Naomi Wolf: Vaccinpassen leder till digitalt slaveri och apartheid

-

DIGITALT SLAVERI. Dr Naomi Wolf som är författare till boken “The End of America” från 2007 om ett auktoritärt samhällsövertagande varnar för att de vaccinpass som bla EU och USA avser att införa i mitten på juni 2021 utgör ett av de allvarligaste hoten mot de mänskliga rättigheterna.

Text: Torbjörn Sassersson | Video: Naomi Wolf, eget verk. Källa: The Daily Clout | Naomi Wolf (eget verk). Kweilin Street, Hong Kong. Foto: Sham Shui-Po. Licens. CC BY NC SA 2.0

Vaccin-appartheid

Wolf säger att utrullningen av vaccinpassen innebär att varje person tvingas bli en del av ett internationellt övervakningssystem baserat på personliga medicinska data. Varje person som väljer att avsäga sig denna obligatoriska “överenskommelse” förvägras möjligheten att få ta del av vardagliga basaktiviteter.

Begränsningarna innebär att en person som vägrar vaccinera sig inte får tillträde till gallerior, mataffärer, restauranger, festivaler, sportevenemang, kollektivtrafik, tåg, taxi och flygplan. Det blir även svårare att få in sina barn på förskola. Vissa typer av jobb går inte att få. Vidare kommer den ekonomiska friheten att styras och begränsas.

Israel är ett exempel på ett land som tagit täten i denna utveckling.

Kina ledande på digitalt slaveri – Nu införs det i Väst

Wolf säger att upplägget med vaccinpass i grunden är samma sak som det sociala betygsystem som redan finns implementerat i Kina. Det kinesiska kommunistpartiet har utvecklat ett övervakningssystem som i realtid kan identifiera alla dissidenter på 5 minuter, säger Wolf. NewsVoice har tidigare skrivit om hur Kina är först ut i världen med ett socialt betygsystem där alla människor får betyg utifrån deras uppförande i samhället.

NewsVoice (2018): Digital diktatur – Kinas digitala sociala poängsystem bestraffar redan miljontals medborgare

NewsVoice (2018): Socialt betygsystem i Kina rankar medborgare – Alla ska bestraffas eller belönas

Systemet vet allt om alla

Wolf säger att Big Tech-företag som Microsoft kommer att bli mer mäktiga än stater eftersom dessa företag sitter på alla data om varje person. Om PCR-testerna blir en permanent del av detta system finns risken att dissidenter alltid blir registrerade som covidsmittade och därför får stämpeln som andra klassens medborgare.

En av de mest skrämmande aspekterna med detta massiva övervakningssystem, som kommer inom en mycket nära framtid, är att alla, inklusive varje person som gör motstånd mot Systemet, kommer att ständigt spåras i relation till den personens umgängeskrets vilket innebär att alla personer som kan associeras till en dissident också kan identifieras som misstänkta.

Christer Nilsson (2020): Turbulence – “Hela ditt digitala liv tillhör nu dem”

Om du tex vill besöka en restaurang måste du skanna av din QR-kod för att få gå in. Systemet vet därför omedelbart vem du är, din medicinska status och ditt sociala betyg, men Systemet vet även vilka du umgås med och exakt var ni befinner er. Systemet kan i princip när som helst slå ner på dessa personer för kontroll och förhör.

Wolf säger även något häpnadsväckande, att Big Tech-företagen sedan en period slagit sig samman med det kinesiska kommunistpartiet för att bygga ett superövervakningssystem som kommer att regera både över Väst och Öst. När en eller flera digitala valutor ersätter de befintliga monetära systemen kommer övervakningssystemet definitivt att bli totalitärt.

En bank- eller köptjänst kan slås på eller av beroende på en persons beteende. Kreditvärdigheten kan ändras. Du kan inte handla mat om du inte betalat en faktura i tid eller om du anses vara en fara för samhället (red anm).

Naomi Wolf säger att hon kastats ut från fem sociala plattformar sedan hon började varna för detta kommande övervakningssamhälle.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Naomi Wolf uppdatering den 4 mars 2021 om sin bok “The End of America” från 2007

“Its message has never, sadly, been more timely. This time, the threats to freedom that were then justified by terrorism, have reclothed themselves in the trappings of a medical pandemic. But this time we do not just face a war on freedom. This time we face a war on human beings, and on all that makes us human.”

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

15 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
12 april 2021 kl 15:19

Alla upplysta människor vet vid det här laget att det inte finns någon död – att själen inte dör när den fysiska döden inträffar – men att man vaknar till nytt liv “på andra sidan” och är då mera vaken än när man befann sig i det fysiska.
Så, var det också för J.F. Kennedy – och han berättar för oss i den här länken om det som nu sker på jorden när det gäller den falska Covid-situationen och myndigheternas falska restriktioner och maktelitens strävan efter mera makt:   

John F Kennedy via Erena Velazquez, April 12th, 2021 – Sananda

Bo Enström
Bo Enström
Gäst
11 april 2021 kl 21:09

Gud så skönt! Jag gillar ordning och reda och vad. bra idé med pass!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Bo Enström
20 april 2021 kl 02:18

UPPROP: FRÅN REGERING TILL REGIM – EFTER YGEMANS “VACCINPASS” DAGS FÖR SOCIALDEMOKRATIN ATT AVGÅ OCH SVERIGE ATT LÄMNA EU http://blueshift.nu/upprop-regering-till-regim/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Fredrik Eriksson
Gäst
6 april 2021 kl 09:06

-Helt fel hade jag ju inte!
Folkhälsomyndigheten ska nästa vecka genomföra sin sjätte nationella undersökning för att mäta förekomsten av covid-19 i Sverige.

Likt tidigare kommer Försvarsmakten att hjälpa till med att hämta upp proverna från deltagarnas hem under nästa vecka, rapporterar P4 Kristianstad.

https://omni.se/nu-ska-fhm-kartlagga-coronaspridningen-pa-nytt/a/aP9QXL

Vad är nästa steg ?
5,56 mm ?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
8 april 2021 kl 00:39

Att tvinga folk att ingå i medicinsk behandling är redan olagligt.
“Vaccinpass” har inte heller något lagligt stöd eftersom vi helt lagligt får röra oss fritt enligt vår gällande grundlag och även FN:s mänskliga rättigheter.
Enklast att göra som Texas mfl. förbjud detta medicinska apartheidförsök.

Texas förbjuder vaccinationspass https://www.epochtimes.se/Texas-forbjuder-vaccinpass-for-covid-19

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Lindgren
8 april 2021 kl 23:58

Vår regering har tydligt visat att de struntar i lagen så länge dekreten gynnar deras eget parti.Den påhittade pandemilagen är ett exempel och jag är säker på att det kommer flera.
Tex….
Obligatorisk vaccination i vissa fall är en nödvändighet i demokratiska länder, slår Europadomstolen fast.

Försvarsmakten blir Corona-militärer?
Är det bästa steg?

Polisen knackar dörr i Rinkeby?

Corona-drönare i Flemingsberg?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qAa5mL/europadomstolen-vaccintvang-ibland-nodvandigt

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 april 2021 kl 09:54

I denna oväntade s.k. “pandemi” har de varit otroligt förutseende med saker som vaccinpass m.m. Undra om de kan hjälpa mig med nästa veckas lottorad?

“European Plans For ‘Vaccine Passports’ Were In Place 20 Months Prior To The Pandemic. Coincidence?”https://www.dr-rath-foundation.org/2021/04/european-plans-for-vaccine-passports-were-in-place-20-months-prior-to-the-pandemic-coincidence/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 april 2021 kl 18:12

Ja det är ju ovanligt synskt att Stefan Löfven redan den 3 april 2020 förutspådde att tusentals svenskar skulle dö (av palliativ vård) i Sverige. TT kunde samma dag förutspå att ny våg skulle komma i Wuhan.

Stefan Löfven: – Vi kommer att få räkna de döda i tusental PUBLICERAD 2020-04-03

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/lofven-tusentals-kommer-att-do-i-corona/

Wuhan varnas för en andra våg av coronaviruset Publicerad 3 april 2020
https://sites.jmk.su.se/laget/2724-wuhan-varnas-for-en-andra-vag-av-coronaviruset

Tegnell kan inte bekräfta Löfvens prognos 2020-04-04 De bekräftade dödsfallen i covid-19 är nu 373 stycken i Sverige.
Enligt statsministern kommer vi att “få räkna de döda i tusental”.
Det är inte helt omöjligt att det blir så enligt statsepidemiolog Anders Tegnell, men den typen av prognoser finns inte i nuläget.
https://static.svd.se/assets/assets/images/under-strecket.svgAlice Nordevik / TT

https://www.svd.se/373-bekraftade-dodsfall-av-covid-19

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 april 2021 kl 18:32

Våg efter våg av Corona sköljer över oss från det Heliga Havet, The Holy See.
https://en.wikipedia.org/wiki/Holy_See

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 april 2021 kl 18:56

Bubbelbad i sjön – Big Bad Bubble:

https://www.youtube.com/watch?v=uwU6JyaJhR4

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
3 april 2021 kl 18:40
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 april 2021 kl 09:13

Jag kommer dessvärre passa på både “vaccin” som dess “pass”. Äter inte ens GMO-grödor och tänker absolut inte dö som en.

Sen blir ju frånvaron av en duktig guldstjärna en omvänd gul stjärna för “de orena” och vi vet alla hur det slutade. Blir ju lite konstigt med en regering som påstår sig bekämpa “Nazism” ändå fullt ut kopierar deras arbetsmetoder. Ser ut som Socialdemokrati och Nazism bara är olika läppstiftskulörer på en och samma gris.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
3 april 2021 kl 11:14

Det kommer inte att räcka att tacka nej till vaccinet,märket,markören,passet
eller till slut medborgarlönen.När de 150 miljardrarna har gått rätt ner i fickorna på KI och KTH.

Du måste även tacka nej till vaccin-plåstret!
Mikronålsmönstrat (kommer att säljas överallt) Bring,Postnord,DHL etc.
När nästa virus-stam kommer (lagom till höst, dvs nästa förkylningssäsong).
-Detta är planerat sedan flera år. (Googla på Rockefeller 1973 vaccine-fetal parts).Har för mig att fostret också var svenskt (ingen slump det heller!).
Systemet kommer att tvinga alla att ta emot märket,markören,vaccinet,numret (medborgarlönen) eller namnet på plåstret (dvs mikronålsplåstret).
Så för att summera vi måste börja lära oss tacka nej till.
1.Vaccinet (märken,markören).
2.Medborgarlönen( Universell basinkomst, appar, papper och pass).
3.Plåstret (digitalt kompatibelt med Bank-ID, banköverföringar etc).

Det sista kognitiva tanketestet blir då givetvis vad gör man då om man inte vill
ta emot märket,markören,samt digitala styr och regleringspass?
Hur många kommer att våga att tacka nej?
-Om systemet redan den 1:a Juni blir tvingande för alla?

-Vakna upp ur eran slummer!
Microneedle patches for potential COVID-19 vaccines or therapeutics (news-medical.net)

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
3 april 2021 kl 16:37

Det är ju bara att nobba en idiotidé i taget allt eftersom de presenterar dem. Oviljan att “vaccinera” sig är nog större än vad systemmedia vill ge sken utav. Att det går trögt med “vaccinationerna” beror nog mer på den oviljan än någon påstådd brist på “vacciner”. För den giftcocktailen har nog varit leveransklar sedan en längre tid tillbaka.

Sen är erbjudande om att “frivilligt” delta i ett så gott som obligatoriskt medicinskt experiment mot ersättning av socialbidrag och löfte om deltagande i ett hypotetiskt vaccinskadelotteri en ren definition av denna idioti.

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV