Fox News: Vaccinpasset ett aldrig tidigare skådat maktdrag

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 april 2021
- NewsVoice redaktion
Steve Hilton och Naomi Wolf. Foto: Fox News, 29 mars 2021

NOTERAT. Steve Hilton som är en politisk kommentator på Fox News och tidigare var politisk rådgivare åt den brittiska premiärministern David Cameron kallar Joe Bidens kampanj för ett vaccinpass för en aldrig tidigare skådat försök att gripa efter mer makt. Hilton intervjuar Naomi Wolf som skrev boken ”The End of America”.

Steve Hilton säger att det först handlade om ett ändlöst krig och ”nu vill de ha ett ändlöst krig mot covid”. Hilton syftar förmodligen på kriget mot terrorism som började 2001 och som pågått i 20 år. Tanken är inte orimlig. Kan vi nu förvänta oss ett krig mot covid i 20 år?

Naomi Wolf sa i ett videouttalande strax efter intervjun i Fox News att utrullningen av vaccinpassen innebär att varje person tvingas bli en del av ett internationellt övervakningssystem baserat på personliga medicinska data. Varje person som väljer att avsäga sig denna obligatoriska “överenskommelse” och tillhörande tvångsmedicinering med vaccin förvägras möjligheten att få ta del av vardagliga basaktiviteter, befarar Wolf.

Text: NewsVoice | Källa: Fox News Channel


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq