Magdalena Andersson: “Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 april 2021
- NewsVoice redaktion
Finansminister Magdalena Andersson (S). Foto: IMFC
Finansminister Magdalena Andersson (S): "Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten". Foto: IMFC
Finansminister Magdalena Andersson (S). Foto: IMFC

VÄRLDEN. Finansminister Magdalena Anderssom gör den 8:e april ett anmärkningsvärt uttalande på Facebook där hon tar ställning för den globala ekonomiska omstarten som uppges rädda planeten. En aktör bakom omstarten är World Economic Forum.

Uttalandet på Facebook postades på kvällen samma dag som Andersson deltog på IMFC:s 43:e internationella möte. Andersson menar att omstarten av den globala ekonomin är villkorad med att alla måste vaccinera sig. Påtryckningen på världens folk är därmed monumental trots att allt fler forskare, politiker, läkare och faktakunniga privatpersoner runt om i världen anser att restriktionerna och vaccinerna skadar mer än att de gör påstådd nytta. Andersson skriver även att hon ska tillträda som ordförande för IMFC.

Läs mer: World Economics Forums mål för världen år 2030

Den ekonomiska omstarten påstås vara beroende av en global vaccinationskampanj

Magdalena Andersson verkar att helt linjera sig med “The Great Reset” initierat av World Economic Forum och WEF:s ordförande Klaus Schwab:

VÅRT MÅL: ALLA LÄNDER SKA VACCINERAS OCH VARA MED PÅ DEN EKONOMISKA OMSTARTEN

ArcanumSkolan 2024

Idag har jag lett mitt första möte som ordförande för Internationella valutafondens högsta rådgivande organ, IMFC. Den viktigaste uppgiften just nu är att få ett slut på pandemin och återstarta ekonomin. För att uppnå det behöver vi gemensamt arbeta för global vaccinering och fortsätta stötta ekonomin så länge som det behövs.

På mötet fattade IMFC:s medlemmar det viktiga beslutet att tillföra det internationella finansiella systemet ett kraftigt likviditetstillskott omfattande 650 miljarder dollar. Tillskottet är ett betydelsefullt framsteg för att undvika en finanskris och stärka upp låg- och medelinkomstländernas ekonomier i en prövande tid. Ju snabbare hela världsekonomin kan återhämta sig desto bättre går det för länder som bygger sitt välstånd på handel med andra, inte minst Sverige.

Att tillträda som ordförande för IMFC i ett läge när världen befinner sig i kris är både hedrande och förpliktigande. Pandemin har visat hur beroende vi är av varandra och det är bara genom globalt samarbete som vi kommer kunna ta oss ur krisen.” – Magdalena Andersson på Facebook, (Archive) 8 april 2021

Läs mer: Insider Catherine Austin Fitts om Mr Globals centralplan för världen och covidkrisen

Magdalena Anderssons uttalande speglar IMF:s eget budskap (som kopplar policyn till WHO) vilket publicerades offentligt samma dag, alltså den 8:e april 2021. Även här betonas vaccinerna som ska rädda världen samtidigt som IMF tycks varna världen för ytterligare klimatförändringar.

“The global economy is recovering from the crisis faster than expected last October, thanks to an unprecedented policy response and rapid progress in vaccine development. But the prospects for recovery are highly uncertain and uneven within and across countries due to varying policy space, different economic structures and rigidities, preexisting vulnerabilities, and uneven access to vaccines. Elevated financial vulnerabilities could pose risks, should global financial conditions tighten swiftly.

The crisis may cause extended scarring and exacerbate poverty and inequalities, while climate change and other shared challenges are becoming more pressing.

We will calibrate our policies and strengthen cooperation to durably exit the crisis. We emphasize the need for strong international cooperation to accelerate vaccine production and support affordable and equitable distribution to all. To that end, we continue to support the work of the World Health Organization, the ACT Accelerator collaboration, and its COVAX Facility.” – Magdalena Andersson, IMF.org (Archive)

Text: NewsVoice

Källor

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Skrämmande. Storkapitalisterna vill sno ännu fler miljarder från oss trots att 150 miljarder redan utlovats till covid-19-agendans konspiratörer

 • Skrämmande. Storkapitalisterna vill sno ännu fler miljarder från oss trots att 150 miljarder redan utlovats till covid-19-agendans konspiratörer

 • “Ekonomisk omstart” genom nedstängnigar så ekonomin går år helvete? Är hon galen och vad har vaccin med omstarten att göra?

 • “Ekonomisk omstart” genom nedstängnigar så ekonomin går år helvete? Är hon galen och vad har vaccin med omstarten att göra?

 • Trotts att man kan hitta massor med information om detta från många seriösa hemsidor när det kommer till vaccinet och vaccinpasset så blir man iallafall kallad foliehatt eller dåre. Man kan lägga upp faktan mitt framför svensken, det spelar ingen roll. Just därför tror jag inte de flesta svenskar vaknar..

 • Trotts att man kan hitta massor med information om detta från många seriösa hemsidor när det kommer till vaccinet och vaccinpasset så blir man iallafall kallad foliehatt eller dåre. Man kan lägga upp faktan mitt framför svensken, det spelar ingen roll. Just därför tror jag inte de flesta svenskar vaknar..

 • ⬛️‍ SPRÄNGSTOFF #TheRealAnthonyFauci som kommer att skaka om världen. Bill Gates, Big Pharma and the global War on Democracy and Public Health. Bok av advokaten Robert F Kennedy Jr, “Childrens Health Defense” kommer inom kort till Bokus och Aldlibris: https://www.bokus.com/bok/9781510766808/real-anthony-fauci/?fbclid=IwAR1Mm3U3zaLsA2skdOr6xHI9nYtj6yujya2HinzBsnwYkpDp1lT54qXyYig Robert är även en visselblåsare och hjälte vad det gäller mikrovågsstrålningen i alla våra trådlösa nätverk. Gränsvärdena skyddar oss inte mot skador de måste regleras dvs sänkas drastiskt. Han går i spetsen för att stoppa 5G, sk Moratorium tillsammans med många andra forskare, vetenskapsmän och läkare. Appeller är inskickade till WHO, UN och EU!

 • Den bästa “omstart” vi kan göra är att friställa alla kostsamma politiker och tjänstemän på en massa överflödiga institutioner. Avsätta regenter och skrota EU! Franska revolutionen återigen!!!

 • ⬛️‍ SPRÄNGSTOFF #TheRealAnthonyFauci som kommer att skaka om världen. Bill Gates, Big Pharma and the global War on Democracy and Public Health. Bok av advokaten Robert F Kennedy Jr, “Childrens Health Defense” kommer inom kort till Bokus och Aldlibris: https://www.bokus.com/bok/9781510766808/real-anthony-fauci/?fbclid=IwAR1Mm3U3zaLsA2skdOr6xHI9nYtj6yujya2HinzBsnwYkpDp1lT54qXyYig Robert är även en visselblåsare och hjälte vad det gäller mikrovågsstrålningen i alla våra trådlösa nätverk. Gränsvärdena skyddar oss inte mot skador de måste regleras dvs sänkas drastiskt. Han går i spetsen för att stoppa 5G, sk Moratorium tillsammans med många andra forskare, vetenskapsmän och läkare. Appeller är inskickade till WHO, UN och EU!

 • Den bästa “omstart” vi kan göra är att friställa alla kostsamma politiker och tjänstemän på en massa överflödiga institutioner. Avsätta regenter och skrota EU! Franska revolutionen återigen!!!

 • Det er et overgreb og vaccination er frivilligt dem der bliver vax dør eller blir rigtig syge se i den anden verden det er dem der er vax der smitter hør på forskerne hvornår er politikkerne blevet læger ? Pas nu jeres job så passer lægerne deres og vi er alle voksne mennesker og kan tage ansvar for os selv det behøver vi ikke fra en regering . Og jeg har levet med jeres coronasnak i snart 2 år og har ingen jeg kender der har corona eller er døde det bliver em kamp mod folkemængden hvis det fortsætter er jeg drikker på af jeres spikes vaxinationer som intet hsr med en vaxine at gøre deres lunte er også ved at være brugt ,at vaxx folk og ikke mindst børn er sygt de klare det så fint med eget emunforsvar er det fordi hele befolkningen skal chippes eller gøres syge.

 • Det er et overgreb og vaccination er frivilligt dem der bliver vax dør eller blir rigtig syge se i den anden verden det er dem der er vax der smitter hør på forskerne hvornår er politikkerne blevet læger ? Pas nu jeres job så passer lægerne deres og vi er alle voksne mennesker og kan tage ansvar for os selv det behøver vi ikke fra en regering . Og jeg har levet med jeres coronasnak i snart 2 år og har ingen jeg kender der har corona eller er døde det bliver em kamp mod folkemængden hvis det fortsætter er jeg drikker på af jeres spikes vaxinationer som intet hsr med en vaxine at gøre deres lunte er også ved at være brugt ,at vaxx folk og ikke mindst børn er sygt de klare det så fint med eget emunforsvar er det fordi hele befolkningen skal chippes eller gøres syge.

 • Det klart att vi ska punktera bedrägeriet!

  Reiner Füllmich: Vändpunkten nära – den medicinska fasciststaten börjar begå allt fler misstag » Lägesrapport från stjärnadvokaten Reiner Füllmich: Globalisterna har tappat balansen och tvingats accelerera sin agenda. Europa är nollpunkten då EU är bankrutt och det är därför massinjektionerna är så intensiva här – planen är att “vaccinera” alla innan befolkningen inser det ekonomiska läget…

  SLUTLIGT OBESTRIDLIGT BEVIS FÖR ATT COVID 19-PANDEMIN ALDRIG EXISTERADE I en häpnadsväckande 12 minuters video använder Dr Vernon Coleman den brittiska regeringens egen statistik för att bevisa att det aldrig fanns en pandemi och att covid 19 inte är farligare än den årliga influensan.

  PERSPEKTIV PÅ PANDEMIN | “ILLUSIONEN AV BEVISBASERAD MEDICIN” | LEEMON MCHENRY, PHD Eftersom mycket av världen skyndar sig för att ta emot en lätt testad läkemedelsprodukt, tyckte vi att det var hög tid att titta igen på medicinens (mycket) stora affär. Leemon McHenry, doktor, guidar oss till den bedrägliga kärnan i spökskrivna studier, fångade lagstiftare, revolverande dörrmyndigheter, betaltjänster för medicinska tidskrifter och de “viktigaste opinionsledarna” som lånar ut sina akademiska uppgifter till gigantiska företag …

 • Det klart att vi ska punktera bedrägeriet!

  Reiner Füllmich: Vändpunkten nära – den medicinska fasciststaten börjar begå allt fler misstag » Lägesrapport från stjärnadvokaten Reiner Füllmich: Globalisterna har tappat balansen och tvingats accelerera sin agenda. Europa är nollpunkten då EU är bankrutt och det är därför massinjektionerna är så intensiva här – planen är att “vaccinera” alla innan befolkningen inser det ekonomiska läget…

  SLUTLIGT OBESTRIDLIGT BEVIS FÖR ATT COVID 19-PANDEMIN ALDRIG EXISTERADE I en häpnadsväckande 12 minuters video använder Dr Vernon Coleman den brittiska regeringens egen statistik för att bevisa att det aldrig fanns en pandemi och att covid 19 inte är farligare än den årliga influensan.

  PERSPEKTIV PÅ PANDEMIN | ”ILLUSIONEN AV BEVISBASERAD MEDICIN” | LEEMON MCHENRY, PHD Eftersom mycket av världen skyndar sig för att ta emot en lätt testad läkemedelsprodukt, tyckte vi att det var hög tid att titta igen på medicinens (mycket) stora affär. Leemon McHenry, doktor, guidar oss till den bedrägliga kärnan i spökskrivna studier, fångade lagstiftare, revolverande dörrmyndigheter, betaltjänster för medicinska tidskrifter och de “viktigaste opinionsledarna” som lånar ut sina akademiska uppgifter till gigantiska företag …

 • Magdalena Andersson låter ju som Hedi Bel Habibs eko ifrån 2008
  “Skapa i stället nya globala institutioner för att övervaka och förhindra finanskriser.” 
  https://www.di.se/artiklar/2008/10/6/debatt-ta-iniativ-till-en-ny-finansiell-varldsordning/

  Men nu 2021 har verkligheten hunnit ifatt globalistlögnerna, exempel:

  Mercola i dag, om bluffen med covid-19, kanske bara 6% har dött av detta virus, men ändrade klassificeringar har gjort att även döda i t ex MC-olyckor inräknas som covid-19 fall, eller om någon dött av helt andra orsaker men som tidigare befunnit sig inom 2 meter från en smittad, ska klassas som covid-19 fall, suck!
  Om en arbetare testas positivt så får denne inte gå till jobbet. Flera tester utförs på samma person, kanske upp till 13 gånger och varje gång är positivt, då rapporteras det om 13 nya falla av covid-19. Inte ens en test behövs, det räcker med att en läkare hört att en patient har hostat en gång för att bli klassad som covid-19 sjuk. Vilken bluff! Det är troligen detsamma i Sverige?
   
  Ställ markören någonstans i texten, högerklicka och klicka sedan på ”Översätt till svenska” vid behov.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/18/cdc-violated-law-to-inflate-covid-cases-and-fatalities.aspx?ui=4b992c41fb4cec5c4ab28e9e10d70703a8d7dbf25494cad8b6557106

 • Magdalena Andersson låter ju som Hedi Bel Habibs eko ifrån 2008
  “Skapa i stället nya globala institutioner för att övervaka och förhindra finanskriser.” 
  https://www.di.se/artiklar/2008/10/6/debatt-ta-iniativ-till-en-ny-finansiell-varldsordning/

  Men nu 2021 har verkligheten hunnit ifatt globalistlögnerna, exempel:

  Mercola i dag, om bluffen med covid-19, kanske bara 6% har dött av detta virus, men ändrade klassificeringar har gjort att även döda i t ex MC-olyckor inräknas som covid-19 fall, eller om någon dött av helt andra orsaker men som tidigare befunnit sig inom 2 meter från en smittad, ska klassas som covid-19 fall, suck!
  Om en arbetare testas positivt så får denne inte gå till jobbet. Flera tester utförs på samma person, kanske upp till 13 gånger och varje gång är positivt, då rapporteras det om 13 nya falla av covid-19. Inte ens en test behövs, det räcker med att en läkare hört att en patient har hostat en gång för att bli klassad som covid-19 sjuk. Vilken bluff! Det är troligen detsamma i Sverige?
   
  Ställ markören någonstans i texten, högerklicka och klicka sedan på “Översätt till svenska” vid behov.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/18/cdc-violated-law-to-inflate-covid-cases-and-fatalities.aspx?ui=4b992c41fb4cec5c4ab28e9e10d70703a8d7dbf25494cad8b6557106

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *