E-sporten har blivit allt större inom odds och betting

publicerad 2 november 2020
- Underhållning @NewsVoice
Foto: Kevin Chang for Team Liquid

UNDERHÅLLNING. E-sporten har blomstrat rejält under det senaste årtiondet, samt är numera en av de största sporterna i världen. En av de stora anledningarna till detta är att tekniken har utvecklats, men även för att allt fler har fått upp ögonen för dessa oerhört skickligt utvecklade spel.

Under de senaste åren har e-sporten introducerats på spelmarknaden, detta i form av odds och betting. Numera går det att satsa på vilket lag eller spelare man tror ska vinna en turnering eller enskild match, något som inte var tillgängligt för bara några år sedan.

Med denna bonuskod får du en riktigt bra start med ditt spelande.

E-sporten har tagit världen med storm

Sedan e-sporten introducerades har den växt med en astronomisk fart, samt att det knappast verkar som att det kommer att ta slut. Det tillkommer hela tiden nya och roliga spel som spelas på en professionell nivå, men just nu är följande spel några av de absolut största och mest populära e-sporterna just nu:

Fortnite

När Fortnite släpptes för första gången på sommaren 2017 var det många som förväntade sig ett otroligt spel, men det var inte många som förväntade sig att Fortnite skulle ta över en stor del av spelmarknaden. Detta spel som går ut på att överleva längre än andra bidrar med en stor interaktivitet och skicklighet, något som lockar många spelare till denna typ av strategispel.

Fortnite som e-sport kommer knappast att släppa taget om sin marknadsandel inom den närmaste framtiden, även om många spel försöker att ta över deras spelarskara på regelbunden basis.

CS:GO

Counter Strike har varit ett populärt spel i över 20 år. Den nyaste versionen av spelet CS:GO är ett av världens mest populära spel just nu. Spelet har existerat ganska länge, men håller fortfarande en hög nivå vad gäller interaktivitet, grafik och nöje.

Counter Strike kommer förmodligen att hänga med ett bra tag in i framtiden.

FIFA

Fifa skiljer sig ganska mycket från ovanstående spel. Här går det inte ut på att döda varandra eller det andra laget, utan detta är istället ett fotbollsspel där det gäller att vinna över det andra laget/lagen. Spelet kommer varje år ut med en ny upplaga, vilket gör att FIFA absolut kommer att hänga med ett bra tag in i framtiden, för att inte nämna att fotboll är en av världens absolut mest populära e-sporter.

Vad vi kan förvänta oss av e-sporten i framtiden

I takt med att teknologin utvecklas uppstår nya möjligheter, detta stämmer även för e-sporten. VR, nya tekniker och andra aspekter påverkar e-sportens framtid, mestadels i en positiv riktning. Spelen blir bättre generellt sett, samt att spelarna får en större interaktivitet, inlevelse och allt därtill, samt att turneringspengarna och sponsorskapen bara blir större och större.

En sak som är säker, e-sporten är inte bara här för att stanna, utan för att frodas. Det ska bli oerhört intressant att se vad denna teknikorienterade sport har att erbjuda i framtiden, men vi kan med största sannolikhet förvänta oss stordåd. Använd come-bonuskod.se om du vill ha ett tillskott i kassan när du börjar spela e-sporter.

Extern skribent


Så här kan du stötta Newsvoice