Magdalena Andersson: “Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten”

3
Finansminister Magdalena Andersson (S): "Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten". Foto: IMFC
Finansminister Magdalena Andersson (S). Foto: IMFC

VÄRLDEN. Finansminister Magdalena Anderssom gör den 8:e april ett anmärkningsvärt uttalande på Facebook där hon tar ställning för den globala ekonomiska omstarten som uppges rädda planeten. En aktör bakom omstarten är World Economic Forum.

Uttalandet på Facebook postades på kvällen samma dag som Andersson deltog på IMFC:s 43:e internationella möte. Andersson menar att omstarten av den globala ekonomin är villkorad med att alla måste vaccinera sig. Påtryckningen på världens folk är därmed monumental trots att allt fler forskare, politiker, läkare och faktakunniga privatpersoner runt om i världen anser att restriktionerna och vaccinerna skadar mer än att de gör påstådd nytta. Andersson skriver även att hon ska tillträda som ordförande för IMFC.

Läs mer: World Economics Forums mål för världen år 2030

Den ekonomiska omstarten påstås vara beroende av en global vaccinationskampanj

Magdalena Andersson verkar att helt linjera sig med “The Great Reset” initierat av World Economic Forum och WEF:s ordförande Klaus Schwab:

VÅRT MÅL: ALLA LÄNDER SKA VACCINERAS OCH VARA MED PÅ DEN EKONOMISKA OMSTARTEN

Idag har jag lett mitt första möte som ordförande för Internationella valutafondens högsta rådgivande organ, IMFC. Den viktigaste uppgiften just nu är att få ett slut på pandemin och återstarta ekonomin. För att uppnå det behöver vi gemensamt arbeta för global vaccinering och fortsätta stötta ekonomin så länge som det behövs.

På mötet fattade IMFC:s medlemmar det viktiga beslutet att tillföra det internationella finansiella systemet ett kraftigt likviditetstillskott omfattande 650 miljarder dollar. Tillskottet är ett betydelsefullt framsteg för att undvika en finanskris och stärka upp låg- och medelinkomstländernas ekonomier i en prövande tid. Ju snabbare hela världsekonomin kan återhämta sig desto bättre går det för länder som bygger sitt välstånd på handel med andra, inte minst Sverige.

Att tillträda som ordförande för IMFC i ett läge när världen befinner sig i kris är både hedrande och förpliktigande. Pandemin har visat hur beroende vi är av varandra och det är bara genom globalt samarbete som vi kommer kunna ta oss ur krisen.” – Magdalena Andersson på Facebook, (Archive) 8 april 2021

Läs mer: Insider Catherine Austin Fitts om Mr Globals centralplan för världen och covidkrisen

Magdalena Anderssons uttalande speglar IMF:s eget budskap (som kopplar policyn till WHO) vilket publicerades offentligt samma dag, alltså den 8:e april 2021. Även här betonas vaccinerna som ska rädda världen samtidigt som IMF tycks varna världen för ytterligare klimatförändringar.

“The global economy is recovering from the crisis faster than expected last October, thanks to an unprecedented policy response and rapid progress in vaccine development. But the prospects for recovery are highly uncertain and uneven within and across countries due to varying policy space, different economic structures and rigidities, preexisting vulnerabilities, and uneven access to vaccines. Elevated financial vulnerabilities could pose risks, should global financial conditions tighten swiftly.

The crisis may cause extended scarring and exacerbate poverty and inequalities, while climate change and other shared challenges are becoming more pressing.

We will calibrate our policies and strengthen cooperation to durably exit the crisis. We emphasize the need for strong international cooperation to accelerate vaccine production and support affordable and equitable distribution to all. To that end, we continue to support the work of the World Health Organization, the ACT Accelerator collaboration, and its COVAX Facility.” – Magdalena Andersson, IMF.org (Archive)

Text: NewsVoice

Källor

Relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelEtt mRNA-vaccin kan förändra ditt DNA för all framtid
Nästa artikelBrian Stelter på CNN knyter näven åt Project Veritas: “I feel really bad for you”
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
18 april 2021 kl 23:25

Magdalena Andersson låter ju som Hedi Bel Habibs eko ifrån 2008
“Skapa i stället nya globala institutioner för att övervaka och förhindra finanskriser.” 
https://www.di.se/artiklar/2008/10/6/debatt-ta-iniativ-till-en-ny-finansiell-varldsordning/

Men nu 2021 har verkligheten hunnit ifatt globalistlögnerna, exempel:

Mercola i dag, om bluffen med covid-19, kanske bara 6% har dött av detta virus, men ändrade klassificeringar har gjort att även döda i t ex MC-olyckor inräknas som covid-19 fall, eller om någon dött av helt andra orsaker men som tidigare befunnit sig inom 2 meter från en smittad, ska klassas som covid-19 fall, suck!
Om en arbetare testas positivt så får denne inte gå till jobbet. Flera tester utförs på samma person, kanske upp till 13 gånger och varje gång är positivt, då rapporteras det om 13 nya falla av covid-19. Inte ens en test behövs, det räcker med att en läkare hört att en patient har hostat en gång för att bli klassad som covid-19 sjuk. Vilken bluff! Det är troligen detsamma i Sverige?
 
Ställ markören någonstans i texten, högerklicka och klicka sedan på ”Översätt till svenska” vid behov.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/18/cdc-violated-law-to-inflate-covid-cases-and-fatalities.aspx?ui=4b992c41fb4cec5c4ab28e9e10d70703a8d7dbf25494cad8b6557106

Last edited 3 månader sedan by Magnus Lindgren
Fredrik Eriksson
Gäst
19 april 2021 kl 21:50

Det största övergreppet på människor och barn i modern tid och bara ett inlägg?

Skamligt svenskar skamligt!

Kom ihåg att ni inte har så lång tid kvar som ni tror. 14:e Juni är det dags för omröstning i kammaren.
Och därefter kommer det gå fort.
Livat i livrustkammaren (en liten ledtråd).

Regeringen kommer alltså göra allt för att göra det så obekvämt som möjligt att inte vaccinera en det är helt klart.

Att vaccinen inte är till för att bota sjukdom utan att dölja skuldmättnaden och bankernas belåning är dock mindre klart för somliga att förstå!
Vakna Svensson vakna,res dig ur din slummer!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
21 april 2021 kl 21:57

Det klart att vi ska punktera bedrägeriet!

Reiner Füllmich: Vändpunkten nära – den medicinska fasciststaten börjar begå allt fler misstag » Lägesrapport från stjärnadvokaten Reiner Füllmich: Globalisterna har tappat balansen och tvingats accelerera sin agenda. Europa är nollpunkten då EU är bankrutt och det är därför massinjektionerna är så intensiva här – planen är att “vaccinera” alla innan befolkningen inser det ekonomiska läget…

SLUTLIGT OBESTRIDLIGT BEVIS FÖR ATT COVID 19-PANDEMIN ALDRIG EXISTERADE I en häpnadsväckande 12 minuters video använder Dr Vernon Coleman den brittiska regeringens egen statistik för att bevisa att det aldrig fanns en pandemi och att covid 19 inte är farligare än den årliga influensan.

PERSPEKTIV PÅ PANDEMIN | “ILLUSIONEN AV BEVISBASERAD MEDICIN” | LEEMON MCHENRY, PHD Eftersom mycket av världen skyndar sig för att ta emot en lätt testad läkemedelsprodukt, tyckte vi att det var hög tid att titta igen på medicinens (mycket) stora affär. Leemon McHenry, doktor, guidar oss till den bedrägliga kärnan i spökskrivna studier, fångade lagstiftare, revolverande dörrmyndigheter, betaltjänster för medicinska tidskrifter och de “viktigaste opinionsledarna” som lånar ut sina akademiska uppgifter till gigantiska företag …

Last edited 3 månader sedan by Magnus Lindgren