Professor Anthony Holland: frekvenser kan döda cancerceller och skadliga bakterier

18
2297

SJUKVÅRD OCH FORSKNING. Professor Anthony Holland berättar att vissa frekvenser kan döda cancerceller med högre effektivitet än kemoterapi och helt utan biverkningar. Hemligheten är frekvenser som samverkar i resonans. Effekten blir att cancerceller kollapsar. Metoden kan även användas för att döda patogena mikroorganismer som multiresistenta bakterier.


Anthony Holland som även är kompositör och som har dirigerat musik på Carnegie Hall säger att hans forsknings-team delade en gemensam dröm om att finna en metod som botar cancer, men utan biverkningar. Det var startpunkten för forskning på ljudvibrationer och andra frekvenser.

Forskarna upptäckte att visa kombinationer av resonanta frekvenser dödar vissa mikroorganismer, medan andra inte påverkades alls. Studierna omfattade även cancerceller och frekvenser mellan 100.000-300.000 Hertz förstör cancerceller, säger Holland.

Upp till 42% av leukemicancerceller kunde förstöras i tester. I vissa försök kunde 60% av cellerna förstöras medan tillväxten hos de överlevande cancercellerna minskade. Liknande resultat har uppnåtts vid tester på bröstcancer, cancer i bukspottkörteln och MRSA, bakterier som är multiresistenta mot antibiotika.

I fallet med MRSA var den mest effektiva metoden att utsätta dessa för frekvenser och sedan döda dem slutgiltigt med mindre mängder antibiotika.

Professor Anthony Holland. Foto: eget verk, 2012
Professor Anthony Holland. Foto: eget verk, 2012

“I assumed that physicians and other researchers would think it was a nutty idea. But to the contrary—everyone I encountered realized the potential. I have never experienced such a wonderful reception of new ideas in my entire professional life.”

Anthony Holland som har en särskild förkärlek för barn och barnhälsa säger att hans vision är att framtidens barncanceravdelningar består av lekrum, där barn kan vistas tillsammans medan de bestrålas av helande frekvenser som dödar cancercellerna en och en, helt utan biverkningar och helt utan lidande.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor

 • Thomas Jefferson University: New Cancer Research Angle from a Surprising Source
 • Novobiotronics: videokanal Novobiotronics Inc. is a nonprofit scientific and educational research company dedicated to laboratory experimentation on the affects of frequency-specific oscillating pulsed electric fields (OPEF) on cancer cells and pathogenic organisms.
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

18 KOMMENTARER

 1. Royal Raymond Rife var redan under första delen av 1900-talet tidigt ute med den här typen av frekvensbaserad direkteliminering av patogener och cancer. Han blev sedermera ifråntagen sin egenkonstruerade medicinska apparatur och behandlades omåttligt illa av läkemedelsindustrin i allians med de amerikanska myndigheterna. Dessa förstörde Rifes liv och han dog utfattig och alkoholiserad i början av 1970-talet.

 2. – Ja, ljudvågor kan som sagt vara väldigt välgörande, i rätt frekvens och styrka. Men de kan också vara väldigt destruktiva såsom HAARP-anläggningar, vilka är en samling höga antenner som kan skapa högfrekventa elektromagnetiska ljudvågor. Dessa anläggningar kan t.ex. rikta kraftfulla pulserande ”direkt-energi-strålar” över en storstad och därmed slå ut all elektronik i den staden. HAARP-anläggningar kan också skapa både orkaner, tsunami och jordbävningar. Det sägs att makteliten har utfört flera jordbävnings-sabotage med HAARP-anläggningar, bl.a. både jordbävningen i Haiti år 2010 och vid Fukushima år 2011.
  Men officiellt handlar HAARP om att vetenskapen ska öka kunskapen om jonosfären och att kunna kontrollera jonosfäriska processer som kan hjälpa kommunikations- och övervaknings-system. Även att ställa prognoser för rymdväder, men också fungera som radiolaboratorium avsett för att studera hur elektromagnetiska fält på ett effektivt sätt kan överföra information. Men det får man tro vad man vill om.

 3. Den här mannen får passa sig noga så att han inte råkar ut för en bilolycka. Passa sig noga så att läkemedelsmaffian inte snor alla patent och låser in metoden i ett kassa skåp. Och sedan tar ifrån honom sin legitimation eller på annat sätt tillintetgör denna framgång som är ett stort hot mot maffians pengamaskin.

 4. Trams !
  Hur skapar man LJUDVÅGOR i frekvensområdet över 100 khz ?

  Till Erik Wiklund ovan vill jag bara säga att han skall läsa på en hel del istället för att skriva sånt här trams.
  Rymdväder !!

  Erik Sjöwall oroar sig för att maffian skall göra processen kort med hr Holland.
  Ja det kanske kunde vara en fara om det fungerade, men nu lever han fortfarande efter mer än 10 år och det är väl i så fall ett bevis på processens framgång ??
  Hr Rife som höll på med samma trams söp ihjäl sig och vart Hulda Clark tog vägen vet jag inte men de lämnade en massa ledsna och besvikna canncerpatienter efter sig.

  För den som vill bygga sig en egen Zapper” så kan Ni få schemat gratis mot porto och kuvertkostnad, obs för att bygga en egen krävs lite erfarenhet av elektronikbygge.
  Lämna adressen till Newsvoice så löser vi det.

  Hälsningar
  Wille Börlin
  Spånga

 5. Trams???

  Vad är det som är trams? Och vem bör läsa på?

  Fladdermöss, delfiner osv använder ljud över 100 kHz (100 000 Hz).
  Vissa fladdermöss använder frekvenser över 200 kHz.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Animal_echolocation

  Bara för att människan vanligtvis inte hör högre än 20 000 Hz betyder ju inte att det inte existerar ljud på andra frekvenser än dem vi hör.

  I vatten känner man till frekvenser ända upp till 1 MHz åtminstone. 1 000 000 Hz.
  Därefter absorberas energin så snabbt att det inte blir ljudutbredning att tala om.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Underwater_acoustics

  Att människan hör mellan 20 och 20 00Hz är en gammal dogm. Själv hör jag ljud ner till 9 Hz, var min övre gräns går vet jag inte eftersom jag inte haft utrustning till det. Men 22- 25 000 Hz hade jag förut inga problem att höra. När min syster var lite hörde hon utan problem de vanliga fladdermössen som brukar ligga runt 40 000 Hz. Egentligen bara en oktav högre än 20 000 Hz.

  Idag vet man också att vissa människor hör ultraljud. Finns ett helt kapitel i Artur Firstenbergs bok ” The Invisible Rainbow” för den som är intresserad.
  https://www.bokus.com/bok/9781645020097/the-invisible-rainbow/

  Vid vilken frekvens ljud “slutar” är väl ett intressant ämne. Förmodar materien någonstans sätter stop för vad som kan ses som ljud. Går man under en högspänningsledning en fuktig dag kan man ju höra vattenmolekylerna brumma vid 50 Hz (växelstömsfrekvensen). Att joner och dipoler vibrerar i elektromagnetiska fält är ju inget nytt, men var man drar gränsen mellan vad som kan anses som högfrekventa ljud och var det bara blir någon slags molekylresonans vet jag inte?

  Men jag har en vän som “hör” norrsken. Hon lider av synestesi. Har en skiva som heter “Hearing solar winds” av David Hykes. Övertonssång! Hon säger att det är ganska likt.
  https://www.youtube.com/watch?v=zVfnWJm1nyE&list=PLL7DCiqr-NKC1Ok9mBQICClJjyOVVklPf

  Notera att det bara är röster utan effekter. Har du bra hörsel kan du dock urskilja flygplanet som flyger över under en låt.

  På tal om solvindar, varför är “rymdväder” så konstigt? På spacewetherlive.com kan du själv följa det i realtid.
  https://www.spaceweatherlive.com/sv.html

  Dr Hulda Clarks är död. Tror inte det var någon av de tusentals patienter som blev fria från sin cancer som dödade henne….

  Kopplingscheman till zappers finns på nätet så slipper ni kuvert och porto.

  Men visst kan ljud läka sa den gamle Nåjden och drog sin jojk. Och idag blir det alltså mer och mer”vetenskap”. Intressant!!!

  Liksom ljud kan förstöra. Rent konkret vibrera sönder hjärnan så människor får sår i hjärnvävnaden av vindkraftverk.
  https://www.youtube.com/watch?v=55-jBCjtJ88

  Men HAARP kanske är off topic? Jag hör inte skiten, men får tryck i huvudet var gång de kör fanskapet. Och man kan ju se “vågorna” på himlen.
  https://www.youtube.com/watch?v=UjkakKP1btk

 6. Låt oss renodla debatten: klart att ljud inte finns. I själva verket har vi ett sinnesorgan som tolkar svängarna i atmosfären som ljud.

  Anta att det finns månvarelser. Dessa skulle sakna öron att tolka olika frekvenser i luften (atmosfär) med, för det finns ingen atmosfär på månen, alltså finns det heller inget ljud, utan ljud är en konstruktion om man då vill säga.

  Takt och rytm skulle däremot finnas. Det skulle räcka med att de trummade på sina kroppar som sättet kroppsvätskor i rörelse, som dom då skulle kunna tolka. Det krävs alltså en medium för att det vi kalla ljud sak tolkas och därför uppfattas som just ljud.

 7. Tack för en bra nättidning, jag gillar skarpt att ni vågar belysa även alternativ forskning icke styrd av BigPharna, det är här vi kommer hitta lösningen till folkhälsan,
  Har själva tampats men Läkemedelsverket i 30 år, har du bra alternativ, hamnar du under luppen på Läkemedelsindustrin som gör allt för att döda dig. Läkemedelsverket är till stor det finansierat av BigPharma

 8. Det finns många påståenden om både elektromagnetiska vågor och andra sorter och att dom kan uträtta bra saker för hälsan. Men inte mycket till bevisning.
  Jag tror på att en del människor haft positiva erfarenheter i samband med att dom prövat homeopati och allt möjligt som etablissemanget inte godkänner men det betyder inte att det var ngn revolutionerande teknologi eller annan hemlighållen kunskap som gjorde verkan.
  Jag misstänker att det förekommer stöd till all möjlig ryktesspridning för att dränka seriös samhällskritik tex beträffande skolmedicinens brisfälliga agerande när det gäller kost och annat.
  Och jag har hittills inte sett ngn gå in i detalj och precisera vad det är som kommer i resonans med påstådda frekvensmetoder. Det är bara flummiga allmänna påståenden.
  Som man kan förvänta sig av en försäljare som vill värva kunder.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här