Det nya onormala – WHO formar oss att bli inbillningssjuka

WHO:s dystopiska framtid: Corona stannar och det blir värre, enligt världhälsosorganisationens kristallkula.

Publicerad

Författare

Ämne

SATIR & DEBATT. WHO har tagit steget fullt ut och blivit läkemedelsindustrins marknadsföringsbyrå. WHO har även en kristallkula. I den kan de redan nu se att coronakrisen kommit för att stanna. Viruset kan bli endemiskt och det kommer en mycket värre viruskris i framtiden “The Big One”, bara så att du vet. Världens folk präglas att utveckla permanent hälsoångest som det nya onormala.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: En flygvärdinna i bakgrunden misstänker att jag tagit av mig munskyddet i smyg, vilket hon har helt rätt i.

Massmedierna är “duktiga” och “ansvarsfulla” ekokammare för WHO:s mystiska framtidsförutsägelser. Det tog mindre än ett dygn efter att WHO varnat så ekar budskapet i nya skrämselartiklar. I förrgår skrev Expressen artikeln “WHO:s dystra prognos: Covid-19 kommer stanna”:

“WHO förutspår att viruset kommer utvecklas till en endemi och att nya pandemier är att vänta. “Det verkar som att SARS-CoV-2 öde är att bli en endemi, som fyra andra coronavirus”, säger David Heymann, ordförande för WHO:s strategiska och tekniska rådgivningsgrupp för infektionssjukdomar.”Expressen

När alla trodde att det inte kunde bli värre visar det sig att det kommer att bli ännu mer allvarligt i framtiden och efter det lär det väl inte bli bättre med det nya onormala. Myndigheter och politiker varnar för att vaccinerna inte kommer att ge oss ett komplett skydd. Virus muterar ständigt så även den som är vaccinerad kan aldrig känna sig trygg, varken nu eller i framtiden. Du blir helt enkelt aldrig trygg igen vad du än gör och du kan aldrig lita på andra människor som alla eventuellt kanske kan vara dolda smittbärare.

“Att lida av hälsoångest [hypokondri] är att ha omåttlig ångest över sin hälsa eller att drabbas av sjukdomar. Hälsoångest och dess bakomliggande psykologiska orsaker kan behandlas.” – Doktorn.com

 

Doktorn.com skriver att hälsoångest sällan handlar om de problem i livet som faktiskt finns där.

“Istället handlar det ofta om befarade kantastroftankar som tar mycket energi i vardagen. Det finns heller sällan ett slut på tankarna eftersom problemen de försöker lösa inte är verkliga.”

Några vanliga symtom på hälsoångest enligt Doktorn.com:

 • Överdrivna tolkningar av fysiska symtom.
 • Katastroftänkande och oro kring misstänkta sjukdomar.
 • Kontrollbeteenden (tex sökande av information på internet).
 • Frekventa läkarbesök (trots tidigare resultatlös undersökning).
 • Misstro gällande tex behandling och medicinska utredningar.

Den enda tryggheten som vi får är vacciner, men virusexperterna varnar att de ändå inte kan skydda oss och även om de skulle göra det, är det bara tillfälligt. Vi ska alla ha vaccinerna (med diverse biverkningar), men de kan ändå inte göra oss trygga, men om vi inte tar dem blir vi ännu mer otrygga. Vi ska ha arslet bakåt i tre riktningar i det nya onormala. Många kommer därför gladeligen acceptera minst en coronaspruta per kvartal, bara det skänker  “en upplevelse” av trygghet även om den är falsk eller endast tillfällig.

Du kan ha en “dold sjukdom”

Glöm inte att regelbundet testa dig för corona. Du kan bära på en ny okänd variant av coronavirus. Genom att testa dig vet du om du bär på en coronasjukdom som potentiellt kan vara dödlig, oavsett om du känner dig helt frisk och är totalt symptomfri. Du vet alltså inte om du är dödligt sjuk utan att testa dig. Om du inte testar dig kan du alltså vara dödligt sjuk.

Om du inte är helt säker på att du är “frisk” bör du därför undvika att träffa dina gamla föräldrar och kanske även din barn.

Varje dörrhandtag kan göra dig sjuk och du märker ingenting. Det kan finnas en viruspartikel någonstans i din omedelbara närhet, kanske till och med på din hand eller inuti nästa andetag. Det mest säkra kan vara att hålla andan så länge som möjligt och kanske du ska köpa en sådan där lufttub som dykare har, men hur vet du till 100% att luften i dykartuben är helt smittfri?

Tro aldrig att du är frisk för du är förmodligen egentligen redan sjuk. Du vet bara inte om det ännu. En person som tror denne är frisk har egentligen bara en subjektiv upplevelse av att vara frisk. Allt handlar om grader av sjuklighet där ytteränden på skalan, det som vi tidigare kallade frisk, numera betyder potentiellt sjuk eftersom du kan bära på en “dold sjukdom”.

“The Big One” det nya onormala fortsätter i framtiden

“World Health Organization experts have warned that even though the coronavirus pandemic has been very severe, it is “not necessarily the big one”, and that the world will have to learn to live with Covid-19.” – The Guardian

“Since the first reports of the coronavirus began circulating nearly a year ago, the WHO has repeatedly warned that the world must prepare for even deadlier pandemics in the future.” – Washington Post

Vi måste enligt WHO:s varning snart vara ännu mer duktiga och ansvariga medborgare som håller avstånd från andra för att vi bryr oss om varandra. Sätt på dig munskyddet redan nu och stirra i smyg på din nästa som kan vara en smittbärare. Ha på dig munskyddet även om du kör ensam i din egen bil eller springer med din egen familj på en löprunda i skogen. Coronavirus har detekterats överallt, även i naturen. Att ha munskydd i stan är inte ens något att diskutera.

Om du känner dig ängslig. Dansa på TikTok. Visa din solidaritet med alla genom att dansa nervöst. Jag är ironisk.

“Den vanligaste behandlingen av hälsoångest är KBT (kognitiv beteendeterapi). KBT för hälsoångest kan ske individuellt, i grupp, genom litteratur eller över internet. Även läkemedel kan sättas in vid behov.” – Doktorn.com

Den bästa vården för oss alla kan vara lite mer civil olydnad år 2021. Återta en normal relation till din egen hälsa. Detta gäller särskilt de som vaccinerar sig eftersom själva poängen med att vaccinera sig, enligt etablissemanget, handlar om flocktrygghet och flocksolidaritet. Men om inte ett vaccin stärker dig får du nog överväga att ta kontrollen över ditt liv med stöd av riktig kunskap och ett starkare immunförsvar, självklarheter som räddat oss i 1000-tals år.

Text: Torbjörn Sassersson

RelateratMer läsning

Hunter Biden, Joe Biden (foto: Ben Stanfield). Nationella Kongressen, Kinesiska Kommunistpartiet (foto: Dong Fang, Public Domain)

Mike Adams varnar Väst för Biden-regeringens socialistplaner

6
ANALYS & DEBATT. Mike Adams är redaktör för sajten Natural News. I en betraktelse över Bidens-regimens tillträde varnar han främst amerikaner, men även Väst...
Tege Tornvall, eget verk

Tege Tornvall: “Vår mat påverkar inte klimatet”

3
REPLIK. Tege Tornvall replikerar TT:s artikel i Falu-Kuriren om matens påstått "farliga" koldioxidavtryck. Istället sker något annat. Solens aktivitet är minimal. Mer kosmisk strålning...

Joe Biden svärs in – den 46:e presidenten i USA

6
https://www.youtube.com/watch?v=Wa9KI4dflY4 "Joe Biden and Kamala Harris will be sworn in as President and Vice President during an Inauguration Day Ceremony in Washington, D.C. on Jan....
Professor Nachman Ash. Pressfoto: Nihpconf.org.il

12.400 israeler fick Covid-19 efter första vaccindosen

10
CORONAKRISEN. 12.400 israeler testades positivt för Covid-19 inom två veckor efter att ha fått den första dosen av Pfizers vaccin. Cirka 2,15 miljoner människor...
Micke Seid Miljöpartiet

Micke Seid (MP) ny ledamot för mediestödsnämnden – utreds för HMF

1
Micke Seid ifrågasätts skarpt av svenska nya medier. Han är i dagarna polisanmäld för hets mot folkgrupp (HMF).

Donald Trumps farväl tal efter fyra år vid makten

3
In his farewell address, President Donald Trump says he will pray for the success of the next administration. “We did what we came here to...
Daytrading. Foto: Mayofi. Licens: Unsplash.com

Daytrading – Så får du dina pengar att växa – Privatekonomi

0
DAYTRADING. Att investera i tillgångar som exempelvis aktier, bitcoin, fastigheter, optioner eller värdepapper kan få dina pengar att växa.
Anders Gustafsson (NewsVoice) och Lars Björkman, Kantar Sifo

Kantar Sifo låtsas ha auktoriserade revisorer

1
Kantar Sifo har gjort grova misstag som kostat skattebetalarna hundratals miljoner. Kantar Sifo har inte en enda auktoriserad revisor.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Bakgrund inom bla internet media, webb-PR, IT, kommunikations-, miljö- och energibranschen.

19 KOMMENTARER

  • Klimatångest = coronaågest = hypokondri!
   Låt syster Ratched i Gökboet få ta hand om alla hypokondriker. Tror de flesta skulle få en mer realistisk syn på verkligheten då.

   Tack Torbjörn!

 1. WHO och deras metoder är att skrämma upp till maxgräns. Inte ett ord om vad man kan göra själv för att till exempel stärka upp sitt eget immunförsvar. Det kan man göra med vitamin D3, Selen, Zink, C-vitamin och silverkolloid.
  Att Hydroxiklorokin är en verksam medicin mörkas av alla, och ve den som bryter mot denna hemlighet. Den som påtalar denna medicin får sparken och fråntagen sin legitimation. Blir utfryst, bötfälld och straffad med så mycket som möjligt. Familjer hotas och andra hemska metoder brukas i denna kriminella miljö. Läkemedelsmaffian är allsmäktig… de som har pengarna äger den och den äger alla. En annan bra medicin heter Ivermectin. Mig skrämmer dom inte så lätt. Om allt är noga planerat förvånar deet inte ett dugg.

 2. WHO och FN är i händerna på Kina som vill försvaga världen och själva bli en stormakt inom ALLA områden utom mänskliga rättigheter där demokrati och annat frihetligt finns !

  • [Kommentaren är raderad. NewsVoice accepterar endast kommentarer från personer som uppger korrekt för- och efternamn samt fungerande e-postadress. På det viset har vi löst problemet med internettroll, personangrepp och konflikter bakom anonymitet.]

   [Återkom gärna igen med din kommentar.]

 3. Så länge det inte finns tester som fungerar, så är det ingen mening med att bry sig om Covidspektaklet. Den verkliga faran ligger i att vårdpersonalen gissar och chansar. Palliativ vård med morfin istället för syrgas och Hydroxiklorokin är det största hotet för 60+. Svenska vårdinrättningar är skyldiga till massmord.

 4. Jag håller med Torbjörn. Som om vi inte har tillräckliga problem med psykisk ohälsa. Det är som att de (vilka “de” nu är?) vill att så många som möjligt skall bli superhypokondriker. Helgalet. Tyvärr lutar det nog åt att somliga s.k “konspirationsteoretiker” faktiskt har fler rätt än fel…man undrar verkligen vad det är som händer. Oavsett vilket som är sant så står det klart att “epidemin” kommer att utnyttjas och användas till max för att omdana mycket i samhället. Demokratin är starkt hotad. Är detta ett steg, en fas i “leken” som började med kriget mot terrorn? Fas två “kriget mot viruset”….ännu fler begränsningar i våra rättigheter och friheter.
  Föröker verkligen att inte se det på detta sätt, men, det blir allt svårare.

 5. Följande citat av miljardären och konspiratören Bill Gates hittar jag i Jacob Nordangårds nyutkomna bok Den Globala Statskuppen (sidan 170):

  “Om du vill förstå vilken typ av skador klimatförändringen kommer att orsaka, titta på COVID-19 och sprid ut lidandet över en mycket längre tid. Förlusten av liv och ekonomiskt elände orsakad av denna pandemi, är i nivå med vad som kommer att hända regelbundet om vi inte eliminerar världens koldioxidutsläpp.”

  Nordangårds bok klär av Bill Gates och hans medbrottslingar alldeles nakna i sina onda syften, gärningar och lögner och jag vill rekommendera alla att läsa den!
  https://www.adlibris.com/se/bok/den-globala-statskuppen-9789198584318

  Och här är ett smakprov på Jacob Nordangårds stora analytiska förmåga och noggrannhet: Pia Hellertzs likaså skickligt skrivna recension på en annan mycket viktig bok av Jacob Nordangård, där han blottlägger klimat-lögnen.
  http://www.piahellertz.com/Rockefeller-En_klimatsmart_historia.pdf

  Det är enormt viktigt att komma till insikt om de onda planer som smids mot oss för att kunna värja oss!

   • @Kjell

    Du måste börja skriva ut full titel på videon ovanför länken så det går att söka via andra kanaler när youtube censurerar. De plockar ju bort videos hejvilt och deras egen siffer/bokstavskombination säger ingenting.

  • Här är intervjun ” Jacob Nordangård förklarar “The Great Reset” i Jul med Swebbtv”:

   Två dagar efter att intervjun sändes stängde Youtube ner Swebbtv för alltid.

 6. det verkar som om media försöker mätta nyhetsflödet och tankeboxen med endast dessa skräckvarianter. “Inget” annat kommer knappt fram.

 7. Det mesta är en affärsidé, pandemierna som avlöser varandra, koldioxidutsläppen och klimatförändringarna. Alla dessa påhitt gynnar storindustrin och bankerna. Det bästa man kan göra är att sluta leva i deras verklighet. Vi har makten om vi slutar köpa deras produkter. De behöver ju oss konsumenter på alla nivåer. Att skrämma oss till lydnad är en gammal välkänd strategi.

 8. En osynlig fiende är mycket värre än en fiende man ser!

  Ni måste vända det 180 grader för att få reda på sanningen!
  Inom vit-magi,frimureri och ockultism måste du nämligen säga en lögn för att
  låta oss få ta straffet för deras informationsflöde.
  Deras tanke är inte bara att verka utan att synas utan också att
  sälja in lögnen som sanning!

  Att motverka detta gör vi (den medvetne läsaren)genom att applicera 180-graders principen.

  Ty nämligen är varje ord som kommer från dessa talskrivare,ämbetsmän och bankikrer är knutna
  till detta Luciferianska knark-nätverk som regeringen är (inte bara pedofili alltså!).

  Så enkelt att applicera det alltså, och genom att avkoda Löfvens uppsåt blir det lite enklare
  och faller på sig sjävt i sanningen från ljuset faller även skuggan från WHO.

  Vi är människor=ni är djur!
  Vi behöver gemenskap=ni behöver isoleras!
  Vi behöver varandra=du behöver ingen!

  Då får man en mycket mer träffsäker bild kring vad Socialdemokraternas populitiska invandringspolitk
  egentligen består av.
  Inte bara av mutor i fattiga länder för att bygga kraftverk alltså.

  De vanligaste födelseländerna bland utrikes födda 2019:
  Syrien,Irak,Polen,Iran,Afghanistan,Somalia,Jugoslavien,Bosnien,
  Turkiet,Eritrea,Indien,Thailand.

  Källa
  Befolkningsstatistik, SCB
  Sveriges officiella statistik
  https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/utrikes-fodda/

  WHO är ett kontroll-verktyg!
  ABB är ett annat!

  Tips, Suez, blir Zeus baklänges!

  Använda 180-graders principen när du läser Aftonbladet och Expressen,
  så ser du att det blir lite lättare att dechiffrera lögnen!

 9. Hur eliminerar man en plandemi?

  Andreas Kalcker har genom sitt patent botat nästan 100% av alla Covid-19 fall i Bolivia. (Utan att ta betalt)!!…

  http://www.brighteon.com/8c93c9a1-7971-44c5-a354-5980f5d57924

  Produkten heter MMS och ska EJ förväxlas med Klorin! (vilket Tegnell säkert kommer göra)…
  Klordioxid (MMS) är inte samma som Klor-blekning,vilket både FDA och andra Investor-relaterade affärshämmande instanser anser.

  https://www.dagensmedicin.se/opinion/gastkronika/blekmedlet-mms-mirakelmedicinen-mot-malaria-och-aids/

  -“Efter lite hemmaforskning kommer Jim fram till att hans vattenreningslösning består av natriumklorit och finner att tillsats av lite vinäger eller citronsyra leder till bildandet av klordioxid. Jims samarbetspartners i Tanzania fick testa den nya kombinationen med vinäger och nu kunde man bota 100 % av patienterna med malaria. Enda problemet var den något obehagliga smaken som man försöker dölja med äppeljuice.”

  2 veckor i respirator, med allvarliga långvariga biverkningar?
  3 dagar med lätt feber, och tillbaka på arbetet inom 2 veckor fullt återställd?
  -Ja, för mig verkar valet inte så särskilt svårt.

  Numera från idag (10:e Januari) finns det ett säkert effektivt och miljövänligt sätt
  att eliminera de 4-spike HIV-proteinerna i HIV som finns i Covid-19 som även Svenskarna bör veta om.

  Ju mer ni oroar er för Covid-19 ju större bli chansen att ni tar vaccinet,
  och på så sätt bli ännu mera skröpligare. och då kommer gå fort.

  Mitt folk ni kommer gå under i brist på kunskap!

  Den kunskapen kommer INTE komma från Folkhälsomyndigheten,SCB,Socialstyrelsen och MSB.
  Eller CyberFörsvaret för den delen…

  Jag har inga kopplingar till Anderas whatsoever, inte heller företag som säljer MMS.
  Faktum är att jag bara är intresserad av att ge Svenskarna information som kan rädda liv,
  under den tid som bibeln beskriver som vildjurets märke.

  Och om ni INTE har förstått det eller något av det jag har skrivit om Moderna (m(ode)RNA så är vaccinet det
  som bibeln beskriver som vilddjurets märke, som gör att ingen som är vaccinerad kan köpa och sälja.

  Men som sagt tro inte på mig, forska istället själva!

  Forska själva!
  Sanningen SKA göra er fria!
  Tegnell kommer binda er längs med foten, sakta, sakta, vecka för vecka
  månad för månad.
  Ni kommer att bli som grodor som sakta kokas i sitt eget spad, helt utan Atrazine.

  Har ni frågor går det bra att mejla
  MMS ska ej blandas med C-vitamin under/efter cirka 2 timmar,beroende på aciditeten i molekylsammanblandningen!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här