Professor Anthony Holland: frekvenser kan döda cancerceller och skadliga bakterier

33

SJUKVÅRD OCH FORSKNING. Professor Anthony Holland berättar att vissa frekvenser kan döda cancerceller med högre effektivitet än kemoterapi och helt utan biverkningar. Hemligheten är frekvenser som samverkar i resonans. Effekten blir att cancerceller kollapsar. Metoden kan även användas för att döda patogena mikroorganismer som multiresistenta bakterier.

Anthony Holland som även är kompositör och som har dirigerat musik på Carnegie Hall säger att hans forsknings-team delade en gemensam dröm om att finna en metod som botar cancer, men utan biverkningar. Det var startpunkten för forskning på ljudvibrationer och andra frekvenser.

Forskarna upptäckte att visa kombinationer av resonanta frekvenser dödar vissa mikroorganismer, medan andra inte påverkades alls. Studierna omfattade även cancerceller och frekvenser mellan 100.000-300.000 Hertz förstör cancerceller, säger Holland.

Upp till 42% av leukemicancerceller kunde förstöras i tester. I vissa försök kunde 60% av cellerna förstöras medan tillväxten hos de överlevande cancercellerna minskade. Liknande resultat har uppnåtts vid tester på bröstcancer, cancer i bukspottkörteln och MRSA, bakterier som är multiresistenta mot antibiotika.

I fallet med MRSA var den mest effektiva metoden att utsätta dessa för frekvenser och sedan döda dem slutgiltigt med mindre mängder antibiotika.

Professor Anthony Holland. Foto: eget verk, 2012
Professor Anthony Holland. Foto: eget verk, 2012

“I assumed that physicians and other researchers would think it was a nutty idea. But to the contrary—everyone I encountered realized the potential. I have never experienced such a wonderful reception of new ideas in my entire professional life.”

Anthony Holland som har en särskild förkärlek för barn och barnhälsa säger att hans vision är att framtidens barncanceravdelningar består av lekrum, där barn kan vistas tillsammans medan de bestrålas av helande frekvenser som dödar cancercellerna en och en, helt utan biverkningar och helt utan lidande.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor

  • Thomas Jefferson University: New Cancer Research Angle from a Surprising Source
  • Novobiotronics: videokanal Novobiotronics Inc. is a nonprofit scientific and educational research company dedicated to laboratory experimentation on the affects of frequency-specific oscillating pulsed electric fields (OPEF) on cancer cells and pathogenic organisms.
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

33 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
petrgrfstrm
petrgrfstrm
Gäst
14 mars 2021 kl 15:58

Eftersom Montaigner figurerar flitigt i debatten och eftersom jag anklagas av andra som inte läser innantill för att jag skulle ha utsliten kritik vill jag åter peka på hur jag anser att Montaigner liksom jag själv tycks ha uppfattningen att fenomenet liv är ofullständigt förklarat av den nu etablerade vetenskapen. Eftersom jag har intrycket att vi är överens om det har jag förståelse för vad som driver honom att spekulera om signalerande molekyler.
Det jag kritiserar är inte att han söker efter nya fenomen och nya förklaringar utan just den specifika förklaringen med långvågssignaler mellan DNA molekyler.
Det jag anser att Montaigner ist borde ha sagt är att han tror att det finns ännu inte förklarade verkningar som det återstår för vetenskapen att upptäcka.
Ist väljer han som förvisso är expert på virus att ge sig in som dilletant på ett väl känt vetenskapligt och teknologiskt område, det som rör elektromagnetiska signaler och brusnivåer och påstår orimliga saker. Jag har tidigare undrat om han medverkar i avsiktlig desinfo men jag tror inte det fn.
Alla är överspecialiserade och det finns inga renässansmänniskor som har bred kunskap.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 mars 2021 kl 17:03

Stavningsrättelse: Bioptronlampan

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 mars 2021 kl 16:54

Några cancerstudier med den mångsidiga bipotronlampan, (synligt ljus).

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=bioptron+cancer

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
16 mars 2021 kl 12:59

Magnus ni åberopar båda Montaigner som vetenskaplig auktoritet eller hur, men jag underkänner ju honom när han utanför sitt eget specialområde gör uppenbart okunniga yttranden om DNA molekyler som signalerar med långvågs emf.
Det jag åsyftade var att om du ändå hävdar att Montaigner är en auktoritet i detta fall borde du invända mot mina argument om du sett dom.
Sen visar det ju sig att du medger att homeopatins underutspädning egentligen bara handlade om att få bort gift oci ingalunda bevisar att de underutspädda molekylsorterna har ngn som helst verkan.
Du har därmed visat att man bör använda renare vatten inget annat.
Men som sagt människor kan ha positiva upplevelser av nåt utan att det finns ngn kemisk orsak.
Montaigner tycks ana att kemin inte heller är hela sanningen om livet och det kan jag instämma i. Men det återstår för vetenskapen att upptäcka det ännu okända.
Beträffande Fuglesang som efter plågsamt lång och trogen väntan erhållit chansen att besöka ISS ska man vara medveten om att i hans bransch ljuger alla om Usas aldrig utförda månlandningar. Även i Sovjet visste somliga men lät sig mutas.
Och det är ingen slump att de amerikanska astronauterna var höga frimurare.
Och kändisar går aldrig att lita på.
Det är just därför jag också tidigare har undrat om Montaigner möjligen desinformerade avsiktligt om vattenminne.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
8 mars 2021 kl 16:18

Till redaktören
Anser redaktören till Newsvoice att Hans Dahls insinuationer hör hemma i kommentarssektionen ?
“Fingrarna full av sylt” antyder att jag har ngn form av bindningar/intressen att ta hänsyn till
Det är en ful insinuation som är 100% falsk och jag tycker Newsvoice borde kräva att den som kommer med såna antydningar motiverar det sakligt.
Det är ju i högsta grad ett fult personangrepp!
Om altmedierna ska växa i inflytande får dom inte sjunka till samma nivå som msm där falska beskyllningar är satta i system.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
8 mars 2021 kl 17:30

Du motiverar inte sakligt alla de förnedrande omdömen du sprider omkring dig och nu ropar du på hjälp av redaktören när du får smaka din egen medicin.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
13 mars 2021 kl 01:19

Dina personangrepp med fula insinuationer är alltså den förnedringsmedicin du vill ge mig.
Att kritisera ovetenskaplighet är det förnedrande? 5G i samband med Covid.
Den svenska arbetsmarknaden för unga svenskar och deras framtidstro och känsla av att avancerad utbildning är värd att satsa på gör att det är viktigt att belysa andra sidor än den ständiga teknikpessimismen.
Och då fyller det en funktion att motarbeta vanföreställningar. Jag har lärt mig en hel del nya saker genom att snappa upp kritiska och kunniga kommentarer på diverse bloggar.
Jag uppskattar att såna som kan något bidrar till debatten och jag tror att chansen att det sker ökar när dom ser att alla inte är godtrogna.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
13 mars 2021 kl 02:30

Vad är problemet petergrfstrm?

“Att man inte kan späda ut lösningar långt under molekylnivå och uppnå hälsobringande effekter tex?”

Vad tjänar du på att helt grundlöst avfärda homeopati?

VETENSKAP & FORSKNING
https://dagenshomeopati.se/category/vetenskap-forskning/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
13 mars 2021 kl 11:21

Homeopati är mycket verksamt, vilket alla vet som närmare undersökt det.

Ärliga skeptiker bör fråga sig hur denna behandlingsmetod kunnat överleva den ursinniga förföljelsen orkestrerad av läkemedelsbolagens ägare sedan hundratals år tillbaka.

Min husläkare när jag bodde i Tyskland var medicine doktor OCH homeopat, vilket är en vanlig kombination i Tyskland.

Sverige är ett av de länder som likriktats allra mest av läkemedelsbolagens lobbyister, som har ständigt svängande svängdörrar till Rosenbad och myndigheter.

Trots all framgång med homeopati kommer läkemedelsbolagens utsända ständigt idisslande med sina skenvetenskapliga invändningar, varav argumentet PG tar upp här nog är det allra mest utslitna.

Därför är det intressant att förstå att det inte är så enkelt att avfärda homeopatins läkande verkan med tillplattade pseudovetenskapliga tillmälen.

Biofysiken ger kanske en förklaring till varför homeopati
är så effektivt.

Här talar nobelpristagaren Luc Montagnier, som tilldelades
2008 års Nobelpris i fysiologi och medicin om detta:

https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0
Water Memory (2014 Documentary about Nobel Prize laureate Luc Montagnier)

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
14 mars 2021 kl 15:37

Svar:Problemet är att Du ju inte alls läst vad jag skrivit märker jag.

Jag har inte sagt att jag avfärdar homeopati tvärtom skrev jag ju att människor upplever att de haft nytta av det. Och jag tror på att placeboeffekten existerar objkektivt. Michael Mosley ansåg sig ha bevisat att det tom hade stor effekt i det experimentet han var med om att iscensätta. längre än så går jag inte och jag tror inte att det har vetenskapligt stöd att blanda ner till under molekylnivån.
De som tror på det har verkligen bevisbördan!!
Vad beträffar Montaigner så har jag redan tagit upp vilket du tydligen inte heller märkte och jag avfärdar hans förklaringar om signalerande molekyler som ligger helt utanför hans kunskapsområde. Han har samma rätt som andra att spekulera men i det fallet kan han inte åberopa vetenskapliga fakta.
Det verkar vara vanligt att kommenterare inte kan läsa innantill om det dom ändå kritiserar

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
14 mars 2021 kl 18:31

Roligt Hans att du också har goda erfarenheter
av homepati. Homeopatin upptäctes ju när läkaren Samuel Haneman genom spädning försökte minska biverkningarna av dåtidens kvicksilverbehandingar.

Intressant petergrfstrm att du nu bemöter mig med “fula insinuationer” om att jag “inte alls läst” vad du skrivit utan att varken svara på min fråga eller kommentera bif “VETENSKAP & FORSKNING”.

https://dagenshomeopati.se/category/vetenskap-forskning/

Fortsätt gärna på denna tråd om homepati där vetenskapsmannen Fuglesang konfirmerar effekten.
https://newsvoice.se/2015/02/klassisk-homeopati-overtraffar-placebo/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
14 mars 2021 kl 18:47

Till er alla!

Missa inte denna höjdare med astronauten Fuglesang!

Det är jättekul!

Han var högt uppe i det blå!

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
25 februari 2021 kl 22:06

Det finns många påståenden om både elektromagnetiska vågor och andra sorter och att dom kan uträtta bra saker för hälsan. Men inte mycket till bevisning.
Jag tror på att en del människor haft positiva erfarenheter i samband med att dom prövat homeopati och allt möjligt som etablissemanget inte godkänner men det betyder inte att det var ngn revolutionerande teknologi eller annan hemlighållen kunskap som gjorde verkan.
Jag misstänker att det förekommer stöd till all möjlig ryktesspridning för att dränka seriös samhällskritik tex beträffande skolmedicinens brisfälliga agerande när det gäller kost och annat.
Och jag har hittills inte sett ngn gå in i detalj och precisera vad det är som kommer i resonans med påstådda frekvensmetoder. Det är bara flummiga allmänna påståenden.
Som man kan förvänta sig av en försäljare som vill värva kunder.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
25 februari 2021 kl 22:16

Alltid när en sanning som förtryckts kommer upp till ytan är en utsänd där och försöker trycka ner den igen.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
2 mars 2021 kl 19:38

Varför skulle jag vilja trycka ner sanningen som i trettio år har fått lida för att sanning döljs i ting som berör mig och som har just med elektromagnetisk teknologi att göra. Just därför är det angeläget att inte vara godtrogen och noga granska trovärdigheten i olika påståenden annars hjälper man den dolda maktutövningen att blanda bort korten vilket dom är ständigt sysselsatta med.

Nej tvärtom är det mycket skräp som flyter upp till ytan. Jag kan passa på att nämna att den inom biokemi renommerade Jean Luc Montaigner ju tror på elektromagnetism som mer av förklaring till liv än blott och bart kemi. Därvid spekulerar han på ett sätt som kommer i konflikt med fakta. Men numer tror jag att han gör så med gott uppsåt, Han är liksom de flesta andra inte särskilt kunnig utanför sitt specialområde.
Däremot är jag helt enig med honom om att liv inte helt kan förstås inom ramen för den etablerade vetenskapen. Eftersom han kan mindre om elektromagnetism hoppas han att förklaringen finns där. Det är naturligt att man i överspecialiseringens tidevarv inte alltid lyckas när man ger sig ut på okänd mark.
Men sen finns det en räcka scharlataner som påstår en massa om fri energi och annat och inte har gott uppsåt. Därför är det viktigt att kritisera och granska svagt underbyggda teser.
Människor upplever ju att de har nytta av homeopati men det bevisar inte att det går att späda ut lösningar långt under molekylnivån.
I fråga om frekvensmedicin har jag läst artiklar som tillskriver varje kroppsorgan olika frekvenser över ett enormt brett frekvensområde. Om det inte är avsiktligt bedrägeri så är det sannolikt inkompetens.
Många vet inte hur man undviker att mätutrustningen själv introducerar signaler som dom tar för externa mätdata.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
2 mars 2021 kl 21:03

Om du vill bli tagen på allvar, bör du framföra bevis. Rundprat, om än elokvent, övertygar inte den uppmärksamme.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
3 mars 2021 kl 18:55

bevis för vad?
Att man inte kan späda ut lösningar långt under molekylnivå och uppnå hälsobringande effekter tex?
Rundpratet står de flesta av anhängarna av emfs mirakelmetoder för
Men jag bör förtydliga inser jag att jag ifrågasätter INTE Hollands påståenden om att man med ultraljud kan skaka sönder en del vävnader.
Det borde jag ha varit tydlig med.
Min kritik riktar sig mot en mängd svagt underbyggda metoder där frekvenser vanligen elektromagnetiska har påstådda verkningar.
Och det var egentligen riktat mot en tänkt kommentarssektionspublik där det ofta dyker upp såna som vurmar för det jag tog upp.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
3 mars 2021 kl 19:43

Undanglidande ursäktanden med fingrarna fulla av sylt.

Rita
Rita
Gäst
24 februari 2021 kl 09:49

Tack för en bra nättidning, jag gillar skarpt att ni vågar belysa även alternativ forskning icke styrd av BigPharna, det är här vi kommer hitta lösningen till folkhälsan,
Har själva tampats men Läkemedelsverket i 30 år, har du bra alternativ, hamnar du under luppen på Läkemedelsindustrin som gör allt för att döda dig. Läkemedelsverket är till stor det finansierat av BigPharma

Erik Forsman
24 februari 2021 kl 06:46

Låt oss renodla debatten: klart att ljud inte finns. I själva verket har vi ett sinnesorgan som tolkar svängarna i atmosfären som ljud.

Anta att det finns månvarelser. Dessa skulle sakna öron att tolka olika frekvenser i luften (atmosfär) med, för det finns ingen atmosfär på månen, alltså finns det heller inget ljud, utan ljud är en konstruktion om man då vill säga.

Takt och rytm skulle däremot finnas. Det skulle räcka med att de trummade på sina kroppar som sättet kroppsvätskor i rörelse, som dom då skulle kunna tolka. Det krävs alltså en medium för att det vi kalla ljud sak tolkas och därför uppfattas som just ljud.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
23 februari 2021 kl 21:20

Trams??? Vad är det som är trams? Och vem bör läsa på? Fladdermöss, delfiner osv använder ljud över 100 kHz (100 000 Hz). Vissa fladdermöss använder frekvenser över 200 kHz. https://en.wikipedia.org/wiki/Animal_echolocation Bara för att människan vanligtvis inte hör högre än 20 000 Hz betyder ju inte att det inte existerar ljud på andra frekvenser än dem vi hör. I vatten känner man till frekvenser ända upp till 1 MHz åtminstone. 1 000 000 Hz. Därefter absorberas energin så snabbt att det inte blir ljudutbredning att tala om. https://en.wikipedia.org/wiki/Underwater_acoustics Att människan hör mellan 20 och 20 00Hz är en gammal dogm. Själv hör jag ljud ner till 9 Hz, var min övre gräns går vet jag inte eftersom jag inte haft utrustning till det. Men 22- 25 000 Hz hade jag förut inga problem att höra. När min syster var lite hörde hon utan problem de vanliga fladdermössen som brukar ligga runt 40 000 Hz. Egentligen bara en oktav högre än 20 000 Hz. Idag vet man också att vissa människor hör ultraljud. Finns ett helt kapitel i Artur Firstenbergs bok ” The Invisible Rainbow” för den som är intresserad. https://www.bokus.com/bok/9781645020097/the-invisible-rainbow/ Vid vilken frekvens ljud “slutar” är väl ett intressant ämne. Förmodar materien någonstans sätter stop för vad som kan ses som ljud. Går man under en högspänningsledning en fuktig dag kan man ju höra vattenmolekylerna brumma vid 50 Hz (växelstömsfrekvensen). Att joner och dipoler vibrerar i elektromagnetiska fält är ju inget nytt, men var man drar gränsen mellan vad som kan anses som högfrekventa ljud och var det bara blir någon slags molekylresonans vet jag inte? Men jag har en vän som “hör” norrsken. Hon lider av synestesi. Har en skiva som heter “Hearing solar winds” av David Hykes. Övertonssång! Hon säger att det är ganska likt. https://www.youtube.com/watch?v=zVfnWJm1nyE&list=PLL7DCiqr-NKC1Ok9mBQICClJjyOVVklPf Notera att det bara är röster utan effekter. Har du bra hörsel kan du dock urskilja flygplanet som flyger över under en låt. På tal om solvindar, varför är “rymdväder” så konstigt? På spacewetherlive.com kan du själv följa det i realtid. https://www.spaceweatherlive.com/sv.html Dr Hulda Clarks är död. Tror inte det var någon av de tusentals patienter som blev fria från sin cancer som dödade henne…. Kopplingscheman till zappers finns på nätet så slipper ni kuvert och porto. Men visst kan ljud läka sa den gamle Nåjden och drog sin jojk. Och idag blir det alltså mer och mer”vetenskap”. Intressant!!! Liksom ljud kan… Read more »

Wille Börlin
Gäst
23 februari 2021 kl 14:09

Trams !
Hur skapar man LJUDVÅGOR i frekvensområdet över 100 khz ?

Till Erik Wiklund ovan vill jag bara säga att han skall läsa på en hel del istället för att skriva sånt här trams.
Rymdväder !!

Erik Sjöwall oroar sig för att maffian skall göra processen kort med hr Holland.
Ja det kanske kunde vara en fara om det fungerade, men nu lever han fortfarande efter mer än 10 år och det är väl i så fall ett bevis på processens framgång ??
Hr Rife som höll på med samma trams söp ihjäl sig och vart Hulda Clark tog vägen vet jag inte men de lämnade en massa ledsna och besvikna canncerpatienter efter sig.

För den som vill bygga sig en egen Zapper” så kan Ni få schemat gratis mot porto och kuvertkostnad, obs för att bygga en egen krävs lite erfarenhet av elektronikbygge.
Lämna adressen till Newsvoice så löser vi det.

Hälsningar
Wille Börlin
Spånga

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
23 februari 2021 kl 20:41

Helt riktigt. Man ska ju inte gå efter människans begränsade förmåga att upppfatta en våglängd som beskrivning på vad som är ljud. Det blir lite torftigt. Ta till exempel en katt som kan uppfatta frekvenserer upp till 64 kHz, en fladdermus upp till 110 kHz. https://www.lsu.edu/deafness/HearingRange.html

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Wille Börlin
23 februari 2021 kl 16:24

Helt rätt Wille – det ska naturligvis stå lågfrekventa elektromagnetiska ljudvågor.

Leif bengtsson
Leif bengtsson
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
23 februari 2021 kl 22:48

Elektromagnetiska ljudvågor, vad är det?
Elektromagnetiska ljusvågor….

LeifB

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Leif bengtsson
24 februari 2021 kl 07:58

Leif – elektromagnetiska ljudvågor är elektromagnetiska pulser (EMP). Här är lite info om detta:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Elektromagnetisk_puls#:~:text=Elektromagnetisk%20puls%2C%20EMP%2C%20%C3%A4r%20en,eftersv%C3%A4ngningar%20under%202%E2%80%935%20ms.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
22 februari 2021 kl 21:07

Pionjären Sharry Edwards har många intressanta artiklar och även ett rösttest på sin site:
https://soundhealthoptions.com/

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
22 februari 2021 kl 19:07

En modern Rifegenerator konstruerad av John Bedini finns att köpa här. https://vril.io/products/bedini-rpx-sideband-generator/. Den jobbar på liknande sätt som den apparat som Anthony Sutton berättar om. Det här sjuka skojeriet har pågått i många decennier. Fast det fanns ingen tiktok på den tiden förstås.

Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
22 februari 2021 kl 18:01

Den här mannen får passa sig noga så att han inte råkar ut för en bilolycka. Passa sig noga så att läkemedelsmaffian inte snor alla patent och låser in metoden i ett kassa skåp. Och sedan tar ifrån honom sin legitimation eller på annat sätt tillintetgör denna framgång som är ett stort hot mot maffians pengamaskin.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
22 februari 2021 kl 15:27

– Ja, ljudvågor kan som sagt vara väldigt välgörande, i rätt frekvens och styrka. Men de kan också vara väldigt destruktiva såsom HAARP-anläggningar, vilka är en samling höga antenner som kan skapa högfrekventa elektromagnetiska ljudvågor. Dessa anläggningar kan t.ex. rikta kraftfulla pulserande ”direkt-energi-strålar” över en storstad och därmed slå ut all elektronik i den staden. HAARP-anläggningar kan också skapa både orkaner, tsunami och jordbävningar. Det sägs att makteliten har utfört flera jordbävnings-sabotage med HAARP-anläggningar, bl.a. både jordbävningen i Haiti år 2010 och vid Fukushima år 2011.
Men officiellt handlar HAARP om att vetenskapen ska öka kunskapen om jonosfären och att kunna kontrollera jonosfäriska processer som kan hjälpa kommunikations- och övervaknings-system. Även att ställa prognoser för rymdväder, men också fungera som radiolaboratorium avsett för att studera hur elektromagnetiska fält på ett effektivt sätt kan överföra information. Men det får man tro vad man vill om.

Erik Forsman
22 februari 2021 kl 12:46