Dr Peter McCullough: Fungerande Covid-19-mediciner används fortfarande inte

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Peter McCullough. Foto: Texas Senate hearing,11 mars 2020

COVID-19. Dr Peter McCullough förklarar i ett vittnesmål inför Texas Senate Committee on Health and Human Services att kända behandlingsmetoder för Covid-19 inte används och även censureras av media, vilket innebär att många dör av Covid-19. Istället ligger allt fokus på vacciner.

Dr Peter McCullough säger att redan godkända läkemedel kan användas för att framgångsrikt behandla Covid-19, men att praktisk användning av dessa läkemedel förtrycks och i media censureras information om dessa läkemedel, med ett enormt lidande och många onödiga dödsfall som konsekvenser. Han berättar om läkarkollegor som inte berättar eller tror att finns fungerande behandlingsmetoder, de säger även att de inte ens följer upp hur patienterna mår. McCullough kallar situationen för en nationell brist på medlidande.

McCullough berättar att världen i onödan tror att Covid-19 inte går att behandla (annat än med respirator och morfin, red anm) och att det enda svaret på alla frågor om Covid-19 stavas vaccin. McCullough behandlar sina patienter med en kombination av läkemedel mot viruset och trombosis och de flesta blir friska, enligt hans egna erfarenheter, som han delar med flera privata kliniker som behandlar Covid-19-patienter med framgång.

Läs mer: Vaccinerna mot C19 skyddar inte mot infektioner och liknar smärtstillande hostmedicin


McCullough säger att det måste upprättas en handlingsplan för hur amerikaner kan behandla Covid-19 i hemmet så att så många som möjligt undviker att bli så sjuka att de hamnar på sjukhus.


 

Text: NewsVoice | Videon dök först upp på en Youtube-kanal den 11 mars 2021 som tillhör Association of American Physicians and Surgeons.

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq