Stor protest mot coronarestriktioner och vaccinationspass i Danmark

9

CORONAKRISEN. Människor som motsätter sig den danska regeringens hantering av coronakrisen marscherade fredligt genom huvudstaden i en ny protest på lördagen. Demonstrerande är missnöjda med Danmarks halv-lockdown och den planerade implementeringen av ett digitalt vaccinationssystem som ska identifiera individer och spåra människors vaccineringsstatus.

De planerade vaccinationspassen ska användas för att styra individers möjligheter att delta på internationella flygresor och tillgång till offentliga arenor i Danmark. Den svenska regeringen försöker nu införa samma typ av vaccinationspass.

Läs mer: Regeringen: Vaccinationsintyg blir digitala

Hundratals demonstranter (förmodligen över 1000) vandrade genom centrala Köpenhamn till parlamentsbyggnaden. De bar på facklor och spelade en version av den italienska partiklassikern ”Bella Ciao”. De hade en bild av premiärminister Mette Frederiksen som såg ut som den nordkoreanska ledaren Kim Jong-un. Demonstranterna anklagar Frederiksen för att utan faktagrund införa coronarestriktioner och för att försöka tvinga människor att ta experimentella vacciner.

Text: NewsVoice | Video: Ruptly.com

Demonstrationer i Köpenhamn mot coronarestriktioner i Danmark, 6 feb 2021. Foto: Ruptly.com
Demonstrationer i Köpenhamn mot coronarestriktioner i Danmark, 6 feb 2021. Foto: Ruptly.com
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Andreas Reinsch
Andreas Reinsch
Gäst
30 november 2021 kl 09:52

Jag är emot all diskriminering och vaccinationslögnen. Jag är emot vilken som helst vaccinationsbevis, elektroniskt koncentrationsläger och tvångsvaccination. De som har bakom den s.k. pandemin måste stoppas.

Andreas Reinsch
Andreas Reinsch
Gäst
30 november 2021 kl 09:50

Förresten har jag märkt att himlen över södra är full med sprutflygplan (chemtrails) och det nästan dagligen sedan 9 oktober. Undrar varför regeringen tillåter detta. Är det ”bara” vädermanipulering eller något mer ond. Kan detta göra oss sjuk?

Fredrik Eriksson
Reply to  Andreas Reinsch
30 november 2021 kl 16:01

Ja!
Orsaken är en dold Agenda där man vill förstöra fotosyntesen på jorden.
Chemtrails är ett annat begrepp på Geoengineering och är Försvarsmaktens dolda kronjuvel. Innehållet är starkt magnetiserande för att 5G ska få bättre räckvidd samt väderstyrning.
Läs mer på http://www.korsfrukt.com och bilda dig en egen uppfattning.

Andreas Reinsch
Andreas Reinsch
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
1 december 2021 kl 11:29

Tack så mycket. Har också hört om Sun dimming projektet och agendan omkring detta. Tittar på sidan du rekommenderar nu. Har hittat en till https://www.geoengineeringwatch.org. Finns filmen “The dimming” här …..

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 februari 2021 kl 13:14

Svenskarna har nu en smart “coronanpassad” protest på gång där det ser ut att bli de “säkra” små grupperna om max 3 som på ett fredligt sätt kan försvara grundlagskyddade rättigheter.

https://www.facebook.com/events/445318636828705/

källa http://alfheimr.eu/

Ingemar Ljungqvist
Gäst
8 februari 2021 kl 10:35

Ovanstående videos skildrar bara striden ute på gatorna i Köpenhamn. Denna förklarar varför man demonstrerar och har också en konstruktiv bild av en möjlig riktig framtid ( och så blir man glad när man ser den) : https://lbry.tv/@OracleFilms:1/Wakeupcall:f?r=J2ExG9yfDENiQCUWsTTCAJrAfAWAFKsg&fbclid=IwAR3rI9y_fadYVVRfwGX8lImBQzt4d4UVO8vVR1iLzpvr83jmlSUfkiL7Oek

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Ingemar Ljungqvist
9 februari 2021 kl 10:51

Tack Ingemar – ja, verkligen upplyftande! I paritet med vad jag skriver ovan så tror jag att rörelsen uppmuntas av WEF i det dolda, som en förbryllningsmekanism i syfte att skugga medelklassens ekonomiska förluster genom “åtgärderna” mot coviden. Det betyder att den behövs i vilket fall som helst. Läkare är dagens gudar och deras aktioner drar åskådare. När småföretagarnas nederlag nått målet, kommer friheten från tvång, pass och intyg att deklareras. Alla kan utropa att “vi har vunnit”, och det dröjer innan folk fattar vad väldigt många har förlorat samtidigt!

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
8 februari 2021 kl 09:16

För min del är det omöjligt att komma ifrån tanken att vaccintvång, intyg och pass inte är något annat än en psy-op, medan däremot nedmonteringen av allt socialt liv, turistande och krossande av lokal handel är avsedda att genomdrivas seriöst. Marionettpolitikerna kommer att tvingas backa från det förstnämda, och det vet de redan att de måste, och under tiden har deras “åtgärder mot coviden” förstört för miljontals företagare och anställda. Detta bäddar också för basinkomsten, vilken i en verkligt motprestationsfri tappning skulle generera en makalös kreativitetshöjning och ett sprudlande samhällsliv. Dock har vi ju nu sett att någon kreativitet i form av entreprenörsskap och företagande, inte är önskvärd – åtminstone inte för kreti och pleti.

Fredrik Eriksson
Reply to  Carina Agrell
30 november 2021 kl 16:04

Till en början kan ju Minimimumlön justeras men efter hand kommer även den att förlora sitt värde.
Det gäller att kämpa mot banksystemet redan nu.
Vaccin och Vaccin-pass används för att effektivt dölja bankerna ackumulerade räntebärande kostnad. Dvs skuldmättnaden.