Bill Gates vaccin-designer varnar skarpt för Covid-19-vaccinerna

publicerad 13 mars 2021
- Gästskribent
Geert Vanden Bossche, privat foto

COVID-19-DEBATT. Filosofie doktor Geert Vanden Bossche, tidigare Head of the Vaccine Development Office vid German Centre for Infection Research har under nästan 30 år designat vacciner i en mängd olika vaccinlaboratorier, bland annat för GAVI och Bill and Melinda Gates Foundation. Nu varnar han i mycket skarpa ordalag för riskerna med Covid-19-vacciner.

Covid-19-vaccinerna förbereder det förvärvade immunförsvaret på att hantera ett enda virus, SARS-COV-2. Samtidigt inaktiverar de i praktiken det livsviktiga medfödda immunförsvaret vars uppgift är att skydda oss mot precis alla virus som vi kommer i kontakt med. Detta innebär att varje angripare, utom den specifika virusvariant som vaccinet skall skydda emot, fritt kan invadera den vaccinerades kropp, säger Geert Vanden Bossche.

Till sin funktion är Covid-19-vaccinerna profylaktiska och enligt Vanden Bossche av den anledningen kontraproduktiva, eftersom virus redan cirkulerar i samhället. Kroppen hinner inte bygga upp ett försvar mot vaccinviruset innan den smittas av andra, muterade virus.


Muterade virus kan hålla sig undan det av Covid-19-vaccineringen nedtryckta immunförsvaret och i lugn och ro ytterligare mutera till ännu smittsammare och farligare virusvarianter. Vanden Bossche jämför med hur superbakterier uppstår om man inte skräddarsyr eller fullföljer antibiotikabehandlingar.


Vanden Bossche: Vi måste så fort som möjligt stoppa galenskapen

Även isoleringen av och den fysiska distanseringen mellan människor har låtit viruset mutera till mycket smittsammare och farligare virusvarianter. Vanden Bossche var redan ifrån början emot att man stängde ner samhällen. Unga mår bra av att utsättas för smitta. Däremot är det rätt att skydda äldre som inte längre har ett effektivt immunförsvar. Äldre smittade borde å andra sidan ha fått lov att umgås med yngre människor, som med sina intakta medfödda immunförsvar skulle ha hållit det ganska harmlösa ursprungsviruset i schack och på så sätt motverkat supervirusmutationer, enligt Vanden Bossche.

Open letter: We must halt all ongoing Covid-19 mass vaccination campaigns…

Vi har inte ägnat tillräckligt mycket tid åt att försöka förstå pandemin utan bara inriktat oss på lösningar, säger Vanden Bossche. Nu måste alla göra gemensam sak för att så fort som möjligt stoppa den här galenskapen. Då duger det inte att stigmatisera varandra med tillmälen som vaccinförnekare (anti vaxxers) och så vidare, säger han.

Geert Vanden Bossche skulle aldrig sätta sin karriär på spel med ett sådant här uttalande, om han inte var helt säker på sin sak. Responsen ifrån det medicinska etablissemanget inklusive WHO har dock varit lika med noll. Vanden Bossche är mycket oroad inför tanken på vilken hemsk framtid barnen nu går till mötes.

Text: Per Melin

Källa och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Og man forstår at han er doktor i filosofi og ikke medisin.
  Hilsen en sykepleier spes adm med 40 års fokus på folkehelse og organisering av helsetjenester.

 • Og man forstår at han er doktor i filosofi og ikke medisin.
  Hilsen en sykepleier spes adm med 40 års fokus på folkehelse og organisering av helsetjenester.

 • Finns bl.a. ett kycklingvaccin som gör vaccinerade kycklingar till asymptomatiska smittspridare som dödar de ovaccinerade. De har ju även beskrivit covid mRNA-“vaccinet” som något som inte skyddar mot själva smittan och än vet de inte heller om du sprider sjukdomen vidare. Sen är det också en hel del annat de inte vet om detta experimentella “vaccin” eftersom experimentet är i inledningsfasen. Men tittar man på kycklingvaccinet så kan vaccin i sig ha en rätt ruskig liten “biverkning”.

  “This chicken vaccine makes its virus more dangerous”
  https://www.pbs.org/newshour/science/tthis-chicken-vaccine-makes-virus-dangerous

 • Ännu en alarmist som utan ett uns av bevis påstår de mest hårresande saker. Tror ni på fullaste allvar ett en global läkarkår skulle missa detta, eller acceptera det? Och om det han säger vore sant, så är tillräckligt många ovaccinerade, och lär förbli det, för att KROSSA det ansvariga anhanget, om det skulle visat sig stämma. Den nivå av våld som skulle krävas för att förhindra ett folkligt globalt uppror är inte vare sig hållbar i längden, av praktiska skäl, eller acceptabel för stora delar av den våldsapparat som skulle vara ansvarig, och hela planen skulle implodera i all sin orimlighet.

  • Jag pratade härom dagen med ytterligare en läkare som känner till hur vaccinerna är extremt riskabla och sedan berättade om det. Konsekvens? Omedelbart avsked. Så här ser det ut i hela världen. Låt oss kalla det medicinskt tyranni.

   NewsVoice har börjat publicera kapitel från en bok skriven av en svensk VD från ett av världens största läkemedelsbolag. Han berättar om samma typ av övergrepp som sker inom vården med läkemedlen med verktyg. Sök på John Virapen inne på NewsVoice.

   Sedan har vi tex Peter Götzsche som skrev två böcker om organiserad kriminalitet inom Big Pharma. Stoppade det Big Pharma från att mörka biverkningar och sluta muta läkare? Nej.

   Pfizer och Glaxo är två gigantiska läkemedelsbolag som fälls om och om igen varje år för mutor, biverkningsmörkning och bedrägerier. Förhindrar det regeringar att handla av dessa bolag för miljardbelopp varje år? Nej.

   Hur många insiders behövs det för att väcka allmänheten eller skapa förändringar? När Julian Assange och Wikileaks avslöjade USA:s krigsbrott, stoppade det USA i Mellanöstern? Nej. Blev någon fälld för mord? Nej. Assange sattes i fängelse istället.

   Världen toppstyrs av organiserad kriminalitet.

   • Människor som är beroende av legitimation för kunna försörja sig av en 10+ år investerad utbildning går inte emot det system som legitimerar dem.

 • Finns bl.a. ett kycklingvaccin som gör vaccinerade kycklingar till asymptomatiska smittspridare som dödar de ovaccinerade. De har ju även beskrivit covid mRNA-“vaccinet” som något som inte skyddar mot själva smittan och än vet de inte heller om du sprider sjukdomen vidare. Sen är det också en hel del annat de inte vet om detta experimentella “vaccin” eftersom experimentet är i inledningsfasen. Men tittar man på kycklingvaccinet så kan vaccin i sig ha en rätt ruskig liten “biverkning”.

  “This chicken vaccine makes its virus more dangerous”
  https://www.pbs.org/newshour/science/tthis-chicken-vaccine-makes-virus-dangerous

 • Ännu en alarmist som utan ett uns av bevis påstår de mest hårresande saker. Tror ni på fullaste allvar ett en global läkarkår skulle missa detta, eller acceptera det? Och om det han säger vore sant, så är tillräckligt många ovaccinerade, och lär förbli det, för att KROSSA det ansvariga anhanget, om det skulle visat sig stämma. Den nivå av våld som skulle krävas för att förhindra ett folkligt globalt uppror är inte vare sig hållbar i längden, av praktiska skäl, eller acceptabel för stora delar av den våldsapparat som skulle vara ansvarig, och hela planen skulle implodera i all sin orimlighet.

  • Jag pratade härom dagen med ytterligare en läkare som känner till hur vaccinerna är extremt riskabla och sedan berättade om det. Konsekvens? Omedelbart avsked. Så här ser det ut i hela världen. Låt oss kalla det medicinskt tyranni.

   NewsVoice har börjat publicera kapitel från en bok skriven av en svensk VD från ett av världens största läkemedelsbolag. Han berättar om samma typ av övergrepp som sker inom vården med läkemedlen med verktyg. Sök på John Virapen inne på NewsVoice.

   Sedan har vi tex Peter Götzsche som skrev två böcker om organiserad kriminalitet inom Big Pharma. Stoppade det Big Pharma från att mörka biverkningar och sluta muta läkare? Nej.

   Pfizer och Glaxo är två gigantiska läkemedelsbolag som fälls om och om igen varje år för mutor, biverkningsmörkning och bedrägerier. Förhindrar det regeringar att handla av dessa bolag för miljardbelopp varje år? Nej.

   Hur många insiders behövs det för att väcka allmänheten eller skapa förändringar? När Julian Assange och Wikileaks avslöjade USA:s krigsbrott, stoppade det USA i Mellanöstern? Nej. Blev någon fälld för mord? Nej. Assange sattes i fängelse istället.

   Världen toppstyrs av organiserad kriminalitet.

   • Människor som är beroende av legitimation för kunna försörja sig av en 10+ år investerad utbildning går inte emot det system som legitimerar dem.

 • Ett försök att etablera ett narrativ i syfte att maskera dödsfall orsakade av Covidvaccinen.

  Lägg märke till den underliggande skrämselpropagandan och vaccinreklamen:
  De (förmodat) effektiva vaccinerna mot det (antagna) SARS-Cov2-viruset ger upphov till MER SMITTSAMMA och DÖDLIGARE varianter. Kaos, död, panik.

  Enda ”lösningen” är fortsatta restriktioner och nedstängningar av samhället samt nya vaccin i all oändlighet. Allt ordinerat inom ramarna för rådande pandemiparadigm.

  Ha en fortsatt trevlig framtid!

 • Ett försök att etablera ett narrativ i syfte att maskera dödsfall orsakade av Covidvaccinen.

  Lägg märke till den underliggande skrämselpropagandan och vaccinreklamen:
  De (förmodat) effektiva vaccinerna mot det (antagna) SARS-Cov2-viruset ger upphov till MER SMITTSAMMA och DÖDLIGARE varianter. Kaos, död, panik.

  Enda “lösningen” är fortsatta restriktioner och nedstängningar av samhället samt nya vaccin i all oändlighet. Allt ordinerat inom ramarna för rådande pandemiparadigm.

  Ha en fortsatt trevlig framtid!

 • ” Ytterligare en tankeställare: Vilket motiv skulle en massa miljardärer ha gemensamt att drastiskt skära ner på jordens befolkning”

  Det är för att förr i tiden var det mycket lättare att kontrollera massorna, nu är det lättare att mörda dom.

  Dessutom är vi ohyra i deras ögon.

  Förlåt dom, de vet inte bättre

  • Ja, förr var det lättare att kontrollera människomassorna…

   Zbigniew Brzeziński var rådgivare och nära medarbetare åt en rad presidenter i USA Han doktorerade 1979 vid det jesuitiska elituniversitetet Fordham University. Han var strateg och ofta styrande kraft i en mängd ytterst mäktiga organisationer såsom Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Atlantic Council, National Endowment for Democracy.

   Han hade följande att säga om kontrollen av människorna:

   https://www.youtube.com/watch?v=GO2U9jJoWsM

   (Zbigniew Brzezinski It is infinitely easier to kill a million people than to control them)

 • Jag är övertygad om att dessa entiteter ”förvarnar” oss arbetare om deras intentioner. På så sätt tvår de sina händer och står i någon slags karma ballans.

  Ofta är dessa intentioner/planer i form av musik, film, händelser såsom superbowl etc.

  Just nu gäller det att inte känna rädsla.

  Lev ditt liv, var god.

  Jag mår mycket bättre efter att jag slutat försöka prata med människor om geoengineering, 9/11, Covid etc.

  Det spelar ingen roll. Målet är att skrämma oss. Ge inte efter. Var glad!

 • ” Ytterligare en tankeställare: Vilket motiv skulle en massa miljardärer ha gemensamt att drastiskt skära ner på jordens befolkning”

  Det är för att förr i tiden var det mycket lättare att kontrollera massorna, nu är det lättare att mörda dom.

  Dessutom är vi ohyra i deras ögon.

  Förlåt dom, de vet inte bättre

  • Ja, förr var det lättare att kontrollera människomassorna…

   Zbigniew Brzeziński var rådgivare och nära medarbetare åt en rad presidenter i USA Han doktorerade 1979 vid det jesuitiska elituniversitetet Fordham University. Han var strateg och ofta styrande kraft i en mängd ytterst mäktiga organisationer såsom Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Atlantic Council, National Endowment for Democracy.

   Han hade följande att säga om kontrollen av människorna:

   https://www.youtube.com/watch?v=GO2U9jJoWsM

   (Zbigniew Brzezinski It is infinitely easier to kill a million people than to control them)

 • Jag är övertygad om att dessa entiteter “förvarnar” oss arbetare om deras intentioner. På så sätt tvår de sina händer och står i någon slags karma ballans.

  Ofta är dessa intentioner/planer i form av musik, film, händelser såsom superbowl etc.

  Just nu gäller det att inte känna rädsla.

  Lev ditt liv, var god.

  Jag mår mycket bättre efter att jag slutat försöka prata med människor om geoengineering, 9/11, Covid etc.

  Det spelar ingen roll. Målet är att skrämma oss. Ge inte efter. Var glad!

 • Plötsligt får stridsropet ”The great reset” sin förklaring.

  Citat ur Per Melins text

  ” Covid-19-vaccinerna förbereder det förvärvade immunförsvaret på att hantera ett enda virus, SARS-COV-2. Samtidigt inaktiverar de i praktiken det livsviktiga medfödda immunförsvaret vars uppgift är att skydda oss mot precis alla virus som vi kommer i kontakt med. Detta innebär att varje angripare, utom den specifika virusvariant som vaccinet skall skydda emot, fritt kan invadera den vaccinerades kropp, säger Geert Vanden Bossche.”

  • “Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.”

   https://newsvoice.se/2020/11/katolska-kyrkan-granskas-slavsamhallet-agenda-2030/

 • Ingår nog i Bill Gates planer om att minska jordens befolkning, han hade ju ett förslag på att genom vaccin försämra människans fertilitet sedan tidigare.

  • Det är intressant att The Wall Street Journal hade en artikel som beskriver dessa planer av Bill & Co. den 26 maj 2009.

   https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322

   I denna artikel, som har rubriken “Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, berättas det att Bill Gates tillsammans med en massa andra miljardärer har för avsikt att dramatiskt skära ner på jordens befolkning.

   Men vi behöver fråga oss varför överhuvudtaget en sådan artikel tillåts att publiceras i en tidning med väldigt många läsare, en tidning som ägs av Rupert Murdoch, som behärskar nästan all media i USA.

   Rupert Murdoch, Bill Gates och hela miljardärsföljet är Knights of Malta, Knights of Columbos eller medlemmar av någon annan av alla dessa elitära ordnar som lyder under Vatikanen.

   Här ser vi när Rupert Murdoch blir slagen till riddare

   Det är viktigt att genomskåda vem som är galjonsfigur och bara spelar en roll och vilken makt som verkligen står bakom dessa löjliga statister.

   Vad jag vill framföra är att om Bill Gates och några andra miljardärer skulle stå bakom detta – varför tillåter då media, som kontrolleras av krafter tillhörande samma mäktiga sammanslutning, att publicera det?

   Ytterligare en tankeställare: Vilket motiv skulle en massa miljardärer ha gemensamt att drastiskt skära ner på jordens befolkning?

   • Tack för det, Per, och tack för ännu en väldigt viktig och avslöjande artikel!

    I den tillika mycket avslöjande boken “Den Globala Statskuppen” skriver författaren Jacob Nordangård att allt det han redovisar i boken är taget från dokument som står till allas förfogande. Det explosiva som framförs i boken är alltså ett pussel lagt av bitar som står till allmänhetens förfogande.

    Bland annat därför anser jag – med all respekt för Jacob Nordangård – att hans bok visserligen redovisar enormt viktiga fakta, men att den inte på något sätt berör den bakomliggande makt som styr allt detta.

    Bläckfisken har många armar, till exempel:

    Oligarkerna, Frimurarna, Tankesmedjorna, De elitära studentorganisationerna, “World Economic Forum”, “Bilderberg group”, “Bill & Melinda Gates Foundation”, “Rockefeller Brothers Fund”, Ford Foundation”, “Open Society Foundations”, “International Committee of the Fourth International”, “Skull and Bones”, “Illuminati”, Council on Foreign Relations”, ”The World Council of Churches”, ”Lucis Trust”, “Mossad”,”Committee of 300″, “MI6”, ”International Monetary Fund” (IMF), “Bank of International Settlement” (BIS), “Fabian Society”, ”Förenta Nationerna”, ”Italian P2”, ”Central Intelligence Agency (CIA)”, ”Tavistock Institute”, ”Thule Society”, Rosicrucians”, ”Round Table”, ”Milnergruppen”, ”Trilaterala kommissionen” – för att nämna några av dem.

    Men var är bläckfiskens huvud?

   • Den som redan har vill oftast ha mer var det visst något gammalt ordspråk som sa, med möjligheten att i framtiden avla endast perfekta avkommor så blir inte tanken så avlägsen, givetvis lär det endast bli multimiljardärer och liknande som kommer att ha råd, bort med avskrädet jorden har inte oändligt med resurser så 10 – 20 miljoner människor klarar den nog trots att den lär vara rejält plundrad då den tiden kommer.

   • Ska man göra någonting mindre bra som kan slå tillbaka på en själv så använder man sig av bulvaner. Sen samtidigt som man skrider till verket så lyfter man fram dessa bulvaner för alla att se. Att vara just bulvan är väl en del av dealen för att få verka på den nivån.

 • Det är intressant att The Wall Street Journal hade en artikel som beskriver dessa planer av Bill & Co. den 26 maj 2009.

  https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322

  I denna artikel, som har rubriken “Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, berättas det att Bill Gates tillsammans med en massa andra miljardärer har för avsikt att dramatiskt skära ner på jordens befolkning.

  Men vi behöver fråga oss varför överhuvudtaget en sådan artikel tillåts att publiceras i en tidning med väldigt många läsare, en tidning som ägs av Rupert Murdoch, som behärskar nästan all media i USA.

  Rupert Murdoch, Bill Gates och hela miljardärsföljet är Knights of Malta, Knights of Columbos eller medlemmar av någon annan av alla dessa elitära ordnar som lyder under Vatikanen.

  Här ser vi när Rupert Murdoch blir slagen till riddare

  Det är viktigt att genomskåda vem som är galjonsfigur och bara spelar en roll och vilken makt som verkligen står bakom dessa löjliga statister.

  Vad jag vill framföra är att om Bill Gates och några andra miljardärer skulle stå bakom detta – varför tillåter då media, som kontrolleras av krafter tillhörande samma mäktiga sammanslutning, att publicera det?

  Ytterligare en tankeställare: Vilket motiv skulle en massa miljardärer ha gemensamt att drastiskt skära ner på jordens befolkning?

  • Tack för det, Per, och tack för ännu en väldigt viktig och avslöjande artikel!

   I den tillika mycket avslöjande boken “Den Globala Statskuppen” skriver författaren Jacob Nordangård att allt det han redovisar i boken är taget från dokument som står till allas förfogande. Det explosiva som framförs i boken är alltså ett pussel lagt av bitar som står till allmänhetens förfogande.

   Bland annat därför anser jag – med all respekt för Jacob Nordangård – att hans bok visserligen redovisar enormt viktiga fakta, men att den inte på något sätt berör den bakomliggande makt som styr allt detta.

   Bläckfisken har många armar, till exempel:

   Oligarkerna, Frimurarna, Tankesmedjorna, De elitära studentorganisationerna, “World Economic Forum”, “Bilderberg group”, “Bill & Melinda Gates Foundation”, “Rockefeller Brothers Fund”, Ford Foundation”, “Open Society Foundations”, “International Committee of the Fourth International”, “Skull and Bones”, “Illuminati”, Council on Foreign Relations”, “The World Council of Churches”, “Lucis Trust”, “Mossad”,”Committee of 300″, “MI6”, “International Monetary Fund” (IMF), “Bank of International Settlement” (BIS), “Fabian Society”, “Förenta Nationerna”, “Italian P2”, “Central Intelligence Agency (CIA)”, “Tavistock Institute”, “Thule Society”, Rosicrucians”, “Round Table”, “Milnergruppen”, “Trilaterala kommissionen” – för att nämna några av dem.

   Men var är bläckfiskens huvud?

  • Ska man göra någonting mindre bra som kan slå tillbaka på en själv så använder man sig av bulvaner. Sen samtidigt som man skrider till verket så lyfter man fram dessa bulvaner för alla att se. Att vara just bulvan är väl en del av dealen för att få verka på den nivån.

 • Plötsligt får stridsropet “The great reset” sin förklaring.

  Citat ur Per Melins text

  ” Covid-19-vaccinerna förbereder det förvärvade immunförsvaret på att hantera ett enda virus, SARS-COV-2. Samtidigt inaktiverar de i praktiken det livsviktiga medfödda immunförsvaret vars uppgift är att skydda oss mot precis alla virus som vi kommer i kontakt med. Detta innebär att varje angripare, utom den specifika virusvariant som vaccinet skall skydda emot, fritt kan invadera den vaccinerades kropp, säger Geert Vanden Bossche.”

  • “Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.”

   https://newsvoice.se/2020/11/katolska-kyrkan-granskas-slavsamhallet-agenda-2030/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *