Songbird – En film om Covid-23 och fyra år av lockdown

3
1467

FILM. I filmen Songbird om en dystopisk framtid har Covid-23-viruset muterat och världen går igenom ett fjärde år av lockdown. Infekterade människor hämtas från sina hem och placeras i karantänläger som kallas Q-zoner, från vilka ingen kan fly, men några slåss tappert mot förtrycket.

Nico som är immun mot Covid-23 och hans flickvän Sara försöker överleva. När Sara smittats måste Nico desperat kämpa på de övergivna gatorna i Los Angeles på jakt efter det enda som kan rädda henne från att fängslas.


Songbird spelades in under Covid-19 och skådespelarna är bland andra: Craig Robinson, Bradley Whitford, Demi Moore, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser och svenska Peter Stormare som spelar chef för stadens sanitetsavdelning.

Premiär på internet den 11:e december (USA). Produktion: STX Film

Text: NewsVoice


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Detta för tankarna till Kallocain – en bok med en framtidsvision skriven av Karin Boye 1940. Hon måste ha varit synsk….Nu är vi där!

  2. Hollywoodprogrammering… av vårt undermedvetna. Amygdalakidnappningen fortsätter. Nyckeln är att hitta den orädda domänen inom oss och agera sunt.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här