2 personer på äldreboenden dog strax efter coronavaccination

2
Hospital sjukhus. Foto: Rawpixel.com. Licens: Pixabay.com (free use)
Hospital sjukhus. Foto: Rawpixel.com. Licens: Pixabay.com (free use)

VACCIN. Den norska läkemedelsmyndigheten meddelar att två personer på vårdhem har avlidit några dagar efter att ha mottagit Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccin. En utredning har inletts om dödsfallen.

“Vi måste bedöma om vaccinet är dödsorsaken, eller om det är en tillfällighet att det hände strax efter vaccinationen”, säger den medicinske chefen Steiner Madsen i ett uttalande om dödsfallet.

Steiner Madsen noterade också att eftersom människor i hög ålder får vaccinet först är det möjligt att dödsfallet kan vara en tillfällighet. Cirka 400 personer dör varje vecka på norska vårdhem.

Rapporterade biverkningar från vaccinet har varit mindre och tillfälliga i Norge, även om det har rapporterats om allergiska reaktioner i USA och Storbritannien bland personer som tidigare redan har allergier.

Läs mer: 41-årig sjukvårdsarbetare dog efter coronavaccinationen

Det norska läkemedelsverket och folkhälsoinstitutet undersöker nu dödsfallen. Vaccinationer med vaccinet från Pfizer-BioNTech startade i Norge den 27 december 2020.

Text och översättning: NewsVoice | Källa: Dødsfall hos sykehjemsbeboere etter koronavaksinering

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
6 januari 2021 kl 23:58

Kan det verkligen definieras som vaccin?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
6 januari 2021 kl 13:45

Det finns läkare i vårt land som inser att konsekvenserna av de vacciner – som nu i stor skala har börjat injiceras i framför allt gamla människor – är mer än allvarliga. Sture är en av dem. Så här skriver han i en kommentar Som jag nu för andra gången refererar till, eftersom den är så oerhört viktig. Kommentaren av läkaren och medicinske forskaren Sture publicerades den 12 november, 2020 kl. 23:11 på Peter Krabbes krönika “Har vi sett det förut?” Så här skriver denna svenska läkare: “Dr. Christiane Northrup är en berömd gynekolog och förlossningsläkare i USA, som skrivit fyra bestseller böcker om kvinnors hälsa, intervjuats av Oprah Winfrey 8 gånger, varit med i massor av TV-program, bl.a. Dr. Oz (känd TV-kirurg i USA). Det speciella med Dr. Christiane Northrup är att hon alltid blandat sitt skolmedicinska kunnande med alternativmedicin, där detta varit tilllämpligt. Hon har på senare tid satt sig noggrannt in i det kommande COVID-19 vaccinet och ger här en mycket skarp varning för detta. Inget tidigare vaccin är som detta och det är egentligen inget vaccin utan en RNA-kod (kallas RNA-vaccin), som ger en trans-infection och förändrar människans hela DNA: Normala vacciner har toxiska metaller, som gör dessa till antenner för 5G, detta har bitar av icke humana DNA-delar som gör oss till ”chimers”, det finns ett patent från MIT (Massachussetts Institute of Technology) av ett färgämne kallat ”luciferase”, som upptäcker med belysning vilka som är vaccinerade och inte (fluorescens). Vad man vill göra är att lagra all vår ”biometrics” i molnet, detta vaccin kommer att ha nano-kristallina partiklar, som små antenner, som fungerar som robotar, som fångar upp allt om personen, hjärtfrekvens, andning, sexuell aktivitet , vart du reser, vad du dricker, vem du är tillsammans med etc., etc. och lagrar detta i ”molnet”. I mars 22-26 mars 2020 ansökte Bill och Melinda Gates Foundation om ett patent nr 060606 (tänk: 666), som med detta ger oss en bar-code och förbinder oss med ”krypto-valuta”, så att vi blir slavar under systemet. Detta kommer att bli slutet för det privata och slutet för friheten. Genom att förbinda vaccinationen med krypto-valuta gör man om hela mänskligheten till sina föremål. Detta är ett virus som 99,9% av mänskligheten återhämtar sig ifrån. Så varför behöver vi ett ”vaccin” för detta? Dessa motåtgärder går långt utöver våra vanliga epidemiers. När dessa nanopartiklar kommit in kan man inte längre detoxifiera och… Read more »