Intervjun med konspirationsteoretikern som SR inte sände – Tusenmannamarschen 2021

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Konspirationsteoretikern på Tusenmannamarschen 2021. Foto: NewsVoice.se

SVERIGE. Sveriges Radio, SR Ekot, ETC, SVT, Expo och Aftonbladet samlade sig som magneter runt speciellt en person på Medborgarplatsen, en man med en väst med texten: “Jag är en konspirationsteoretiker. Är du? Jesus är svaret”. Kanalerna valde att inte sända intervjuerna (vad vi vet), men NewsVoice filmade när Sveriges Radio intervjuade mannen.

Konspirationsteoretikern på Tusenmannamarschen 2021. Foto: NewsVoice.seNewsVoice besökte Tusenmannamarschen den 6 mars 2021 i Stockholm som enligt deltagarna blev en stor framgång för budskapet att coronarestriktioner inte måste utformas så att dessa lamslår samhället. Trots att Sverige inte har lockdown har många människor och småföretag ändå påverkats mycket negativt. Medborgare vill nu återgå till ett normalt liv igen.

Konspirationsteoretikern ville diskutera saker som inte var intressanta att publicera, verkar systemmedikanalerna anse. Mannen tog bland annat upp coronarestriktioner, läkemedelsindustrins vinstintressen, amalgam och vacciner.

Vi känner inte till namnet på “konspirationsteoretikern”, men denna får gärna inkomma med sitt namn om denne så önskar.

Text och video: NewsVoice, en oberoende debatt- och nyhetskanal.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • “Sveriges Radio, SR Ekot, ETC, SVT, Expo och Aftonbladet samlade sig som magneter runt speciellt en person på Medborgarplatsen” Naturligtvis, dessa media är ju ute efter att smutskasta denna demonstration, och framställa den i så dålig dager som möjligt. Då chansar man på att en man med den texten på västen skall leverera det man vill ha.

 • “Förskingra folksamlingen”.

  De säger väl vad de tänker? De “förskingrar ” ju alltid hur många som kommer….

 • Vilken underbar kupp att locka gamar med deras egna fördomar och sen läsa lusen av dem.
  Bra jämförelse med det dödligt giftiga amalgamet som Tegnell tillåter svenskarna ha kvar i munnen (trots att giftigheten är snäppet lägre än Polonium-210 media förfasat sig över).

  En Eloge också till NewsVoice som här dokumenterar “DDR” journalist som direktcensurerar ifrågasättande faktabaserade åsikter hos intervjuad, trots presstöd för objektiv granskning.

  https://theconversation.com/the-five-most-poisonous-substances-from-polonium-to-mercury-29619

  http://www.kvicksilver.org/9804/dod.html

 • De korrupta sataniska packet ser inte dinosaurien som väntar på sin uppgift.Dessa onda själar,om de har några eller inte,får i sinom tid erfara det gehenna och de gropar de grävde för andra.

 • Ibland får man sig ett gott skratt!

  https://www.youtube.com/watch?v=TuKvhMPWaTU

  “Hätsk stämning här”. Ja ser helt livsfarligt ut! Såg ni paren som höll handen? Fruktansvärt!

  Kan bara hålla med Åke. Verkar inte finnas någon med självrespekt kvar i Regimmedia.
  Stakar sig, dålig teknik trots miljardbelopp, famlar med frågorna, försöker desperat hitta något att hata, förtala och vinkla. Avbryter.

  Så himla patetiskt och sorgligt. Det enda vi behöver göra är att som “konspirationsteoretikern” (många tack till vem du nu är) stå upp för våra åsikter.
  Bemöt dem med kärlek, lugn, respekt och saklighet. Så står de där själva med dumstruten på.

  Kan inte hjälpa att tycka lite synd om dem……

 • Jag såg några MSM-intervjuer och slogs av hur erbarmligt dåliga reportrarna blivit i MSM.
  De på något sätt balanserar på ordvalet så att hela intervjuer låter som en talsvårighet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *