Stor protest mot coronarestriktioner och vaccinationspass i Danmark

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 8 februari 2021
- NewsVoice redaktion
Demonstrationer i Köpenhamn mot coronarestriktioner i Danmark, 6 feb 2021. Foto: Ruptly.com

CORONAKRISEN. Människor som motsätter sig den danska regeringens hantering av coronakrisen marscherade fredligt genom huvudstaden i en ny protest på lördagen. Demonstrerande är missnöjda med Danmarks halv-lockdown och den planerade implementeringen av ett digitalt vaccinationssystem som ska identifiera individer och spåra människors vaccineringsstatus.

De planerade vaccinationspassen ska användas för att styra individers möjligheter att delta på internationella flygresor och tillgång till offentliga arenor i Danmark. Den svenska regeringen försöker nu införa samma typ av vaccinationspass.

Läs mer: Regeringen: Vaccinationsintyg blir digitala

Hundratals demonstranter (förmodligen över 1000) vandrade genom centrala Köpenhamn till parlamentsbyggnaden. De bar på facklor och spelade en version av den italienska partiklassikern ”Bella Ciao”. De hade en bild av premiärminister Mette Frederiksen som såg ut som den nordkoreanska ledaren Kim Jong-un. Demonstranterna anklagar Frederiksen för att utan faktagrund införa coronarestriktioner och för att försöka tvinga människor att ta experimentella vacciner.

Text: NewsVoice | Video: Ruptly.com

Demonstrationer i Köpenhamn mot coronarestriktioner i Danmark, 6 feb 2021. Foto: Ruptly.com
Demonstrationer i Köpenhamn mot coronarestriktioner i Danmark, 6 feb 2021. Foto: Ruptly.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Jag är emot all diskriminering och vaccinationslögnen. Jag är emot vilken som helst vaccinationsbevis, elektroniskt koncentrationsläger och tvångsvaccination. De som har bakom den s.k. pandemin måste stoppas.

  • Förresten har jag märkt att himlen över södra är full med sprutflygplan (chemtrails) och det nästan dagligen sedan 9 oktober. Undrar varför regeringen tillåter detta. Är det ”bara” vädermanipulering eller något mer ond. Kan detta göra oss sjuk?

    • Tack Ingemar – ja, verkligen upplyftande! I paritet med vad jag skriver ovan så tror jag att rörelsen uppmuntas av WEF i det dolda, som en förbryllningsmekanism i syfte att skugga medelklassens ekonomiska förluster genom “åtgärderna” mot coviden. Det betyder att den behövs i vilket fall som helst. Läkare är dagens gudar och deras aktioner drar åskådare. När småföretagarnas nederlag nått målet, kommer friheten från tvång, pass och intyg att deklareras. Alla kan utropa att “vi har vunnit”, och det dröjer innan folk fattar vad väldigt många har förlorat samtidigt!

  • För min del är det omöjligt att komma ifrån tanken att vaccintvång, intyg och pass inte är något annat än en psy-op, medan däremot nedmonteringen av allt socialt liv, turistande och krossande av lokal handel är avsedda att genomdrivas seriöst. Marionettpolitikerna kommer att tvingas backa från det förstnämda, och det vet de redan att de måste, och under tiden har deras “åtgärder mot coviden” förstört för miljontals företagare och anställda. Detta bäddar också för basinkomsten, vilken i en verkligt motprestationsfri tappning skulle generera en makalös kreativitetshöjning och ett sprudlande samhällsliv. Dock har vi ju nu sett att någon kreativitet i form av entreprenörsskap och företagande, inte är önskvärd – åtminstone inte för kreti och pleti.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *