Sverige och Danmark: Vilket land tacklade flyktingkrisen bäst åren 2015-2020?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 september 2020
- NewsVoice redaktion

Med anledning av flyktingkrisen gjorde SVT Debatt och DR:s Debatten en unik samsändning den 17 september 2015. I en TV-studio i Köpenhamn möttes politiker och debattörer från Sverige och Danmark i en debatt om flyktingkrisen.

Programledare var SVT:s Kristina Hedberg och DR:s Clement Kjersgaard.

Video från Findel Madisons Youtubekanal


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Det är dags för en folkomröstning i Sverige,
    Sittande regering tror sig veta vad alla svenskar vill, eller också talar dom om för oss hur vi ska förhålla oss till invandringspolitiken, i allt annat fall är vi rasister. Drygt en miljon röstberättigade människors åsikter förnekas, tystas ned och partiet som representerar släpps inte in i politiken.
    Sverige är inte längre en demokrati………………..

    • Demokratin flög ut genom fönstret i samband med att man skriver under Lissabonfördraget…. kanske till och med Vem och vad är det som styr dem?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *