Trumps team kodade valsedlar för att bevisa Demokraternas valfusk

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 november 2020
- Torbjörn Sassersson
Steve Pieczenik, 5 nov 2020. Foto: eget verk

MISSTÄNKT VALSKANDAL I USA. Säkerhetsexperten Steve Pieczenik som arbetat för fler presidenter avslöjar i en exklusiv intervju med Owen Shroyer på InfoWars att valseldar försetts med dold kod i händelse av att Demokraterna försöker fuska i USA-valet 2020.

Meddelande kl 18:53, 7 nov: Youtube tog ner videon efter 275,482 visningar (och knappt 2000 kommentarer), vilket var rekord i antalet visningar för en enskild video på NewsVoice Youtube-kanal. Youtube varnar också NewsVoice och förhindrar oss från att publicera nya videos i 7 dagar och uppger som skäl för raderingen: ”Olämpligt innehåll”. Detta var första varningen. Om NewsVoice får ytterligare två varningar inom 90 dagar raderas kanalen. Videon ovan levereras nu istället av Bitchute.

Insiders, visslare och oberoende journalister som Project Veritas har senaste dagarna presenterat bevis för valfusk. NewsVoice skrev i går om hur en chef på US Postal Service som sympatiserar med Demokraterna uppmanat postanställda att bakdatera för sent inkomna valkuvert i Michigan där Demokraternas Joe Biden har ett övertag. Ytterligare insiders har klivit fram, rapporterar James O’Keefe på Veritas.

Steve Pieczenik kallar märkningen med så kallad blockchain QFS-krypteringskod av valsedlar för den största stingoperationen någonsin. Hans roll i denna operation är uppenbarligen att avslöja och förmedla informationen till allmänheten. Pieczenik uppger att alla valsedlar har kod och att det gör att varje valsedel mycket detaljerat kan spåras. Koden avslöjar bla vem som fått valsedeln, vem som lämnat in den, var och när.

InfoWars har studerat vilken grund Steve Pieczenik har för att uppgifterna stämmer och finner flera indikationer på att märkningstekniken existerar och även är patenterad.

I Aftonbladet skriver idag en till synes helt oinformerad Wolfgang Hansson att Trump är en lögnare, usel förlorare och att det bara handlar om att räkna klart rösterna:

”Det är svårt att veta om, man ska skratta eller gråta åt president Donald Trumps lögnaktiga försök att bortförklara en förlust redan innan han förlorat. Trump är en exceptionellt usel förlorare. Varför kan han inte bara låta valmyndigheterna räkna färdigt i lugn och ro?”

Advokaten och den tidigare borgmästaren Rudy Giuliani säger i en podcast att många lider av Trump derangement syndrome som kan beskrivas som ett blint hat riktat mot personen Trump, infekterade emotioner som släcker ut rationellt tänkande, förmågan att förstå fakta och använda sitt förnuft.

Skribenten Hans Östermalm triumferar på ett liknande sätt att Trump lider av ett stundande nederlag i USA-valet och antyder att hans frånvaro i media under 46 timmar är en indikation på att Trump är en dålig förlorare. Listan på Trump-hatande skribenter kan göras lång.

Steve Pieczenik som deltar operativt i stingoperationen menar istället att Trumps frånvaro i media beror på att han följer den forntida krigststrategen Sun Tsu:s taktik att tillfälligt kliva tillbaka och låta fienden ivrigt och självmant avslöja sig.

Pieczenik säger att USA:s National Guard, som är mycket Trump-trogna, placerats ut i flera delstater som deltagit i ett misstänkt organiserat valfusk, där personer redan arresteras löpande, uppger Pieczenik.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

Källa och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq