SVT hjälpte Linda Karlström varna för den nya normala världsordningen

40
Linda Karlström och Malin Olofsson (th). Foto: SVT Play
Linda Karlström och Malin Olofsson (th). Foto: SVT Play. Montage: NewsVoice.se

DEBATT. I natt premiärsändes sista delen av Vaccinkrigarna på SVT Play, en dokumentär i tre delar om motståndet mot dagens moderna kommersiella vacciner. Främst avhandlades vacciner och deras samband med biverkningar, men även en omställning av hela världen i dessa vaccinkritiska tider. “Stort tack till Sveriges Televisions Anna Nordbeck, Malin Olofsson och Ingemar Persson för att ni tillät Linda Karlström och en del andra att få tala i klartext”, skriver Ingemar Ljungqvist i en kommentar.

Text: Ingemar Ljungqvist, journalist, Almanova.eu

Agendan för journalisterna Malin Olofsson och Anna Beckman på Sveriges Television var solklar. SVT ville så tvivel hos tittarna så att de skulle misstro mammor, pappor och de fåtal djärva forskare som varnar för vaccinernas biverkningar.

SVT vill också framhålla den skolmedicinska forskningen och dess tilltro till vetenskapen som ett axiom, som en världslära som är allomfattande, men framförallt att vissa vetenskapliga tolkningar utesluter andra perspektiv.

Det har varit mycket jämmer och elände i sociala medier senaste tiden om hur STV:s reportrar uppträtt under falska namn och använt bedrägliga metoder med målsättningen att göra ett justitiemord på främst Linda Karlström. Detta uteblev i del ett och två, men nu skulle den veritabla sågningen komma i och med del tre, men för mig uteblev den helt.

Del tre var för mig bättre än de första delarna, undantaget ett inslag från Samoa, där två sjuksköterskor blandat vacciner fel och därför dömts till fängelse. Det var inte vaccinets fel, hette det.

Samoa-fallet var bara en anekdot som SVT utnyttjade och det kanske man kan komma undan med inför tittarna. Man undanhöll samtidigt de vaccinkatastrofer som skett i historien. Exempelvis ledde ett experimentvaccin mot hepatit B till att inte mindre än 35 miljoner människor direkt eller indirekt avled av AIDS.

Jag reflekterar även över gårdagens avhyvling av coronakommissionen där de ytterst ansvariga i den svenska Regeringen fick stå för en överdödlighet jämfört med våra Nordiska grannar som var mer än femdubbel. Ansvariga är skyldiga till att bortemot 4000 gamlingar dog i onödan, alltså ett grovt vållande till massdöd på svenskar.

Lena Hallengren kvittrade att hon ändå inte tänker avgå som socialminister. Hade Sverige haft samma rättsmoral som de har på Samoa hade hon fått minst tio års fängelse tillsammans med namn som Göran Hägglund (socialminister i Fredrik Reinfeldts regering i åtta år) för grovt vållande till tusentals döda. Nu förhåller det sig inte så eftersom Sverige är en korporativ stat där läkemedelsindustri, politiker, Bonnier- och Schibstedmedia och rättsväsende håller ihop.

Likadant förteg man att granska fakta om de vaccinerade flickorna i Nigeria, Indien, Filippinerna och andra länder, unga kvinnor som blivit sterila som biverkan. Sitter man inne med sådan tystad kunskap var programmet belysande, men den som inte brytt sig om att informera sig kanske reagerar annorlunda.

Ett bra rättesnöre är att granska de människor som deltog i programmet. Många var motståndare till vaccin och många andra var förespråkare för vaccin. Läs deras ansikten. Vilka var de som utstrålade kärlek, men också uppriktig vrede om deras barn drabbats. De andra, de som förespråkade vacciner, verkade sakna äkta känslor. För mig var detta ett tecken på att de var hjärntvättade, fångna i den verklighetsbild de formats av i maktens skolor och deras mediehus eller var de bara fångade i pengarnas garn som anställning och karriär innebär.

Den nya normala världsordningen

SVT försökte med programmet att sätta dit Linda Karlström, som bara är budbäraren. Producenten Malin Olofsson med Anna Beckman (samt Emelie Simmons) hade lurat in henne i fällan och de lyckades med dold kamera få henne att ta upp sammanhang i världen för att förstå den värld vi lever i. Bland annat fick hon och andra räkna upp några olika konspirationsteoretiska resonemang. Man försökte därmed klistra etiketten “konspirationsterrorist” på henne, men då kom ju programmet helt ut i rätt tid. Det är inte några teorier längre. Jag syftar på en riktig världskonspiration i görningen.

World Economic Forum - The Great Reset: "In every crisis, there is an opportunity."
World Economic Forum – The Great Reset: “In every crisis, there is an opportunity.”

Lägg namnet Klaus Schwab på minnet

I boken “Covid-19: The Great Reset” (2020, Bokus) har Klaus Schwab, en av toppelitens höjdare från World Economic Forum, helt nyligen klart beskrivit hur en ny världsordning ska implementeras och det ska ske snabbt med stöd av coronakrisen, enligt Schwabs eget förslag.

World Economic Forum: The Great Reset

Agenda 2030 är en smygomskrivning av detta, men Klaus Schwab är mer rakt på sak. Hans resonemang förmedlas suveränt av Amazing Polly där hon verkligen förklarar hur  coronaviruset bara var en förevändning för att sätta in den totala nedsläckningen av samhället inklusive den kärleksfulla delen av mänskligheten, tex de som är kritiska till vacciner.

Klaus Schwab om nästa pandemi (video): World Economic Forum: En global cyberpandemi kommer – Värre än Covid-19

Amazing Polly, eget verk
Amazing Polly, eget verk

I det arbetet är just vacciner ett verktyg för eliten att uppnå sina planer om ett 1984. Stort tack till Sveriges Televisions Anna Nordbeck, Malin Olofsson och Ingemar Persson för att ni tillät Linda Karlström och en del andra att få tala i klartext.

När Andrew Wakefield också konfronterades av programmakarna på slutet när de avslöjade att de uppträtt under falsk varubeteckning, så avslutade han samtalet med en fråga till dem. Hur gör du när du till slut möter din Gud. Det är upp till dig och din Gud att förklara på vilken sida du stod.

Vår fråga till programmakarna blir: Var ni på de onda eller den goda sidan, när ni gjorde det jobbet? Äntligen fick jag tag i Anna Nordbeck på telefon. Hon svarar:

“Jag tycker den frågan är irrelevant”.

Text: Ingemar Ljungqvist, journalist, Almanova.eu

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
40 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
18 december 2020 kl 16:11

Kommentarfältet stängs, men diskussionen om vacciner fortsätter här:

Sjuksköterska svimmar i direktsänd TV efter covidvaccinering
https://newsvoice.se/2020/12/sjukskoterska-svimmar-covidvaccinering/

Torbjörn Sassersson red.
Admin
18 december 2020 kl 14:48

Har alla sagt vad de vill säga så att vi kan stänga kommentarsfältet innan diskussionen glider in på andra diskussioner tex förintelsen? Det är ju exakt dit som SVT vill att driva sakfrågan om vacciner.

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
18 december 2020 kl 14:50

Ja några av de senaste kommentarerna visar med stor tydlighet att mina farhågor är besannade. Så – I rest my case!

Sune Ståhlberg
Sune Ståhlberg
Gäst
18 december 2020 kl 13:29

Lars Bern, jag tycker du kör fel race. Det är upp till var och en vad man tror på. Ju mer något stämplas in som “sannning” i osd genom propaganda ju säkrare lan vi veta att det är tvärtom och att det är til gör att dölja något.

Jag är inte “för” semitiskt folk, som tex palestinier. Jag är för mig och min krets.

Jag är “emot” bluffar och andra lögner. De som mest undersökt det kring ww2 har ju klart avslöjat bedrägerierna och lögnerna kring lägren. Det kretsar helt kring just ett enda stort bedrägeri.

Jag är också antibedragare.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
18 december 2020 kl 11:12

Jag har följt Linda sedan hennes uppvaknande om vaccinernas farlighet.
Linda är inte antisemit, inte heller Judehatare, Linda förnekar inte förintelsen bara delar av den som av någon anledning upphaussats så till den milda grad att det inte går att diskutera detta påstående?
Det Lars Bern gör är mycket fult att blanda in Förintelsen (som Linda aldrig förnekat) med vaccinfrågan? Detta är ren härskarteknik.
Tack till alla bundsförvanter i denna fråga, dit hör absolut inte Lars Bern han försvarar bara vaccinindustrins och SVT påhopp på Antivaccinrörelsen.

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
18 december 2020 kl 12:03

Att påstå att jag försvarar vaccinindustrin är ju att blanda bort korten. Alla som känner mig vet min inställning till läkemedelsindustrins förlamande inflytande över hela skolmedicinen. Jag har bl.a. skrivit en bästsäljande bok om hur det är en viktig orsak till den metabola pandemi som tar 40 miljoner liv varje år. När det gäller ifrågasättande av förintelsen och utpekandet av judar bakom världens ondska är min ståndpunkt kristallklar – jag tar kraftfullt avstånd från sådana åsikter.
Det är tyvärr så att den medicinska alternativrörelsen verkar vara infiltrerad av högerextremister och Linda har säkert blivit ett av deras offer. Som vi nu ser har det kraftigt skadat den alternativa medicinrörelsen vilket gör mig djupt sorgsen. Jag har under åren jag drivit min blogg anthropocene.live upplevt ständiga försök att smyga in rasistisk propaganda bland kommentarerna när jag skrivit om hälsofrågor, så jag vet vad jag talar om.
Det är tyvärr så att extremister på såväl vänster- som högerkanten alltid försöker infiltrera olika ideella rörelser för att skaffa sig legitimitet och öka sin supporterskara. Om vi skall lyckas vända utvecklingen på det medicinska området är det viktigt att vi är på vår vakt och håller denna typ av infiltration ifrån oss.

Erik Forsman
Reply to  Kjell Holmsten
18 december 2020 kl 14:31

Vaccinmotstånd, alternativmedicin samt hälsofrihet och diskutioner om judar, etnicitet och Israel är väl två olika diskurser, som oturligt nog först samman av Lindas obetänksamma uttalande. Nu är ju Linda bara en engagerad privatperson (och som hon själv erkänner en smula naiv) inte en professionell kommunikationsstrateg. Håller för övrigt med Lars i sak, men anser ändå att det kan vara värt och dra detta ett varv till. För det första är inte inte alls otänkbart att SVTjournalisterna fått till det att Lindas privata engagemang i vaccinfrågan i vart fall grundat sig på antisemitism eller högerextremism även utan hennes uttalande, det är nämligen så dom ofta jobbar, när dom saknar motargument, just för att de är så effektivt i syftet att tysta någon, som vi berört tidigare. Anser att för den goda sakens skull, är värt att problematisera påståenden om antisemitism för att i viss mån skadereglera och så att sägs ta udden av den värsta kritiken, om inte annat så för att få fram att Linda inte är någon antisemit – samt att dessa nya dna- och nanapartikelvaccinerna är en styggelse och ju mer vi problematiserar frågan, ju grumligare blir anklagelserna, även om det är ett halstrå, så bättre än ingenting, men håller med om att de var obetänksamt uttalande.

Erik Forsman
18 december 2020 kl 09:37

Vad det ytterst handlar om, är tvärvetenskapliga kunskaper om hur språket påverkar människan samt hur detta går till. I samma stund ett ord uttalas, uppstår bilder i människor hjärnor och, detta är viktigt att känna till, som alltid är laddad med emotioner, medvetna och omedvetna. Detta faktum är inget vi människor kan avsäga från, utan detta är hårdkodat in i oss. Känner man till detta, har man en taktisk fördel i påverkan. Så vem bestämmer då vilken bild ett ord ska framkalla och vilka känslor som det är associerat med ? Svar, den part som besitter propagandamonopolet; dvs den part som kontrollerar den publika kommunikationsinfrastrukturen, alltså det vi i dagligt tal kallar för mainstream media. Tre saker är av yttersta vikt där: dels att alla underkastar dig den pyramidal ledningsstrukturens språkidéer. Dels att alla unison tycker och utrycker sig likadant, samt sist lika snabbt kan ändra sitt laddade åsiktspråk, om toppen ändra sig, utan att ifrågasätta något alls. Det finns två sätt att kontrollera människors bilder som ord framkallar i hjärnan: dels genom att hitta på nya ord, och där med ha tolkningsföreträdet hur order ska tolkas, samt ladda gamla ord med nya värderingar. Bästa sättet är att skapa sammansatta ord, med två ord som motsäger varandra, men som här laddas med en innebörd.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Erik Forsman
18 december 2020 kl 11:04

Man kan ju alltid fråga sig vilka som hade intresse av att psykologiskt programmera västvärlden med tidningsartiklar, vilka långt före både Hitler och WWII, upprepade begreppet “6 million Jews”? Vilka behövde beskydd bakom en hel världs internaliserade skuldkänslor?

Videon är ett bevis för förekomsten av manipulationer generellt, och ett indicium för brus i den kollektiva föreställningen som ingen vågar dryfta eftersom det är för infekterat att ens nyansera förintelsenarrativet. Kanske var det fråga om arbetsläger där många fick sätta livet till av svält och sjukdomar? Kanske var det betydligt färre än 6 miljoner, men 1 människa är förstås 1 människa för mycket i vilket fall som helst. Men för den som vill veta sanningen bakom illusionen är detta viktigt. På vilket sätt och varför har vi förts – och fortfarande förs – bakom ljuset gällande en mängd aspekter.

Svt använder sig av metoden Wallraffning, som först användes för att avslöja MAKTHAVARE. Därför kallar de Linda för en makthavare, eftersom det annars hade blivit alltför tydligt vem som är offer och vilka som är förövare. I verkligheten är det förstås tvärt om – det är makthavare som utnyttjar en sanningssökare, och det är fult och oförlåtligt! Om Svt inte ställs inför rätta för denna programserie, så kommer i alla fall Karmalagen att göra livet bistert för den som sjunker till lägsta nivå för pengar.

Svt utnyttjar Lindas sökande efter sanning i allmänhet, och gällande vacciner i synnerhet. Med kluvna tungor väser ormarna Linda på “rätt” spår, skapar förtroende. De lyckas så till den grad att Linda känner att hon har mött sina själsfränder och vill vidga samhörigheten genom att delge sitt sökande efter sanning, varav en aspekt den som inte under några omständigheter får ifrågasättas eller ens nyanseras.

“Six million jews”: https://www.youtube.com/watch?v=h5kbm3HUtes

Erik Forsman
18 december 2020 kl 08:47

Har inte sett SVTs aktuella program (försöker undvika SVT) kan därför inte ta ställning i sakfrågan; men är språkligt intresserad och undrar varför man inte kan kalla saker för vad dom är istället: det vill säga judehat?

Ordet antisemitism, tror jag skapats för två ändamål: dels för att få ordet judehat verka mer vetenskapligt belagt, eller hur man nu ska säga och samtidigt få oss att unisont känna till hur personen känner inombords (hat) och förkasta denne. Det är så mycket enklare att ifrågasätta någons känslor, när någon anklagas för att just uppleva sitt judehat. Därav följer också att det blir det så mycket svårare att försvara sig, speciellt om påståendet är falsk – försök försvara dig mot att påstås ha negativa känslor, som man inte har? Så fort någon anklagas för antisemitism, vänds debatten mot den anklagade , återstår enbart att bevisa motsatsen vilket är omöjligt då man inte kan bevisa sina känslor – hur kan någon människa någonsin bevisa att man inte t ex är kurdhatare eller samehatare? Där av följer att den som först anklagar, tystar den andre. Det är också orsaken till att etablissemanget allt oftare använder begrepp som: “hat och hot” för att just tysta sina politiska motståndare, istället för att bemöta med motargument, som man inte har. Den vanliga tågordningen att ju värre anklagelse, ju högre bevisföring, gäller inte här.

Dels för att en antisemit, också mycket väl kan vara en person som avskys av judar, som inte nödvändigtvis gör det.

Ja judehat finns, absolut, och bygger enligt mitt förmenande ofta på okunskap om den judiska kulturen, som är så djupt rotad i vår kultur, att vi inte ser den.

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
18 december 2020 kl 00:06

I ett läge där vi har en samhällsdebatt där etablissemanget försöker avvisa alternativrörelsen inom medicinen som högerextrem, var Lindas yttrande precis vad dessa lömska journalister och alla lobbyister på Big Pharmas sida behövde.
Det är nog bara att erkänna att Lindas åsikter var djupt olyckliga i sammanhanget.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Lars Bern
18 december 2020 kl 08:11

Ja.

Huggormarna Malin Olofsson, Anna Beckman och Emelie Olofsson m fl kommer säkerligen bli rikligt belönade för sina insatser.

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
18 december 2020 kl 11:34

Stora Journalistpriset hägrar!

Lasse Wilhelmson
Lasse Wilhelmson
Gäst
Reply to  Lars Bern
18 december 2020 kl 14:19

Du har huggit Linda i ryggen Lars Bern – med svammel – utan ett enda sakargument. Det är det som är det djupt olyckliga i denna diskussion, så länge du inte kan förklara vad du menar med “antisemitism” och på vad sätt Linda skulle ge uttryck för det. Förstår du inte att du därmed ställer dig på murvlarnas sida?

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
17 december 2020 kl 23:04

Jag och sannolikt den större delen av tittarna uppfattade det som antisemitism. Om hon nu kämpar för vad hon känner är den god sak, varför då förstöra hela sitt budskap med att ifrågasätta förintelsen som ju inte har med saken att göra.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Lars Bern
17 december 2020 kl 23:38

Kommentarerna faller helt klart in under “paragrafen” antisemitism utifrån det “setting” som kollektivet har beslutat, men sedan började jag fundera på hur allvarligt det egentligen är att påstå de saker som hon sa, särskilt som Linda definitivt inte är en j-hatare.

Begreppet antisemitism används däremot för att anstifta hat hos ett kollektiv som inte sällan riktas mot en ensam individ. Det är otäcka saker. Är det vad SVT och tittare nu gör mot Linda?

Jag vägrar att delta i en mobb.

Linda är en bra människa som yttrade några olämpliga saker. Kan det förbli så?

Lasse Wilhelmson
Lasse Wilhelmson
Gäst
Reply to  Lars Bern
18 december 2020 kl 10:19

Lars Bern, att du uppfattar det du kallar för svammel av Linda som “antisemitism, eller att jag vet vad du menar, är knappast ett sakligt svar på min fråga om hur du definierar “antisemitism”. Kan du verkligen inte bättre, så är det ju du som svamlar.

Erik Enby
Gäst
17 december 2020 kl 22:30

Hej Linda
Du skötte dig alldeles utmärkt i de tre vaccinkrigarprogrammen.
Du behöver inte på något sätt oroa dig.
Det blir annan låt i skällan när den medlöpande eliten själv drabbas
av sjuklighet. Då händer det att jag har den på stolarna framför
skrivbordet i min mottagning.
När man är ung och frisk och i farten och har fått sina akademiska meriter
framstår man ofta som expert. Då går allt som på räls när man bedömer
och behandlar olika former av sjuklighet. När man emellertid
med tiden måste börja hjälpa sig själv med diverse krämpor skall man emellertid
snart märka att den expertis man besitter inte riktigt fungerar
som man hade tänkt sig och till slut vet man inte hur man skall ta sig
till för kurera sig. Så småningom börjar man inse att man inte riktigt begriper.
Då har livet gått men då har man verkligen blivit expert.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
17 december 2020 kl 22:13

Det här är naturligtvis en mycket svår situation för Linda. Det som sägs i del 3 låter inte bra (i den klippta form som sändes), och eftersom Linda anklagas för antisemitism kan vi studera ordets definition. Levande historia beskriver begreppet så här: “Antisemitism är ett samlande begrepp för hat och fientlighet mot judar, med månghundraåriga rötter i Europa.”

Jag är helt säker på att Linda inte känner hat mot judar. Hon har aldrig uttryckt det inför mig eller i något annat sammanhang, mig veterligen.

Hon säger att judiska familjer äger många banker (rätta mig om jag har fel). Det uttalandet är knappast antisemitiskt och inte värre än att säga att många kinakrogar ägs av kineser.

Vad mer kan ha uppfattats som antisemitism i Vaccinkrigarna? [förmodligen måste jag se om avsnittet igen]

Ingemar Ljungqvist
Gäst
17 december 2020 kl 19:29

Vi befinner oss nu mitt inne i ett krig där vacciner bara är ett av oligarkernas vapen. Andra vapen är AI, 5G, Chemtrails, HAARP, GMO och MSM, Deras bastioner är kontrollen av bankerna , oljan, livsmedelsproduktionen och så ordinära militära styrkor. Och de försöker helt kontrollera olika Int organ som WHO, FN och EU + InCIRP; EFSA mfl. Detta har du beskrivit så himla fint och med trovärdighet genom åren på anthropocene. Men de saknar empati, sanningssökandet och kärleken till medmänniskan. Men det är ju just de egenskaperna vi ska använda oss av. Vi sprider med dessa egenskaper ljus och då försvinner mörkret. Linda K är en sanningssökare och de försökte punktera henne – men det beror mer på dig och mig om de ska lyckas med det eller inte. Jag tycker du ska bjuda på lite mer compassion till det arbete Linda utför. På samma sätt borde Du och Vi alla stötta exvis Erik Enby och Mikael Nordfors mycket mer . Visst kan de ibland göra ett litet klavertramp – men det är också ett klavertramp att inte göra något alls. Det kallas underlåtenhetssynd och det är en typisk svensk åkomma. Jag tycker det är mycket härligare med människor som utan att snegla för mycket på sin egen trovärdighet slåss för sanningssökandet. Det du skriver om Linda ovan var ju när hon försa sig utanför kamera (de lurade ju henne) . Jag tycker att vi istället, vi som simmar motströms mot sanningens källa, lyfter varandra för våra förtjänster . Tänk vilken kraft vi blir då!! Love to Lars and Linda from Kwame Ingemar

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
Reply to  Ingemar Ljungqvist
17 december 2020 kl 20:13

Du får förlåta Ingemar men jag kan aldrig acceptera öppen antisemitism, det skadar det hon kämpar för in i märgen.

Lasse Wilhelmson
Lasse Wilhelmson
Gäst
Reply to  Lars Bern
17 december 2020 kl 21:37

Lars Bern, du bör nog definiera vad du menar med “antisemitism” för din egen trovärdighets skull.

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
Reply to  Lasse Wilhelmson
17 december 2020 kl 22:02

Du vet precis vad jag menar!

Perry M
Perry M
Gäst
Reply to  Lars Bern
17 december 2020 kl 21:48

Är det verkligen öppen antisemitism ? Man lurar sig riktigt jävulusiskt falskt in i Lindas privatliv och och biter sig fast vid att locka ur henne nåt över ett glas vin. Som man smygfilmar. Säger aldrig du nåt mindre lämpligt mellan skål och vägg ?

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
Reply to  Perry M
17 december 2020 kl 22:59

Nej, jag skulle aldrig drömma om att kläcka ur mig något sådant med den kunskap jag har.

Lars Bern
Lars Bern
Gäst
17 december 2020 kl 18:11

Sorry! Dessa journalister lyckades helt punktera Linda när de fick henne att börja svamla om förintelsen och att de rika oligarker som utövar makt med sina pengar främst är judar. Detta hade ju inte med vaccinfrågan att göra, men ryckte undan trovärdigheten helt för Linda.

David Tiger
Gäst
17 december 2020 kl 14:44

Föreningen 2000-Talets Vetenskap, där Linda är ordförande, kommer naturligtvis att göra en anmälan till Granskningsnämnden. Programmet kommer säkerligen att gå de flesta obemärkt förbi, särskilt eftersom det är juletid och folk har fullt upp med att planera sitt julfirande, nu mer än någonsin.

För den relativt lilla grupp som såg programserien kommer effekten antagligen att bli polariserad; de av etablissemanget redan uppvärmda skeptikerna kommer att bli mer skeptiska varvid en del trillar över till det fanatiskt skeptiska (det vill säga dit vi gärna vill ha dem eftersom de då gör sig själva och hela skeptikerrörelsen till åtlöje), samt de mer sansade individerna med öppnare sinne – de som intresserar sig för frågan ännu mer och kanske halkar in på denna intervju med Linda Karlström och Michael Zazzio: https://www.2000tv.se/media/?id=60, eller kanske prenumererar på tidningen.

Vi har faktiskt sett en avsevärd uppgång på intresset för prenumerationer efter programserien.

Annkristin Barnes
Annkristin Barnes
Gäst
17 december 2020 kl 14:25

Statstelevisionens folkförakt är skrattretande. (Speakern talar mycket långsamt med darr på stämman till åhörare som, att döma av tilltalet, betraktas som vilseledda barn.) Statstelevisionen kan tydligen inte föreställa sig att många av oss “ute i stugorna” är relativt kapabla att ta del av kompletterande information från internationellt verksamma och erkända experter på detta medicinska område. Alldeles oavsett vad man anser om spelulationerna kring det tilltagande medicinska tyranniets roll i NWO, så bör man som medborgare skärskåda Big Pharmas agerande i allmänhet och den vildvuxna och extremt lönsamma vaccin-industrin i synnerhet, innan man anmäler sig och sina barn som försökskaniner.
Som någon påpekar här ovanför, så avser förmodligen statstelevisionens medarbetare att vänta med att låta vaccinera sig själva och sina barn till dess vaccinet testats ordentligt på “Nisse i Hökarängen”.

Helene Sander
Helene Sander
Gäst
17 december 2020 kl 12:43

Ja, Linda var otroligt bra! Jag är 100% av att ingen av journalisterna som intervjuade Linda kommer ta covid-19 vaccinet eller ge det till sina familjer.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
17 december 2020 kl 08:58

Nu har jag också fått tag i Johan Brånstad, som var en av de ansvariga bakom programmet. Han hade också, via mail, fått frågan om de stod på den onda = (läkemedelsindustrins, som vill tjäna pengar på den sjuke) sida eller på den goda = ( de som har som mål att hjälpa patienten till hälsa). Hans svar på telefon var ett enda långt slingrande. Bland annat att jag hade så många konstiga frågor: Jag: Jag hade bara en! Och jag frågar dig öppet med mitt namn. Jag la också till att ni är att gratulera. Det var ju kanske första gången som SvTV lät någon uttala att Bill Gates ´ vacciner orsaka skada och död. Också att Linda Karlström fick föra fram planerna på en ny världsordning utgående från elitens mål. Då stödde sig Johan på att det räcker vad Anna sagt. -Men hennes svar är ju intetsägande och varför låter du kvinnorna gå före och uttala sig, var min kommentar. En allt oroligare Johan Bråstad tyckte att det räcker med att jag ringer en på redaktionen. Hej Då!! sa Johan
Min egen slutsats är att hela Public Service helt utgår från läkemedelsindustrins agenda när de gör sina program alltifrån TV´s Vetenskapens Värld till Nyhetsredaktionerna och Vetenskapsradion. De står alltså på de ondas sida, antingen de medvetet gör det eller utifrån den världsåskådning de går omkring med, är svårare att lista ut. Alltså , självklart finns det journalister inom dess väggar som vill göra jobbet dvs granska och söka sanningen, men inte tillåts det för sina överordnade. Alltså bär faktiskt SvTV och Sveriges Radio lika stor skuld som ministrar till överdödligheten i Corona eftersom de ensidigt ställt in sig på att svenska folket inte alls ska stärka sitt immunssystem , utan blott och bart invänta Pfizers och AstraZenecas experimentvacciner mot Coronan!!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Ingemar Ljungqvist
17 december 2020 kl 11:27

En av de ansvariga bakom programmet, som fick så kalla fötter,
Johan Brånstad, kan vi kanske lite skämtsamt kalla

“Jo han Bråska´åstad”…

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
17 december 2020 kl 05:24

Märkligt sammanträffande att serien råkade komma så passande inpå covid -vaccinet.

Inte.

Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
17 december 2020 kl 01:23

Inte ett enda av programmakarnas alla påståenden styrktes med vetenskaplig fakta.
Det finns ett ordspråk som säger att man inte skall kasta sten när man sitter i glashus.

Jag har själv många gånger tillskrivit tillverkare för att ta del av deras forskningsrapporter. De innehåller mer detaljerar information än vad bi-packsedlarna gör. Om damerna börjar med lite grävande journalistik för att styrka sina åsikter som vaccinförespråkarna så får de säkert ihop underlag för ytterligare tre avsnitt.

Linda gjorde ett enormt fint jobb och vi tror att hon efter dessa avsnitt kommer att få en ännu större publik i Sverige.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
16 december 2020 kl 22:25

Jag vill poängtera frågan till programmakarna som avslutning på denna så klarläggande artikel:

– Var ni på den onda eller den goda sidan, när ni gjorde det jobbet?

Annkristin Barnes
Annkristin Barnes
Gäst
Reply to  Hans Dahl
17 december 2020 kl 14:44

De hör troligtvis inte frågan eftersom de trettio silverpenningarna skramlar så högt…

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Annkristin Barnes
17 december 2020 kl 20:17

Exakt på pricken, Annkristin!

Rolf Löfgren
Rolf Löfgren
Gäst
16 december 2020 kl 20:17

Ständigt hör man reklam för ett kommande vaccin mot Covid-19. Men aldrig hörs någon förklaring till vilka mekanismer som är verksamma vid Covid-19.

Covid-19’s Connection to Metabolic Disease
Covid-19 är kopplad till metabola sjukdomar.
Där skador på endotelet pga. högt blodsocker är huvudorsak.
Detta kan man inte vaccinera emot, och ingen talar om vikten av låg-kolhydrat kost. Och vikten av vitaminer C och D3.

https://cluelessdoctors.com/2020/05/25/covid-19-from-up-close/

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
16 december 2020 kl 18:53

Ska man skratta eller gråta över det faktum att Pravda översätter “the vaccin cabal” med “vaccinkonspirationen” ?!

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
16 december 2020 kl 18:35

Precis vad jag tänkte också! 🙂 Linda kunde rada upp en rad konspirationer samt förmedla att forskningen är korrupt. Hon gjorde ett kanonjobb! Svt förstår inte att de gör de uppvaknande massorna en tjänst, och det beror på att de själva är så gravt hjärntvättade att de inte fått upp minsta reva i väven som håller ihop illusionen, vilket medför att de inte inser att ganska många faktiskt har börjat rota i rötan. Tack Svt för spridande av sanningar på bästa sändningstid – ett förtjänstfullt inslag från Public Media äntligen! 😀

Lasse Wilhelmson
Lasse Wilhelmson
Gäst
16 december 2020 kl 18:23

Älskar din optimism Ingemar Ljungqvist. I 68-rörelsen sa vi alltid att det är bra att bli angripen av fienden, eftersom det bevisar att vi har rätt 🙂 Nåja … Är just i färd med att se det tredje avsnittet med en kompis och lite glögg. Uthängningen av Linda är redan ett bra exempel på när skiten når fläkten. Vaccinmotståndet kommer att öka.