Stridsförberedelserna i full gång på alla fronter inför Valet 2022

-

DEBATT. Det är när PK-etablissemanget, eller den svenska djupa staten om man så vill, samlar sig till gemensam attack på åsikts- och yttrandefriheten som det blir tydligt hur illa ställt det är i Sverige. Inför valet 2022 lär det bli etter värre.

Text: Jan Norberg, #Valet2022 | Arkivfoto på den Östtyska hemliga polisen, Stasi. Foto: Simon Menner, public domain. Källa: The Verge

Man märker tydligt hur valet 2022 nu börjar närma sig: alle man på däck, så att säga. Den samlade nyfascistiska rörelsen med Expo, Researchgruppen, bröderna Aschberg, SVT, DN, Expressen, Aftonbladet, TV4, med flera är alla utplacerade vid sina respektive utkikstorn såväl föröver som akterut.

Signalisterna står beredda med sina väl trimmade flaggor för att kommunicera korrupta myndigheters stridsorder när stridshögkvarterets företrädare vid stridsledningscentralen i Rosenbad ger sina attackorder.

MPRT har valts ut som en bra förövning inför det avgörande slaget då valet 2022 skall avgöras.

Stridshingstarna står frustande tillsammans och sparkar otåligt i sina respektive bås. Den kråkboförsedda huvudbonad som stallflickan Amanda Lind bär oroar dock stallets upphetsade hästar en smula, men stallföreståndaren Stefan Löfven skickar då fram sin rustmästare Peter Hultkvist så att denne med lapp i hand kan utveckla sina strategier i syfte att lugna de inblandade hästskötarna.

För att inskjuta allvaret och ge riktkarlarna på övre däck vid de grova kanonerna instruktioner åt vilket håll de skall spana framträder han i nationens bästa propagandafönster SVT Agenda. Det är den redan skadeskjutna valacken SD som skall attackeras.

Bäva månde den självutnämnde stallchefen Mattias Karlsson, hur skall han kunna förklara för sina trogna mannar att han i själva verket är en femtekolonnare med intima relationer hos huvudfienden Expo och hur tar han ut den framtida kursen utan att dessa planer sprids till fienden då hans kollaboratörer som han samarbetar med bakom stridslinjerna har momentan information till försvarsstrategin?

Bäva månde Sveriges befolkning som sannolikt ånyo får finna sig i sin roll som kanonmat på slagfältet när de skickas in i stridens epicentrum.

Mattias Karlsson tar därför beslutet att för egen del förflytta sig ytterligare ett par våningar ned under jord i sin bunker så att han inte riskerar att bli lynchad av alla de vilka satsat sina besparingar på att SD:s stallhästar ska vinna vid Elitloppets final i september 2022.

Själv tar jag fram sexpacken med öl, sätter mig tillrätta i soffan och slår på TV:n. Snart börjar cirkusen.

Text: Jan Norberg, #Valet2022

 

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör.

16 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

16 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
25 februari 2021 kl 14:33

WEF (World Economic Forum) är redan taggade för The Great Reset. Deras YouTube Kanal har fullt med nyttig ?

Bland annat denna – https://www.youtube.com/watch?v=uPYx12xJFUQ

https://www.youtube.com/hashtag/worldeconomicforum

Meningslöst att välja några skarprättare över huvud taget eller………..?
Hur var det nu med fåren, måste ut och passa…………..?

Erik Forsman
24 februari 2021 kl 14:28

Sossarnas valstrategi är nu utlagt: brunsmeta SD. Detta har fungerat tidigare, men undrar samtidigt om detta fula knep kommer att göra det i detta val? Själv är jag rätt desillusionerad efter utkomsten i det amerikanska valet, det är vi kanske alla, med tanke på det oerhörda systematiska valfusket.

Erik Forsman
24 februari 2021 kl 13:35

“Six Feet Under” ett så kallat bevingat ord som i korthet betyder död och begravd. I regel begravd kistan under jord ca två meter ner = Six feet under.

Antar att Åke menade att budskapet “håll avstånd två meter” skulle associera med döden. Lite långsökt kanske?

Själv uppskattar jag Åked ofta rätt kryptiskt inlägg, som jag uppskattar alla något udda människor.

Du Jan kanske skulle ägna dig åt svenska pling-plång-frågesportsprogram på SVT, typ “På spåret” (kändisar som tävlar mot varandra) där övar man förmåga att tolka kryptiska uttalanden 🙂

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Erik Forsman
24 februari 2021 kl 16:04

Jag gissar att Åke syftar på de engelska/amerikanska distanseringsskyltarna. Jag hittar inte den som har en utskriven sexa vid varje dubbelriktad pil, så den på länken får duga som illustration. Om skylten har varje sexa angiven, innebär det budskapet 666, och precis som Åke föreslår så har vi väl hört den förut…:-)

ÅS
ÅS
Gäst
Reply to  Carina Agrell
25 februari 2021 kl 08:30

+, kineser, japaner och koreaner kan inte kommunicera med talat ord, men de kan skriva till varandra, medelst vadå?

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
Reply to  ÅS
2 mars 2021 kl 06:51

Symbols, symbols will be their downfall

Erik Forsman
24 februari 2021 kl 11:16

Åke, jag fattar: Six Feet Under.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
24 februari 2021 kl 10:30

En undring? Distansera 1,8 – 2 m liknar mycket 6 feet – är inte siffran 6 ganska bekant?

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
23 februari 2021 kl 16:48

Det blir nog svårt att pressa tillbaka SD den här gången, så min tes är att parasiterna spelar med och nöjdförklarar sig, erkänner att de bytt fot och på festerna framhåller att de ju ändå behöver en syndabock för oroligheterna kring Reset- och Coronaspektaklerna. Vem vet, några av dem kanske rent av röstar på SD eller AfS!

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
23 februari 2021 kl 08:56

Det är bra Jan att du tar fram ölen och tar fram lugnet inför detta eventuella drama, ett drama som kanske inte alls blir så farligt som många av oss är benägna att tro, när allt kommer omkring. Jag, för min del, tar det hela med ro, för jag tar också fram ölen och tänker mest på att det kommer att gå mycket bra, så jag kommer att fira denna tillställning med glädje.

Jag tror att det är mycket bättre att tro på idén att det kommer att gå bra, för jag tror att det är var och ens personliga tro och övertygelse som är viktig och som är avgörande för hur man kommer att uppleva framtiden. Och det är således min övertygelse att det kommer att bli en positiv utveckling av detta val, trots att det idag onekligen ser mörkt ut för Sverige.

Det samma gäller för hela världen där mörkret ser ut att ständigt vinna terräng – men jag menar – såsom ordspråket säger – Det är alltid mörkast före gryningen. För jag är övertygad om att det finns hopp för världen – och detta positiva hopp måste man ta fasta på – för det är en överlevnads-taktik – men det är inte bara en taktik, för det finns en enorm kraft här – om många människor samtidigt tror på en positiv utgång.

Dessutom, det som förstärker detta påstående det är att det nu pågår, som du säkert känner till Jan, en stor och världsvid räddningsinsats av den amerikanska militären och Donald Trump, som tillsammans med andra länders militärer (Ryssland, Kina och Indien) nu håller på att rensa bort jordens styrande maktelit och dess massmedia. – Och ja, detta arbete avancerar just nu, dagligen, trots att massmedia vägrar skriva om det.

Så Jan, jag ser rätt positivt på både Sveriges framtid och världen i stort !

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV