Dr Peter McCullough: Fungerande Covid-19-mediciner används fortfarande inte

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Peter McCullough. Foto: Texas Senate hearing,11 mars 2020

COVID-19. Dr Peter McCullough förklarar i ett vittnesmål inför Texas Senate Committee on Health and Human Services att kända behandlingsmetoder för Covid-19 inte används och även censureras av media, vilket innebär att många dör av Covid-19. Istället ligger allt fokus på vacciner.

Dr Peter McCullough säger att redan godkända läkemedel kan användas för att framgångsrikt behandla Covid-19, men att praktisk användning av dessa läkemedel förtrycks och i media censureras information om dessa läkemedel, med ett enormt lidande och många onödiga dödsfall som konsekvenser. Han berättar om läkarkollegor som inte berättar eller tror att finns fungerande behandlingsmetoder, de säger även att de inte ens följer upp hur patienterna mår. McCullough kallar situationen för en nationell brist på medlidande.

McCullough berättar att världen i onödan tror att Covid-19 inte går att behandla (annat än med respirator och morfin, red anm) och att det enda svaret på alla frågor om Covid-19 stavas vaccin. McCullough behandlar sina patienter med en kombination av läkemedel mot viruset och trombosis och de flesta blir friska, enligt hans egna erfarenheter, som han delar med flera privata kliniker som behandlar Covid-19-patienter med framgång.

Läs mer: Vaccinerna mot C19 skyddar inte mot infektioner och liknar smärtstillande hostmedicin


McCullough säger att det måste upprättas en handlingsplan för hur amerikaner kan behandla Covid-19 i hemmet så att så många som möjligt undviker att bli så sjuka att de hamnar på sjukhus.


 

Text: NewsVoice | Videon dök först upp på en Youtube-kanal den 11 mars 2021 som tillhör Association of American Physicians and Surgeons.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • “Just nu driver vi fyra upprop mot vaccinpasset och ett mot Pandemilagen.

  Robert F Kennedys öppna brev till EU:s parlamentariker: naturalimmunity.org (internationell)

  Robert F Kennedys öppna brev till EU:s parlamentariker: blueshift.nu/chd-green-pass (svensk version)
  Vårt eget upprop mot vaccinpass: naturalimmunity.org/join-the-petition-stop-mandatory-vaccinations (internationell)”

  Vårt eget upprop mot vaccinpass: blueshift.nu/upprop-stoppa-eus-planer-pa-ett-pass-kombinerat-med-ett-vaccinationskort/ (svensk)

  Upprop: Stoppa Pandemilagen – den behövs inte och är ett brott mot Sveriges grundlagar och mänskliga rättigheter

 • “Just nu driver vi fyra upprop mot vaccinpasset och ett mot Pandemilagen.

  Robert F Kennedys öppna brev till EU:s parlamentariker: naturalimmunity.org (internationell)

  Robert F Kennedys öppna brev till EU:s parlamentariker: blueshift.nu/chd-green-pass (svensk version)
  Vårt eget upprop mot vaccinpass: naturalimmunity.org/join-the-petition-stop-mandatory-vaccinations (internationell)”

  Vårt eget upprop mot vaccinpass: blueshift.nu/upprop-stoppa-eus-planer-pa-ett-pass-kombinerat-med-ett-vaccinationskort/ (svensk)

  Upprop: Stoppa Pandemilagen – den behövs inte och är ett brott mot Sveriges grundlagar och mänskliga rättigheter

 • att ropa efter människorättsadvokater i Sverige, är ropa efter vatten i öknen- var är de?!? MR-institut saknas i Sverige ännu 25(!) år efter FN beslut inrätta( idag sedan åratal förefintliga i 70 andra länder enl A-certifikat, samt i 30 enl B-certifikat). GRECO återkommande kritik mot svenska myndigheters, förvaltningars, mfl vänskapskorruption,
  ignoreras systematiskt av riksdagspartierna. “RÄTTVIS RÄTTEGÅNG” är dagligen omintetgjord i “moraliska stormaktens” domstolar -de med statsmakten lojala åkl, domare, advokater, målsägarbiträden, räds inte ( obefintliga) sanktioner ( tacka lagstiftarna) strunta i konventionspliktiga EKMR -lagar. Skandalmålens rättsvidrigt behandlade offer, BORDE vara ÄRA och STOLTHET för sv ADVOKATSAMFUNDETS ( moraliska, humana stormaktens) medlemmar STÅ I KÖ, tillse upprättelse åt – men dyl MR- ambitioner är i skriande avsaknad av i Sverige.. Om i vetskap sv rättssystemets vänskapskorrupta stålhinder – väntar befogat svar ( svenska JO, JK lär fö inte(heller!) av EU MR-komm, betraktas , som meningsfulla MR-tillsynare).

 • att ropa efter människorättsadvokater i Sverige, är ropa efter vatten i öknen- var är de?!? MR-institut saknas i Sverige ännu 25(!) år efter FN beslut inrätta( idag sedan åratal förefintliga i 70 andra länder enl A-certifikat, samt i 30 enl B-certifikat). GRECO återkommande kritik mot svenska myndigheters, förvaltningars, mfl vänskapskorruption,
  ignoreras systematiskt av riksdagspartierna. “RÄTTVIS RÄTTEGÅNG” är dagligen omintetgjord i “moraliska stormaktens” domstolar -de med statsmakten lojala åkl, domare, advokater, målsägarbiträden, räds inte ( obefintliga) sanktioner ( tacka lagstiftarna) strunta i konventionspliktiga EKMR -lagar. Skandalmålens rättsvidrigt behandlade offer, BORDE vara ÄRA och STOLTHET för sv ADVOKATSAMFUNDETS ( moraliska, humana stormaktens) medlemmar STÅ I KÖ, tillse upprättelse åt – men dyl MR- ambitioner är i skriande avsaknad av i Sverige.. Om i vetskap sv rättssystemets vänskapskorrupta stålhinder – väntar befogat svar ( svenska JO, JK lär fö inte(heller!) av EU MR-komm, betraktas , som meningsfulla MR-tillsynare).

 • Här är ett annat exempel på hur det går till när man skall sälja nytt av någon anledning.

  Glibenklamid är en sådan äldre medicin (diabetestablett) för typ 2 diabetes med utgånget patent som nu motarbetas trots funktion med mindre biverkningarna och Alzheimer lindras.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Alzheimer+glibenklamid

  Istället vill man sälja metformin med akuta njurskador eller insulinsprutor med metakresol. (impregneringen som lluktade i gamla järnvägsslipers)

 • Instämmer!
  När nu Carl Bildt åter fått ett toppjobb inom WHO för vaccin spridning och samordning, då förstår jag med tanke på hans insatser i Lundin Oil och Estonias mörkläggning, att det är något nytt djävulskap på gång.
  Min erfarenhet är, att när väl beprövade mediciners patent gått ut och blivit billiga, då blir de plötsligt biverkningsfulla av Big Pharma gynnade läkare. Nya obeprövade vacciner hyllas, biverkningar och tom död skall undanhållas folket och corona hysterin tar ny fart. Där vaccin är enda räddningen. För vilka, undrar jag.

  • De, vaccinerna, är naturligtvis räddningen för en cynisk vaccin-o-läkemedelsindustri samt de krafter som vill reducera jordens befolkning med 70 procent.

 • Den här läkaren bekräftar det jag och andra skrivit om hela tiden, nämligen att allt fokus är på vaccin och under tiden tillåter man människor dö på sjukhus. Det är helt styrt av en kriminell industri som har lyckats få ett totalgrepp över okunniga och korrumperade politiker och myndighetsverk..När ska vi ställa dem inför rätta? Vem vill leda en sådan rättegång.?Kan man ställa politiker till ansvar? Kan WHO en gång för alla raseras? Vem är ansvarig? Vi måste få ihop en panel och hitta en svenska advokat som för människornas talan. De som förlorat en anhörig i Covid pga för sen behandling eller som förlorat en anhörig genom Covidsprutan. Slå er samman och jobba på ett rättegångsfall. Vilken advokat ställer upp i Sverige?
  WHO ljuger när de säger att det enda som kan få slut på en pandemi är vaccin.Det är helt ovetenskapligt. Det här är så upprörande att inte en dag till borde få gå där politiker tillåts styra och ställa och hota och inskränka våra rättigheter. Nu får det vara nog.

 • Här är ett annat exempel på hur det går till när man skall sälja nytt av någon anledning.

  Glibenklamid är en sådan äldre medicin (diabetestablett) för typ 2 diabetes med utgånget patent som nu motarbetas trots funktion med mindre biverkningarna och Alzheimer lindras.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Alzheimer+glibenklamid

  Istället vill man sälja metformin med akuta njurskador eller insulinsprutor med metakresol. (impregneringen som lluktade i gamla järnvägsslipers)

 • Allting är i detalj orkestrerat i denna lilla vaccinsymfoni. WHO gick ut och ändrade riktlinjerna för PCR-test i samband med att “vaccinationerna” kommit igång så att det ska se ut som att de färre falska positiva testresultaten visar att “vaccinerna” fungerar. Sen undertrycker de all annan behandling än “vaccin” så att det ska se ut som det enda alternativet. Titta bara på hur Regionerna i Sverige slutat med antikroppstester så att “vaccin” blir det enda alternativet för det kommande respasset. När man ifrågasätter den här skiten blir man kallad för “konspirationsteoretiker” men det kan väl inte bli så mycket mer konspiratoriskt än så här.

 • Instämmer!
  När nu Carl Bildt åter fått ett toppjobb inom WHO för vaccin spridning och samordning, då förstår jag med tanke på hans insatser i Lundin Oil och Estonias mörkläggning, att det är något nytt djävulskap på gång.
  Min erfarenhet är, att när väl beprövade mediciners patent gått ut och blivit billiga, då blir de plötsligt biverkningsfulla av Big Pharma gynnade läkare. Nya obeprövade vacciner hyllas, biverkningar och tom död skall undanhållas folket och corona hysterin tar ny fart. Där vaccin är enda räddningen. För vilka, undrar jag.

  • De, vaccinerna, är naturligtvis räddningen för en cynisk vaccin-o-läkemedelsindustri samt de krafter som vill reducera jordens befolkning med 70 procent.

 • Den här läkaren bekräftar det jag och andra skrivit om hela tiden, nämligen att allt fokus är på vaccin och under tiden tillåter man människor dö på sjukhus. Det är helt styrt av en kriminell industri som har lyckats få ett totalgrepp över okunniga och korrumperade politiker och myndighetsverk..När ska vi ställa dem inför rätta? Vem vill leda en sådan rättegång.?Kan man ställa politiker till ansvar? Kan WHO en gång för alla raseras? Vem är ansvarig? Vi måste få ihop en panel och hitta en svenska advokat som för människornas talan. De som förlorat en anhörig i Covid pga för sen behandling eller som förlorat en anhörig genom Covidsprutan. Slå er samman och jobba på ett rättegångsfall. Vilken advokat ställer upp i Sverige?
  WHO ljuger när de säger att det enda som kan få slut på en pandemi är vaccin.Det är helt ovetenskapligt. Det här är så upprörande att inte en dag till borde få gå där politiker tillåts styra och ställa och hota och inskränka våra rättigheter. Nu får det vara nog.

 • Allting är i detalj orkestrerat i denna lilla vaccinsymfoni. WHO gick ut och ändrade riktlinjerna för PCR-test i samband med att “vaccinationerna” kommit igång så att det ska se ut som att de färre falska positiva testresultaten visar att “vaccinerna” fungerar. Sen undertrycker de all annan behandling än “vaccin” så att det ska se ut som det enda alternativet. Titta bara på hur Regionerna i Sverige slutat med antikroppstester så att “vaccin” blir det enda alternativet för det kommande respasset. När man ifrågasätter den här skiten blir man kallad för “konspirationsteoretiker” men det kan väl inte bli så mycket mer konspiratoriskt än så här.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *