En privat fastighet på landet kan stiga rejält 2021-2023

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 april 2021
- Torbjörn Sassersson
Bo på landet. Foto: Marcus Cramer. Licens. Unsplash.com

Ekonomen och prognosmakaren Martin Armstrong skriver att privata fastigheter på landet kan stiga rejält åren 2021-23 i USA: “single-family homes outside of urban centers will rise sharply into 2023”. Prognosen kan spegla den svenska bostadsmarknadens utveckling för hus på landsbygden.

Armstrong skriver att människor i USA inte längre tror på framtiden och då väljer de flesta att spara istället för att investera. Bankerna i USA har inte lyckats att skapa ekonomisk trygghet för privatpersoner sedan den stora finanskrisen 2008 och sedan kom coronakrisen.

Dieseltrim Allbilsverkstad
Annons

I USA har våldet ökat i storstäderna på grund av dålig hantering av coronakrisen, skriver Armstrong. Han menar även att Anthony Fauci, USA:s motsvarighet till smittskyddsexpert Anders Tegnell, mest varit intresserad av att stödja Bill Gates och Klaus Schwabs ambition om “The Great Reset”, det som finansminister Magdalena Andersson kallar den ekonomiska omstarten.

“While Fauci claims to ignore the Constitutional violations, his agenda in helping Gates and Schwab is more than simply preparing society for the Great Reset.”

Satsa på en fastighet på landet

Bostadsmarknadens utveckling för vissa storstäder i USA som tex New York visar att när folk inte längre står ut med coronarestriktioner och ökat våld i städerna så flyttar de ut på landet. Vi ser samma trend i Sverige.

ArcanumSkolan 2024

Satsa på en privat fastighet på landet. Du får fysisk och ekonomisk trygghet för dig och din familj.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Fastighet på landet (North York Moors National Park, UK). Foto: Marcus Cramer. Licens. Unsplash.com

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq