Bill Gates vaccin-designer varnar skarpt för Covid-19-vaccinerna

48
17636

COVID-19-DEBATT. Filosofie doktor Geert Vanden Bossche, tidigare Head of the Vaccine Development Office vid German Centre for Infection Research har under nästan 30 år designat vacciner i en mängd olika vaccinlaboratorier, bland annat för GAVI och Bill and Melinda Gates Foundation. Nu varnar han i mycket skarpa ordalag för riskerna med Covid-19-vacciner.

Covid-19-vaccinerna förbereder det förvärvade immunförsvaret på att hantera ett enda virus, SARS-COV-2. Samtidigt inaktiverar de i praktiken det livsviktiga medfödda immunförsvaret vars uppgift är att skydda oss mot precis alla virus som vi kommer i kontakt med. Detta innebär att varje angripare, utom den specifika virusvariant som vaccinet skall skydda emot, fritt kan invadera den vaccinerades kropp, säger Geert Vanden Bossche.

Till sin funktion är Covid-19-vaccinerna profylaktiska och enligt Vanden Bossche av den anledningen kontraproduktiva, eftersom virus redan cirkulerar i samhället. Kroppen hinner inte bygga upp ett försvar mot vaccinviruset innan den smittas av andra, muterade virus.


Muterade virus kan hålla sig undan det av Covid-19-vaccineringen nedtryckta immunförsvaret och i lugn och ro ytterligare mutera till ännu smittsammare och farligare virusvarianter. Vanden Bossche jämför med hur superbakterier uppstår om man inte skräddarsyr eller fullföljer antibiotikabehandlingar.


Vanden Bossche: Vi måste så fort som möjligt stoppa galenskapen

Även isoleringen av och den fysiska distanseringen mellan människor har låtit viruset mutera till mycket smittsammare och farligare virusvarianter. Vanden Bossche var redan ifrån början emot att man stängde ner samhällen. Unga mår bra av att utsättas för smitta. Däremot är det rätt att skydda äldre som inte längre har ett effektivt immunförsvar. Äldre smittade borde å andra sidan ha fått lov att umgås med yngre människor, som med sina intakta medfödda immunförsvar skulle ha hållit det ganska harmlösa ursprungsviruset i schack och på så sätt motverkat supervirusmutationer, enligt Vanden Bossche.

Open letter: We must halt all ongoing Covid-19 mass vaccination campaigns…

Vi har inte ägnat tillräckligt mycket tid åt att försöka förstå pandemin utan bara inriktat oss på lösningar, säger Vanden Bossche. Nu måste alla göra gemensam sak för att så fort som möjligt stoppa den här galenskapen. Då duger det inte att stigmatisera varandra med tillmälen som vaccinförnekare (anti vaxxers) och så vidare, säger han.

Geert Vanden Bossche skulle aldrig sätta sin karriär på spel med ett sådant här uttalande, om han inte var helt säker på sin sak. Responsen ifrån det medicinska etablissemanget inklusive WHO har dock varit lika med noll. Vanden Bossche är mycket oroad inför tanken på vilken hemsk framtid barnen nu går till mötes.

Text: Per Melin

Källa och relaterat


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
48 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Melin
Per Melin
Gäst
2 juli 2021 kl 11:28

Rob Verkerk på Alliance for Natural Health (ANH) intervjuar ännu en gång doktor Geert Vanden Bossche om riskerna med Covid-19-vacciner:

From ‘Pandemic’ to ‘Pandemic of Variants’ Date: 1 July 2021 https://www.anhinternational.org/news/from-pandemic-to-pandemic-of-variants/

Per
Per
Gäst
2 maj 2021 kl 14:19

Kommentar inskickad första gången före 21/4 2021

America´s Frontline Doctors

Tidigare Pfizer-VD:n Michel Yeadon är skeptisk till Vanden Bossches påstående att nya varianter av corona-viruset kommer öka i farlighet:

“I think the Gerrt Vanden Bossche story is highly suspect. There is no evidence at all that vaccination is leading or will lead to ‘dangerous variants’. I am worried that it’s some kind of trick.”

Exclusive: Former Pfizer VP to AFLDS: ‘Entirely possible this will be used for massive-scale depopulation’ March 25, 2021 https://www.americasfrontlinedoctors.com/exclusive-former-pfizer-vp-to-aflds-entirely-possible-this-will-be-used-for-massive-scale-depopulation/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Doctors+Uncensored:+Bringing+You+The+Truth&utm_campaign=20210406_m162728896_NEWEST+AMY+VERSION+Week+of+4+1+22&utm_term=Read+the+full+article+here_#

Här en kort intervju med Michael Yeadon:

DR: MICHAEL YEADON THE EX-PFIZER SCIENTIST & VICE PRESIDENT TALKS ON COVID & MATT HANCOCK
https://www.bitchute.com/video/cerQJmK4Um0I/

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per
15 maj 2021 kl 09:54

Michael Yeadon säger att immunförsvaret känner igen en ny variant av ett virus även om det skiljer 20 procent mellan ursprungsviruset och den nya varianten:

Are We Being Set Up for Mass Depopulation?Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked   May 15, 2021https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/05/15/planet-lockdown.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210515&mid=DM873673&rid=1157745574

Per Melin
Per Melin
Gäst
12 april 2021 kl 14:33

Hej Felix! Det är Per Melin som skrivit detta.

per
per
Gäst
9 april 2021 kl 13:07

Enligt en ny kollegialt granskad vetenskaplig studie, så är människor som har varit smittade med det ursprungliga corona-viruset fullt skyddade även mot nya virusvarianter.

“They found the T-cell responses remained largely intact and could recognize virtually all mutations in the variants studied.

The findings add to a prior study that also suggested T cell protection appears to remain intact against the variants.”

T Cells Induced by COVID-19 Infection Respond to New Virus Variants -U.S. Study By Reuters, Wire Service Content March 30, 2021 https://www.usnews.com/news/top-news/articles/2021-03-30/t-cells-induced-by-covid-19-infection-respond-to-new-virus-variants-us-study

per
per
Gäst
8 april 2021 kl 21:56

……………………………………………………………………………………………………………….

Last edited 1 år sedan by per
per
per
Gäst
2 april 2021 kl 10:13

Dr Mercola anser att skrämseln beträffande virusmutationer är mycket väsen för ingenting och bara ytterligare ett sätt för de som manipulerar och styr oss, att hela tiden flytta målet längre och längre bort:

Chicken Little’s Puppet Masters — Fear Destroys Freedom Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked  April 02, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/02/covid-19-fear-destroys-freedom.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210402&mid=DM836013&rid=1122074065

per
per
Gäst
Reply to  per
2 april 2021 kl 10:30

Missa inte den här gamla godingen ifrån 2014, i Dr Mercola-artikeln ovan, en video som vi har sett förut men som i och med corona-bedrägeriet/hysterin blir ännu mer intressant:

This video of Harry Vox originally aired in New York City on October 21st 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FQowPHWjcmE&t=434s

Per Melin
Per Melin
Gäst
28 mars 2021 kl 13:51

Dr Mercola har faktagranskat, och för nu ut, Geert Vanden Bossches budskap om varför corona/COVID-19-vaccineringarna måste stoppas omgående.

Vaccine Insider: COVID-19 Mass Vaccination Campaign Must End Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked March 27, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/03/27/why-mass-covid-19-vaccination-must-end-now.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210327&mid=DM829469&rid=1117140066

Torbjörn Sassersson red.
Admin
25 mars 2021 kl 21:05

Jag tror jag att de har helt fel i bedömningen av Bossche.

Bossche kan vara en av de viktigaste insiders allmänheten har tillgång till idag.

per
per
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
25 mars 2021 kl 22:07

Det kan du kanske ha rätt i. Rosemary Frei är kritisk, Rob Verkerk försiktigt positiv. Vi vanliga dödliga, som inte är molekylärbiologer eller designers av vacciner, får försöka hänga med i svängarna när debatten fortskrider.

Jag tycker att Bossche har varit väldigt viktig på framför allt en punkt: Han har gjort miljontals människor uppmärksamma på farorna med mRNA-vaccinerna. Å andra sidan har jag redan ifrån början varit skeptisk till hans prat om nödvändigheten av ytterligare nya vacciner som förment skulle behövas för att rädda mänskligheten. I den saken förlorade han mig redan ifrån början.

Så här långt är dock ingen skada skedd, Bossche har väckt många människor och inte många verkar ha nappat på pratet de nya vacciner som han föreslår.

per
per
Gäst
Reply to  per
25 mars 2021 kl 22:29

Naturligtvis har Bossche också gjort en stor insats genom att kritisera “lockdown”.

per
per
Gäst
25 mars 2021 kl 10:01

Rob Verkerk på Alliance for Natural Health (ANH) intervjuade igår Geert Vanden Bossche. “… I had a call with the controversial scientist. It wasn’t long before I sensed the genuineness of his concerns and recognised they were plausible, even if not certain.”:

Speaking Naturally with Dr Geert Vanden Bossche Date: 24 March 2021 https://www.anhinternational.org/news/speaking-naturally-with-dr-geert-vanden-bossche/

per
per
Gäst
Reply to  per
26 mars 2021 kl 11:45

Rob Verkerk på Alliance for Natural Health (ANH) analyserar i The Defender sin intervju ifrån den 16 mars med Geert Vanden Bossche:

03/18/21 BIG PHARMA VIEWS

Analysis: What Vanden Bossche Got Right — and Wrong — About Mass Vaccination
Robert Verkerk, Ph.D., of Alliance for Natural Health International, weighs in on the recent debate sparked by Geert Vanden Bossche, Ph.D., concerning immune escape and mass vaccination during a pandemic. https://childrenshealthdefense.org/defender/vanden-bossche-mass-vaccination/

per
per
Gäst
25 mars 2021 kl 00:35

Childrens Health Defenses nyhetstidning Defender publicerar molekylärbiologen och frilandsskribenten Rosemary Freis ifrågasättande av Geert Vanden Bossches bakomliggande motiv till sina varningar för mRNA-vaccinerna. Freis anar ugglor i mossen:

03/16/21 BIG PHARMA VIEWS Rebuttal: The ‘Not-So-Hidden Agenda’ Behind Bossche’s Concern Over COVID Mass Vaccination https://childrenshealthdefense.org/defender/rebuttal-rosemary-frei-bossche-vaccination-concern/

Rosemary Freis intervjuas i The last American vagabond om sin skepsis mot Geert Vandem Bossches utspel angående mRNA-vaccinerna:

New COVID Vaccines Allowed Without Safety Trials If Based On New Variants Geert Vanden Bossche 16 mar 2021 https://brandnewtube.com/watch/new-covid-vaccines-allowed-without-safety-trials-if-based-on-new-variants-geert-vanden-bossche_HARPd9Neai7xIaF.html?lang=dutch

per
per
Gäst
Reply to  per
25 mars 2021 kl 00:44

Rosemary Fries ifrågasätter både The HighWires och Gary Nulls respektive agendor. The HighWire återgav enligt henne okritiskt Vanden Bossches påståenden om mRNA-vaccinerna. Gary Null lät henne inte uttrycka sin åsikt i en intervju, vilket ledde till att Fries lade på luren. När Null-programmet senare lades ut var Fries helt bortredigerad.

Kontrollerad Opposition mars 16, 2021 Folkets Radio https://folketsradio.se/kontrollerad-opposition/

per
per
Gäst
Reply to  per
25 mars 2021 kl 00:57

Rosemary Frei heter hon.

Per Melin
Per Melin
Gäst
18 mars 2021 kl 04:55

Allliance for Natural Health gör en djupanalys av Geert Vanden Bossches trovärdighet som visselblåsare:

ANH-Intl Feature: Geert Vanden Bossche – conspiracy theorist, conspirator or prophet?
Date: 17 March 2021 https://www.anhinternational.org/news/anh-intl-feature-geert-vanden-bossche-conspiracy-theorist-conspirator-or-prophet/

Information om hälsa censureras – hitta direkt till de bästa hälsohemsidorna
Av Extern Skribent -29 september 2020 kl 09:17 https://newsvoice.se/2020/09/information-om-halsa-censureras-hitta-direkt-till-de-basta-halsohemsidorna/

Rim Tuss
Rim Tuss
Gäst
17 mars 2021 kl 14:07

Og man forstår at han er doktor i filosofi og ikke medisin.
Hilsen en sykepleier spes adm med 40 års fokus på folkehelse og organisering av helsetjenester.

Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
17 mars 2021 kl 00:58

Har Bossche en dold agenda? undrar Off-guardian :
“Bossche indicates he’s a long-time vaccine developer. He adds he’s now is focusing on vaccines that “educate the immune system in ways that are to some extent more efficient than we do right now with our conventional vaccines.” ”

https://off-guardian.org/2021/03/16/the-curious-case-of-geert-vanden-bossche/

Per Melin
Per Melin
Gäst
16 mars 2021 kl 14:25

Fredrik N G Andersson, docent i nationalekonomi vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och Lars Jonung, professor emeritus vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, motsätter sig svenska panikåtgärder mot corona, såsom dagens pandemilag. Den står inte på stabil vetenskaplig grund. Kriser må vara svåra att hantera för politiker, men detta får inte innebära att de överger den viktiga principen att forskningen bör vägleda valet av politik. Skriver de i Dagens Industri:

Nedstängningar står inte på vetenskaplig grund https://www.di.se/debatt/nedstangningar-star-inte-pa-vetenskaplig-grund/?fbclid=IwAR0ZhpHRCh3_T0SA5x

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
15 mars 2021 kl 23:43

Finns bl.a. ett kycklingvaccin som gör vaccinerade kycklingar till asymptomatiska smittspridare som dödar de ovaccinerade. De har ju även beskrivit covid mRNA-“vaccinet” som något som inte skyddar mot själva smittan och än vet de inte heller om du sprider sjukdomen vidare. Sen är det också en hel del annat de inte vet om detta experimentella “vaccin” eftersom experimentet är i inledningsfasen. Men tittar man på kycklingvaccinet så kan vaccin i sig ha en rätt ruskig liten “biverkning”.

“This chicken vaccine makes its virus more dangerous”
https://www.pbs.org/newshour/science/tthis-chicken-vaccine-makes-virus-dangerous

Per Melin
Per Melin
Gäst
15 mars 2021 kl 22:18

Children´s Health Defense läser NewsVoice:

15/03/21

Virologist: ‘We Are Going to Pay Huge Price’ for COVID Mass Vaccination Campaign

In an open letter to WHO and in a follow-up video interview, Dr. Geert Vanden Bossche, says that by vaccinating everyone with a vaccine that doesn’t prevent transmission, we are destroying people’s immune systems, and setting the stage for a global health disaster.

https://childrenshealthdefense.org/defender/virologist-huge-price-covid-mass-vaccination/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=49970d0e-990f-4dec-89a3-9828ade1f01d

martin
martin
Gäst
Reply to  Per Melin
15 mars 2021 kl 23:22

Massvaccinering som panacea? Om over 20 landers myndigheter stoppar AZ sa bor tvivel aven uppsta i lander som Australien och Sverige.
https://vaccines.news/2021-03-15-top-vaccine-scientist-warns-the-world-halt-all-covid-19-vaccinations.html

Per har redan uppmarksammat CHD!

https://default.salsalabs.org/Tac58a8c5-61a8-4bd6-baae-a8818eb486a7/58bd6443-573a-48c0-8477-0c177e191ed2

Ulf Claesson
Ulf Claesson
Gäst
15 mars 2021 kl 19:52

Ännu en alarmist som utan ett uns av bevis påstår de mest hårresande saker. Tror ni på fullaste allvar ett en global läkarkår skulle missa detta, eller acceptera det? Och om det han säger vore sant, så är tillräckligt många ovaccinerade, och lär förbli det, för att KROSSA det ansvariga anhanget, om det skulle visat sig stämma. Den nivå av våld som skulle krävas för att förhindra ett folkligt globalt uppror är inte vare sig hållbar i längden, av praktiska skäl, eller acceptabel för stora delar av den våldsapparat som skulle vara ansvarig, och hela planen skulle implodera i all sin orimlighet.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Ulf Claesson
15 mars 2021 kl 21:19

Jag pratade härom dagen med ytterligare en läkare som känner till hur vaccinerna är extremt riskabla och sedan berättade om det. Konsekvens? Omedelbart avsked. Så här ser det ut i hela världen. Låt oss kalla det medicinskt tyranni.

NewsVoice har börjat publicera kapitel från en bok skriven av en svensk VD från ett av världens största läkemedelsbolag. Han berättar om samma typ av övergrepp som sker inom vården med läkemedlen med verktyg. Sök på John Virapen inne på NewsVoice.

Sedan har vi tex Peter Götzsche som skrev två böcker om organiserad kriminalitet inom Big Pharma. Stoppade det Big Pharma från att mörka biverkningar och sluta muta läkare? Nej.

Pfizer och Glaxo är två gigantiska läkemedelsbolag som fälls om och om igen varje år för mutor, biverkningsmörkning och bedrägerier. Förhindrar det regeringar att handla av dessa bolag för miljardbelopp varje år? Nej.

Hur många insiders behövs det för att väcka allmänheten eller skapa förändringar? När Julian Assange och Wikileaks avslöjade USA:s krigsbrott, stoppade det USA i Mellanöstern? Nej. Blev någon fälld för mord? Nej. Assange sattes i fängelse istället.

Världen toppstyrs av organiserad kriminalitet.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
15 mars 2021 kl 22:14

Jag håller med.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
15 mars 2021 kl 23:20

Människor som är beroende av legitimation för kunna försörja sig av en 10+ år investerad utbildning går inte emot det system som legitimerar dem.

Jesper
Jesper
Gäst
15 mars 2021 kl 12:50

Ett försök att etablera ett narrativ i syfte att maskera dödsfall orsakade av Covidvaccinen.

Lägg märke till den underliggande skrämselpropagandan och vaccinreklamen:
De (förmodat) effektiva vaccinerna mot det (antagna) SARS-Cov2-viruset ger upphov till MER SMITTSAMMA och DÖDLIGARE varianter. Kaos, död, panik.

Enda ”lösningen” är fortsatta restriktioner och nedstängningar av samhället samt nya vaccin i all oändlighet. Allt ordinerat inom ramarna för rådande pandemiparadigm.

Ha en fortsatt trevlig framtid!

Per Melin
Per Melin
Gäst
14 mars 2021 kl 18:55

Unga människor rapporteras dö och får missfall av COVID-19-vaccinerna:

Who was Kassidi Kurill? Utah mom, 39, tragically dies 4 days after second dose of Moderna Covid-19 vaccine https://meaww.com/kassidi-kurill-utah-mom-and-medical-worker-dies-4-days-after-second-dose-of-covid-19-vaccine

Physical therapist, 28, working at a senior living facility in Indiana dies two days after getting the COVID-19 vaccine https://www.dailymail.co.uk/news/article-9357521/Physical-therapist-28-dies-two-days-taking-COVID-19-vaccine.html

Sara Stickles: 28-year-old has brain aneurysm, dead five days after second Pfizer mRNA shot https://agrdailynews.com/2021/02/18/sara-stickles-28-year-old-has-brain-aneurysm-dead-five-days-after-second-pfizer-mrna-shot/

Sara Beltrán Ponce: Wisconsin resident doctor has miscarriage days after COVID “vaccine” https://www.sott.net/article/448768-Sara-Beltran-Ponce-Wisconsin-resident-doctor-has-miscarriage-days-after-COVID-vaccine

Per Melin
Per Melin
Gäst
13 mars 2021 kl 21:16

Processen för godkännande av vaccin följs inte. Processkonsult Bertil Lindqvist i Swebbtv Vetenskap nr 21 https://swebbtv.se/videos/watch/47700834-10e7-410d-9b99-d4e05ce7f19f?utm_campaign=cmp_2594963&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

Johan Faxon
Johan Faxon
Gäst
13 mars 2021 kl 19:23
Johan
Johan
Gäst
13 mars 2021 kl 19:13

” Ytterligare en tankeställare: Vilket motiv skulle en massa miljardärer ha gemensamt att drastiskt skära ner på jordens befolkning”

Det är för att förr i tiden var det mycket lättare att kontrollera massorna, nu är det lättare att mörda dom.

Dessutom är vi ohyra i deras ögon.

Förlåt dom, de vet inte bättre

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Johan
13 mars 2021 kl 20:03

Ja, förr var det lättare att kontrollera människomassorna…

Zbigniew Brzeziński var rådgivare och nära medarbetare åt en rad presidenter i USA Han doktorerade 1979 vid det jesuitiska elituniversitetet Fordham University. Han var strateg och ofta styrande kraft i en mängd ytterst mäktiga organisationer såsom Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Atlantic Council, National Endowment for Democracy.

Han hade följande att säga om kontrollen av människorna:

https://www.youtube.com/watch?v=GO2U9jJoWsM

(Zbigniew Brzezinski It is infinitely easier to kill a million people than to control them)

Johan Åkerman
Johan Åkerman
Gäst
13 mars 2021 kl 19:08

Jag är övertygad om att dessa entiteter ”förvarnar” oss arbetare om deras intentioner. På så sätt tvår de sina händer och står i någon slags karma ballans.

Ofta är dessa intentioner/planer i form av musik, film, händelser såsom superbowl etc.

Just nu gäller det att inte känna rädsla.

Lev ditt liv, var god.

Jag mår mycket bättre efter att jag slutat försöka prata med människor om geoengineering, 9/11, Covid etc.

Det spelar ingen roll. Målet är att skrämma oss. Ge inte efter. Var glad!

Per Held
Per Held
Gäst
13 mars 2021 kl 13:06

Plötsligt får stridsropet ”The great reset” sin förklaring.

Citat ur Per Melins text

” Covid-19-vaccinerna förbereder det förvärvade immunförsvaret på att hantera ett enda virus, SARS-COV-2. Samtidigt inaktiverar de i praktiken det livsviktiga medfödda immunförsvaret vars uppgift är att skydda oss mot precis alla virus som vi kommer i kontakt med. Detta innebär att varje angripare, utom den specifika virusvariant som vaccinet skall skydda emot, fritt kan invadera den vaccinerades kropp, säger Geert Vanden Bossche.”

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Held
13 mars 2021 kl 13:23

“Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.”

https://newsvoice.se/2020/11/katolska-kyrkan-granskas-slavsamhallet-agenda-2030/

Elsa BestD
Elsa Best
13 mars 2021 kl 12:33

Ingår nog i Bill Gates planer om att minska jordens befolkning, han hade ju ett förslag på att genom vaccin försämra människans fertilitet sedan tidigare.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Elsa Best
13 mars 2021 kl 13:11

Det är intressant att The Wall Street Journal hade en artikel som beskriver dessa planer av Bill & Co. den 26 maj 2009.

https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322

I denna artikel, som har rubriken “Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, berättas det att Bill Gates tillsammans med en massa andra miljardärer har för avsikt att dramatiskt skära ner på jordens befolkning.

Men vi behöver fråga oss varför överhuvudtaget en sådan artikel tillåts att publiceras i en tidning med väldigt många läsare, en tidning som ägs av Rupert Murdoch, som behärskar nästan all media i USA.

Rupert Murdoch, Bill Gates och hela miljardärsföljet är Knights of Malta, Knights of Columbos eller medlemmar av någon annan av alla dessa elitära ordnar som lyder under Vatikanen.

Här ser vi när Rupert Murdoch blir slagen till riddare

Det är viktigt att genomskåda vem som är galjonsfigur och bara spelar en roll och vilken makt som verkligen står bakom dessa löjliga statister.

Vad jag vill framföra är att om Bill Gates och några andra miljardärer skulle stå bakom detta – varför tillåter då media, som kontrolleras av krafter tillhörande samma mäktiga sammanslutning, att publicera det?

Ytterligare en tankeställare: Vilket motiv skulle en massa miljardärer ha gemensamt att drastiskt skära ner på jordens befolkning?

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Hans Dahl
13 mars 2021 kl 18:00

Jag håller med dig, Hans.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Melin
13 mars 2021 kl 18:50

Tack för det, Per, och tack för ännu en väldigt viktig och avslöjande artikel!

I den tillika mycket avslöjande boken “Den Globala Statskuppen” skriver författaren Jacob Nordangård att allt det han redovisar i boken är taget från dokument som står till allas förfogande. Det explosiva som framförs i boken är alltså ett pussel lagt av bitar som står till allmänhetens förfogande.

Bland annat därför anser jag – med all respekt för Jacob Nordangård – att hans bok visserligen redovisar enormt viktiga fakta, men att den inte på något sätt berör den bakomliggande makt som styr allt detta.

Bläckfisken har många armar, till exempel:

Oligarkerna, Frimurarna, Tankesmedjorna, De elitära studentorganisationerna, “World Economic Forum”, “Bilderberg group”, “Bill & Melinda Gates Foundation”, “Rockefeller Brothers Fund”, Ford Foundation”, “Open Society Foundations”, “International Committee of the Fourth International”, “Skull and Bones”, “Illuminati”, Council on Foreign Relations”, ”The World Council of Churches”, ”Lucis Trust”, “Mossad”,”Committee of 300″, “MI6”, ”International Monetary Fund” (IMF), “Bank of International Settlement” (BIS), “Fabian Society”, ”Förenta Nationerna”, ”Italian P2”, ”Central Intelligence Agency (CIA)”, ”Tavistock Institute”, ”Thule Society”, Rosicrucians”, ”Round Table”, ”Milnergruppen”, ”Trilaterala kommissionen” – för att nämna några av dem.

Men var är bläckfiskens huvud?

Stanley
Gäst
Reply to  Hans Dahl
14 mars 2021 kl 16:10

NASA

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Stanley
14 mars 2021 kl 18:52

Bara ännu en arm.

Magnus Johansson
Reply to  Hans Dahl
16 mars 2021 kl 07:32

Jesus talar till det i Johannesevangeliets kapitel 8.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
16 mars 2021 kl 12:01

Ja, den sanna historien, som klarläggs dag för dag nu, visar att Bibeln är historia skriven i förväg. I följande länk beskrivs hur Romarriket fortfarande existerar under förklädnad:
https://www.alltombibeln.se/bibelfragan/romodjur.htm

Detta herravälde styr med järnhand och alla nationer lyder. Få vet om det, men de styrande vet och de darrar inför de mäktiga i detta rike, vilket framgår av exempelvis denna video:
https://www.youtube.com/watch?v=oBM7DIeMsP0

Titta några minuter på detta spektakel, där dessa vanligtvis mäktiga och aktade kongressmedlemmar UNISONT, krypande och svansviftande, närmast vänder ut och in på sig själva i sina strävanden att visa upp sin underdånighet – och det till på köpet i sitt eget parlament:
https://www.youtube.com/watch?v=oBM7DIeMsP0

Elsa BestD
Elsa Best
Reply to  Hans Dahl
13 mars 2021 kl 19:01

Den som redan har vill oftast ha mer var det visst något gammalt ordspråk som sa, med möjligheten att i framtiden avla endast perfekta avkommor så blir inte tanken så avlägsen, givetvis lär det endast bli multimiljardärer och liknande som kommer att ha råd, bort med avskrädet jorden har inte oändligt med resurser så 10 – 20 miljoner människor klarar den nog trots att den lär vara rejält plundrad då den tiden kommer.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
13 mars 2021 kl 19:52

Ska man göra någonting mindre bra som kan slå tillbaka på en själv så använder man sig av bulvaner. Sen samtidigt som man skrider till verket så lyfter man fram dessa bulvaner för alla att se. Att vara just bulvan är väl en del av dealen för att få verka på den nivån.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
13 mars 2021 kl 21:30

Exakt så!