SVT hjälpte Linda Karlström varna för den nya normala världsordningen

publicerad 16 december 2020
- Gästskribent
Linda Karlström och Malin Olofsson (th). Foto: SVT Play

I natt premiärsändes sista delen av Vaccinkrigarna på SVT Play, en dokumentär i tre delar om motståndet mot dagens moderna kommersiella vacciner. Främst avhandlades vacciner och deras samband med biverkningar, men även en omställning av hela världen i dessa vaccinkritiska tider. “Stort tack till Sveriges Televisions Anna Nordbeck, Malin Olofsson och Ingemar Persson för att ni tillät Linda Karlström och en del andra att få tala i klartext”, skriver Ingemar Ljungqvist i en kommentar.

Text: Ingemar Ljungqvist, journalist, Almanova.eu

Agendan för journalisterna Malin Olofsson och Anna Beckman på Sveriges Television var solklar. SVT ville så tvivel hos tittarna så att de skulle misstro mammor, pappor och de fåtal djärva forskare som varnar för vaccinernas biverkningar.

SVT vill också framhålla den skolmedicinska forskningen och dess tilltro till vetenskapen som ett axiom, som en världslära som är allomfattande, men framförallt att vissa vetenskapliga tolkningar utesluter andra perspektiv.

Det har varit mycket jämmer och elände i sociala medier senaste tiden om hur STV:s reportrar uppträtt under falska namn och använt bedrägliga metoder med målsättningen att göra ett justitiemord på främst Linda Karlström. Detta uteblev i del ett och två, men nu skulle den veritabla sågningen komma i och med del tre, men för mig uteblev den helt.

ArcanumSkolan 2024

Del tre var för mig bättre än de första delarna, undantaget ett inslag från Samoa, där två sjuksköterskor blandat vacciner fel och därför dömts till fängelse. Det var inte vaccinets fel, hette det.

Samoa-fallet var bara en anekdot som SVT utnyttjade och det kanske man kan komma undan med inför tittarna. Man undanhöll samtidigt de vaccinkatastrofer som skett i historien. Exempelvis ledde ett experimentvaccin mot hepatit B till att inte mindre än 35 miljoner människor direkt eller indirekt avled av AIDS.

Jag reflekterar även över gårdagens avhyvling av coronakommissionen där de ytterst ansvariga i den svenska Regeringen fick stå för en överdödlighet jämfört med våra Nordiska grannar som var mer än femdubbel. Ansvariga är skyldiga till att bortemot 4000 gamlingar dog i onödan, alltså ett grovt vållande till massdöd på svenskar.

Lena Hallengren kvittrade att hon ändå inte tänker avgå som socialminister. Hade Sverige haft samma rättsmoral som de har på Samoa hade hon fått minst tio års fängelse tillsammans med namn som Göran Hägglund (socialminister i Fredrik Reinfeldts regering i åtta år) för grovt vållande till tusentals döda. Nu förhåller det sig inte så eftersom Sverige är en korporativ stat där läkemedelsindustri, politiker, Bonnier- och Schibstedmedia och rättsväsende håller ihop.

Likadant förteg man att granska fakta om de vaccinerade flickorna i Nigeria, Indien, Filippinerna och andra länder, unga kvinnor som blivit sterila som biverkan. Sitter man inne med sådan tystad kunskap var programmet belysande, men den som inte brytt sig om att informera sig kanske reagerar annorlunda.

Ett bra rättesnöre är att granska de människor som deltog i programmet. Många var motståndare till vaccin och många andra var förespråkare för vaccin. Läs deras ansikten. Vilka var de som utstrålade kärlek, men också uppriktig vrede om deras barn drabbats. De andra, de som förespråkade vacciner, verkade sakna äkta känslor. För mig var detta ett tecken på att de var hjärntvättade, fångna i den verklighetsbild de formats av i maktens skolor och deras mediehus eller var de bara fångade i pengarnas garn som anställning och karriär innebär.

Den nya normala världsordningen

SVT försökte med programmet att sätta dit Linda Karlström, som bara är budbäraren. Producenten Malin Olofsson med Anna Beckman (samt Emelie Simmons) hade lurat in henne i fällan och de lyckades med dold kamera få henne att ta upp sammanhang i världen för att förstå den värld vi lever i. Bland annat fick hon och andra räkna upp några olika konspirationsteoretiska resonemang. Man försökte därmed klistra etiketten “konspirationsterrorist” på henne, men då kom ju programmet helt ut i rätt tid. Det är inte några teorier längre. Jag syftar på en riktig världskonspiration i görningen.

World Economic Forum - The Great Reset: "In every crisis, there is an opportunity."
World Economic Forum – The Great Reset: “In every crisis, there is an opportunity.”

Lägg namnet Klaus Schwab på minnet

I boken “Covid-19: The Great Reset” (2020, Bokus) har Klaus Schwab, en av toppelitens höjdare från World Economic Forum, helt nyligen klart beskrivit hur en ny världsordning ska implementeras och det ska ske snabbt med stöd av coronakrisen, enligt Schwabs eget förslag.

World Economic Forum: The Great Reset

Agenda 2030 är en smygomskrivning av detta, men Klaus Schwab är mer rakt på sak. Hans resonemang förmedlas suveränt av Amazing Polly där hon verkligen förklarar hur  coronaviruset bara var en förevändning för att sätta in den totala nedsläckningen av samhället inklusive den kärleksfulla delen av mänskligheten, tex de som är kritiska till vacciner.

Klaus Schwab om nästa pandemi (video): World Economic Forum: En global cyberpandemi kommer – Värre än Covid-19

Amazing Polly, eget verk
Amazing Polly, eget verk

I det arbetet är just vacciner ett verktyg för eliten att uppnå sina planer om ett 1984. Stort tack till Sveriges Televisions Anna Nordbeck, Malin Olofsson och Ingemar Persson för att ni tillät Linda Karlström och en del andra att få tala i klartext.

När Andrew Wakefield också konfronterades av programmakarna på slutet när de avslöjade att de uppträtt under falsk varubeteckning, så avslutade han samtalet med en fråga till dem. Hur gör du när du till slut möter din Gud. Det är upp till dig och din Gud att förklara på vilken sida du stod.

Vår fråga till programmakarna blir: Var ni på de onda eller den goda sidan, när ni gjorde det jobbet? Äntligen fick jag tag i Anna Nordbeck på telefon. Hon svarar:

“Jag tycker den frågan är irrelevant”.

Text: Ingemar Ljungqvist, journalist, Almanova.eu

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq