Intervjun med konspirationsteoretikern som SR inte sände – Tusenmannamarschen 2021

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Konspirationsteoretikern på Tusenmannamarschen 2021. Foto: NewsVoice.se

SVERIGE. Sveriges Radio, SR Ekot, ETC, SVT, Expo och Aftonbladet samlade sig som magneter runt speciellt en person på Medborgarplatsen, en man med en väst med texten: “Jag är en konspirationsteoretiker. Är du? Jesus är svaret”. Kanalerna valde att inte sända intervjuerna (vad vi vet), men NewsVoice filmade när Sveriges Radio intervjuade mannen.

Konspirationsteoretikern på Tusenmannamarschen 2021. Foto: NewsVoice.seNewsVoice besökte Tusenmannamarschen den 6 mars 2021 i Stockholm som enligt deltagarna blev en stor framgång för budskapet att coronarestriktioner inte måste utformas så att dessa lamslår samhället. Trots att Sverige inte har lockdown har många människor och småföretag ändå påverkats mycket negativt. Medborgare vill nu återgå till ett normalt liv igen.

Konspirationsteoretikern ville diskutera saker som inte var intressanta att publicera, verkar systemmedikanalerna anse. Mannen tog bland annat upp coronarestriktioner, läkemedelsindustrins vinstintressen, amalgam och vacciner.

Vi känner inte till namnet på ”konspirationsteoretikern”, men denna får gärna inkomma med sitt namn om denne så önskar.

Text och video: NewsVoice, en oberoende debatt- och nyhetskanal.

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq