Koranbränning i samarbete med polisen kan snabbt rensa gängträsket

publicerad 12 september 2020
- av Torbjörn Sassersson red.
Mytilini-lägret, Samos, 29 aug 2020. Foto: F. Sassersson, NewsVoice.se

DEBATT. Danska politiker har meddelat att de idag ska bränna koranen på fem platser på Järvafältet utanför Stockholm. Varför inte ta tillfället i akt och röka ut våldsmännen så att de fredliga muslimerna och samhället kan få frid?

De danska politikerna pekas ut med invektiv av massmedia, men de gör också vad de flesta svenskar inte vågar, att utmana det nya våldsmonopolisterna: klanerna och de kriminella gängen. Nu när dessa klaner och gäng börjar bestämma i samhället behöver riktiga poliser, migranter och svenskar samarbeta. Nu får vi dessutom hjälp av danskar.

Danskarna bränner koraner i våra förorter medan riktiga poliser tar initiativet och griper de män som attackerar danskarna. Det är faktiskt en bättre idé än att gripa danskarna som praktiserar koranbränning och skicka ut dem ur Sverige medan Polisen behåller våldsmännen från utlandet.

Det funkar inte, säger någon. Fängelserna är överfulla. Idag rapporterar SVT att 2700 redan dömda brottslingar går fria i väntan på fängelse. De går alltså fria i samhället i väntan på att få påbörja sina fängelsestraff, enligt ny statistik. Antalet ökar dessutom varje dag eftersom anstalterna är just överfulla.

Samtidigt tar Sverige in 10,000-tals nya migranter varje år utan seriös kontroll.

  • Kontrolleras resepassen minutiöst vid den svenska gränsen?
  • Tas fingeravtryck på alla, vilka kan köras i Interpols databas över registrerade kriminella?
  • DNA-topsas alla inkommande personer eller är de falska poliserna för upptagna med att DNA-topsa hederliga människor som på Facebook kritiserar de beslutsoförmögna politikernas migrationspolitik?

Aftonbladet: "Polisen befarar kravaller i Stockholm i helgen – rustar kraftigt"

Koranbränning kan röka ut de gängkriminella.
Mytilini-lägret under konstruktion, Samos, 29 aug 2020. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

Sverige kan snabbt bygga ett stort läger för gängkriminella

I slutet av augusti besökte jag den grekiska ön Samos och jag rapporterade om hur Samos hanterar turkarna och de kriminella migranter som saboterar livet för majoriteten av hederliga migranter. Grekernas lösning på hanteringen, av för närvarande 5700 migranter på ön, är att i samarbete med EU och FN bygga ett stort läger för dessa. Lösningen är sträng mot den schyssta majoriteten av migranter, men den innebär att de kriminella också fångas in. Lägret består av höga stängsel, skärande taggtråd och container-hus från FN.

Sverige skulle kunna göra samma sak. Ett mindre landområde avgränsas med stängsel och taggtråd. Boendet kan bestå av uppvärmda byggbodar. Vi skulle lätt kunna förvara 5700 gängkriminella - lika många som på Samos - i väntan på rättegång, fängelsestraff och permanent utvisning.

Ta tag i det här nu Polisen, med understöd av danskarna. Gör ert jobb. Bekämpa kriminalitet. Var lite fiffiga. Grip våldsmännen tillsammans med danskarna så att de fredliga muslimerna och samhället kan få frid.

Text: Torbjörn Sassersson | Reservation: Detta är inte en uppmaning till koranbränning. Detta är en fri och oberoende debattartikel i ett fritt sekulärt land.

Relaterat