Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

George Soros Open Society Foundations kollapsar

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 18 mars 2021
- Jan Norberg
George Soros - Foto: Georgesoros.com

OPINION. Jag får väl citera Gert Fylking och hans bevingade uttryck när han drev med Nobelstiftelsens utnämning av pristagaren i litteratur: Äntligen!

Text: Jan Norberg | Bild: George Soros – Foto: Georgesoros.com

I anslutning till en tidigare artikel om en annan kriminell globalist organisation Den Trilaterala Kommissionen så kan vi nu se hur land efter land stoppar och/eller slänger ut denna globalisternas hit man, George Soros. Ungern, Polen och många andra länder världen över gör nu processen kort med denna infiltratör.

Som det samlade globalistnätverkets främsta företrädare är det med oförställd glädje vi nu kan se att alltfler länder inser konsekvenserna av Soros framfart. Han är världsfredens största hot och då han företräder så många andra inom globalisternas nätverk så sprider sig nog oron inom Big Finance ordentligt.

Med hjälp av massivt valfusk kunde man nyligen stjäla 4 år av utvecklingen i USA då man satte den mentalt retarderade Joe Biden på sin position som deras nickedocka. Det börjar emellertid att framstå som alltmer klart att det är Bill Gates och hans BMGF (Bill and Melinda Gates Foundation) som är nätverkets utsedde efterträdare till George Soros och hans Open Society Foundations.

Det märkliga är att det är konservativt styrda länder som går i spetsen för att stoppa George Soros och globalistnätverkets alla tentakler. Av detta går det att sluta sig till att globalisterna och den samlade hären av världens alla socialister och utomparlamentariska grupper går arm i arm i sina strävanden att införa den världssocialism som vi nu ser ta form i USA.

Open Border policyn mot Mexico som Sleepy Joe Bidén tog som sitt första beslut kommer dock att baktända så ordentligt att vi snart ser en folklig resning. USA har nu infört samma policy som Sverige tillämpat under flera årtionden och vi kan se att globalister och socialister gör allt för att tillsammans slå sönder fungerande statsbildningar med alla medel.

Ta en titt på denna video, luta er tillbaka och njut. När får vi se en motsvarighet till detta i Sverige?

Text: Jan Norberg

The Myanmar Regime Seizes the Bank Accounts of George Soros’ Open Society Foundation

 

Källa: Turleytalks.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq