Stoppa de experimentella genvaccinerna och covidhysterin

publicerad 14 december 2020
- Gästskribent
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com

DEBATT. Det finns ingen pandemi längre. WHO tog bort “pandemi” för flera månader sedan och kallar det för “globalt utbrott av Covid-l9”. Ett simpelt matematiskt misstag lade grunden för att det skulle klassas som ”pandemi”. Experter trodde att 1 % skulle dö, men med facit i hand så har tex Sverige, som inte beslutat om lockdown, haft en dödlighet på enbart 0,0058 %. Ytterligare oklara siffor finns bla angående covidtester, statistik och dödsorsaker.

Text: Heléne Karlsson

Överge pandemilagen och genvaccinerna

Vaccinet är extremt experimentellt. Dr Sanna Ehdin tillsammans med en grupp kompetenta initiativtagare informerar i en artikel som blivit viral:

 • Många världsledande experter, läkare och forskare uttrycker nu oro för att vaccinationerna kan leda till sterilitet och att så många som en av tio personer kan få så allvarliga biverkningar att de dör.
 • Dr Sanna Ehdin är även immunolog och uttrycker att hon kan dra slutsatsen att detta nya RNA-vaccin riskerar att på sikt skapa immunkollaps med svåra autoimmuna reaktioner.
 • Läkemedelsindustrin är helt befriade från ansvar för detta Covid-l9-vaccin. Det kommer att bli skattebetalarna som får stå för notan. Vi kommer alltså genom skattesedeln både få betala både för vaccin och för skadestånd till de som skadas av det. Helt genialiskt upplägg för medicinindustrin.
 • Vidare visar läckta dokument att vaccinet som nu i all hast skall ut på marknaden kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall.
 • Dessa nya experimentella genoccin/vaccin har inte behövt genomgå annars obligatoriska tester som berör säkerhet och analyser om toxitet (förgiftning).  Vi vet för lite om säkerheten.
 • Det innehåller också den starka kemikalien PEG (polyethylen glykol) som kan ha förödande konsekvenser för folkhälsan.
 • Det finns inga långtidsstudier, så vi vet ingenting om dess långtidseffekter på kroppen. Trots allt detta så har Pfizers VD gjort uttalanden som: ”det största medicinska genombrottet på 100 år” efter en endast 28 dagars lång studie på ca 40.000 personer och två injektioner. Detta är mycket märkligt då de inte vet något om vad som sker i kroppen efter 3, 6, 12 eller 24 månader.
 • Tvärtom injicerade de även kontrollgruppen med vacciner efter avslutat försök, vilket gör att det inte går att få fram långtidsresultat av studien.
 • PCR-test för diagnos av Covid-l9 är heller inte tillförlitliga, och man beräknar att mellan 80-90 procent är falskt positiva provresultat.

Klokare insatser

Initiativet med namninsamling pekar också på klokare insatser för vårt land;

 • Pengarna ska istället läggas på att ge snabba insatser och isolering till de som blir sjuka, särskilt i riskgrupper. Sjukvården kan snabbt vända även en allvarlig infektion idag med den kunskap och forskning som finns.
 • Stärk svenska folkhälsan – stimulera immunförsvaret genom att: inspirera och undervisa i hälsofrämjande livsstil och dela ut gratis kosttillskott som är immunstärkande.

Det finns ingen “pandemi” längre

Som ovan nämnt tog WHO bort “pandemi”-stämpeln för flera månader sedan och kallar det nu för ett “globalt utbrott av Covid-l9”, men systemmedia fortsätter att blåsa upp faran, rädslan och paniksiffrorna.

ArcanumSkolan 2024

Skrivunder.com: Vi protesterar mot pandemilagen och C19-vaccin

Text: Heléne Karlsson | Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com

Referenser

 1. Läs mer om hur experterna räknat fel
 2. Artikeln om namninsamlingen

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Tack Hans! Jag tycker vi nämner några exempel från den:

   ”De akademiska institutionerna i detta land tillåter sig att vara läkemedelsindustrins betalda agenter.” Arnold Seymour Relman, professor i medicin vid Harvard

   ”Evidensbaserad medicin är faktiskt så korrumperad att den blir värdelös eller skadlig.”
   Marcia Angell Chefsredaktör för den ansedda medicinska tidsskriften
   “The New England Journal of medicin”

   ”Varför huvuddelen av publicerade forskningsresultat är falska”
   John Ioannidis en av världens främsta epidemiologer

   Och han som skrivit två böcker om hur läkemedelsindustrin manipulerat och ibland förfalskat den medicinska forskningen: Cohranprofessorn Peter Gøtzsche

 • Tack, Helene Karlsson, för denna klara och logiska sammanställning av enormt viktiga argument för att människor ska förmås att ifrågasätta etablissemangets massiva propaganda för corona-vaccinerna!

  Vi behöver väcka en stark opinion för att kunna förhindra att tvångsvaccinering införs via konstitutionsvidrig lagstiftning och att vaccinationsprojektet blir ett sätt för makthavarna att införa ökande individuell frihetsberövning, vilket redan skett i Kina och som håller på att ske i Sydafrika.

  Det handlar om våra liv, vår hälsa och vår frihet.

  Och nu handlar det om att ta mod till sig och att göra mer än att förstulet knyta nävarna i byxfickorna. Vi svenskar behöver kasta av oss rädslans tvångströja och börja agera med den kraft vi innerst inne besitter.

  En inledande frihetsskapande åtgärd kan vara att underteckna namninsamlingen.

  Lagar om tvångsvaccination strider mot vår grundlag och mot en rad övergripande internationella konventioner som exempelvis Romstadgan och borde få såväl vaccinkritiker som de som har en positiv inställning till den medicinska nyttan av vacciner att reagera.

  Vi ska inte acceptera att kriminella makthavare försöker att skapa OLAGLIGA LAGAR för att ta ifrån oss vår frihet och kränka oss!

  • Tack Hans, fint skrivet, men jag vill dock inte ta åt mig av äran.

   Har egentligen bara extraherat text som jag tyckte var viktig att föra fram i ljuset. Gjorde jag något bra, så skyller jag på GUD! Texten är extraherad från artiklar där hängivna och kompetenta människor researchat, översatt och skrivit.

   Tacka Pia Hellertz och Sanna Ehdin för deras fantastiska arbete!

   &

   Torbjörn Sassersson, Dr Sanna Ehdin, Maneka Helleberg,Dr Henning Witte,Björn Hammarskjöld,Mehdi Nodehi,Lisa Palmlöf,Jan Oleby,Tatjana Persson,Ralph Jarl,Annika Nyberg,Mikael Nordfors,Marianne Liljeholt,Ingemar Ljungqvist,Bertil Wosk,Monica Lindgren
   Ulf Beijerstrand,Sara Boo,Michael Zazzio m.fl.

   • Ja, stort, stort tack även till alla dem!!!

    Helena, din sammanställning är väldigt bra, eftersom den vänder sig till alla människor. Den är väldigt lättläst och tydlig och jag är övertygad om att den kommer att få väldigt många att tänka till.

    Det är så glädjande att alltfler människor börjar att granska fakta och söka efter sanning i vår förljugna värld!

    • Tack Hans! Det var uppmuntrande. Ja, det är glädjande som Du skriver. Må det nu bara bli all den kraft i det som erfordras för att det skall bli ett bästa resultat för så många som möjligt.

  • Om det är något som saknar riktig forskning så är det effekter av kosttillskott. Jag vaccinerar mig hellre än att sitta med restriktioner ett år till tack så mycket.
   Om du inte tror pandemin är kvar kan du försöka spendera lite tid på IVA och på rehab med de patienter som legat 6 veckor i respirator. Övertala dem om att det inte behövs ett vaccin.

   • Christian, det är önskvärt om man läser artikeln innan man far ut i kommentarsfältet.

    Jag hör till dom som tycker att vi skall ge mycket mer resurser till avdelningar som tar hand om de som drabbas värst, tills vi har ett vaccin som är säkert. Fram tills dess så förespråkar jag immunstärkande kosttillskott/livsmedel/livsstilsföring för gemene man.

    Och för att ytterligare klargöra:

    x Det är WHO som tagit bort “pandemi”-stämpeln, inte jag.

    x Jag är väl medveten om att det finns riskgrupper som finns på sjukhusen och blir hårt drabbade och att det finns dom som dör, dvs de som utgör “dödlighet på 0,0058 %”. Men den stora massan utgörs av människor som haft Covid-19, med mer eller mindre symtom.

    x Det finns överlägset övervägande mer forskning kring att kosttillskott och vissa livsmedel stärker immunförsvar, men ingen säker forskning kring att detta vaccin.

   • 1) WHO har fastställt att det INTE är en pandemi, inte jag.

    2) Jag förespråkar att man skall ge mycket mer resurser till de avdelningar som vårdar de som drabbas värst, dvs de som potentiellt har hotet över sig att tillhöra gruppen 0,0058 % (de som kan dö).

    3) Jag förespråkar även att man skall tillgodose sig av kosttillskott/livsmedel/livsföring som är immunstärkande enligt forskning och beprövad erfarenhet.

    4) Vaccinet är experimentellt och definitiv inte säkert. Fram tills det finns ett säkert vaccin finns, så är ovan punkter definitivt att föredra.

  • BLOCKERING AV MEJL:

   I nuläget så blockeras mejl när jag sänder länk till artikeln.
   Det blockeras till mejladresser som slutar med .com

   HJÄLP GÄRNA TILL OCH SPRID. ARTIKELN FÅR OCKSÅ FÖR MIN DEL GÄRNA ÅTERPUBLICERAS PÅ ANDRA SIDOR.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *