Hammarskjöld: En tillfällig pandemilag gör Sverige till en diktatur

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Jesper Johansson och Professor Björn Hammarskjöld. Foto: Jesper Johansson
Jesper Johansson och Professor Björn Hammarskjöld.

SJUKVÅRD. Assisterande professor Björn Hammarskjöld varnar för att den nya pandemilag som Riksdagen kan rösta igenom den 8 januari 2021 i så fall strider mot svensk grundlag och EU-lag. Journalisten Jesper Johansson har intervjuat Hammarskjöld.

Sammanställning: NewsVoice | Video: Jesper Johansson för Nya Tider | Videon togs ner av Youtube

De dödstal som media presenterat gällande det gångna året 2020 är mindre än genomsnittet för 2015-2019 och Covid-19 kan inte jämföras med Spanska sjukan, anser Hammarskjöld.

Björn Hammarskjöld som har arbetat på laboratorium i USA med att forska kring HIV-viruset är mycket kritisk till att resultat från PCR-test används felaktigt  för att bedöma smittspridning av Covid-19. Han menar att PCR-test inte är tillförlitliga.

“Hammarskjöld hävdar vidare att den beräkningsmodell som hela världen har använt sig av för att uppskatta kommande dödsfallen i pandemin visat sig vara mycket felaktig, och att personen som legat bakom beräkningsmodellen även tidigare har fört fram felaktiga beräkningar i medicinska sammanhang.” – Jesper Johansson


Hammarskjöld är starkt kritisk till att det kan bli tvång att uppvisa genomgången vaccination för att åtnjuta grundlagsskyddad rörelsefrihet – till exempel rätten att resa fritt – och kallar det hela för utpressning.


Vaccintillverkarna redovisar inte vaccinernas exakta innehåll oich vaccinationsregister strider mot GDPR

Björn Hammarskjöld säger att tillverkarna av de aktuella mRNA-vaccinerna inte kan garantera att dessa vacciner tvingar kroppscellerna att producera rätt sorts proteiner med avsikten att få kroppen att producera antikroppar. Om det inte är fastställt att vaccinerna producerar rätt proteiner kan i princip vad som helst hända i kroppen.

Jesper Johansson frågar om hur vi kan betrakta kommande krav på att den person som vill resa eller tex besöka en konsert måste uppvisa ett intyg på att denne vaccinerats. Detta strider bla mot GDPR, det relativt nya integritetsskyddet som införts inom EU.

Sammanställning: NewsVoice | Video: Jesper Johansson för Nya Tider

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ett litet tips, lägg inte ut denna.

  En signatur på flashback verkar vara något på spåren.

  Signatur Disputator
  
  Lonza i Schweiz tillverkar vaccin (morderna vet inte om det är fler) De har en nyrenoverad anläggning i kina och de är specialister på att skapa grafenoxid av grafitpulver.

  Har inte sett Reiner Fuellmich prata om detta så det kan vara nytt.

  https://www.flashback.org/t3351277p71

  Om du inte skriver om det kanske du kan tipsa Hammarskjöld och Bittner jag har inte deras mejl.

  // Kalle

 • Har ni lagt upp intervjun på någon annan sida? Hoppas ni inte lagt alla era “kort” i yt-korgen

 • För att genomföra ett bedrägeri måste alla inblandade köra samma historia, annars måste väl lögnen uppmärksammas och bedrägeriet avslöjas!

  Men när det gäller Tony Fauci så finns detta uttalande: “I all historia av andningsburna virus av vilken typ som helst har asymptomatisk överföring aldrig varit drivkraften för utbrott … Även om det finns en sällsynt asymptomatisk person som kan överföra [viruset], en epidemin drivs inte av en asymptomatisk bärare. ”
  Nehe??

  Men enligt CDC:s CDC: s biträdande direktör Jay Butler: “Kärnan är att kontrollera COVID-19-pandemin kommer verkligen att kräva kontroll av den tysta pandemin för överföring från personer utan symtom.”

  Ja så har vi MSM och många “Alternativmedier” förstås. Då blir det helt plötsligt mycket svårt att avslöja någonting över huvud taget? Tack News Voice och Torbjörn som sticker ut med många viktiga och bra artiklar.

  https://blog.nomorefakenews.com/2021/01/12/exposed-fauci-and-cdc-clash-cant-keep-their-story-straight/

 • Den Socialdemokratiska “pandemilagen” antogs av riksdagen med röstsiffrorna 45-10 och 294 stycken riksdagsledamöter orkade inte ens närvara vid voteringen. 1:a april redan i januari.

  Kl 15:00 ska vår nye Führer håla tal till undersåtarna om hur han planerar att totalt förstöra samhällsekonomin i Sverige.

  • Om sen pandemilagens böter mot folksamlingar inte kan hindra kommande protester mot sönderfallet, så har polismyndigheten varit förutseende nog att både köpa in tårgasgevär som hunnit utbilda behörig personal på dem. Så de slipper gå Ådalen på oss som ett första steg.

   Den som tyckte att år 2020 varit värsta skitåret hitintills kommer nog behöva ompröva den åsikten under resans gång.

 • [Din kommentar är intressant, BF. Vi låter den publiceras, men i fortsättningen, uppge korrekt för- och efternamn.]

  Är det ens säkert att det blir något val 2022? Kan vi vara säkra på att innehållet i denna rapport inte kommer att omsättas i praktiken, vilket kan användas som skäl till att ställa in valet eftersom befolkningen är otillbörligt påverkad:
  https://www.foi.se/rapportsammanfattning?reportNo=FOI%20MEMO%206338

  Från sid 9: “Påverkansoperationer omfattar hela maktmedelsfältet och kan förstås som en samordnad användning och skräddarsydd blandning av exempelvis diplomatiska aktiviteter, informationsoperationer, militära operationer och ekonomiska aktiviteter bortom en stats öppna, accepterade och lagliga aktiviteter för att uppnå sina politiska mål. Det kan exempelvis handla om försök att påverka politiskt beslutsfattande och den allmänna opinionen exempelvis genom stöd till ytterlighetsrörelser, informationsoperationer och desinformationskampanjer.”

 • Bra läge. Snart val. Den riksdagsman som röstar ja till Pandemilagen kan lika gärna avgå direkt ifrån sin post. Med tanke på den rådande ekonomiska situationen så borde även avtalen omförhandlas. Vid brott mot grundlag borde inte ens avgångsvederlag betalas ut och avtal om fallskärmar upphöra.
  Jag kan inte påminna mig att grundlagsändring skett med folkets medgivande. Vi har väl heller inte gått med på att friskriva dem ifrån allt ansvar, eller har vi det?

 • Det blir spännande när alla politiska hycklare och lögnare kommer att utsättas för svenska folkets hämnd.
  Eller hur Ulf Kristersson, ju förr ju bättre.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *