Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Norberg om Amazing Polly: Så här går professionell research till

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 24 oktober 2020
- Jan Norberg
Amazing Polly, 2020. Foto: eget verk

DEBATT. Den 6:e oktober tipsades NewsVoice av Jan Norberg om den frispråkiga, medryckande och knivskarpa medborgarjournalisten “Amazing Polly”. Den 15:e oktober valde Youtube att ta ner hela hennes kanal som var mycket populär. I samband med det gick hon över till Bitchute. Norberg kommenterar hennes arbete och hon själv tar upp nedstängningen i videon ovan.

Text: Jan Norberg

Jan Norberg (Portugal, 2018) - privat foto
Jan Norberg, privat foto

Min absoluta förebild när det gäller ordentlig bakgrundsresearch går under ”artistnamnet” Amazing Polly. Jag hinner väl inte följa alla hennes gräv, men den här videon (nedan) visar hur de globala finansintressena samverkar med “Deep State” och hur de skor sig på skattebetalarnas bekostnad. Det intressanta i denna video är hur ett okänt danskt oligarkpar har förbindelser med många inflytelserika globalister.

Jag jobbar ideellt och försöker verkligen gräva mig ned i denna illaluktande skit för att kunna bilda mig en ordentligt underbyggd uppfattning innan jag tar ställning till olika sakfrågor. Jag och andra med ambitioner att röja i den svenska statens alla korrupta yttringar har en bit kvar innan vi blir lika duktiga som Amazing Polly.

En sak som vi svenskar måste bli bättre på är att verkligen försöka sätta oss in i detaljer innan vi tar ställning.

Tyvärr är svensken så lat och ointresserad av att verkligen sätta sig in i bakgrunden till olika skumraskaffärer. Då känns det ju bättre att lita på sina socialistiska ledare och fortsätta att vara godtrogen, manipulerad och grundlurad, eller hur alla socialister?

Trump har det inte lätt när han, som Polly citerar, kritiserar dessa mörkrets furstar för deras illojala affärer.

När det politiska etablissemanget dessutom gör allt för att få honom avsatt eller att försöka förhindra att han blir omvald så kan man alltid gå till Amazing Polly för lite djupare faktacheck.

Hennes sajt: Amazingpolly.net och konto på Bitchute-kanal samt Twitter

Text: Jan Norberg


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq