Enligt uppgifter som publicerades av Office for National Statistics (ONS) uppstod ett överskott på 830 dödsfall i hemmet under blott en vecka i början av september jämfört med femårsgenomsnittet av dödsfall. Storbritannien har registrerat 5556 extra dödsfall i hemmet under de senaste åtta veckorna, men endast 1117 dödsfall tillskrevs Covid-19 under samma period, rapporterade The Telegraph.

En studie som publicerades i maj av British Medical Journal fann att endast en tredjedel av alla extra dödsfall i England och Wales kan kopplas till coronavirus.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källa

RT: Cure worse than the disease? Study says UK lockdown linked to thousands of excess deaths

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Egentligen ska väl inte folk dö av coronarestriktioner.
  Det här har förberetts genom att ha ljugit om vad som är orsak till sjukdom. De har givit oss felaktiga kostråd. Med sina behandlingar och giftiga mediciner och vaccinationer skadar de vår lever och immunförsvar. Det finns bot mot mot åderförkalkning men inte hos skolmedicinen.

  De här människorna dör för de är redan totalt bortlurade. Att bli gammal innebär inte att man ska vara sjuk.
  Alla hjärtinfarkter och strokes är onödiga.
  En bussförarkollega genomgick en magoperation pga fetma. En månad senare dog hon av aneurysm i hjärnan och en fyraårig flicka blev moderslös. Bra jobbat sjukvården !

  Varför använder inte vården frekvensapparater för att spåra och eliminera mikrober som belastar oss ?

  Expressen hängde ut doktor Erik Enby som en farlig doktor för han trodde vi hade ohyra i blodet.
  De byter ut mikrober mot ohyra . Han har visat mikroberna hos cancerpatienter i ett avancerat mikroskop.
  På TV såg jag hur vården med en lupp körde fram och tillbaka på patientens arm och letade cancer, herregud !

  Hur kan folk vara så dumma i huvudet när det gäller deras egen hälsa. De skulle aldrig lämna sin bil om igen och om igen till en värdelös mekaniker ?

  I en grupp på facebook SwebbTV-gruppen har en klok man skrivit om att eliten har nätverk som de infiltrerar olika viktiga instanser med. Du kan inte gå med i nätverket utan medlemmarna rekommenderar nya som de vet är säkra. Dessutom har de olika nivåer så de på lägre nivå vet inte vad de på högre nivå vet.

  Att diskutera restriktioner och lockdowns är att delta i bluffen.

  • “Dessutom har de olika nivåer så de på lägre nivå vet inte vad de på högre nivå vet.” Gångbar metod – precis som inom frimureriet!

 • Det är parasiternas främsta metod att få strategier att se ut som slumphändelser, och att ett flertal bieffekter ska uppstå i strategins kölvatten som en organisk effekt av huvudstrategin, emedan de är kallt beräknade som en logisk konsekvens, vilken inte är tänkt att folken ska begripa. Det är därför logiskt tänkande inte existerar inom regering, politiker och myndighetsutövare, så folken lär sig snabbt att ”tänka på rätt sätt”. Makt är rätt enligt Hägerströms pragmatik som styrt domstolar bortom rättsstatsprincipen sedan efterkrigstiden. Pragmatik är rätt också enligt den amerikanske skolfilosofen Dewey vilken styrt den svenska skolans slavindelningssystem sedan efterkrigstiden. Världskrig fungerar inte bara som populationsreducerare, utan också som utmärkta utgångspunkter och möjligheter att nystarta samhällen genom att styra upp inför en önskad framtid.

 • Boris Johnson, som jag hade så stora förhoppningar på har blivit korrupt även han, utan tvivel.
  Den Djupa Staten ska visst driva oss alla åt HELVETE. Egennyttan får styra och vi är handlingsförlamade
  i vår rosenskimrande lilla värld. Nigel Farage ger sig dock inte så lätt. All HEDER åt denne man.
  He´s a great Britannian.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *