Songbird – En film om Covid-23 och fyra år av lockdown

3

FILM. I filmen Songbird om en dystopisk framtid har Covid-23-viruset muterat och världen går igenom ett fjärde år av lockdown. Infekterade människor hämtas från sina hem och placeras i karantänläger som kallas Q-zoner, från vilka ingen kan fly, men några slåss tappert mot förtrycket.

Nico som är immun mot Covid-23 och hans flickvän Sara försöker överleva. När Sara smittats måste Nico desperat kämpa på de övergivna gatorna i Los Angeles på jakt efter det enda som kan rädda henne från att fängslas.

Songbird spelades in under Covid-19 och skådespelarna är bland andra: Craig Robinson, Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser och svenska Peter Stormare som spelar chef för stadens sanitetsavdelning.

Premiär på internet den 11:e december (USA). Produktion: STX Film

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ann Mari Hjorth
Ann Mari Hjorth
Gäst
24 november 2020 kl 12:18

Så jäkla amerikanskt. Bara pang-pang och övervåld och den stackars ädle ensamme mannen. Suck!

Patrick Norlin
Patrick Norlin
Gäst
23 november 2020 kl 16:57

Hollywoodprogrammering… av vårt undermedvetna. Amygdalakidnappningen fortsätter. Nyckeln är att hitta den orädda domänen inom oss och agera sunt.

Helena Remnerud
Helena Remnerud
Gäst
23 november 2020 kl 14:43

Detta för tankarna till Kallocain – en bok med en framtidsvision skriven av Karin Boye 1940. Hon måste ha varit synsk….Nu är vi där!