Världen utvecklas som Bondskurken Blofeld vill ha den

publicerad 25 november 2020
- av Torbjörn Sassersson red.
Klaus Schwab och superskurken Blofelt
Klaus Schwab och superskurken Blofelt
Klaus Schwab (ordförande, World Economic Forum) och superskurken Blofeld (Bondfilm)

DEBATT & KULTUR. Säcken knyts ihop med verktygen Covid-19 och det så kallade klimathotet. Nu ska världen omstartas och den ska styras av elitistiska teknokrater som massövervakar varje individ. Det låter som om superskurlken Blofeld i Bond-filmerna håller på att vinna kampen om världen. NewsVoice fortsätter debatten om människans dys-utopiska framtid.

I oktober skrev NewsVoice en artikel om CommonPass, världens första passteknologi anpassad för Covid-19 som redan testas på flyglinjer mellan USA, England, Hongkong och Singapore. CommonPass är ett digitalt hälsopass som innehåller data om en persons vaccin- och Covid-19-status. I videon nedan presenteras hur det ska fungera, men kritiken är hård mot initiativet startat av World Economic Forum, Rockefeller Foundation och Commons Project.

Dr Joseph Mercola sammanfattar i en artikel vad hälsopasset handlar om och de komplikationer som det medför för ett normalt resande och hotellboende, men även för våra liv i allmänhet.

"Artificial intelligence algorithms make decisions for you, and if you disobey or start thinking fancy thoughts all on your own, you can expect to be financially and socially disenfranchised. Effectively eliminating an individual from society will be as easy as pressing a button and putting a freeze on your digital wallet and identification."

"Around the world, there’s considerable resistance against mandatory COVID-19 vaccination, but even if the vaccine ends up being “voluntary,” refusing to take it will have severe implications for people who enjoy their freedom." - Dr Joseph Mercola

  • Tvångsvaccination är en del av planen att "återställa" det globala ekonomiska systemet (The Great Reset) och för alltid förändra livet för oss alla. Nu görs ett försök att införa ett globalt vaccinpass och det är bara en tidsfråga innan vaccinationsstatus är en förutsättning för att du ska få resa.
  • CommonPass är ett digitalt "hälsopass" initierat av The Commons Project, World Economic Forum och The Rockefeller Foundation.
  • När du får ditt testresultat eller vaccin laddas den informationen upp till en app på din mobiltelefon. Appen genererar en streckkod som sedan skannas på flygplatsen, vid hotellincheckning och varhelst en verifiering av vaccinstatus anses nödvändig.
  • CommonPass digitala godkännandesystem testas för närvarande av United Airlines på flyg mellan London och Newark och mellan Hong Kong och Singapore
  • I april 2020 la Rockefeller Foundation ut ett strategisk ramverk för en permanent social övervaknings- och kontrollstruktur som kraftigt begränsar din personliga frihet.

Teknokraternas fiffiga omstart av världen

Mercola skriver att den pågående coronakrisen utnyttjas som en motivering till varför vi behöver återställa den globala ekonomin, röra oss bort från kapitalism och fria företag till ett nytt system av teknokrati som tyvärr även inkluderar transhumanism. Mercola menar att teknokraterna numera undviker att använda ord som teknokrati, massövervakning eller en ny världsordning utan istället används nya ord som de vill popularisera, ord som The Great Reset (den stora återställningen eller omstarten) och den fjärde industriella revolutionen.

Allt handlar egentligen om att en globalistisk elit sedan decennier nu verkställer en plan som handlar om att övervaka och kontrollera världen med övervakningsteknologi. Det handlar om en världsregering under bildande som drivs av självutnämnda elitister som kräver en fullständig demontering av det politiska systemet, tex den amerikanska konstitutionen. Nationalism och nationella gränser ska även raderas, varnar Mercola.

Prognosen som Mercola ställer är inte tagen ur luften. Professor Klaus Schwab, som är grundare av och verkställande ordförande för World Economic Forum, har sagt att den fjärde industriella revolutionen kommer att ”leda till en fusion av vår fysiska, digitala och biologiska identitet”, där människor ska förses med implanterbara mikrochips, vilket möjliggör en absolut kontroll av varje individ.

Det är inte utan anledning som Klaus Schwab emellanåt liknas vid superskurken Blofeld i Bond-filmatiseringarna. Blofeld är en kriminell person med ambitioner om världsherravälde. Han är chef för den globala kriminella organisationen Spectre.

"CommonPass is a cog in this Great Reset plan. It’s the beginning stage of mass tracking and tracing, under the guise of keeping everyone safe from infectious disease. Rest assured, it will not be limited to COVID-19. The pandemic is just the justification for ushering in this radical new way of life." - Mercola

Lockdowns är också en del av denna plan. Artiklar berättar om hur hav och luft rensats upp tack vare lockdowns för att alla människor hålls inomhus i flera veckor och industrier stängs av. Mercola spekulerar i att regeringar kommer att utfärda återkommande och rutinartade lockdowns och periodiska husarrester för miljöns skull och för att hantera kommande planerade pandemier.

Samtidigt innebär social distansering och obligatoriska munskydd att medmänniskor hålls åtskilda allt medan vi demoraliseras och avhumaniseras. Detta gör oss till ensamma, rädda och oroliga, vilket även hindrar oss från att tänka logiskt och från att samordna ett motstånd.

Två viktiga industrier i planen är att de stora mediehusen och de sociala mediejättarna ser till att bestämma åt oss vilka åsikter och fakta som ska vara tillåtna, varnar Mercola som kallar The Great Reset för kanske den största psykologiska operationen (psyop) i mänsklighetens historia.

Mercola ställer den retoriska frågan: "If the direction they want us to go will actually lead to utopia, would this kind of social engineering effort really be necessary?"

Läs hela Mercolas artikel: Global Vaccine Passport Will Be Required for Travel

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice