Insidern Catherine Austin Fitts om Mr Globals centralplan för världen och covidkrisen

publicerad 4 februari 2021
- Sanja Juric
Catherine Austin Fitts

VÄRLDEN. Finansexperten Catherine Austin Fitts med en bakgrund inom Bush-administrationen förklarar mekanismerna bakom implementeringen av det nya ekonomiska centralsystemet, vilket kommer att ge makteliten en absolut kontroll över varje enskild persons rörelsefrihet. Vägen mot det nya systemet sker med hjälp av rädsla, propaganda och transhumanism, säger Fitts. 

Text och sammanfattning: Sanja R. Juric | Bild: Catherine Austin Fitts. Pressfoto: Solariadvisors.com, Catherine Austin Fitts resumé | Video: Planet Lockdown

NewsVoice skrev tidigare om Catherine Austin Fitts. I denna artikel berättar vi mer om vad insidern Austin Fitts kan berätta om vilka planer som bankeliten har för oss alla.

I flera intervjuer framkommer att Black Rock och ett antal banker som ingår i G7 länderna och som ligger bakom Going Direct Reset, har en global plan för att utveckla världens ekonomi mot en digital centralvaluta där varje enskild individ blir en ekonomisk mikroenhet. I videon ovan går hon in på djupet hur makteliten går till väga för att genomföra denna omställning och vad den enskilde kan göra för att stoppa utvecklingen.

Läs mer: Finansexpert om coronakrisen: Maktelit vill ta ekonomisk kontroll över människors liv

Centralstyrning av pengar och massövervakning

Redan under 2019 publicerade Catherine Austin Fitts Solari-rapporten och studien The State of Our Currencies. Catherine menar på att centralbanken har under lång tid försökt att ersätta dollarn med ett nytt system som hon beskriver som ”slutet på alla valutor”. För att införa ett system som de flesta mest sannolikt inte skulle vilja ha, har man använt sig av den nuvarande coronakrisen. Hotet från ett osynligt virus jämför Austin Fitts med kriget mot terrorism med osynliga terrorister. Det går inte att motbevisa existensen av något som inte syns, förklarar hon.

Detta görs med hjälp av rädsla, som ger ett incitament för regeringar att införa enorma kontrollmekanismer. Människor hindras från att samlas, organisera sig och planera. Kontaktspårning med hjälp av digitala medel gör det möjligt att kontrollera vem som pratar med vem. Genom att förlägga arbete, utbildning och social interaktion online i allt större utsträckning, kan dessa individer få tillgång till all kommunikation som sker i samhället.

Som ett skydd mot det osynliga viruset går det att inrätta extraordinära mängder av övervakning. För att åstadkomma detta, försöker de få människor att köpa olika lösningar innan de inser vad det slutligen leder till. Det handlar följaktligen inte om ett transaktionssystem eller valuta, utan egentligen om ett kontrollsystem.

”The central banks will have the ability to turn your money on and off. So if you don’t behave, that’s it. We will be literally physically hooked up to the financial system.”

Läs mer: Swedbank stänger Fria Tiders bankkonton – Pressfriheten under attack

Ytterligare ett sätt att nå målen är att stänga av småföretag och se till att öka skuldsättningen hos befolkningen. På så sätt blir det möjligt att centralisera ekonomisk och politisk kontroll. Austin Fitts tar upp det ökade kapital som miljardärerna har skaffat sig sedan april 2019. De rikaste nationerna inom G7) har även dessa förstärkt sin ekonomiska makt.

Det ”magiska viruset” har öppnat upp för att förändra systemet i grunden.

Vägen in i den nya världsordningen genom transhumanism

Ett annat sätt för att centralisera makten menar Catherine Austin Fritts är med hjälp av transhumanism. En internationell rörelse som förespråkar användning av teknik för att “förbättra” och utöka människans mentala och fysiska egenskaper med hjälp av teknik. Genom att injicera material i kroppen går ett att skapa ett operativsystem och en mottagare inuti kroppen.

Läs mer: Elon Musk presenterar Neuralink hjärnimplantat – för alla

Hon liknar det vid Microsofts operativsystem och menar att det öppnar upp för att smyga in en bakdörr till systemet, vilken i sin tur kommer att möjliggöra en övervakning och identifiering av personer i samband med deras ekonomiska transaktioner.

”So it’s a world of zero privacy, but more importantly, if you then institute one or more central bank cryto-currencies, you are now talking about a system where every central bank in the world can shut you off individually from transacting if they don’t like the way you are behaving.”

Austin Fitts drar paralleller till det sociala kreditsystemet i Kina, ett program med syfte att reglera, belöna eller bestraffa medborgarna efter uppförande.

Ett modernt slavsystem

Hon beskriver det nya systemet som ett nytt slaverisystem, där vi fråntas vår rörelse- och yttrandefrihet, genom ett digitalt kontrollsystem. Den grupp individer som är ansvariga för den nya ordningen väljer hon att kalla för Mr Global.

För att nå målen ser Mr Global till att det byggs molnsystem och telekommunikation för övervakning. Ett steg i denna riktning har varit Jedi Cloud avtalet som gick till Microsoft under 2019, ett avtal värt cirka 10 miljarder USD. Amazon å sin sida tillhandahåller molntjänster åt CIA och alla 17 amerikanska underättelsetjänstlevantörer genom ett eget kontrakt.

Leidos Holdings Inc, ett amerikanskt företag inom försvarsindustrin förvärvade också ett stort kontrakt för att leverera molntjänster åt den amerikanska marinkåren.

“Those three huge cloud contracts give you the ability, once you get everybody hooked up into them, to radically re-engineer how the cash flows work. So you can literally shut down almost all small business, and put everyone on a universal basic income, which is basically a control system, and run it all through the military clouds.”

Tekniken kan med andra ord ge Mr Global en möjlighet att inrätta ett komplett kontrollsystem och ytterligare centralisera ekonomisk och politisk kontroll, säger Austin Fitts.

Relaterat: Modernas mRNA-vacciner beskrivs som appar i ett operativsystem

Genom US Space Force, kan militären se till att övervaka rymden och vid behov slå ner alla uppror. Operation Warp Speed, initierad av USA:s regering för att främja och påskynda utvecklingen och distributionen av Covid-19 vacciner, samtidigt som centralbankerna ser till att skapa ett kryptosystem och medierna sprider propaganda. Fitts säger att det militära är en pelare på vilket den nya världsordningen vilar.

Lösning för att motverka ett centraliserat ekonomiskt system

Austin Fitts tar upp ett antal punkter som en lösning för att stoppa utvecklingen av en mer global centraliserad makt. Det viktigaste menar hon är att lyfta fram systemet ur mörkret, göra det transparent, allt för att kunna se vart det leder. Det är nödvändigt att starta en konversation om systemet och att se till att bygga upp en bättre ekonomi från grunden.

 1. Hjälp inte militären att bygga Operation Warp Speed.
 2. Hjälp inte de teknologiska företagen att komma underfund med hur de ska injicera nanopartiklar i din kropp och ladda upp i molnet.
 3. Hjälp inte Big Pharma att utveckla injektioner som förgiftar barn till döds.
 4. Hjälp inte stora jordbruksföretagen att odla GMO-livsmedel.
 5. Hjälp inte regeringen att införa korrupta hälsokrisförordningar som egentligen till för att göra miljardärerna ännu rikare.

Översättning och sammanfattning: Sanja R. Juric

Källor

Referenser

Catherine Austin Fitts (born 24 December 1950) is an American investment banker and former public official who served as managing director of Dillon, Read & Co. and as United States Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing during the Presidency of George H.W. Bush.

Catherine Austin Fitts has been following the story of the black budget, the missing trillions, and the back door in the US Treasury for decades. Now, her tireless work on this subject has been published in a comprehensive report from Solari.com, The Real Game of Missing Money Volumes 1 and 2. Today James Corbett talks to Fitts about FASAB 56, the missing trillions and the financial coup d’état which has liquidated the wealth of the United States and shipped it out the back door.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vi lever i mycket spännande tider just nu när vi får höra att både USA,s Donald Trump, Rysslands Vladimir Putin, Kinas generalsekreterare Xi Jinping och Indiens premiärminister Narendra Modi samarbetar och att deras militärer just nu håller på att operera bort sina respektive länders Illuminati-grupperingar ! De arbetar även med att ta bort all korrupt massmedia runt om på jorden ! Och allt detta ska ske före mars månad !

  Ska nu sanningen om Illuminatis ondskefulla världsstyre äntligen få komma ut till folket ? Det ser onekligen ut som att ett stort drama snart kommer att utspelas på världsscenen – och det är bara några dagar kvar !
  https://www.youtube.com/watch?v=wk7mqIdEU-E&feature=emb_logo

 • Henry Makow igen – Trump var en förrädare! – läs inlägget på hans blogg idag. (Ja, det var han hela tiden!-obs min komentar! Även han är rädd om sina torn från Babylon)
  Men Henry trodde på Trump det gjorde aldrig jag och kommer aldrig att göra det. Ingen President inte heller en president som betalt allt själv? För alla måste de ha någonting i bakfickan annars blir de aldrig en världsledare – ren underhållning var det från början till slut.

  Vi Nordbor är skedmatade med att någon annan ska fixa det åt oss, det är så klart socialisternas och kommunisternas fel och deras beskyddare. (Vilka drev Ryssland i träldom, samma som nu driver …?)

  https://www.henrymakow.com/2021/02/donald-trump-is-a-traitor-who.html?_ga=2.34446689.1172455493.1609518139-903648786.1588285733

 • Ja, visst gör hon! De uppmaningar hon ger oss att inte stödja de onda krafterna är utomordentligt viktiga. De är fortfarande beroende av en massa medlöpare.

  Vi kan göra väldigt mycket genom att ta avstånd från dessa krafter.

 • Jag uttalade mig om Hallengrens och Ygemans historiska beslut i SwebbTvs sändning i morse: https://fb.watch/3rswf-vpIa/ Det var andra gången i historien som en svensk regering underlättar för ett världsherravälde i dess administration. Det var faktiskt svenska myndigheter som påverkade tyska nazister att de skulle rita in ett stort J i judarnas pass, så att det var lättare avvisa dessa när de kom till svenska hamnar såsom Trelleborg och Ystad. Vi som inte är så dumma att vi utsätter oss för experimentvacciner skulle också rita en ett rött J i våra pass. Ett J som står för kunskap, förstånd och frihet. Och om vi stannar kvar i Sverige kanske vi borde bära en gul Davidsstjärna på kläderna med texten Vi Vägrar Vaccin!
  Ygerman och Hallengren är mycket lydiga verktyg för elitens “Reset” .

  Jag tycker du Sassersson hellre ska ta in mitt pressmeddelande från situationen i Surahammar än att bara vidarbefordra regeringens nedsläckning. Du var ju till och med och lyssande på Sacha Stone i Stockholm den 30 oktober, där han förutsa att man skulle utnyttja de Skandinaviska länderna för att gå i första ledet – för vi är mest blåögda – för att införa en ny odemokratisk , teknokratisk världsordning.

  Catherine Austin Fitts och Sanja Juric har gjort ett bra jobb. Grattis till det.

 • Så kom det till Sverige till sist: regeringen ska införa vaccinintyg.

  Regeringen har inlett arbetet med att
  till sommaren upprätta en digital
  infrastruktur för internationellt
  standardiserade vaccinationsintyg. Alla som vaccineras i Sverige
  ska ha rätt att få ett intyg av
  vaccinatören.

  -Vaccinationsintyg är nog nästan lika
  efterlängtat som vaccinationen, säger
  Lena Hallengren.

  Vad säger man? Dom snabbar på måste jag säga. Innebär detta även att alla som inte väljer att vaccinera sig också kommer att registreras, genom att inte vara registrerade som vaccinerade? Vad skulle det innebära för inskränkningar för den gruppen?

  • Tyskland, som fortfarande styrs av det konkordat som skrevs under av Franz von Papen och Eugenio Pacelli 1933,
   har redan indelat hela landet i små enheter, som sägs ha olika smittrisk.

   För att kunna resa från en sådan enhet till en annan måste man ha passersedel.

   Vi verkar vara på väg mot ett liknande kontrollsystem som Sydafrika och i synnerhet Kina har infört.

   Corona är krisen som ska legitimera nuvarande och kommande inskränkningar.

   Vi behöver ta avstånd från Det Stora Babylon, som är Rom och som styr över de som styr i vårt land.

 • Åter igen – Denna maktelitens mörka plan för mänskligheten kommer inte att lyckas, därför att allt fler av mörkrets hantlangare plockas nu bort, för varje dag som går. Ända sedan Trump blev president har de vita hattarna (den amerikanska militären) arbetat konsekvent med att rensa jorden från den dolda elitens ondskefulla makthavare, vilka arbetade för ett totalitärt samhälle där den lilla människan inte skulle ha några rättigheter alls.

  Varje dag under fyra års tid har så de vita hattarna utfört detta hårda arbete – allt ifrån att fängsla elitens lakejer och att spränga deras hemliga bunkrar till att stoppa elitens planer på att starta ett nytt världskrig. Och nu har detta arbete kommit så långt att det inte finns särskilt många viktiga elitspelare kvar som kan sätta käppar i hjulet för att mänskligheten ska få uppleva en ärlig och rättvis värld.

  Så, vi behöver förstå att ljuset faktiskt redan har vunnit över mörkret. För nu handlar det bara om att de vita hattarna ska lösa några tekniska detaljer innan de kan låta hela världen bli informerad om vad som faktiskt har hänt bakom kulisserna under de senaste åren. Så, det finns ingen anledning längre att vara orolig för att de mörka krafterna ska ta över vår värld – tvärtom, det finns all anledning att vara positiv.

  • Eller tvärtom så är det det militärindustriella komplexet en del i skapelsen och Qanon en psyop. Alt Trump behövde göra var att ge militären order om massgripanden, som aldrig skedde.

   • -Ja, kanske det, eller så är detta bara en konspirationsteori – eller så drömmer vi. Jag tror mer på min första förklaring.

    • Jag föreslår att ni som fortfarande hyser hopp, går till “Carl Norberg” och lyssnar på hans onsdags- och fredagsmys, som han har hållit under detta år, till att börja med.
     Även “x22 report” har en del att komma med.

     Nästa veckas Impeachment av Trump kommer bli startpunkt för tidernas batalj. Biden är president över U S Corporation, alltså över D C och Militären över We The People of the U S, 1776. Trump svärs in 4/3 som POTUS Nr 19, provided ……………. .

     Även “The Marshall Report” är intressant.

   • [Denna kommentar som avhandlade off-topic-ämnen som: Jesuiterna, påven, Illuminati, Knights of Malta, Skull and bones, Knights Templar etc är raderad.]

   • Erik Forsman: Q existerar, men det finns några stycken av dom, enligt Simon Parkes. Den verklige Q visar sig inte av goda och relevanta skäl! Mer får vi inte veta (ännu!).
    Sveriges roll i denna internationella, kriminella soppa, som JUST NU är på väg mot ett KLIMAX och som pågått i, låt oss säga 130 år, har varit MYCKET omfattande. Kan sägas gå tillbaka till Axel Oxenstiernas dagar och Ostindiska Companiets förehavanden, som nu fortsättningsvis emanerar från Wallenbergarnas banker, företag och investment institutioner. Och naturligtvis med det övriga etablissemangets goda minne. Utrikespolitiken har ALLTID bestämts av Arsenalsgatan 8C, påstår Carl Norberg. Man måste hålla med honom, särskilt då vi beaktar hur hårt omslingrade Kapitalet och Arbetet är, inte minst sedan 1998, då den föga uppmärksammade affären genomfördes, den att både Svenska Dagbladet och Aftonbladet samtidigt
    såldes ut till Wall Street’s tre stora banker. Då startade svenska folkets
    färd mot den nya världsordning, helt omedvetna om den stora fara vi då började. Tre år senar blev det allvar när den egeniscensatta 9/11 psyk-operationen tjänade som kick-off för det elände vi känt av i två decennier.
    Plandemin har haft det goda med sig, att jag sedan något år tillbaka lärt känna Carl Norberg, internetmässigt alltså och därför lärt mig den stora och mycket negativa sidan av svenskt dubbelspel på den internationella scenen. Norbergs käpphäst är att “det moderna kriget till 80% är informationsinhämtning via telekommunikationstjänster, 15% är ekonomi och till endast 5% är ren militär verksamhet. Ericsson har sålt telefoner i långt över 100 år till vartenda hörn på klotet. Det behövs energi för dess drift och det har Wallenbergarna även tillhandahållit: ASEA, ASEA-Atom, ABB, samt gruvor, etc. Det är inte för inte som Sverige via FRA och av Annie Lööf godkända lagar, har dator-servrar en masse. “Spioncentralen Sverige” har gynnats enormt av den neutralitetsstatus som vi och Schweiz fick oss tillskrivna under Wienkongressens dagar 1815.

    [Textlängden kapad eftersom den överstiger 300 ord. Se kommentars reglerna.]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *