Världen utvecklas som Bondskurken Blofeld vill ha den

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 25 november 2020
- Torbjörn Sassersson
Klaus Schwab och superskurken Blofelt
Klaus Schwab och superskurken Blofelt
Klaus Schwab (ordförande, World Economic Forum) och superskurken Blofeld (Bondfilm)

DEBATT & KULTUR. Säcken knyts ihop med verktygen Covid-19 och det så kallade klimathotet. Nu ska världen omstartas och den ska styras av elitistiska teknokrater som massövervakar varje individ. Det låter som om superskurlken Blofeld i Bond-filmerna håller på att vinna kampen om världen. NewsVoice fortsätter debatten om människans dys-utopiska framtid.

I oktober skrev NewsVoice en artikel om CommonPass, världens första passteknologi anpassad för Covid-19 som redan testas på flyglinjer mellan USA, England, Hongkong och Singapore. CommonPass är ett digitalt hälsopass som innehåller data om en persons vaccin- och Covid-19-status. I videon nedan presenteras hur det ska fungera, men kritiken är hård mot initiativet startat av World Economic Forum, Rockefeller Foundation och Commons Project.

Dr Joseph Mercola sammanfattar i en artikel vad hälsopasset handlar om och de komplikationer som det medför för ett normalt resande och hotellboende, men även för våra liv i allmänhet.

“Artificial intelligence algorithms make decisions for you, and if you disobey or start thinking fancy thoughts all on your own, you can expect to be financially and socially disenfranchised. Effectively eliminating an individual from society will be as easy as pressing a button and putting a freeze on your digital wallet and identification.”

Around the world, there’s considerable resistance against mandatory COVID-19 vaccination, but even if the vaccine ends up being “voluntary,” refusing to take it will have severe implications for people who enjoy their freedom. – Dr Joseph Mercola

ArcanumSkolan 2024
 • Tvångsvaccination är en del av planen att “återställa” det globala ekonomiska systemet (The Great Reset) och för alltid förändra livet för oss alla. Nu görs ett försök att införa ett globalt vaccinpass och det är bara en tidsfråga innan vaccinationsstatus är en förutsättning för att du ska få resa.
 • CommonPass är ett digitalt “hälsopass” initierat av The Commons Project, World Economic Forum och The Rockefeller Foundation.
 • När du får ditt testresultat eller vaccin laddas den informationen upp till en app på din mobiltelefon. Appen genererar en streckkod som sedan skannas på flygplatsen, vid hotellincheckning och varhelst en verifiering av vaccinstatus anses nödvändig.
 • CommonPass digitala godkännandesystem testas för närvarande av United Airlines på flyg mellan London och Newark och mellan Hong Kong och Singapore
 • I april 2020 la Rockefeller Foundation ut ett strategisk ramverk för en permanent social övervaknings- och kontrollstruktur som kraftigt begränsar din personliga frihet.

Teknokraternas fiffiga omstart av världen

Mercola skriver att den pågående coronakrisen utnyttjas som en motivering till varför vi behöver återställa den globala ekonomin, röra oss bort från kapitalism och fria företag till ett nytt system av teknokrati som tyvärr även inkluderar transhumanism. Mercola menar att teknokraterna numera undviker att använda ord som teknokrati, massövervakning eller en ny världsordning utan istället används nya ord som de vill popularisera, ord som The Great Reset (den stora återställningen eller omstarten) och den fjärde industriella revolutionen.

Allt handlar egentligen om att en globalistisk elit sedan decennier nu verkställer en plan som handlar om att övervaka och kontrollera världen med övervakningsteknologi. Det handlar om en världsregering under bildande som drivs av självutnämnda elitister som kräver en fullständig demontering av det politiska systemet, tex den amerikanska konstitutionen. Nationalism och nationella gränser ska även raderas, varnar Mercola.

Prognosen som Mercola ställer är inte tagen ur luften. Professor Klaus Schwab, som är grundare av och verkställande ordförande för World Economic Forum, har sagt att den fjärde industriella revolutionen kommer att ”leda till en fusion av vår fysiska, digitala och biologiska identitet”, där människor ska förses med implanterbara mikrochips, vilket möjliggör en absolut kontroll av varje individ.

Det är inte utan anledning som Klaus Schwab emellanåt liknas vid superskurken Blofeld i Bond-filmatiseringarna. Blofeld är en kriminell person med ambitioner om världsherravälde. Han är chef för den globala kriminella organisationen Spectre.

CommonPass is a cog in this Great Reset plan. It’s the beginning stage of mass tracking and tracing, under the guise of keeping everyone safe from infectious disease. Rest assured, it will not be limited to COVID-19. The pandemic is just the justification for ushering in this radical new way of life. – Mercola

Lockdowns är också en del av denna plan. Artiklar berättar om hur hav och luft rensats upp tack vare lockdowns för att alla människor hålls inomhus i flera veckor och industrier stängs av. Mercola spekulerar i att regeringar kommer att utfärda återkommande och rutinartade lockdowns och periodiska husarrester för miljöns skull och för att hantera kommande planerade pandemier.

Samtidigt innebär social distansering och obligatoriska munskydd att medmänniskor hålls åtskilda allt medan vi demoraliseras och avhumaniseras. Detta gör oss till ensamma, rädda och oroliga, vilket även hindrar oss från att tänka logiskt och från att samordna ett motstånd.

Två viktiga industrier i planen är att de stora mediehusen och de sociala mediejättarna ser till att bestämma åt oss vilka åsikter och fakta som ska vara tillåtna, varnar Mercola som kallar The Great Reset för kanske den största psykologiska operationen (psyop) i mänsklighetens historia.

Mercola ställer den retoriska frågan: If the direction they want us to go will actually lead to utopia, would this kind of social engineering effort really be necessary?

Läs hela Mercolas artikel: Global Vaccine Passport Will Be Required for Travel

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Blofeld
 • Ian Fleming’s bakgrund gjorde det naturligt att välja Tyskklingande namn och personnager som skurkar.
  Winston Churchill tillhörde de verkligt onda men som nyss nämndes på public service-TV “han är en av världens mest älskade politiker”

 • Det är inte endast genom vaccinationer som kontrollchips kan införas. Lägg märke till att människor nu vänjs genom att långa testpinnar förs upp i näsroten. Sådant förfarande är alls icke nödvändigt för att samla prover för testning. Det räcker med enkelt salivprov för signifikant resultat. Skälet till rotandet i näsroten är sannolikt betingat av att få människor i allmänhet att godkänna sådant förfarande för att snart få även dem som ej vill vaccinera sig bli inokulerade med nanochips för mental och kroppslig styrning. Det är nämligen enkelt att via testpinnar försedda med nanobots få dylika placerade nära hjärnan. I näsroten sitter en hålförsedd benplatta, Lamina Cribosa, avsedd att släppa igenom omyeliniserade luftaffekter. Det passar således utmärkt att placera nanabots där för enkel kommunikation med hjärnan. Om sådana nanochips inte redan kontaminerar dessa testpinnar kommer de med högsta sannolikhet snart göra det.
  Slutsatsen är att som enskild individ varken acceptera vcaccination eller testförfarande där pinnar rotar omkring i näsroten. Se upp gott folk!

 • Samnytt (23 november 2020): Ledande flygbolag kräver vaccinationsintyg för covid-19 av alla resenärer

  “Australiens största och mest anrika flygbolag Qantas Airways meddelar att man kommer att kräva intyg på vaccination för covid-19 av alla resenärer på sina internationella turer. Den som i rädsla för biverkningar valt att inte vaccinera sig stoppas från att gå ombord.”

  https://samnytt.se/ledande-flygbolag-kraver-vaccinationsintyg-for-covid-19-av-alla-resenarer/

  • Man kan ju nu förstå syftet med allt propagerande för grupparbeten i skolan, semesterresor till fjällen och utomlands och andra hippa sociala aktiviteter de senaste 20 åren. Tillvänjningen gör det tufft för många att inte längre kunna delta i detta och man kan därmed förstå rusningen till vaccinsprutorna för att “allt ska bli som vanligt igen”. Det är upplyftande att 25% är negativa till vaccin, men frågan är hur många som orkar stå utanför när tumskruvarna dras åt. Det går otroligt snabbt nu!

 • https://nyadagbladet.se/it-overvakning/officiellt-mikrochipp-kan-injiceras-med-coronavaccinet/

  Vi alla som förstått behöver tala med människor i vår omgivning. Allt detta som nu är i färd med att ska skulle aldrig ha gått att genomföra om människor inte bedragits och lurats av auktoriteter de litat på.

  Och även om en del människor fortfarande – just nu – inte kan ta till sig att det verkligen förekommer stora konspirationer, så kommer nog den fortsatta utvecklingen att få dem att tänka till och inse att det vi sagt till dem var riktigt. Sanningen ska göra oss fria, sägs det i Bibeln.

 • “In the end, the love you take is equal to the love you make.” Beatles. sargent Pepper. = KARMA.
  Fungerar omvänt också, What evil you make the equel evil U will take.
  Satanistens tro att förvarnandet medelst symboler (filmer etc.) neutraliserar Karma fungerar dock enbart som en förlängning av vägen mot sanningen.

  • Ja, man kan undra vilka som slagit i världseliten att de blir skuldfria genom att göra filmer och annat som avslöjar planerna. Troligen reptilerna/arcons som vill lura sina beundrare att hålla fast vid sina illusioner så länge som möjligt innan de måste gå av scenen och låta ridån falla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *