Reportage: De som bor under starka mikrovågssändare

82
Bostäder i Stockholmsområdet. Foto: Per Shapiro
Bostäder i Stockholmsområdet. Foto: Per Shapiro

ELEKTROSMOG. Efter den kraftiga utbyggnaden av 4G och 5G de senaste åren finns tusentals människor i Sverige som har basstationer för mobiltelefoni på sitt hustak och som klagar över symtom som tinnitus, näsblod, sömnsvårigheter och domningskänslor.

Ansvarig myndighet hävdar att de nivåer av mikrovågsstrålning som de boende utsätts för, enligt forskningen inte utgör några hälsorisker. Det finns också experter som hävdar motsatsen, men de utmålas ofta som foliehattar i media.

I takt med att allt fler människor upplever likartade symtom växer dock missnöjet, såväl med myndigheternas ointresse för boendes klagomål som med massmedias ensidiga rapportering i frågan.

Reporter: Per Shapiro, Folkets Radio

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

82 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Fredrik Eriksson
Gäst
11 maj 2021 kl 16:07

Covid-19 vaccinerade får magneter att stanna kvar vid området där de har blivit vaccinerade.
Är det små magnetiska lipida nanopartiklar eller är det små små RFID-chips?
Som senare distribueras i blodet vid rätt spänningsmatning.

Mycket otäck video som föreställer en vaccinerad person som är “magnetiserad” på just det området där vaccinet har sprutats in!….

-VARNING!!!

https://www.brighteon.com/d58bcd06-85c9-4ba4-b4cc-9b85569faa54

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
13 maj 2021 kl 11:27

Det är inte bara någon enstaka “vaccinerad” person som har upptäckt det magnetiska innehållet ej redovisat i innehållsförteckningen.

“Why Are Magnets Sticking To Where People Got Covid Vaccines Injected?! 4 Videos!” https://odysee.com/@TimTruth:b/Magneticcovidvaxarm-1:6?src=open

Läkare rekommenderar de som ska genomgå MRI-undersökning att vänta 6-10 veckor efter “vaccination” p.g.a. eventuella svullna lymfnoder. Men den rekommendationen kan lika väl bero på att ett koncentrerat magnetiskt område riskerar att slitas ur kroppen vid undersökningen. Efter 6-10 veckor förväntas väl detta ej redovisade material ha upplöst sig och spridits i kroppen.

Is it safe to get a diagnostic imaging exam, like an MRI or CT scan, after you get a COVID-19 vaccine?

If you need a diagnostic imaging exam that includes your axillary lymph nodes, talk to your doctor to see if it is medically appropriate to delay the exam for 6 to 10 weeks after your COVID-19 vaccination.” https://www.mdanderson.org/cancerwise/9-things-to-know-about-the-covid-19-coronavirus-vaccine.h00-159387468.html

Detta oredovisade material kan möjligtvis ha en oredovisad växelverkan med dessa mikrovågssändare. Men det kan ju vara lite svårt att verkligen veta eftersom de inte ens tycks ha redovisat det s.k. “vaccin”innehållet korrekt.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
14 maj 2021 kl 15:11

Jag misstänker att det har med skuldmättnaden att göra.
Från fri individ till levande digital Fitbit.
Plötsligt så faller det enorma utbyggandet av 5G nätverket under pandemin på plats.
Materialet kommer säkert redovisas till hösten när nästa mutation ska bakas fram.
Många, många kommer tycka att det är skithäftigt att deras kroppar äntligen blivit uppkopplade. De slipper redovisa antikroppstest och vaccinsticket.
Vad många inte vet om att själen sitter som bekant också i kroppen.
Däri har S inga $krupler.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
14 maj 2021 kl 16:57

Ja det är ju knappast så att ett samhälle där “du kommer inte äga något och vara lycklig” kan utformas utan lite hjälp på traven. Eftersom de redan snackar om en årlig “uppgradering” så kommer det här utvecklas i takt med det årets injektions tekniska landvinningar. Ska bli spännande att se vad de tänker göra med oss totalvägrare.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
14 maj 2021 kl 18:10

Man undrar just vad Matti Sällberg ska hitta på härnäst. Kanske blir det en boosters direkt i ögonlocket?
Med utlovad effekt bara inom ett par timmar…kanske kan den bota cancer också?
Man behöver bara blinka så kommer Foodora med en hämtpizza.
Innan du redan har tänkt tanken!
2 blinkningar så resettar man “systemet”.
Vad som händer när man blundar?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
14 maj 2021 kl 23:36

Tar mer in dagens nya “vaccin”-biverkning/feature på det lite ytligare planet då jag redan vet att det aldrig blir aktuellt för min egen del. Fokuserar mer på nya rön angående vilken effekt dessa genmodifierade varelser kan ha på mitt naturligt hälsosamma lekamen.

Senaste nytt är ju antingen nya vaccininducerade mutationer eller “vaccination” by proxy av en redan “vaccinerad”. Snart kanske de skippar munskydd, socialdistansering och beordrar oss att kramas.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
15 maj 2021 kl 00:48

Det är det som har varit planen från början.
Inte på grund av vaccine-shedding utan tack vare Gp120 viral-shedding.
Vaccinen var alltid skapade med shedding i åtanke. Den riktiga pandemin kommer i höst. Detta är bara en uppvärmning inför vad som komma skall.
Därför Regeringen nu “lättar” upp antalet personer så att fler ska få nya mutationer.
Tack vare och med hjälp av vaccinen
Det är därför de vill vaccinera unga och barn till sommaren.( De andra är redan “inlåsta”).
Gp120 (har tjatat om) är det glykoprotein som utger sig för att vara ett spikprotein (men inte är det).Gp120 verkar utan att synas synkront med Covid-19. Tillsammans kommer de skapa nya mutationer.
Kanske en Skandinavisk till hösten?
Gp120 har 16 Hiv-1 spikproteiner ( i vaccinet såklart).
Covid-19 har 4 Hiv-1 spikproteiner.
När de tvärbinds skapas nya mutationer i de områden där vaccinen ges intramuskulärt,effekten blir 20 Hiv-1 spikproteiner. Hiv har jag för mig har 22 stycken totalt. Det var därför Covid-vaccinerade testade positivt för Hiv i Australien (trots att de inte hade det) orsaken var vaccinet. På så sätt kan de fortsätta att hålla de vaccinerade på dödens gräns (20)i åratal,inklusive boosters,som jag inte har forskat i. Om man överlever vill säga. Denna undersökning finns men drogs snabbt tillbaka.

https://www.researchgate.net › 3389…
(PDF) Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 …

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
15 maj 2021 kl 11:09

Jag har läst om det där med att vissa testats HIV-positiva. Men oavsett vaccininducerade mutationer, “vaccination” by proxy eller något annat överförbart från redan “vaccinerade” så är jag övertygad om att den största faran är injektionen i sig.

Allting överförbart från genetiskt förgiftade människor riskerar ju att kunna börja spridas okontrollerbart så att det även kan slå tillbaka på upphovsmännen. Såvida de inte har något väl fungerande motgift.

Men oavsett effekten av eventuell “vaccination” by proxy eller vaccinationsinducerade mutationer så är de nog mer ämnade för att driva den s.k. “pandemin” som en ursäkt för att kunna hugga giftsprutan i armen på allt fler.

Kunde de redan driva den s.k. “pandemin” så här långt utan någon exceptionell överdödlighet, så är ju en eventuell tvångsvaccinering ingen omöjlighet om människor börja droppa som flugor.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
15 maj 2021 kl 12:01

PS. CDC ska sluta räkna infekterade som redan är “vaccinerade” så länge det inte resulterar i sjukhusinläggning eller död.

“Covid-19 Vaccine Breakthrough Cases”https://www.youtube.com/watch?v=pSRzy_kpnEo

Karl Gunnar
Gäst
7 maj 2021 kl 16:58

Karl, detta ämne klassas idag som den största skandalen och brottet i mänsklighetens historia!. Inom EU & FN har vi idag ett stort upprop som tituleras CYBER-TORTURE och Task Force EU Coalition Cyber-Torture.com
Jag är en av dom Svenskar som torteras med dessa vapen och jag har anmält detta åtta gånger till polisen under årens gång, varpå dom vägrar att utreda sig själva. Jag har även JO anmält detta men även där vägrar man at utreda. Man har satt i system att ge sig på individer med dessa vapen och ofta ihop med psykologisk krigsföring (JTRIG) som avslöjats av Edward Snowden med flera och som sedan används här i Sverige och via detta försöka framställa den man ger sig på med dessa vapen som “mentalt sjuk” och eller “foliehatt” eller “konspirationsteoretiker”, dessa ord finns listade på JTRIG listan och ämnar till att förlöjliga samt tysta debatt om detta. Läs mer på min blog om dessa vapen samt min situation , dom flesta bilderna på bloggen har jag gjort själv och går att användas i artiklar gällande detta tema samt föreläsningar med mera. passwordmankind.blogg.se

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Karl Gunnar
7 maj 2021 kl 21:17

Tack Karl för obehaglig information och viktigt arbete för att stoppa tortyren.
Det värsta är att man länge även har känt till att mikrovågor sätter fart på kemiska reaktioner redan vid låga nivåer men ändå uppsåtligt injicerar experiment “vaccin” samtidigt som man ökar mikrovågsbestrålningen för alla genom 5g. (vore väldigt intressant att studera om “vacciner” fungerar som reaktionslösning)

relaterarat från utveckingen 1999-2004

Personal Chemistry: Sätter fart på kemiska reaktioner1999-10-14 16:33

https://www.nyteknik.se/startup/personal-chemistry-satter-fart-pa-kemiska-reaktioner-6464684

Personal Chemistry har gått genom 100 miljoners-vallen2003-03-25 23:00

https://www.nyteknik.se/digitalisering/personal-chemistry-har-gatt-genom-100-miljoners-vallen-6447991

Mikrovågor testas på civila2004-10-08 08:01

https://www.nyteknik.se/digitalisering/mikrovagor-testas-pa-civila-6443831

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Lindgren
8 maj 2021 kl 08:38

Min forskning tyder på att det finns en koppling till Covid-19, vaccinen och 5G.
I takt med att fler blir strålsjuka (utmattning,trötthet) av 5G kan de skylla på vaccinet. Och därmed vaccinera ännu mera.
5G systemet kallas elektroperforering och kalcificering av blod och hudbarriär.
Genom att (Israelisk studie) kan 5G perforerad huden och “därmed konstgjort” “vaccinera” alla människor utan att vara medveten om det. Iom att huden fungerar som en antenn.
Min forskning tyder också på effekten,vaccin,5G används för att sänka medvetandenivå, vakenhet och immunförsvar.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
8 maj 2021 kl 10:12

“Regeringen vill att Säpo och Försvarsmakten ska få direkt makt över villkoren för utbyggnad och drift av Sveriges nya 5G-nät”, så inleds följande enormt viktiga artikel, som har rubriken “Ljungqvist: 5G är globalisternas nya vapensystem”:
https://newsvoice.se/2020/01/ljungqvist-5g-globalisternas-vapensystem/

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
8 maj 2021 kl 10:45

Dubbelt bekräftat att det alltså är ett Försvarssystem dolt med diverse säljtricks som snabbare drönare mm.
Allt i det hållbara evangeliets namn.
Problemet är väl att det är de vaccinerade de vill styra som drönare.
Blir ju billigare att styra sin befolkning på det sättet med lipida nanopartiklar och elektriskt ledande atmosfär.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
8 maj 2021 kl 13:07

5Gs strålning kan inte åstadkomma ngt som har med vaccin att göra. Men alla typer av radiosignaler kan kommunicera med ngt hårdvarugränssnitt som i sin tur skulle kunna användas för att portionera ut ngn aktiv substans.
Det diskuterades runt 1970 som en applikation av då existerande cybernetisk hårdvara som opererades frivilligt i patienter.
Rätt använt -dvs frivilligt – vore ett dylikt sätt att medicinera inget ont.
Internet surrar av falska rykten vanligen uppmuntrade av den elit som förfogar över den mest avancerade teknologin och deras syfte är att förvirra.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
8 maj 2021 kl 13:24

Det är ett missvisande påstående.
Enligt en Israelisk studie som påvisar att mikrovågor elektroperforerar huden.
Enligt andra rapporter finns det också ett klart samband mellan kalcificering.
Dvs huden fungerar som en “genetisk” sändare men inte nog med det utan huden kan också förmodligen agera som mottagare av information.
Dvs strålningen i sig orsakar fenomen som närmast influensaliknande.
Detta gäller inte bara mikro/radio utan också solens strålar.
Nu skrev jag att “vaccinera”.
Man bör därför inte vara så snabb att döma ut min argumentationsmetod.
Jag har stött på dessa människor förut.
Det är inte helt ovanligt att de arbetar åt vaccinationsindustrin eller telekombranschen.
Det kommer visa sig om jag har rätt eller fel,bland annat testas ju vaccinerade (2 doser) positivt på Covid 19.
https://www.smh.com.au/national/nsw/fully-vaccinated-travellers-test-positive-in-sydney-hotel-quarantine-20210507-p57pt4.html?fbclid=IwAR0zp7Xq1GO-piay2xvWwbex-WRW1DTQV2N7Ik-UQQdwcRnp1tBBMM1HgEE

Så då måste man fråga sig?
Är Peter också betald av samma privata aktieportfölj?

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
10 maj 2021 kl 14:55

Nej om du menar mig så är jag helt utan bindningar. Och du tar upp mkt som du litar på men verkar inte ta någon hänsyn till betydelsen av hur starka signaler är. Det finns sen gammalt tillämpningar av emf för att smälta plast så nog går det att göra allt möjligt om man har tillräcklig effekt.
Men det föreligger inte från telecom.
Vidare – det går som jag antydde att använda implantat för att reglera medicintillförsel inuti en kropp och även var som helst men om det är är behållare med biostridsmedel utspridda i terrängen är det ingen annan egenskap hos emf än den våglängd som matchar objektets antennstorlek. Det är inget speciellt med 5G. Förutom att höga frekvenser matchar små mottagare.
Jag vill också tillägga att jag ifrågasätter inte din heder men är säker på att du är mkt mer användbar som oavsiktlig desinformatör för den elit som vi båda kritiserar.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
10 maj 2021 kl 15:17

Jag har inget att vinna på mina påståenden!
Jag har däremot allt att förlora!
Inklusive mitt eget liv!

Frågan är om Peter själv är villig att betala detta ohyggligt höga pris?

Så var lite mera varsam med dina polariserande begreppsformuleringar, som förrädare, desinformatör mm.
Det är en farlig väg att gå!
Min väg är enbarts korsets väg!
Och den är full av förlåtelse!
Men bara för dem som söker den!
Du söker konflikt undermedvetet hela tiden i din
argumentationsmetod.
Du säger en sak (men mellan raderna) anar
man spydigheter,sarkasm eller en återhållen ironi.
Jag menar vad jag säger, och jag gör vad jag säger att jag ska göra.
Att jag agerar som en desinformatör är bara ren och skär galenskap.
Läs på min hemsida http://www.korsfrukt.com
där jag ger 20 anledningar att vaccinet är och kategoriseras som vilddjurets märke.

Dags att öppna bibeln istället för färrädarepitet
som desinformatör och förvridare.
-Nej jag står för min bedömning.
-Det är något som inte stämmer i din egenmäktiga retorik.
Det finns så att säga MYCKET mer strålning än
EMF som kan smälta plast.
Det finns skalvågor som kan smälta både
människor och ben!

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
10 maj 2021 kl 21:48

Du läser in en ironi som inte finns. jag har aldrig ens antytt att du är förrädare men desinformatör blir man som jag skrev OAVSIKTLIGT om man för vidare sånt som inte stämmer. Vi är i stort underläge mot överheten och det är till fördel för oss om vi inte brusar för mkt utan lyckas uppnå en ngt så när objektiv nivå.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
11 maj 2021 kl 11:12

“Vi är i stort underläge mot överheten”.

Ledsen att säga det Peter.

Men du låter precis som de myndighetspersoner hos “överheten” som jag pratat med. Din argumentation bygger på teknisk kunskap in absurdum. Vi som dock besitter viss teknisk kunskap ser dock igenom teknikväggen som sätts upp rätt fort.

“Det är inget speciellt med 5G”. Varför kallar man det femte generationen om det är precis som de andra? Varje nytt system är visserligen baserat på “radiovågor” som SSM säger, liksom alla andra system.

5G använder andra frekvenser, och också andra styrkor på signalen. Systemet har också en annan pulsning än tidigare system. Liksom 5G kommer bli det första systemet med riktade strålar liknande laser. Det medger bland annat att använda systemen som radar. Hur en våg breder ut sig är dock extremt komplexet och innebär stor skillnad i antenneffekt osv. En liten antenn (rfid chip) behöver inte ha optimal längd för att fungera.

Vi som lyssnar på signalerna hör naturligtvis genast skillnaden på dem. Att man sen kallar den ena för “Orthogonal Frequency Division Multiplexing” och de andra för “UMTS” och “LTE”
osv är bara hårklyveri.

Men Rammstein och Bach är inte samma sak!

Musik visst…….

Hur många människor ska få reeälla blödningar?
Hur många skall sluta sova?
Hur många skall få cancer?
Hur många skall tappa sitt minne helt?

Innan man minns att det är en mycket dålig ide att låta de sjukaste och girigaste människorna på jorden styra utvecklingen?

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Josef Persson
11 maj 2021 kl 12:33

Har de personer du pratat med inom överheten sagt att dom är i underläge mot överheten?. Jag har jälv sen 1989 erfarenhet av att vara en sk TI men det hindrar mig inte att se att det har ett stort värde att resonera sakligt.
Om man ämnar sprida ut biostridsmedel som ligger och väntar på att få startsignal i ngn form av gömda entiteter så spelar det ingen stor roll om det är från 5G eller nåt annat var vad jag menade
Och beträffande rfid så krävs det väldigt mkt större effekt om den har en för liten antenn.
Det finns även 1mm stora korn som sprids ut i hjärnan och etablerar kontakt med dator men det funkar bara alldeles intill med en yttre signal som strömkälla

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
12 maj 2021 kl 01:31

Människokroppen är ju väldigt känslig redan för svaga signaler så det handlar inte alls om att det behövs någon uppvärmning för att orsaka skada eller olägenhet.

DEN ELEKTRISKA MÄNNISKAN

https://www.maxicom.se/Kroppenselsystem.htm

Ang den naturlig bakgrundsstrålningen

“Onsala rymdobservatorium hör till de mest utsatta. Minsta lilla radiosignal från en mobil i närheten sugs upp av observatoriets jätteantenn och överröstar de eftersökta, men ytterst svaga signalerna från yttre rymden.

– Om en vanlig mobiltelefon placerades på månen, skulle den stråla mycket starkare än de signaler vi letar efter, säger Roy Booth som förestår Onsalaobservatoriet.”

https://www.nyteknik.se/digitalisering/mobiler-hot-mot-toppforskning-6448128

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
12 maj 2021 kl 14:18

“Människokroppen är ju väldigt känslig redan för svaga signaler”
Jag har flera ggr berört Andrew Marinos forskning på icketermisk verkan för lågfrekvenspåverkan men även han pekar på att den enda kända mekanismen för högfrekvens är termisk och han nämner temperaturskillnader på 0,005 grader som nedre gräns.
Jag tror inte att dagens vetenskap vare sig kan slå fast eller säkert motbevisa att svagare signaler än så har verkan.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
12 maj 2021 kl 16:34

Radio- och mikrovågor fungerar som kolinerga stimulerare, detta genom att de är kolinesterashämmare ! 

Radio- och mikrovågor imiterar kemiska bekämpningsmedel

http://www.malfall.se/bilaga/bil2.pdf

http://www.kvicksilver.org/9904/b2.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
12 maj 2021 kl 20:29

Måste säga att jag inte blir riktigt klok på dig!

Du uppger alltså att du varit en targeted individual i 32 år, men tror inte mikrovågor kan skada om det inte är så stark strålning så du blir grillad.

Du säger att du resonerar “sakligt” och “vetenskapligt” och är emot överheten. Men har ändå missat i runda slängar ca 3000 studier om man skall tor auktoriteter på området som Martin Pall och company.

“Tempraturskillnader på 0,005 grader som nedre gräns”. Det blir ju varmare än så när jag fiser!
Jag brukar gå in i min bastu när den är 105 grader. Vart vill du komma?

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Josef Persson
12 maj 2021 kl 23:31

Nej det blir inte alls varnare än så när du fiser för temperaturSKILLNADEN som det handlar om måste existera över ett så litet område att en nervcell ‘fyras av’ ty det är en digital händelse.
Fyras av eller inte fyras av; etta eller nolla inte mitt emellan
Ang att vara TI
Jag blev pga misstankar om terroristplaner inplanterad med ett cybernetiskt implantat sen 1989. Det har ett radiofrekvens-gränssnitt och kommunicerar som andra elektroniska mottagare/transpondrar men följer en mer sekretess-lämpad typ av data-kommunikation än utrustning som används öppet.
De som är TIs tror jag alltid är den typen även om dom inte vet om det.
Men TIs är rätt förtegna om detaljer i hur de påverkas och de redovisar inte alla verkningar för att inte verka galna.

På internet cirkulerar envist felaktiga rykten om att den typen av verkan kan åstadkommas med mikrovågor eller annan strålning direkt utan implantat
En amerikansk ingenjör intervjuades hösten -94 och berättade att Cia 1988/89 beställt en mångfald typer implantat som är inbakade i benimitation och inte syns med röntgen-undersökningar. Dom som inplanterades tidigare tex Robert Näslund hade efter vad han själv hävdar varit inplanterad med såna varianter som syns tydligt på röntgen

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  petergrfstrm
13 maj 2021 kl 07:00

Det skulle ju vara rätt intressant att få veta varför du vart anklagad för “terroristplaner”.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
13 maj 2021 kl 10:59

Flera indicier. Jag hade försökt bränna ner Nimis medelst en tidisinställd eldfängningsanording 1985. En liknande anordning fanns även i min bostad vilket senare i samband med andra misstankar torde ha bidragit till att dom förknippade mig med Nimis.
På den elektroniska saken jag hade lämnat efter mig fanns ett tydligt tumavtryck.
Och den skulle likaväl ha kunnat användas för att kopplas till en bomb även om det inte var så där.
Det fanns en text på kopparlaminatet med skämtsamt menade kommentarer om kungafamiljen och även en hotfull kommentar mot psykologer som inte var allvarligt menad.
Jag misstänktes för narkotikabrott och narkotikamissbruk. Jag tror att deras starka övertygelse om narkotika var baserad på att jag hade lagliga kosttillskott i omärkta plastpåsar som såg ut som knark.
Jag lånade litteratur från Usas försvarsmakt.
Jag befann mig tidigare på en forskarinstitution där det teoretiskt fanns möjlighet att komma över snabba switchar som förekommer vid äldre typer av kärnvapen. Jag efterfrågade floder av info om allt möjligt tekniskt via forskarbibliotek. Jag försöker inte göra mig intressant utan jag märkte av de nyhetstelegram som spreds genom medierna att Cia tycktes vilja göra Svenska partners uppmärksamma på att en irakisk person i Sverige försökte komma över liknande typer av snabba switchar.
Cia behövde inte ha verkliga misstankar mot mig det räckte att dom kunde peka på en förevändning så kunde dom få uppdrag i Sverige istf Afghanistan. (forts)

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
13 maj 2021 kl 11:22

Dom hade alltså indicier på att jag sysslade med farlig planering.
Det var möjligt att se in i min bostad om man använde en stark kikare som fågelskådare har, även om jag är säker på att dom gick in i bostaden objudna. På väggen fanns vid någon tidpunkt ett hakkors med 40cms diameter. Det var inte menat som politisk symbol men tillsammans med att jag hade köpt en nazistisk marschskiva såg det ut som om jag vore en sk kryptonazist. Det torde inte ha gjort misstankarna svagare. Helen Löw som läste in sig på västvärldens uppfattning om nazism redogjorde för Luther Pierce’s uppmaning till vitmakt-kämpar att bilda isolerade motståndsceller för att försvåra infiltration. Jag passade in i den bilden men hade inga såna symaptier. Jag hade ett flertal vapen men bara ett som fungerade ett kal .22 salongsgevär.
Amunitionen hade beteckningen Laser. Men det var inte laserriktmedel som Lasermannens.
Emellertid visar timingen då man drog igång en omfattande övervakning av mig just efter Lasermannens gripande att man associerade mig till en liknande profil. Just då hade jag även framgångsrikt opererats mot skelning. Därvid uppstod en möjlighet för storebror att försöka få mig att misstänka ögonläkaren för det som kort efteråt började tyda på cybernetisk påverkan. Men jag visste att ngt misstänkt inträffade med min kropp redan hösten 1989 och senare förstod jag att det var då man opererade in implantatet. (forts)

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  petergrfstrm
16 maj 2021 kl 19:26

Det tog sån tid innan kommentaren godkändes att jag tappade tråden.
Jag tror jag hoppar det jag ursprungligen tänkte ta upp om unabombaren och den timing hans gripande hade och de märkliga omständigheterna där.
Men jag nämnde ju här nånstans i tråden att jag anser att man bör följa psykiatrins (hycklande)ide att polisen bör ta hand om såna fall där folk verkligen är förföljda med implantat inblandade.
Det går att effektuera medelst elektronisk utrustning skrev jag.
Och vad hände i närtid jo tex en vansinneskörning i Stockholm mot 14 byggnader däribland mot polisen.
Tillfällighet?
Om det här inte var en bluffnyhet så bör nog polisen uppfatta det som en varning från dom som inte vill att polisen ska engagera sig som psykiatrin hycklande föreslog. Hycklande för att dom visste förstås att polisen bara skulle hänvisa tillbaka som lagstiftningen nu ser ut.
Men det vore utmärkt om samhället kunde effektuera den fullt genomförbara tekniska metoden som kan påvisa vilken elektronik som helst i en människa. Det behövs ingen strömmatning. Alla aktiva elektronikkom-ponenter ger övertoner som inte finns naturligt i kroppen om den inte fanns från början i testsignalen.

Erik Forsman
Reply to  petergrfstrm
13 maj 2021 kl 07:19

Detta kan ju stämma, men jag är skeptisk. Psykisk sjukdom har alltid funnits, och kommer alltid att finnas. Vad det handlar om är att hjärnan (vet inte hur jag ska förklara detta) avkoda den elektromagnetiska soppan som benämns som fältet i kvantfysiken, på ett lite annorlunda sätt.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Erik Forsman
13 maj 2021 kl 07:54

Och glöm in de de nya rönen om att psykiska sjukdomar kan vara resultatet av bakterier, mikrosvamp och virus som angriper hjärnan.

Erik Forsman
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
13 maj 2021 kl 20:36

Som då påverkar vår perception.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
14 maj 2021 kl 13:29

Det har inget med psykiska problem att göra utan är rent fysisk tortyr med onaturligt starka muskelsamman dragningar som ingen kan inbilla sig. Och allt jag varit med om stämmer väl överens med vad Jose Delgado helt öppet och utan onda avsikter publicerade från slutet av 50-talet. Han visade att man kan spela in nervsignaler och sen skicka tillbaka in i nerverna (det finns dubbla uppsättningar nerver sk afferenta och efferenta) varvid exakt samma fysiska påverkan inträffar. Det kan användas som en vidrig tortyrmetod som dom utsatte mig för i mer än 10 år många timmar i veckan så att jag då aldrig fick tillräcklig sömn.
Dom gör så för att man ska bryta ihop och hamna i psykiatrin så att dom kan bygga upp en falsk profil av en person med återkommande psykos. På så vis vill Cia och dess medlöpare i Europa kunna radera ut vittnesmål om deras repression och perfida missbruk av en teknologi som eljest skulle ha många goda tillämpningar vilka har hållits tillbaka.

Erik Forsman
Reply to  petergrfstrm
15 maj 2021 kl 09:34

Med all respekt för dig Peter samt att fenomenet du beskriver mycket väl kan stämma, så är jag fortfarande skeptisk av flera orsaker: för det första tenderar människor med psykisk ohälsa, speciellt patienter med paranoida tillstånd, bli tämligen narcissistiska och därför helt övertygande om att hela underrättelsetjänster jobbar i skift för att knäcka en enda obetydlig individ – hur blir det med övertidsersättningar? Har dessa verksamheter inte viktigare saker att pyssla med? Hur kan en enda individ med psykisk ohälsa utgöra så stort hot? Om så vore faller vore rationellare, billigare och enklare se till att vederbörande hamna under bussen. Ta det så kallade Palmemordet som ett talande exempel där över 50 människor på ytterst märkliga sätt död – eller som alla med en syresatt hjärna förstår blivit tagna av daga. Få människor med psykisk ohälsa tillfrisknar till den grad att de fullt ut kan integrera i samhället; utan detta är ett livslångt socialt handikapp. Detta är självklart en sorg med förnedring. Då kommer allehanda fantasifulla förklaringar väl till pass.            

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Erik Forsman
16 maj 2021 kl 18:35

Om jag hade tjatat om detta hade du kunnat kalla mig narcissist men som du vet brukar jag inte dra upp det. Denna gången var det därför att dom andra här misstänker mig för att vara köpt överhetsperson.
Har jag inte rätt att fräsa till lite då?
Dessutom var det ju en annan kommenterare som drog upp det som jag ville ge ett handtag.
Vidare Det är inte individen med psykisk ohälsa det handlar om utan implantat-teknologin som hemlig repressalie.
Det är den som är det intressanta för utövarna att demonstrera. Att kunna bestraffa samtidigt som de flesta andra inte fattar.
Genom den repressionen riktad mot intellektuella (white collar workers ) kan överheten skrämma skiten ur eventuella whistleblowers i andra sammanhang.
Marlin Fittzwater som var inpiskare i republikanerna använde 1990
ett hot om sån teknologi mot de partimedlemmar som inte följde partilinjen. Han sa jag säger inte vad det är men vi har nu metoder att straffa er med ert eget samvete.
En annan aspekt är att ni inom psykiatrin även om ni läste in er på Delgados mkt avslöjande publikationer fortfarande vore 50 år efter utvecklingen. Men ni har väl inte ens kommit dit än.
Då är det 70 års eftersläpning.

Erik Forsman
Reply to  petergrfstrm
16 maj 2021 kl 19:48

Jag gillar dig Peter, för att du är du. Läser alltid dina inlägg. 

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
13 maj 2021 kl 10:00

@P.G. Men om man hårdrar detta utefter din egen argumentationsteknik så är ditt påstående om att du är en TI något anekdotisk och ej kvantitativt mätbart.

Det kan ju lika väl bara vara något du hittar på för att få en högre trovärdighet enligt tesen “min fiendes fiende är min vän” när du sen som en i gänget med vänskaplig ton ständigt påpekar hur fel alla andra har.

Du kör rätt mycket härskarteknik med ekvationer och andras historiska citat men när man går in i ett eget logiskt resonemang där man är tvungen tänka själv blir du oftast tyst.

Sen är du bara fysiker så vilken inverkan allt det här har på biologiska system är ju inte ditt område av expertis.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Anders Johansson
14 maj 2021 kl 13:11

Instämmer i att JAG inte har bifogat bevis. Om jag hade det skulle kanske någon möta döden i förtid, men det är fullt tekniskt möjligt att påvisa elektroniska komponenter inuti en människokropp. Jag har skrivit om det tidigare men jag vill inte insistera på att andra ska ta risker för min skull utan hoppas på att det ska uppstå konsensus mot imperiets maktmissbruk så att vi normaliserar att tex polisen har tillgång till sån utrustning och att psykiatrin inte längre hycklande kan hänvisa till polisen som psykiatrin mkt väl vet kommer att skicka tillbaka folk till psykiatrin.

Att du kallar ekvationer för härskarteknik demonstrerar hur skadlig värdegrunden är, åtminstone i västvärlden . Istf att uppskatta rationella argument tycks du mena att man ska avstå från sakargument om inte alla har adekvat kunskap men ändå förväntas den som har kunskap respektera de övrigas svagt grundade påståenden.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
14 maj 2021 kl 14:11

Vad det här svaret det bästa du kunde komma på efter över ett dygns betänketid?

När andra debattörer hänvisar till något som inte styrks av en uppsjö vetenskapliga studier så avfärdar du det som anekdotiskt. Likaså när andra hänvisar till någon okänd teknik eller oredovisad funktion hos en känd teknik så är det nästan alltid helt omöjligt enligt dig. Även då t.ex. en forskargrupp på Harvard forskar i det enligt dig helt omöjliga området.

Men du själv kan svänga dig med hemliga benimplantat framtagna genom en okänd teknik som bara du och någon annan påstådd snubbe känner till. De där dubbla måttstockarna vad gäller bevisföring är ju knappast särskilt vetenskapliga.

Antingen bevisar du att du är chippad och en TI, eftersom “de” redan känner till att du har avslöjat allt. Eller så får du helt enkelt finna dig i att andra tror du antingen inbillat dig det här eller att du bara försöker bedra din omgivning.

Din argumentationsteknik och smått tvångsmässiga bevakning av vissa ämnen får mig att starkt misstänka det sistnämnda.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Anders Johansson
16 maj 2021 kl 18:50

Jag AVFÄRDADE inte de andras redogörelser om vissa typer av emf som anekdotiskt utan jag räknar med att etablissemanget avfärdar det som anekdotiskt. Därför önskade jag en bättre bevisning i allas intresse. Jag försöker se det från den andra sidan och det tror jag gagnar Newsvoice anseende.
Och du slår in öppna dörrar när du säger att jag har anekdotisk info om mig vad er anbelangar. Så är det och jag tog upp det för att Josef skulle fatta att jag också vet hur det är att vara på mottagarsidan av kränkningar.
Vet inte om du märkte att Jan Rosbäck uppmuntrade en av de andra kommenterarna här som säger sig vara utsatt för cybernetisk påverkan(i mitt sätt att tolka hans hemsida som jag som hastigast ögnade igenom.)
Jag tänkte att det kanske kunde vara intressant för honom att höra lite från en veterans erfarenhet.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
16 maj 2021 kl 19:10

Sluta jiddra och BEVISA ditt påstående vetenskapligt, då du själv har tillgång till det chippade föremålet.

Eller så fortsätter du hålla på som du gör och på så vis överbevisar du indirekt din verkliga funktion som grindvakt. Vilket redan är en rätt så anekdotisk upplevelse hos de flesta av dina motdebattörer. Märker du själv inte att i princip alla får dessa vibbar efter en stund?

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Karl Gunnar
8 maj 2021 kl 21:32

Bra material Karl. Vi börjar bli några stycken nu. Systemet är styrt av sågbockar som å andra sidan lätt kan bytas ut av några med lite stake http://www.jar2.com/Files/Anonymous/2006koka.pdf

Fredrik Eriksson
Gäst
2 maj 2021 kl 17:12

1.Är 5G-systemet gjort för att enkom skapa
ett slav och ekonomiskt lydsamhälle?
Utan tanke på dess negativa konsekvenser?

2.Är myndigheter,instutioner och forskare
betalda, mutade och övertygade av samma ekonomiska incitament?
Forskning som visar ett negativt skeende, tystas
elimineras eller plockas bort?

3.Är lockelsen att bygga detta Babyloniska satellitsamhälle
som styrs av quant-datorer med extra skydd från
militäriska instutioner som Försvarsmakten,Säpo och NOA för stor för att inte vilja blåsa i visslan?
-För inte så stor del sen gick ju Polisen ut och
deklarerade att de, -Minsann har rätt att spåra alla hela tiden dygnet runt.
-var dom än är placerade
-Det låter för mig som 1984 ggr 10.
-Jag menar vi Svenskar kommer nog få raskt vänja oss att
pensionen försvinner, hyran höjs och elen kostar åtminstone mångdubbelt
inom en VÄLDIGT nära framtid.
Återigen BARA för att dölja bankernas belåning.

4.Är detta finansiella system EN mekanism
för att dölja bankernas belåning, aka skuldmättnaden?
Men genom avdelningsbarhetens hemlighet, vet ingen någon annan
vad som är det egentliga syftet med tex 5G på hustaket.
Magdalena Andersson sa ju nyligen, vaccin,vaccin,vaccin,
efter några dagar jobb,jobb,jobb.
Blir ju inte så svårt att hon vill att alla ska vaccinera sig
för att kunna arbeta (nano-injektioner med spårbara block-chain-chipp)?
Oerhört diaboliskt skulle jag vilja säga.
Samma ondska som placerar dessa 5G-torn på hustaken.

Last edited 1 år sedan by Fredrik Eriksson
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
2 maj 2021 kl 22:33

Ja det verkar så Fredrik!
Den som mår dåligt får kognitiv beteendeterapi mot uppsåtliga miljöbrott.

Forskning eller Förfall av Jan Åberg (1994) https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2011/05/16/forskning-eller-forfall-av-jan-aberg/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Lindgren
3 maj 2021 kl 00:07

Ja då bekräftar detta inte bara mina värsta farhågor.Utan bekräftar också
att det är ett militäriskt experiment och ett förgiftningsprotokoll som påminner i mångt och mycket om just….hmmm Covid 19.
Anledningen är att 5G arbetar i 60ghz spektrumet och först tänkte jag inte mer på det tills jag läste Solveigs text om just mikrovågor och syresatt stress.
Oxidativ stress ger fria radikaler och kan jämföras med vad som händer när fett härsknar eller en spik rostar. Det finns många faktorer som leder till ökad bildning av reaktiva syrearter, såsom rökning, miljögifter och stress.
Förbränningen i cellerna kräver ständigt syre för att fungera. Vi är hela tiden beroende av att ta upp syre från inandningsluften.
Men om syret tas upp av 5G strålning?
Då återstår ju bara Covid symtom?

Kan Covid antas vara effekten av 5G strålningen?
Men i takt med att fler och fler “vaccineras” kan de istället skylla på andra faktorer som tex fetma eller inbillning?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
3 maj 2021 kl 01:56

Ja Fredrik!

Solveig är en riktig klippa och har dessutom mycket passande CV.
5G hjärtstopp/vaccindöd vill man nog skylla på “covid-19 vågor”.
När man sen startar upp 60 ghz kan nog folk ramla ihop på gator på flera ställen en i wuhan.

Förlängda testtillstånd för 5G från PTS Publicerad 2020-05-07
https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/05/07/forlangda-testtillstand-for-5g-fran-pts/

5G startas i Stockholm Publicerad 2020-05-25
I dag firar Telia, Ericsson och regeringen att 5G startas i Stockholm trots omfattande kritik från forskare, läkare, organisationer och många medborgare som bedömer att 5G leder till allvarliga hälso- och miljökonsekvenser. Det saknas helt forskning som visar att 5G inte leder till allvarliga skador för människors hälsa och för miljön varför en del välrenommerade experter anser att 5G därför bryter mot konventioner om mänskliga rättigheter. Advokaten och miljökämpen Robert F. Kenndy Jr har kallat 5G “en stor mardröm”. Från områden där 5G tidigare startats kommer rapporter om svåra hälsoproblem och vittnesmål finns om fågel- och insektsdöd.
https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/05/25/5g-startas-i-stockholm/

Självrapporterade symtom kopplat till Covid19 är trovärdiga – Självrapporterade symtom kopplat till teknisk mikrovågsstrålning är inte trovärdiga?https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/01/25/sjalvrapporterade-symtom-fran-covid19-influensan-ar-trovardiga-sjalvrapporterad-symtom-kopplad-till-teknisk-mikrovagsstralning-inte-trovardiga/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
3 maj 2021 kl 02:04

Här vittnar Solveig Silverin om hur nya mikrovågstortyren känns.

“Trots all tidig kunskap om hur komplext mikrovågor påverkar kroppen, tillåter man hänsynslös tvångsexponering med allt högre energi.
De 18 dagarna i mars och dagar i maj är det värsta jag varit med. Tidigare inlägg:   9 maj 2020 14 maj 202017 maj 2020

https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2020/09/10/trots-all-tidig-kunskap-om-hur-komplext-mikrovagor-paverkar-kroppen-tillater-man-hansynslos-tvangsexponering-med-allt-hogre-energi/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
2 maj 2021 kl 00:31

“Illamående, yrsel och hörselnedsättningar”.
https://samnytt.se/misstankta-attacker-med-energivapen-mot-statsanstallda/

Sveriges befolkning är under attack med “energivapen”.

Mindre distinkta och inte lika akuta symptom bara.

Mattias RahmD
1 maj 2021 kl 13:15

Suveränt reportage. Beslut hos några få människor att vrida upp några procent så skulle vi ha en “pandemi” över natt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
30 april 2021 kl 15:14

Det har ju länge varit synligt att lägenheter intill taksändare saknar krukväxter i fönstren så varför skulle någon tro att människor mår bra i denna miljö?
Om “klimathotet” tas på allvar skall vår storskaliga mikrovågstorkning som ger uppvärmning samt största växthusgasen, vattenånga nu stängas av.

Mikrovågorna påverkar vattenmolekylerna och värmer upp lufthavet,
https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2020/06/02/mikrovagorna-paverkar-vattenmolekylerna-i-lufthavet-i-vaxter-och-djur-vad-blir-konsekvensen-av-denna-paverkan-som-inte-enbart-ar-uppvarmningseffekt/

Att torka fuktiga golv och väggar av betong med mikrovågor går mycket snabbare än att torka med vanliga byggfläktar.
https://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/omraden/magnetfalt-och-tradlos-teknik/uppvarmning-med-mikrovagor/mikrovagstorkning/

Vattenånga är den viktigaste växthusgasen Vattenångan är den allra viktigaste växthusgasen i atmosfären – den står för åtminstone tre fjärdedelar av den naturliga växthuseffekten. Luftens innehåll av vattenånga påverkas inte direkt av människan utan är i stället mest beroende av temperaturen. Ju varmare det är, desto mer vatten i ångform kan finnas i atmosfären och desto mer vatten avdunstar från jordytan och blir till ånga i atmosfären. Varje temperaturhöjning – oavsett vad den beror på – leder alltså till att vattenångehalten ökar i luften och att växthuseffekten därigenom förstärks. https://www.naturvardsverket.se/Sa-mar-miljon/Klimat-och-luf

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
3 maj 2021 kl 11:29

Solveig stängde sin kommentarssektion när jag invände mot ovederhäftiga påståenden om uppvärmning från mikrovågor som hon antog påverkade klimatet.
Solveig har seriösa avsikter men brusar en hel del.
Du anger heller inga kvantitativa data utan gör missvisande paralleller som inte håller.
Vetenskap är kvantitativ och det går inte att associera fram ngt seriöst.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
3 maj 2021 kl 15:35

Hej igen Peter!

Vad är det för ovederhäftigt i att hävda att mikrovågssändare värmer upp omgivande lufthav samt genererar den största växthusgasen vattenånga?

Detta är ju välkända parametrar som stiger med mikrovågsändareffekten.
https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2018/07/23/den-okande-mangden-mikrovagor-i-etern-ar-troligen-orsaken-till-att-temperaturen-okar/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
3 maj 2021 kl 21:18

“Mer än 90 procent av operatörerna oroar sig för ökade energikostnader med 5G och edgelösningarAv jmhogberg | onsdag 27 februari 2019 kl. 9:20

Operatörer är optimistiska om möjligheterna med 5G, visar undersökning av Vertiv och 451 Research. Men energiförbrukningen för nätverk kan öka med upp till 270 procent till 2026. “

https://www.nordiskaprojekt.se/2019/02/27/mer-an-90-procent-av-operatorerna-oroar-sig-for-okade-energikostnader-med-5g-och-edgelosningar/

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
7 maj 2021 kl 22:22

Jo det går åt mer energi för varje databit/sekund man överför.
Men om det, som du verkar antyda i föreg kommentar, påverkar växthusgasernas andel av atmosfären med mikrovågor så behöver man redovisa det kvantitativt.
Du påstår att det är välkända parametrar men förklarar inte och inte heller Solveig i den länken du angav.
Övertalningsargument helt utan substans.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
7 maj 2021 kl 22:00

Det ovederhäftiga är att du inte kollat vad det rör sig om KVANTITATIVT!!! Jag gjorde det och redovisade till Solveig varvid hon slutade kommunicera.
Den länk du ger argumenterar inte kvantitativt. Det är inte vetenskap utan känslor.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
8 maj 2021 kl 00:13

Hej igen Peter!

Grunderna är ju känd fakta att mikrovågor värmer och torkar effektivt redan vid låg energinivå och genererar vattenångan som redan helt naturligt är jordens allra största växthusgas.

Bara för att vi saknar jordens totala mikrovågsändareffekt innebär ju inte detta att värme och växthusgas inte alstras.
Eftersom klimatuppvärming hävdas av alarmister måste ju påverkan vara prio att kontrollera då sändareffekten stiger.

“Ökningen av mobildata kräver energieffektivare nät”
28 januari 2019

“Mobilnäten kommer inom bara några år att skicka 100 gånger mer data, vilket kan ge 100 gånger högre energiförbrukning. I längden blir det ohållbart. ”

https://liu.se/nyhet/okningen-av-mobildata-kraver-energieffektivare-nat

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
8 maj 2021 kl 00:58

Angående hur effektivt mikrovågor omvandlar fukt till vattenånga.

Det går mycket snabbare att torka fuktiga golv och väggar av betong eller tegel med mikrovågor än med byggfläktar. I stället för att torkningen tar flera veckor kan den göras på ett par dagar.

https://www.nyteknik.se/energi/tillstand-kravs-for-att-anvanda-mikrovagor-6394770

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
8 maj 2021 kl 12:50

Det du skriver om att mikrovågor frigör mer vattenånga ryms helt inom den termodynamiska jämvikt som balanserar vatten och vattenånga och temperaturen är den parameter man behöver. Därför är det du säger inget argument utöver temperaturhöjningen som du fortfarande inte kvantitativt uppskattat.
Vattenånga och CO2 spelar helt olika roller trots att båda är växthusgaser.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
9 maj 2021 kl 00:42

En artikel från tiden då pts vågade visa sändare.
Så här kunde sändareffekt kvantitativt se ut 06.
https://www.vagbrytarenstockholm.se/teknik/mobilmaster/sandareffekter.htm

Numer brukar man ange att en mobilitelefon ger en års elförbrukning “som ett kylskåp” som mikrovågsändarnätet är huvudförbrukaren till.
Problemet är att ökande mikrovågsändareffekt
ger helt onormal vattenångebildning, kanske 10 gånger mer vattenånga än vanlig byggfläkt om vi förenklat tolkar “flera veckor” som tjugo dagar.

“I stället för att torkningen tar flera veckor kan den göras på ett par dagar.”

Naturvårdsverket

“Varje temperaturhöjning – oavsett vad den beror på – leder alltså till att vattenångehalten ökar i luften och att växthuseffekten därigenom förstärks. Då stiger temperaturen ännu mer – det blir med andra ord ”rundgång” (i vetenskapliga sammanhang talar man om ”positiv återkoppling”). På indirekt väg kan människan därför trots allt påverka vattenångan och dess uppvärmande effekt. När vi exempelvis släpper ut koldioxid och därigenom höjer temperaturen på jorden blir följden att även vattenångehalten stiger.”
På egen hand uppskattas en fördubbling av luftens koldioxidhalt bara kunna värma upp jorden med drygt en grad, men med återkopplingarnas hjälp uppskattas uppvärmningen, till följd av en sådan fördubbling, i själva verket kunna bli omkring tre grader.”

https://www.naturvardsverket.se/Sa-mar-miljon/Klimat-och-luft/Klimat/Darfor-blir-det-varmare/Vaxthuseffekten-forsta

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
9 maj 2021 kl 17:29

Jo men hur stor uppvärmningen blir undviker du att ta reda på.
dT/dP=0.25T/Psol
T~260Kelvin i atmosfären Psol~1.2E17W
ger dT/dP
~5E-16grader per watt=5E-7grader per 1GW.
Tusen kärnreaktorer om vardera 1GW på hela tiden ger alltså dT +0.0005 grader

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
9 maj 2021 kl 19:09

Hallå Peter!
Jag tycker att detta är lite överkurs eftersom olägenhet/ skada uppstår före uppvärmning
och därför inte tillåter drift enligt miljöbalken.

Men om vi använder ditt exempel och tar hänsyn till naturvårdverkets syn ska temperaturökningen
+0.0005 grader först tredubblas med hänsyn till vattenångan, då blir total ökningen +0.0015.

Men om vi förenklat tänker oss att dessa Tusen kärnreaktorer om vardera 1GW på hela tiden ger alltså dT +0.0005 grader används för att sända mikrovågor skall ju uppvärmningen med hänsyn till ca tiodubblad vattenånga vid mikrovåg bli en decimal mer +0.0050 grader av sändarna.

Mikrovågor är även kända för att starta onormala kemiska reaktioner (som ju utlöser extra värme).

Sen kan man ju fundera på om jorden klarar att kompensera för kontinuerligt ökande mikrovågor.
Min poäng är att industrins klimatalarmister och 5g säljare slagit knut på sin egen svans oavsett om mobilnätets orsakade temperaturökning skall ses som liten eller stor.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 maj 2021 kl 15:43

Inte alls överkurs utan helt fundamentalt om man är seriös.
Min beräkning utgår från den faktiska strålbalansen i atmosfären och den förändras bara obetydligt eftersom vattenångans återkoppling automatiskt redan finns med i indata. När du dessutom påstår 10 ggr mer av ngn specifik mikrovågseffekt behöver du bevisa det och inte endast kvalitativt.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
10 maj 2021 kl 16:43

Ja, mycket “fundamentalt”, eller hur?

Och dettta med “vattenångans återkoppling” är verkligen väldigt övertygande för oss lekmän – men hur kommer det sig att exempelvis Barrie Trower ännu inte insett detta fundamentala…?

Han påstår ju till och med att 5G är farligt…

Ericsson-Ödling menar ju att 5G är rena hälsokuren. Kanske instämmer du i detta, Peter Grafström…?

Ödling menar att kritiker till 5G måste ha sovit på fysiklektionerna – är det även din uppfattning?

Barrie Trower lyckades tydligen med att sovande avlägga doktorsexamen i fysik.

Kanske ska vi lyssna på vad denna så ovanliga vetenskapsman, som sovande blivit en framstående fysiker, vill säga oss om 5G:

https://www.youtube.com/watch?v=rAhqALa4niE

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 maj 2021 kl 17:00

Barrie Trower berättar om alla djur som dött som befunnit sig i närheten av 5G- sändare.

Hur förklarar vi det, Peter, var det placebo / noncebo eller bortsebar statistisk avvikelse – eller kanske rentav någon effekt i samband med vattenångans återkoppling?

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 maj 2021 kl 21:37

eller desinformation av en militärt associerad expert.
Jag har vid flera tillfällen citerat Trower för sånt jag litar på men vidhåller att såna personer som tolereras antagligen är tvungna att sprida en del desinfo.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 maj 2021 kl 21:52

onödigt att du raljerar. Vad är det du påstår att Trower inte förstått? Jag redovisade uppvärmningen av emf. Har han motsagt det?
Isf har han fel oberoende av vilka titlar han har.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
10 maj 2021 kl 18:15

Hej igen Peter!

Överkursen i att försöka gissa exakt global temperaturhöjning från denna miljöfarliga verksamhet blir onödig då det finns starka seriösa skäl att “anta” vållad olägenhet/skada av verksamheten redan vid mycket lägre nivåer.
Verksamheten är därför olaglig enl den svenska lagen miljöbalken före mätbar uppvärmning.

Det blir därför lika oseriöst som att diskutera ifall man skall fortsätta koka ett ägg vid högre temperaturer efter att ägget redan är hårdkokt.

Ex på olägenhet/skada som kräver driftstopp.

Farliga nivåer av strålning visar nya mätningar

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/10/08/farliga-nivaer-av-stralning-visar-nya-matningar/

Växande bevis mikrovågsstrålning orsakar oxidativ stress, DNA-skador och skadliga effekter på hjärnan
https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/10/01/vaxande-bevis-mikrovagsstralning-orsakar-oxidativ-stress-dna-skador-och-skadliga-effekter-pa-hjarnan/

Sjuk av strålning från 5G, 4G i StockholmCamilla arbetar vid Stortorget i Gamla stan där det finns basstationer för 4G och 5G. Hon får symptom som halsont, huvudvärk, yrsel, andningsbesvär, feberkänsla, tryck över bröstet, hetta och snuva i området, men symptomen lättar då hon lämnar det. Eftersom det är helt outforskat vilka konsekvenser samtidig exponering för 5G, 4G och 3G får för hälsan är vittnesmål som dessa viktiga och angelägna att redovisa och riskerna med befintlig

strålningsexponering måste undersökas.
https://www.stralskyddsstiftelsen.se

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 maj 2021 kl 21:33

Farligheten i strålning är ett annat ämne än påstådd klimat-uppvärmning från emf.
Slutsatsen är då fortfarande 0,0005 grader per 1000 kärnreaktorer
Kan uteslutas som skäl att oroa sig för den teknologin

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
10 maj 2021 kl 22:49

Hej igen Peter!

Det finns kanske inte 1000 kärnreaktorer i drift
men det bildas bla vattenånga av varje reaktor.
Här kommer lite “indata” om vi tänker oss ditt ex där mikrovågssändarna drivs av kärnkrafts el.

“De svenska kärnkraftverken producerar cirka 60–70 TWh el per år vilket innebar att de bidrar till utsläpp av växthusgaser i världen motsvarande cirka 2,6 miljoner ton koldioxid varje år. Det är mer än vad alla raffinaderier i Sverige släpper ut och fem gånger mer än det svenska inrikesflygets årliga utsläpp.”

https://www.svd.se/karnkraften-ger-mer-koldioxid-an-inrikesflyget

“Kylningen av kärnreaktorn skapar en stor mängd överskottsvärme som leds ut i havet. Därför ligger kärnkraftverk som regel vid kusten. Verkningsgraden hos en kärnreaktor är netto kring 30 procent. Verkningsgrad är ett mått som anger hur effektiv en energiomvandlingsprocess är. En tredjedel av energin från kärnreaktionen kan tas tillvara och omvandlas till el, resten går förlorat som spillvärme från kylningen av reaktorn.”

https://www.naturskyddsforeningen.se/skola/faktablad/karnkraft

Kärnkraftverk släpper ut radioaktiva gaser ur skorstenarna Våra kärnkraftverk släpper ut radioaktiva gaser som stiger rakt upp i atmosfären. Eftersom avfallet inte påverkar närmiljön anses det inte vara något problem.

http://flamman.se/a/karnkraftverk-slapper-ut-radioaktiva-gaser-ur-skorstenarna

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 maj 2021 kl 09:01

Jag nämnde kärnreaktorer som exempel på en energikälla.
Ta vattenkraft om du vill. Resonemanget blir detsamma. Men jag är medveten om att brytningen av LItium till batterier och brytning av mkt annat stör CO2-budgeten så jag gissar att effektivare CO2-ätande bioteknik kan komma att utvecklas. Eller träd 🙂
Men det lär vara alger som står för den mesta delen.
Det förekommer allvarligt menade planer på att lagra CO2 under atlantbottnen, där CO2 är en vätska som är tyngre än vatten.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 maj 2021 kl 12:49

Jag kollade nu vilka CO2 mängder som kommer från några olika källor.
kärnkraft 0,3-5 gram CO2/ kWh vindkraft 8-20gCO2/kWh solceller 50gCO2/kWh
Hoppas jag inte räknat fel när jag räknade om från andra enheter i indata.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
30 april 2021 kl 12:12

Detta måste ju gå att studera systematiskt så att det inte förblir ‘anekdotisk’ info.
Dom som säljer systemen måste rimligen vara intresserade av att få detta klarlagt.
Överallt där radiosändare arbetar kan det även finnas starka lågfrekventa magnetfält som har med strömförbrukningen att göra men som inte har direkt med radiosignalerna att göra.
Jag tror inte det är tillfredsställande utrett om det kan vara den lågfrekventa delen som påverkar.
Det är ju så att betonggolv i hus ofta har stark dämpning av mikrovågor tex 1000 till 10000 ggrs dämpning. Men hur det är med översta taket vet jag inte.
Om folk har problem i våningar som inte är omedelbart under taket verkar lågfrekventa signaler vara mer sannolika orsaker?

Jag har hört ryktas om nån sorts franchising av radiosändare så att privatpersoner kan få betalt för all datatrafik som går via deras privat inköpta radioutrustning.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
2 maj 2021 kl 00:14

Det sitter långt inne att erkänna att det är mikrovågorna va?

Det har studerats “systematiskt” i många år, bara läs forskningen.

De högfrekventa störningarna ( sändarna, processorerna osv till dem) går in i det vanliga elsystemet och och gör hela huset fullt i transienter, eller “ful el” som man säger. Finns i övrigt en bok av Samuel Milham som heter just “Dirty Electricity”.
I den går Samuel “systematiskt” igenom diverse studier.

Varför skulle de som säljer och lever gott på tekniken och alla dess tillämpningar, vapensystem, övervakning osv. De som byggt hela sin värld och tillvaro på skiten.
Varför skulle de vilja få fram bevis på skadligheten?

Själv hade jag en vän i Malmö vars katt började uppleva “onödig oro” när en sändare monterades på taket mitt emot. Katten fick akut depression. Har aldrig sett en sådan håglös katt. När de flyttade blev den normal igen.

Masterna på taket brukar också ge reflektioner på plåttak osv rakt in tillbaks i byggnaden. Nästan all elektronik skapar också positiva joner, och i högspänningsgator osv brukar radon och radondöttrar ansamlas.

I övrigt mycket bra reportage, många många tack.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
2 maj 2021 kl 01:24

Hej Josef!
Jag har en liknande men sorgligare katt erfarenhet från tidigt 2000 tal.
Min sambo fick som Ericsonanställd erbjudande att för eget bruk ta hem felfria telefoner ur pallar som hade varit ute till kund men reklamerats.

Eftersom det bjöds av ett överskott så begåvades både vårt sovrum och kontor med varsin basehet med laddare. Strax efter inkopplinarna började vår katt att uppföra sig konstigt och slutade sova med oss i sängen.

Katten ögon blev stora som tefat och slutade nu plötsligt att vara rumsren och gjorde snabba utfall och sprang in i väggar som om han såg spöken. När veterinär sen undersökte på mottagning var katten helt normal men diagnosen på min beskrivning blev neurologisk sjukdom som gick i skov.

Sorgligt nog följde jag rådet att avliva katten för att den skulle slippa lida och när vi sen försent förstod sambandet var vår kära katt redan avlivad.

Så här skrev vågbrytaren juli 2008:

Gör som Ericsson och Telia
– släng din sladdlösa telefon,du också!

https://vagbrytaren.org/slang%20din%20sladdlosa%20telefon.htm

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
3 maj 2021 kl 11:35

Du och Josef nämner två exempel på att Katter kanske kan känna av emf väldigt starkt. Det vore intressant att veta hur mycket såna observationer som gjorts och vilken kritik som har förekommit.
Jag tenderar att tro att det är verkligt men jag vet ju hur myndigheter reagerar så jag försöker att se det från andra hållet.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
8 maj 2021 kl 04:27

2004

Mobilmast – 4 gånger högre cancerrisk
Bland dem som bodde inom 350 meter från basstationen var cancer 4 gånger vanligare än i Israel i övrigt.

https://www.vagbrytarenstockholm.se/forskning/mobilmaster/wolf2004.htm

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Josef Persson
3 maj 2021 kl 11:20

“Det sitter långt inne att erkänna att det är mikrovågorna va?”
Den ironin är malplacerad – jag har inget annat än rationella skäl till min undran.
Internetdebatten är full av brus.
Det har inte alls studerats systematiskt – det som har studerats är laboratorieexperiment och jag har fortfarande inte sett ngn av aktivisterna hänvisa till ngt som systematiskt separerar det högfrekventa från det andra som automatiskt följer med i strömmatningen.
Och de transienter du talar om är knappast i mikrovågsområdet utan i lägre frekvenser. All elektroteknisk utrustning har transienter.
“Varför skulle de som säljer och lever gott på tekniken…”
Därför att dom själva och deras familjer isf är utsatta av det och alltså kanske inte skulle leva särskilt gott?
Och jag är inte alls främmande för att levande väsen kan ha förmågor som du beskriver men det är bara anekdotisk info, det som behövs är systematiska bevis.
När systematiska labexperiment med människor gjorts har det ju varit svårt att bevisa att folk kan avgöra när emf är på eller av.
Det kanske är så konstigt att levande varelser medvetet kan känna sporadisk oro av det men inte systematiskt.

Det är riktigt att reflexer kan spegla in signalerna i lägre våningar men det går att studera systematiskt så att det går att utesluta att det är den lågfrekventa delen.
Vilken aktör är villig att samla massdata från folks upplevda vardagssituation dubbelblint med lagring av aktuella emf data?

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
4 maj 2021 kl 00:13

Hej Peter!
Trots mina “sarkasmer” och “ironier” så uppskattar jag våra diskussioner. Alltid trevligt med människor som tänker till lite.

I det här fallet var det dock ingen “malplacerad ironi”. Men om jag får vara lite sarkastisk igen så verkar vissa människor ha väldigt svårt att ta till sig verkligheten om den inte är tillräckligt “statistiskt bearbetad” eller “systematiskt kvantifierad”

Men du kan börja med A Pressmans bok “Electromagnetic Fields and Life” från 1970, så kan du jobba dig framåt. Boken innehåller dryga 700 referenser till vetenskapliga studier.

När NMT sändarna kom gjorde man redan då studier på basstationernas närområden. Industrin tog ner sändarna, sa att de aldrig funnits och stämde forskaren till tystnad.
https://www.researchgate.net/profile/Gerd-Oberfeld

Man har från myndigheterna redan tagit in vittnesmål från allmänheten och det är publicerat i boken “Svart på vitt”. Myndigheterna la ner utredningen……

Tyvärr tror jag du tror lite för gott om psykopaterna. Titta på arsenalsgatan 8 på google maps så syns inte en enda sändare.
Alla i området har 08 nummer. Varför? Tjocka stenhus!

Volvo upptäckte att de höga magnetfälten i bilarna gav folk med pacemaker besvär. Lösningen? PG Gyllenhammar byggde ett palats till sig själv med kopparplåt i väggarna.

Och naturligtvis kan de ta hand om sina egna barn, men våra skiter de i!
https://www.svd.se/overlakare-anders-hansen-steve-jobs-forbjod-sina-barn-att-anvanda-ipads

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
4 maj 2021 kl 00:54

Rörande de “systematiska labbexperimenten” aka “provokationsstudier” så har de minst sagt triggat elöverkänsliga.

Dummare smörja får man leta efter. Solveig ger en bättre genomgång än vad som får plats här.
https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/04/01/pseudovetenskap-styr-politiska-beslut/

Och igen, det ena utesluter inte det andra. Det måste inte vara det lågfrekventa ,eller det högfrekventa. Båda är lika goda kålsupare brukar man väl säga.

Men för alla som själv har erfarenhet av att känna av strålning i en i övrigt elfri miljö (milsvid skog) så råder det väl ingen tvekan om att den högfrekventa strålningen i sig är tillräcklig för att förstöra en människa.

Frågan är väl bara hur mycket, hur länge, och hur många andra bidragande orsaker som gjort att man blivit sensibiliserad till den grad att man reagerar starkare än genomsnittet i befolkningen.

Kan du nämna en studie där man “studerat systematiskt” den komplexa bild av det hav av EMF som vi alla lever i. Vi som regelbundet gör mätningar själva är väl inte direkt jätte impade när SSM rycker ut med “strålmobilen”.

Claes Tegenfeldt gjorde tex en studie om EMF exponering för brevbärare och elektriker. Resultatet förvånar inte för den som en gång mätt i trapphus.
https://books.google.se/books/about/T%C3%A5l_du_el.html?id=lIZEGYCaSssC&redir_esc=y

Låt säga att uppfinningsrikedomen när industrin skall beskriva den komplexa strålningsmiljön inte saknar kreativa inlägg.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
3 maj 2021 kl 20:17

GSM1800 och folkhälsa Örjan Hallberg,
Copyright Hallberg Independent Research, 2008. http://hir.nu 2008-03-07

Det råder ingen tvekan om att sjukregistreringen plötsligt började öka från och med vintern 1997. Samma sak finns för varje län. Tidigare hade det registrerade antalet sjukskrivningar minskat i flera år och plötsligt började antalet öka! Figur 1 visar det totala antalet sjukregistrerade i Sverige och Figur 2 ger som exempel samma för Stockholms län.
https://web.archive.org/web/20120419023652/http://hudcancer.nu/GSM1800/1800.htm

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
10 maj 2021 kl 15:47

Dom som säljer systemen måste rimligen vara intresserade av att få detta klarlagt.”

Är det honom här du menar?
https://newsvoice.se/2020/02/5g-kritiker/