Stridsförberedelserna i full gång på alla fronter inför Valet 2022

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 22 februari 2021
- Jan Norberg
Arkivfoto på den Östtyska hemliga polisen, Stasi. Foto: Simon Menner, public domain. Källa: The Verge

DEBATT. Det är när PK-etablissemanget, eller den svenska djupa staten om man så vill, samlar sig till gemensam attack på åsikts- och yttrandefriheten som det blir tydligt hur illa ställt det är i Sverige. Inför valet 2022 lär det bli etter värre.

Text: Jan Norberg, #Valet2022 | Arkivfoto på den Östtyska hemliga polisen, Stasi. Foto: Simon Menner, public domain. Källa: The Verge

Man märker tydligt hur valet 2022 nu börjar närma sig: alle man på däck, så att säga. Den samlade nyfascistiska rörelsen med Expo, Researchgruppen, bröderna Aschberg, SVT, DN, Expressen, Aftonbladet, TV4, med flera är alla utplacerade vid sina respektive utkikstorn såväl föröver som akterut.

Signalisterna står beredda med sina väl trimmade flaggor för att kommunicera korrupta myndigheters stridsorder när stridshögkvarterets företrädare vid stridsledningscentralen i Rosenbad ger sina attackorder.

MPRT har valts ut som en bra förövning inför det avgörande slaget då valet 2022 skall avgöras.

Stridshingstarna står frustande tillsammans och sparkar otåligt i sina respektive bås. Den kråkboförsedda huvudbonad som stallflickan Amanda Lind bär oroar dock stallets upphetsade hästar en smula, men stallföreståndaren Stefan Löfven skickar då fram sin rustmästare Peter Hultkvist så att denne med lapp i hand kan utveckla sina strategier i syfte att lugna de inblandade hästskötarna.

För att inskjuta allvaret och ge riktkarlarna på övre däck vid de grova kanonerna instruktioner åt vilket håll de skall spana framträder han i nationens bästa propagandafönster SVT Agenda. Det är den redan skadeskjutna valacken SD som skall attackeras.

Bäva månde den självutnämnde stallchefen Mattias Karlsson, hur skall han kunna förklara för sina trogna mannar att han i själva verket är en femtekolonnare med intima relationer hos huvudfienden Expo och hur tar han ut den framtida kursen utan att dessa planer sprids till fienden då hans kollaboratörer som han samarbetar med bakom stridslinjerna har momentan information till försvarsstrategin?

Bäva månde Sveriges befolkning som sannolikt ånyo får finna sig i sin roll som kanonmat på slagfältet när de skickas in i stridens epicentrum.

Mattias Karlsson tar därför beslutet att för egen del förflytta sig ytterligare ett par våningar ned under jord i sin bunker så att han inte riskerar att bli lynchad av alla de vilka satsat sina besparingar på att SD:s stallhästar ska vinna vid Elitloppets final i september 2022.

Själv tar jag fram sexpacken med öl, sätter mig tillrätta i soffan och slår på TV:n. Snart börjar cirkusen.

Text: Jan Norberg, #Valet2022

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: #Valet2022