DEBATT. Danska politiker har meddelat att de idag ska bränna koranen på fem platser på Järvafältet utanför Stockholm. Varför inte ta tillfället i akt och röka ut våldsmännen så att de fredliga muslimerna och samhället kan få frid?

De danska politikerna pekas ut med invektiv av massmedia, men de gör också vad de flesta svenskar inte vågar, att utmana det nya våldsmonopolisterna: klanerna och de kriminella gängen. Nu när dessa klaner och gäng börjar bestämma i samhället behöver riktiga poliser, migranter och svenskar samarbeta. Nu får vi dessutom hjälp av danskar.

Danskarna bränner koraner i våra förorter medan riktiga poliser tar initiativet och griper de män som attackerar danskarna. Det är faktiskt en bättre idé än att gripa danskarna som praktiserar koranbränning och skicka ut dem ur Sverige medan Polisen behåller våldsmännen från utlandet.

Det funkar inte, säger någon. Fängelserna är överfulla. Idag rapporterar SVT att 2700 redan dömda brottslingar går fria i väntan på fängelse. De går alltså fria i samhället i väntan på att få påbörja sina fängelsestraff, enligt ny statistik. Antalet ökar dessutom varje dag eftersom anstalterna är just överfulla.

Samtidigt tar Sverige in 10,000-tals nya migranter varje år utan seriös kontroll.

  • Kontrolleras resepassen minutiöst vid den svenska gränsen?
  • Tas fingeravtryck på alla, vilka kan köras i Interpols databas över registrerade kriminella?
  • DNA-topsas alla inkommande personer eller är de falska poliserna för upptagna med att DNA-topsa hederliga människor som på Facebook kritiserar de beslutsoförmögna politikernas migrationspolitik?

Aftonbladet: “Polisen befarar kravaller i Stockholm i helgen – rustar kraftigt”

Koranbränning kan röka ut de gängkriminella.
Mytilini-lägret under konstruktion, Samos, 29 aug 2020. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

Sverige kan snabbt bygga ett stort läger för gängkriminella

I slutet av augusti besökte jag den grekiska ön Samos och jag rapporterade om hur Samos hanterar turkarna och de kriminella migranter som saboterar livet för majoriteten av hederliga migranter. Grekernas lösning på hanteringen, av för närvarande 5700 migranter på ön, är att i samarbete med EU och FN bygga ett stort läger för dessa. Lösningen är sträng mot den schyssta majoriteten av migranter, men den innebär att de kriminella också fångas in. Lägret består av höga stängsel, skärande taggtråd och container-hus från FN.

Sverige skulle kunna göra samma sak. Ett mindre landområde avgränsas med stängsel och taggtråd. Boendet kan bestå av uppvärmda byggbodar. Vi skulle lätt kunna förvara 5700 gängkriminella – lika många som på Samos – i väntan på rättegång, fängelsestraff och permanent utvisning.

Ta tag i det här nu Polisen, med understöd av danskarna. Gör ert jobb. Bekämpa kriminalitet. Var lite fiffiga. Grip våldsmännen tillsammans med danskarna så att de fredliga muslimerna och samhället kan få frid.

Text: Torbjörn Sassersson | Reservation: Detta är inte en uppmaning till koranbränning. Detta är en fri och oberoende debattartikel i ett fritt sekulärt land.

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
16 september 2020 kl 15:18

Tack för en bra artikel, kommentarer överflödiga.

Här kan ni donera om ni vill stödja Stram Kurs verksamhet för att få stopp på islams utbredning i Sverige.

https://donorbox.org/next-quran-burning-in-sweden?fbclid=IwAR0_8vkS8F-oeh3PSGSbrlyw8CoLBsl4jUP6hCJUG0E9FM0_Whkwp2GuhqU

Anders Wiman
Gäst
16 september 2020 kl 12:43

“Stram Kurs” med Rasmus Paludan som sin ledare har visat på hur den “fredliga religionen” handlar när de förstår att deras “bibel” hanteras med att brännas. Kommer att snabba på handlingsutvecklingen.
Det visar på ett påtagligt sätt vad de är kapabla till. Att det våldtas i snitt 20 kvinnor om dagen,
(gamla siffror) att de två grabbarna på Solna kyrkogård nästan miste livet genom den tortyr de fått utstå
m.m m.m.är inte någonting som får det Svenska folket att vakna så kan “Stram Kurs” möjligen få detta trötta folk att äntligen vakna. Vi lever i en annan verklighet numera och denna verklighet vill inte att det Svenska folket ska överleva på sitt gamla lugna fina sätt. De vill ta över och göra vårt land muslimskt.
Hur många varningsflaggor behövs? Tack Rasmus Paludan.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
12 september 2020 kl 18:09

“All we need is the right major crisis, and the nations will accept the New World Order.”
David Rockefeller

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
12 september 2020 kl 17:22

Ställ Ulf Kristersson mot väggen för att få honom att avsätta Löfven och socialisterna.

Erik Forsman
12 september 2020 kl 15:02

Helt rätt Torbjörn! Känner beundran att våra danska bröder och systrar bryr sig så mycket om oss? Kanske gör det detta, i sin egen självbevarelsedrift: hjälper dom oss Sverige, så hjälper dom sig själva i Danmark på köpet?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
13 september 2020 kl 10:25

Ja, så skrev dåvarande rikspolischefen 2017 i Expressen.

Och vad skriver nuvarande rikspolischef i Expressen…?

– Jo så här:

“Rikspolischefen Anders Thornberg väljer nu att slå larm om de kriminella släktbaserade nätverken i Sverige – och varnar för att de kan utgöra ett hot mot samhället i framtiden.”

Ord utan handling, enligt den före detta polisen Peter Springare:
https://www.vaken.se/polischef-thornberg-bor-avga-smekmanaden-ar-slut-anser-peter-springare/

Två rikspolischefer “som sitter helt stilla i båten”, säger den före detta polisen Peter Springare.

Lite kul att dåvarande rikspolischef Dan Eliasson även varit chef för Migrationsverket och att nuvarande rikspolischef Anders Thornberg även varit tillförordnad chef för Migrationsverket…

Vilken soppa och vilka kockar!