Koranbränning i samarbete med polisen kan snabbt rensa gängträsket

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 september 2020
- Torbjörn Sassersson
Mytilini-lägret, Samos, 29 aug 2020. Foto: F. Sassersson, NewsVoice.se

DEBATT. Danska politiker har meddelat att de idag ska bränna koranen på fem platser på Järvafältet utanför Stockholm. Varför inte ta tillfället i akt och röka ut våldsmännen så att de fredliga muslimerna och samhället kan få frid?

De danska politikerna pekas ut med invektiv av massmedia, men de gör också vad de flesta svenskar inte vågar, att utmana det nya våldsmonopolisterna: klanerna och de kriminella gängen. Nu när dessa klaner och gäng börjar bestämma i samhället behöver riktiga poliser, migranter och svenskar samarbeta. Nu får vi dessutom hjälp av danskar.

Danskarna bränner koraner i våra förorter medan riktiga poliser tar initiativet och griper de män som attackerar danskarna. Det är faktiskt en bättre idé än att gripa danskarna som praktiserar koranbränning och skicka ut dem ur Sverige medan Polisen behåller våldsmännen från utlandet.

Det funkar inte, säger någon. Fängelserna är överfulla. Idag rapporterar SVT att 2700 redan dömda brottslingar går fria i väntan på fängelse. De går alltså fria i samhället i väntan på att få påbörja sina fängelsestraff, enligt ny statistik. Antalet ökar dessutom varje dag eftersom anstalterna är just överfulla.

Samtidigt tar Sverige in 10,000-tals nya migranter varje år utan seriös kontroll.

 • Kontrolleras resepassen minutiöst vid den svenska gränsen?
 • Tas fingeravtryck på alla, vilka kan köras i Interpols databas över registrerade kriminella?
 • DNA-topsas alla inkommande personer eller är de falska poliserna för upptagna med att DNA-topsa hederliga människor som på Facebook kritiserar de beslutsoförmögna politikernas migrationspolitik?

Aftonbladet: “Polisen befarar kravaller i Stockholm i helgen – rustar kraftigt”

Koranbränning kan röka ut de gängkriminella.
Mytilini-lägret under konstruktion, Samos, 29 aug 2020. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

Sverige kan snabbt bygga ett stort läger för gängkriminella

I slutet av augusti besökte jag den grekiska ön Samos och jag rapporterade om hur Samos hanterar turkarna och de kriminella migranter som saboterar livet för majoriteten av hederliga migranter. Grekernas lösning på hanteringen, av för närvarande 5700 migranter på ön, är att i samarbete med EU och FN bygga ett stort läger för dessa. Lösningen är sträng mot den schyssta majoriteten av migranter, men den innebär att de kriminella också fångas in. Lägret består av höga stängsel, skärande taggtråd och container-hus från FN.

Sverige skulle kunna göra samma sak. Ett mindre landområde avgränsas med stängsel och taggtråd. Boendet kan bestå av uppvärmda byggbodar. Vi skulle lätt kunna förvara 5700 gängkriminella – lika många som på Samos – i väntan på rättegång, fängelsestraff och permanent utvisning.

Ta tag i det här nu Polisen, med understöd av danskarna. Gör ert jobb. Bekämpa kriminalitet. Var lite fiffiga. Grip våldsmännen tillsammans med danskarna så att de fredliga muslimerna och samhället kan få frid.

Text: Torbjörn Sassersson | Reservation: Detta är inte en uppmaning till koranbränning. Detta är en fri och oberoende debattartikel i ett fritt sekulärt land.

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Koranbränning

  Bibeln är Guds ord

  Vi som är kristna vet att Guds löften står fast oavsett omständigheter! Löftena kunna ej svika en låt som Lewi Pethrus skrev som är lika aktuell idag!

  Muslimer tror att Jesus var en profet vi som är kristna tror att Jesus är Messias den levande Gudens Son!

  Bränner man upp biblar så vill vi inte den personen något illa utan respekterar yttrandefriheten däremot så ber vi för personen att han ska bli frälst! Himmel och jord ska förgås med Guds Ord består Lukas 21:33!

  Ulrik Petersson

 • “Stram Kurs” med Rasmus Paludan som sin ledare har visat på hur den “fredliga religionen” handlar när de förstår att deras “bibel” hanteras med att brännas. Kommer att snabba på handlingsutvecklingen.
  Det visar på ett påtagligt sätt vad de är kapabla till. Att det våldtas i snitt 20 kvinnor om dagen,
  (gamla siffror) att de två grabbarna på Solna kyrkogård nästan miste livet genom den tortyr de fått utstå
  m.m m.m.är inte någonting som får det Svenska folket att vakna så kan “Stram Kurs” möjligen få detta trötta folk att äntligen vakna. Vi lever i en annan verklighet numera och denna verklighet vill inte att det Svenska folket ska överleva på sitt gamla lugna fina sätt. De vill ta över och göra vårt land muslimskt.
  Hur många varningsflaggor behövs? Tack Rasmus Paludan.

 • Idag angriper Jan Guillou KD-ledaren Ebba Bush Thor med ord som “en sällsynt elak liten fan”. Han skriver:

  “Ebba Busch framstår i allt tydligare dager som en sällsynt elak liten fan. Som när hon njutningsfullt och till synes på fullt allvar föreslog att Sverige skulle avsätta 1,8 miljarder av våra biståndspengar till att bygga fängelser i helvetesländerna Somalia och Afghanistan för att kunna exportera de ca trettio procent av våra fångar som inte är svenska medborgare.”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/dldRJo/ebba-busch-framstar-som-en-elak-liten-fan

  Angreppet är ett resultat av att Thor kom med förslaget via Ekot/SR:

  “Kristdemokraterna vill använda pengar från den svenska biståndsbudgeten för att hjälpa till med att bygga fängelser i andra länder, dit utländska medborgare dömda i Sverige ska kunna skickas för att avtjäna sina straff.”

  KD: Bygg fängelser utomlands med biståndspengar
  https://sverigesradio.se/artikel/7547530

 • Även Frankrike har precis samma problem som Sverige med klaner och gängkriminalitet.

  Nya Tider (11 september, 2020): Marine Le Pen uppmanar till uppvaknande och kamp mot barbari
  https://www.nyatider.nu/marine-le-pen-uppmanar-till-uppvaknande-och-kamp-mot-barbari/

  En del menar att detta handlar om en konflikt mellan vänster-och högerpolitik, men hallå. När ens vänner, släktingar och barn drabbas av våld, våldtäkter, drive by shootings, sprängningar, rån så har vi hamnat i ett läge som ligger långt bortom höger och vänster eller religion. Det handlar om livet, att överleva, sunt förnuft och att upprätthålla ett fungerande mänskligt samhälle där alla trivs.

 • Helt rätt Torbjörn! Känner beundran att våra danska bröder och systrar bryr sig så mycket om oss? Kanske gör det detta, i sin egen självbevarelsedrift: hjälper dom oss Sverige, så hjälper dom sig själva i Danmark på köpet?

  • Jag tror de tom sagt att det var så de tänkte. I så fall tänker de likadant som ryssarna som hjälper Syrien att bekämpa ISIS. Det krävdes ett krig för att stoppa jihadisterna som alla var livrädda för. Även muslimer var rädda för ISIS. Nu har vi en liknande situation i Sverige. 5000 gängkriminella i Sverige är inte att leka med.

   Expressen (21 jun 2017): Larmet från polisen: 5000 gängkriminella

   “Antalet bostadsområden som polisen klassar som särskilt utsatta i Sverige har ökat från 15 till 23.
   Rikspolischef Dan Eliasson vädjar nu till samhället om hjälp för att vända på utvecklingen.
   – Det är ett akut läge, säger han.”

   Artikeln ovan är från 2017! Sedan dess har politikerna fortsatt att gulla och alla kraftinsatser har varit förhållandevis verkningslösa. Stefan Löfven sa ju nyligen att dessa gängkriminella är “smågangsters” som behöver vård, skola och omsorg.

   • Ja, så skrev dåvarande rikspolischefen 2017 i Expressen.

    Och vad skriver nuvarande rikspolischef i Expressen…?

    – Jo så här:

    “Rikspolischefen Anders Thornberg väljer nu att slå larm om de kriminella släktbaserade nätverken i Sverige – och varnar för att de kan utgöra ett hot mot samhället i framtiden.”

    Ord utan handling, enligt den före detta polisen Peter Springare:
    https://www.vaken.se/polischef-thornberg-bor-avga-smekmanaden-ar-slut-anser-peter-springare/

    Två rikspolischefer “som sitter helt stilla i båten”, säger den före detta polisen Peter Springare.

    Lite kul att dåvarande rikspolischef Dan Eliasson även varit chef för Migrationsverket och att nuvarande rikspolischef Anders Thornberg även varit tillförordnad chef för Migrationsverket…

    Vilken soppa och vilka kockar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *