Stridsförberedelserna i full gång på alla fronter inför Valet 2022

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 22 februari 2021
- Jan Norberg
Arkivfoto på den Östtyska hemliga polisen, Stasi. Foto: Simon Menner, public domain. Källa: The Verge

DEBATT. Det är när PK-etablissemanget, eller den svenska djupa staten om man så vill, samlar sig till gemensam attack på åsikts- och yttrandefriheten som det blir tydligt hur illa ställt det är i Sverige. Inför valet 2022 lär det bli etter värre.

Text: Jan Norberg, #Valet2022 | Arkivfoto på den Östtyska hemliga polisen, Stasi. Foto: Simon Menner, public domain. Källa: The Verge

Man märker tydligt hur valet 2022 nu börjar närma sig: alle man på däck, så att säga. Den samlade nyfascistiska rörelsen med Expo, Researchgruppen, bröderna Aschberg, SVT, DN, Expressen, Aftonbladet, TV4, med flera är alla utplacerade vid sina respektive utkikstorn såväl föröver som akterut.

Signalisterna står beredda med sina väl trimmade flaggor för att kommunicera korrupta myndigheters stridsorder när stridshögkvarterets företrädare vid stridsledningscentralen i Rosenbad ger sina attackorder.

MPRT har valts ut som en bra förövning inför det avgörande slaget då valet 2022 skall avgöras.

Stridshingstarna står frustande tillsammans och sparkar otåligt i sina respektive bås. Den kråkboförsedda huvudbonad som stallflickan Amanda Lind bär oroar dock stallets upphetsade hästar en smula, men stallföreståndaren Stefan Löfven skickar då fram sin rustmästare Peter Hultkvist så att denne med lapp i hand kan utveckla sina strategier i syfte att lugna de inblandade hästskötarna.

För att inskjuta allvaret och ge riktkarlarna på övre däck vid de grova kanonerna instruktioner åt vilket håll de skall spana framträder han i nationens bästa propagandafönster SVT Agenda. Det är den redan skadeskjutna valacken SD som skall attackeras.

Bäva månde den självutnämnde stallchefen Mattias Karlsson, hur skall han kunna förklara för sina trogna mannar att han i själva verket är en femtekolonnare med intima relationer hos huvudfienden Expo och hur tar han ut den framtida kursen utan att dessa planer sprids till fienden då hans kollaboratörer som han samarbetar med bakom stridslinjerna har momentan information till försvarsstrategin?

Bäva månde Sveriges befolkning som sannolikt ånyo får finna sig i sin roll som kanonmat på slagfältet när de skickas in i stridens epicentrum.

Mattias Karlsson tar därför beslutet att för egen del förflytta sig ytterligare ett par våningar ned under jord i sin bunker så att han inte riskerar att bli lynchad av alla de vilka satsat sina besparingar på att SD:s stallhästar ska vinna vid Elitloppets final i september 2022.

Själv tar jag fram sexpacken med öl, sätter mig tillrätta i soffan och slår på TV:n. Snart börjar cirkusen.

Text: Jan Norberg, #Valet2022

 

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: #Valet2022
 • Sossarnas valstrategi är nu utlagt: brunsmeta SD. Detta har fungerat tidigare, men undrar samtidigt om detta fula knep kommer att göra det i detta val? Själv är jag rätt desillusionerad efter utkomsten i det amerikanska valet, det är vi kanske alla, med tanke på det oerhörda systematiska valfusket.

 • Erik, du och andra vilka föredrar att försöka briljera med sina kvasiintellektuella kommentarer uppträder nu, som så ofta förr, på ett sätt som jag anser drar ned det generella intrycket man får om man läser kommentarsfältet här på NV.

  Möjligen ett utslag av dåligt självförtroende och helt säkert en av anledningarna till varför jag tidigare har slutat skriva för NV.

  Vill du och andra driva mig härifrån igen så skall du fortsätta på inslagen väg. Jag behöver inte NV men jag gissar att NV behöver mina artiklar i sin kamp mot en gigantisk övermakt.

  Hur många artiklar har du skrivit själv?

 • “Six Feet Under” ett så kallat bevingat ord som i korthet betyder död och begravd. I regel begravd kistan under jord ca två meter ner = Six feet under.

  Antar att Åke menade att budskapet “håll avstånd två meter” skulle associera med döden. Lite långsökt kanske?

  Själv uppskattar jag Åked ofta rätt kryptiskt inlägg, som jag uppskattar alla något udda människor.

  Du Jan kanske skulle ägna dig åt svenska pling-plång-frågesportsprogram på SVT, typ “På spåret” (kändisar som tävlar mot varandra) där övar man förmåga att tolka kryptiska uttalanden 🙂

  • Vad bra att du fattar Erik, själv är fortsatt lika frågande.

   Om du nu fattar för egen del så kanske du har godheten att ge en lite mer extensiv förklaring så jag min dumma jävel också förstår.

 • Det blir nog svårt att pressa tillbaka SD den här gången, så min tes är att parasiterna spelar med och nöjdförklarar sig, erkänner att de bytt fot och på festerna framhåller att de ju ändå behöver en syndabock för oroligheterna kring Reset- och Coronaspektaklerna. Vem vet, några av dem kanske rent av röstar på SD eller AfS!

  • Min metafor om SD som skadeskjuten valack är en ironi för hur lätt SD faller i opinionen så länge men har kvar Mattias Karlsson som chefsideolog.

   SD klamrar sig envist fast vid mittpålen i svensk politik och så länge de gör de så tilltar besvikelsen inom väljarkåren.

   Idag är det AfS som gäller för min del och då kan jag varmt rekommendera Jeff Ahl som är den gigant detta parti måste lyfta fram i den kommande valrörelsen.

   Iofs inget större fel på Gustav Kasselstrand men han har inte det rätta drivet.

 • Det är bra Jan att du tar fram ölen och tar fram lugnet inför detta eventuella drama, ett drama som kanske inte alls blir så farligt som många av oss är benägna att tro, när allt kommer omkring. Jag, för min del, tar det hela med ro, för jag tar också fram ölen och tänker mest på att det kommer att gå mycket bra, så jag kommer att fira denna tillställning med glädje.

  Jag tror att det är mycket bättre att tro på idén att det kommer att gå bra, för jag tror att det är var och ens personliga tro och övertygelse som är viktig och som är avgörande för hur man kommer att uppleva framtiden. Och det är således min övertygelse att det kommer att bli en positiv utveckling av detta val, trots att det idag onekligen ser mörkt ut för Sverige.

  Det samma gäller för hela världen där mörkret ser ut att ständigt vinna terräng – men jag menar – såsom ordspråket säger – Det är alltid mörkast före gryningen. För jag är övertygad om att det finns hopp för världen – och detta positiva hopp måste man ta fasta på – för det är en överlevnads-taktik – men det är inte bara en taktik, för det finns en enorm kraft här – om många människor samtidigt tror på en positiv utgång.

  Dessutom, det som förstärker detta påstående det är att det nu pågår, som du säkert känner till Jan, en stor och världsvid räddningsinsats av den amerikanska militären och Donald Trump, som tillsammans med andra länders militärer (Ryssland, Kina och Indien) nu håller på att rensa bort jordens styrande maktelit och dess massmedia. – Och ja, detta arbete avancerar just nu, dagligen, trots att massmedia vägrar skriva om det.

  Så Jan, jag ser rätt positivt på både Sveriges framtid och världen i stort !

  • Erik, jag finner till skillnad från dig inte samma tillförsikt vad avser framtiden vare sig i Sverige eller för världen i stort.

   Trump är borta och Bidén ägnar sig att springa globalisternas ärenden.

   Den svenska befolkningens djupa hjärntvätt gör att de blir kvar i TV-soffan med sina chips och öl. Det var med ironi jag avslutade min artikel.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *