Brittiska regeringen: Covidvaccin bör ej ges till barn och havande kvinnor

15
Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
Temafoto: Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

CORONAKRISEN. Brittiska kvinnor som vaccinerats med covidvaccin bör inte försöka bli med barn på upp till två månader efter vaccinering. Inte heller havande kvinnor eller barn bör ta covidvaccinerna meddelar den brittiska regeringen som medger att ingen vet om vaccinerna påverkar fertiliteten.

Den brittiska tidningen Independent skriver att myndigheter och vaccinföretagen intygar att alla säkerhetsåtgärder vidtagits och att alla säkerhetsstandarder följs, men regeringen väljer ändå att rekommendera försiktighetsprincipen och avråder därför havande kvinnor och kvinnor som avser att bli med barn inom två månader efter vaccinering att undvika covidvacciner från Pfizer och BioNTech.

“In new guidance issued on Thursday, the government has recommended that pregnant women do not receive the vaccine. Women have also been advised to avoid pregnancy for at least two months after receiving their second dose.

The government said it is also unknown whether the vaccine, named BNT162b2, has an impact on fertility.” – Independent, “Side-effects, storage and special warnings: Government publishes new guidance on Covid vaccine”

Storbritannien har utfärdat en så kallad “emergency use” av covidvacciner som ett led i hanteringen av coronakrisen. Det innebär att vaccinerna snabbare ska ut på marknaden innan det finns erfarenheter om vaccinerna fungerar och är säkra, vilket är en flerårig process. Trots denna brist menar Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) att man inte tagit några genvägar (“no corners have been cut”) i det hastiga godkännandet av vaccinerna.

“Dr June Raine, head of the MRHA, said the regulator’s recommendation followed “the most rigorous scientific assessment of every piece of data so that it meets the required strict standards of safety, of effectiveness and of quality”.”

Den brittiska regeringen rekommenderar inte heller covidvacciner från Pfizer och BioNTech för barn under 16 år, skriver Independent. I Sverige är primärt ett covidvaccin från AstraZeneca aktuellt.

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
8 december 2020 kl 15:22

“Öppet brev till Sveriges Statsminister Stefan Löfven och Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, FHM – från en mycket stor och hälsointresserad del av svenska befolkningen, via mig. Ni har beslutat köpa in miljontals doser av ett helt nytt, oprövat och icke säkerhetstestat RNA-vaccin mot SARS-cov-19, baserat på genmanipulation och nanoteknologi. Det innebär att gener ska sättas in i våra mänskliga celler för att producera Coronaprotein för all evighet. FDA i USA har konstaterat att detta vaccin kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall. Vilka är era grunder för att godkänna detta experimentvaccin?

Jag är immunolog, PhD och har studerat hälsa och självläkning i 40 år totalt – och jag har viktiga frågor som 100 000-tals följare på Sociala media vill ha svar på snarast möjligt. Löfven och Carlson har båda fått detta tillskickat sina respektive myndigheter.”

Läs hela brevet här:

https://ekoappen.se/blogg/oppet-brev-till-stefan-lofven-och-johan-carlson/

Christian Blimark
Christian Blimark
Gäst
8 december 2020 kl 13:47

Ulla-Britt Gustafsson
Gäst
8 december 2020 kl 11:40

Stort TACK till dig Hans Dahl!
Du är en sann “krigare” för sanningen.

Och det finns många fler, ni är underbara människor som kämpar…den här kampen måste vi vinna för våra barn och barnbarns skull, så är det bara!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Ulla-Britt Gustafsson
8 december 2020 kl 18:45

Tack så enormt mycket, Ulla-Britt! Vi kämpar på tillsammans och vi blir allt fler. Vi behöver nå våra riksdagspolitiker. Många av dem är vilseledda av makthavarnas “experter”, men kan vi visa dem att de inte fått sann information – då kan de bli mycket mäktiga medkämpar för sanningen.

En uppmaning till alla läsare här:
Skriv till några riksdagsledamöter! Välj sådana som inte befinner sig mycket högt upp i partitopparna, för där verkar samtliga vara immuna mot all sanning.

Vi behöver inte vara särskilt mångordiga eller vältaliga. Det kan räcka med att bifoga någon viktig länk.

Kan vi väcka upp några av dem så är mycket gjort. Och även om det inte går så ställs de i alla fall inför ett val när de får skåda sanningen i vitögat.

Hittills har riksdagsledamöter som gått emot partilinjen blivit så kallade “politiska vildar” innan de försvunnit ut i periferin.
Men tänk om de skulle gå samman och bilda ett eget parti!
Det skulle väl vara något att rösta på!

En förutsättning för förändring genom röstande är naturligtvis att möjligheter till valfusk helt elimineras och det kan enkelt ske genom att all röstning görs helt öppen!

Enbart sekretessen gör det möjligt att manipulera valsiffrorna.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
8 december 2020 kl 07:20

Här kommer läkaren Björn Hammarskjöld till tals: https://soundcloud.com/ulf-bittner/bjorn-hammarskjold-om-sveriges-regering-mfl-som-ingar-i-corona-bedrageriet-2020-12-07 Han klargör tillsammans med Ulf Bittner flera oerhört viktiga detaljer runt Corona. Lika viktigt de kan så mycket juridik att de klart slår fast att regeringen gravt gått över gränsen genom att bryta mot grundlagen.
Intervjun ovan ett måste om man vill komma bort från tyckande utan basfakta med i bagaget. Alltså SPRID

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Ingemar Ljungqvist
8 december 2020 kl 14:08

I slutet av intervjun berättar läkaren och professorn att han sökt tjänsten som generaldirektör för Läkemedelsverket. Han är både medicinare och biolog och långt mer kvalificerad än den jurist som nu sitter tillförordnande GD.

Visst ska vi stödja Björn Hammarskjöld som GD istället!

Tänk vilket lyft det skulle bli för sjukvården och hälsovården i Sverige!

Alla ni läsare här – Sprid denna så viktiga intervju!!!

tomas koivisto
tomas koivisto
Gäst
7 december 2020 kl 23:58

är folk så jävla dumma så låt dom ta vaccinet..Har försökt prata med människor men de går inte.Man blir beskyld att man är oansvarig

Är folk så jävla dumma så låt dom ta vaccinet.Går inte att prata inför döva öron.

Erik Forsman
Reply to  tomas koivisto
8 december 2020 kl 12:46

Medhåll… Vet inte hur man ska göra? Hur kan Covit 19 vara en pandemi, om färre dött under 2020, än föregående år? Ingen som tänkerefter (före) man bara återrapporterar vad den propagandistiska regimmedia försöker slå i oss. Ledsen att behöva säga det, men folk verkar vara idioter.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
7 december 2020 kl 20:23

Vad lämpligt med uppmaningen till gravida och de som vill bli gravida.

Då hinner alla vaccineras och bli sterila innan man upptäcker att vaccinerna också steriliserar kvinnorna.

Befolkningsfrågan löst.

Man försökte med HPV vaccinerna, men de var väl inte tillräckligt effektiva.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
7 december 2020 kl 15:33

Här säger en mängd högt kvalificerade läkare att det är onödigt och farligt att ta corona-vaccin:
https://www.youtube.com/watch?v=d-LS-LQxFv4

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 december 2020 kl 18:00

Högt kvalificerade läkare från hela världen som alla säger sin uppriktiga mening om vaccinerna tas bara bort av censuren!

– Vad säger det om vaccinerna!!!

Och vad säger det om det samhälle som vi nu lever i!!!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 december 2020 kl 18:09

Videon finns nu här:

https://lbry.tv/@OracleFilms:1/Ask-The-Experts-(Covid-19-Vaccine):e?r=9Uook9q1EaoZ6saST9goH4pBMxdxEAmU

Och lång näsa till censurråttorna på youtube!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 december 2020 kl 19:17

Stort tack till er tre svenskar som medverkade i videon:

Ralf Sundberg
Boris Dragin
Mikael Nordfors

Varningarna som uttalas är verkligen mycket kraftfulla. Fler svenska läkare borde inse att dessa corona-vacciner är ett allvarligt hot mot varje människa som injiceras med det.

Och fler läkare borde inse att inte bara enormt många individers hälsa hotas, utan att hotet är mycket större än så.

Det handlar om ingrepp i människors DNA!

Det handlar om transhumanism och ultimativ övervakning / styrning!

Det handlar om vår frihet!

Tiiotusentals läkare har engagerat sig över hela världen för att protestera mot alla nedstängningar, alla tvång, alla inskränkningar av våra friheter, alla sanslösa överdrifter i försöket att måla upp corona som något stort hot.

I Sverige tiger fortfarande nästan alla läkare.

Låt Björn Hammarskjöld, Erik Enby, Jon Tallinger och de redan nämnda bli en förebild!
Vi behöver fler läkare som följer sitt samvete.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
8 december 2020 kl 05:27

Stort tack till ytterligare en svensk läkare som har modet att uppriktigt klargöra för svenska folket att corona-vacciner är onödiga och utgör en stor fara: ANNIKA DAHLQVIST!

Annika Dahlqvist har även räddat livet på otaliga svenskar och gjort att många kroniskt sjuka blivit helt friska genom sina kostråd.

Så här skriver Lars Bern:

“När man tar i beaktande den mat som serveras på våra sjukhus och på våra äldreboenden inser man lätt hur totalt inkompetent vården är när det kommer till relationen mellan kost och hälsa. En åtgärd som omedelbart borde sättas in och som sannolikt skulle ha sparat tusentals liv, är att servera LCHF-kost till de som bor på äldreboenden och till sjukhuspatienter. Den kosthållningen lanserades för några år sedan av den berömda läkaren Annika Dahlqvist.”
https://anthropocene.live/2020/12/06/lchf-kost-skulle-spara-tusentals-liv-vid-covid-19/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
8 december 2020 kl 06:09

Och stort tack till läkaren Sture Blomberg som visat hur verksamt det är med intravenös behandling med vitamin C för svårt sjuka och som på det bestämdaste varnat för corona-vacciner!

Jag hoppas att vi snart får anledning att framföra tack till ännu fler svenska läkare för att de ger sann kunskap om corona-vacciner och effektiva naturliga behandlingar!