Centern en samlingspunkt för de perversa i Sverige

Centern Sveriges mest rasistiska parti

-

DEBATT. Samnytts Egor Putilov skriver på ett insiktsfullt sätt om den förljugna dubbelmoral som Centerpartiet tillämpar inom de egna leden. Artikeln är ett skolexempel för hur det faktiskt går till bakom kulisserna inom detta mycket rasistiska parti, någon intern kritik gentemot partiledningens linje tillåts inte och framför allt inte om kritiken framförs av en ung kvinna med härstamning från Iran. 

Text: Jan Norberg | Bild: När ska löspenisglasögon bli poppis i Centerns politik? Foto: Jan Baborak. Licens: Usplash.com

Det totalitära fascistpartiet Centern

Minsta opposition slås ned med den brutalitet som normalt alltid präglar den värsta av partiledningar, i vilket kommunistiskt parti som helst. Den totalitära diktaturens kännemärke á la Nord Korea har hos Centerpartiet blivit kutym. Kim Jung Un kan komma på studiebesök hos Annie Lööf och studera hur man säger en sak utåt och med stenhård brutalitet tillämpar en helt annan sak internt i Partiet. Demokrati, vad är det?

Normalt präglas ett politiskt parti av sitt ungdomsförbund på vissa politikområden, historiskt har alltid ett partis yngre garde drivit på förnyelsen av partiets hållning i för politiken centrala delar.

Den politiskt korrekta rasistagendan

I Annie Lööfs parti har detta också skett men bara då det passat hennes sjuka pk-agenda. Vi minns fortfarande då Centerns ungdomsförbund gavs stort utrymme att framföra en lång rad extrema förslag om lättnader i partiets syn pedofili, nekrofili, slopad byxmyndighetsålder, massinvandring och en lång rad andra vansinniga förslag, men då låg det i linje med Annie Lööfs egen förvridna syn på hur PK-politik skulle omvandlas till talepunkter i partiets politik, varför man uppmuntrade detta.

När en ung och kvinnlig och assimilerad invandrare med rötter i den islamska världen på en partistämma föreslår förbud mot omskärelse av mycket små barn så svarar partiledningen med att hänga ut henne och smäda henne internt för att på sedvanligt kommunist manér och slutligen utesluta henne.

Hycklarnas högborg och Annie Lööf en pedofilvurmare med statsministerambitioner

Smilfinkarnas parad, ledd av den utåt sett så jovialiske läkaren Anders W Jonsson från Gävle sätter villigt kniven i ryggen på en ung assimilerad iransk kvinnlig invandrare om så anses nödvändigt för att även fortsatt stå på god fot hos Annie Lööf. Inser ni likheten mellan att vara ett lydigt och inställsamt partihjon under fascisten Kim Jung Un och Annie Lööf?


Rasismen och fascismen liksom pedofilin inom Centern under Rödhättans stenhårda diktatur frodas verkligen, partiet har blivit en samlingspunkt för de verkligt perversa i Sverige. Att lägga en röst på Centern är att uppmuntra en perverterad utveckling som får Sodom och Gomorra att framstå himmelriket.


Keep up the Good work Annie. Du blir säkert en hyllad statsministerkandidat i en regeringskonstellation tillsammans med det svenska kommunistpartiet Vänsterpartiet och de gröna muppartiet Miljöpartiet. Sossarna är ju alltför konservativa för att kunna umgås med, eller hur Fredrik Federley?

Text: Jan Norberg

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör.

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
26 februari 2021 kl 00:05
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
25 februari 2021 kl 16:54

Bra beskrivning av utvecklingen och behandlingen av valboskap i det gamla bondeförbundet!
Allt detta döljer Annie Lööfs odemokratiska kärnfråga, att göra svenska folket till minoritet.

https://www.youtube.com/watch?v=a-lo0cuEzhQ

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV