Chef på danska Läkemedelsmyndigheten kollapsar under presskonferens om vaccinstopp

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 15 april 2021
- NewsVoice redaktion
Tanja Erichsen kollapsar. Foto: dansk TV

VACCIN. Tanja Erichsen, enhetschef på danska Läkemedelsmyndigheten kollapsade mitt under en presskonferens när myndigheten meddelade om beslutet att sluta använda AstraZenecas covidvaccin. Erichsen ska enligt uppgift ha återhämtat sig på sjukhuset.

Efter att ha pausat Astra Zenecas vaccin i en månad, meddelade igår den danska Folkhälsomyndigheten och landets Läkemedelsverk att de tar bort vaccinet ur sitt program. Beslutet grundar sig på vaccinets koppling till fall av blodproppar, enligt Søren Brostrøm, chef för myndigheten.

Tanja Erichsen kollapsade framför både journalister och TV-kameror. Hennes kollega Søren Brostrøm var först fram för att hjälpa sin kollega. Strax efter stoppades TV-sändningen abrupt.

Sverige pausade Astra Zenecas vaccin, men har senare återupptagit vaccinerandet.

Text: NewsVoice | Video: danska Läkemedelsmyndigheten

Källa

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vi har ikke hørt fra Tanja Erichsen siden hun besvimede for åben skærm. Hun var en karriere ivrig kvinde, som kom fra Oticon og Novo Nordisk, og sidst Lægemiddelstyrelsen, hvor hun nu ikke længere en Enhedschef.
  Men hvor er hun NU?

 • Vi har ikke hørt fra Tanja Erichsen siden hun besvimede for åben skærm. Hun var en karriere ivrig kvinde, som kom fra Oticon og Novo Nordisk, og sidst Lægemiddelstyrelsen, hvor hun nu ikke længere en Enhedschef.
  Men hvor er hun NU?

 • Tycker det finns viss liknelse från de bilder från kina förra året där folk plötsligt stuper på gatan. Florerar ju många hypoteser till orsaken varav en är att en viss 5G frekvens kan förstöra bindningen mellan de två syreatomerna (O2) som leder till omedelbart syrebrist i blodet(hjärnan), sker det temporärt kvicknar man väl till så fort syre finns tillgängligt igen. Tror att det är något liknande som händer med vattnet i en mikrougn där H2O splittas på liknande sätt med 2.4GHz.

 • Tycker det finns viss liknelse från de bilder från kina förra året där folk plötsligt stuper på gatan. Florerar ju många hypoteser till orsaken varav en är att en viss 5G frekvens kan förstöra bindningen mellan de två syreatomerna (O2) som leder till omedelbart syrebrist i blodet(hjärnan), sker det temporärt kvicknar man väl till så fort syre finns tillgängligt igen. Tror att det är något liknande som händer med vattnet i en mikrougn där H2O splittas på liknande sätt med 2.4GHz.

  • Tanja Erichsen kanske har kommit för nära “covidvaccinerade”

   När man påstår att PCR tester fungerar, är logiskt samband att vaccin smittar.

   12.400 israeler fick Covid-19 efter första vaccindosen
   “12.400 israeler testades positivt för Covid-19 inom två veckor efter att ha fått den första dosen av Pfizers vaccin. Cirka 2,15 miljoner människor har vaccinerats i Israel under den senaste månaden, varav 300.000 har fått en andra dos.”

   https://newsvoice.se/2021/01/12-400-israeler-covid-19/

  • Tanja Erichsen kanske har kommit för nära “covidvaccinerade”

   När man påstår att PCR tester fungerar, är logiskt samband att vaccin smittar.

   12.400 israeler fick Covid-19 efter första vaccindosen
   “12.400 israeler testades positivt för Covid-19 inom två veckor efter att ha fått den första dosen av Pfizers vaccin. Cirka 2,15 miljoner människor har vaccinerats i Israel under den senaste månaden, varav 300.000 har fått en andra dos.”

   https://newsvoice.se/2021/01/12-400-israeler-covid-19/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *